Moj život u incestu, XVIII dio

Nastavak priče: Moj život u incestu, XVII dio

Pozdrav drugari, evo me ponovo sa svojim pričama. Zbog obaveza nisam mogao da pišem, al’ nadam se da ću sad moći da vam donesem još koju zanimljivu priču. I da ja ne dužim sa ovim uvodom, da nastavim gde sam stao…

Uzmem ja Anu za ruku, dovedem je do kreveta, spustim je lagano na krevet i počnem je lagano mazit. Spustim, se počnem joj sise masirati, lagano je počnem ljubiti i maziti. Spustim se na njenu picu i počnem da je obrađujem, a ona već jako vlažna, vidno željna ponovo da joj razvalim picu.

Ja lagano počnem da joj guzu masiram, a ona se podiže na laktove i onako gledajući u mene, reče:
– Stani, znam šta želiš, al’ neću moći. Probala sam sa bivšim dečkom, jako me je bolelo i više nisam smjela, a željela sam. Pošto u tebe nije kurac već buzdovan, neću moći. – Ja joj reko’ da se opusti:
– Ništa ne brini, biću nježan, pa ćeš uživati.

Ja ustanem, odem do svoje torbe koju nosim stalno uz sebe, uzmem kremu za ruke i priđem joj. Lagano je nastavim lizat i nastavim joj masirat guzu, pri tom joj nanosim kremu i ubacujem prst unutra. Ona se prepustila i vidim da uživa.

Kad sam je dobro podmaz’o, kažem joj da ustane, uzmem jastuk, prebacim ga preko uznožja kreveta i kažem joj da se nasloni. Ona me posluša, ja joj priđem, naslonim joj glavić na picu, uđem unutra i počnem da je jebem. Ona poče uživat, a ja joj stavim prst na guzu. Toliko se napalila, da je prst uleteo, a ona samo zastenja i reče:
– Uuuh, ‘ajd’ probaj, ovo je dobro!

Ja ga namažem kremom i krenem u nju lagano, ona sam zastenja i kroz stisnute zube reče:
– Ne staj, idi do kraja – i onda se smiri.

Ja tako i napravih. Kad sam ga zabio do jaja, ona poče da cvili i kao da se izmiče, a ja je uhvtim za guzove, još ih malo raširim i krenem da je jebem. Ona sve više jeca i kao da se ‘oće izmaknut. Ja podvučem ruku ispod nje i počnem da joj mazim picu. Ona se samo trže i poče grubo uzdisat, što bi se reklo roktat.

dp anal i fingering

To mi je dalo znak da uživa i krenem da je jebem

Više nisam obraćao pažnju na nju, i mene je počeo drmat adrenalin. Zabijao sam se u nju kao lud i počeo se praznit. Ona se trže, ukoči i počne vikat:
– Ne sad, ne vadi… Jojjjj… kako je dobro – svršvala je kao ma’nita.

Kad se smirila, ja se odvojim od nje, a ono lokva na parketu: ona se upiškila. Ja je pitam jel’ od bola il’ od uzbuđenja, a ona me snažno zagrli, zažvali i reče:
– Hvala za ovo. Ovo oduvek maštam. Samo te molim, odvedi me do wc-školjke da se ispraznim. Ja ne mogu hodat.

Ja je uzmem u naručje, odnesem do wc-a, uđem u kadu i krenem se tuširat. Ona lagano ustane sa wc-školjke i pridruži mi se. Tuširali smo se pola sata, mazili se i ponovo završili u krevetu. Još se jednom dobro pojebali i zaspali. Ujutro svak sebi.

jebanje od pozadi

Ja kažem kolegi da Dulu skine sa dežurstva, da sam ja odradio pos’o. On se nasmija. Nakon par dana, ja u trgovinu, kad ona sama, odma’ skoči iza pulta i uvali mi jezik i reče:
– Svaka čast što si Dulu skin’o sa dežurstva a i hvala za onaj seks koji se ne zaboravlja – reče i da to moramo ponoviti, al’ ne još, javiće mi kad bude spremna. Ja je upitah za Micu, jel’ joj šta rekla, a ona se nasmija: – Pa nisam luda imat zeta takvog, pa da pravim sranje. Samo se vi volite, a mene kad zasvrbi, ja ću ti se javit.

Tako i jest – izlazim ja redovno sa Micom i viđam se povremeno sa Milkom, sve standardno. Dobro se pojebemo.

Kad, jedno jutro na kapiji – poziv

Ja se javih, kad Milka kaže:
– Večeras u 21 h, u stanu, čeka te snaha. Sve je sređeno, sve zna, samo je dobro izjebi.

spooning, jebanje od pozadi

Ja joj zahvalim, odem do Mice, sredim sa njom da neću doć, da moram dežurat i jedva dočekam da krenem. Dođem ja gore na vrata, pozvonim, a ona otvara vrata u kućnom ogrtaču u kojem je i Ana bila, sve se providi. Pita me jesam li ja Boki, ja reko’ da, ona reče da uđem. Ja unutra, a ona zatvori vrata i odma’ kleknu pred mene i reče:
– Daj mi ga, ja sve znam, al’ hoću da ga probam. – Meni se u momentu digao, da ‘oće da pocepa hlače. Izvadim ga, ona se nasmeje i reče: – Ooo, baš si obdaren, biće nam lepo. Samo mi reci voliš li u guzu jebavat? – Ja reko’:
– Da. – Ona ustade, poljubi me i reče:
– Sad sam srećna, nisam ga primila u guzu, ima 4 godine. Jedan me je stari na moru izjeb’o i od tad ga samo želim u guzu, al’ onaj moj neće, ne voli… a i koga nađem sa strane, nisu za guzu, tebi se prepuštam ovi’ dana. Dok sam na odmoru, snalazi se, dolazi svaku noć, biće nam lepo. – Ja reko’:
– OK!

pušenje kurca

Počnem da je ljubim, mazim, a kurac mi puca. Ona reče:
– Stani, nemoj da se mučiš, ja sam guzu pripremila. ‘Ajde ti mene dobro razvali da mi svršimo, i jedno i drugo, pa ćemo se onda maziti.

Ja je samo okrenem preko kuhinjskog stola i onako kako mi je već bio izvađen, nabijem ga u guzu. Ona samo prostenja i reče:
– To majstore, jebi ovu staru kurvu što jače i što žešće!

Ja je posluša’, al’ nisam dugo mog’o izdržat, jedno dva-tri minuta sam je jebao, i to žestoko. Ona je bila jako napaljena; svršila je pre mene. Taman kad se smirila i ja se ispraznih u nju, odemo do tuša, okupamo se i vratimo u krevet.

Nismo spavali, celu noć smo se jahali; čas ona na meni, čas ja na njoj – uživali smo. Tako smo nastavili dok njoj godišnji nije istekao i sad kad se god sretnemo obavezno padne žestok seks.

jebanje u guzu

Nedugo posle toga, ja napustim vojsku i zaposlim se u jednoj tvornici namještaja koju je drž’o jedan moj bivši general koji se isto razdužio od vojske. Ja dobijem mjesto šefa u pogonu tapaciranog namještaja i dobijem stan, odlučim da se oženim Micom i tu počinje drugi deo mog života, al’ to u nastavku…

Nastavak: https://tomiradi.com/2019/11/moj-zivot-i-seks-avanture/

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o