Otac je bio bolji od sina, i dominantniji

Zovem se Iva i imam 23 godine. Prije dvije godine sam upoznala divnog dečka. Zove se Marko, zgodan je, baby face, lijepo mišićav, pametan, simpatičan, nadasve sexy. Upoznali smo se u noćnom izlasku, i svidio mi se jer mi je prišao samouvjeren, siguran u sebe, zabavan. Plesali smo tu noć, malo se ljubili, hemija se pojavila i željela sam sve tu noć. Nažalost na tome je tu noć ostalo, ali izašli smo na dejt odmah sutradan, i tu je počela naša divna veza.

Jedinica sam i nemam veliku familiju, jer su mi moji roditelji jedinci, i bilo mi je neobično kada je Marko pričao o svojima. Bio je najmlađe dijete svoga oca, a jedino u majke. Brak njegovih roditelja je bio majčin prvi, ali očev treći. Otac se oženio još dva puta poslije prerane smrti njegove majke, ali nije imao više djece. Neobično je bilo to što su se sva očeva djeca jako dobro slagala, bez obzira na tri različite majke, ukupno njih devet, i bez obzira na razlike u godinama, jer je najstarije dijete, ujedno najstariji sin imao 47 godina, sljedeći polubrat 45, polusestra 44… pa sve do Marka, koji je imao 26.

Pričalo se i o tome da je moguće da tata ima još djece, ali to nije bilo nigdje službeno prijavljeno. Marko je o ocu uvijek pričao kao o osobi kojoj se najviše divi, i koja mu je uzor u svemu. Pitala sam ga da li kao i otac želi imati tako buran ljubavni život. Rekao je da je to sada nemoguće sve i kada bi želio, jer je našao ljubav svog života. Tada smo se zabavljali već 3 i pol mjeseca. Poslije takve izjave, koja je bila zaista rečena u najozbiljnijem mogućem tonu, pomislila sam i da će me zaprositi, i vjerovatno baš u tom trenutku i bi, ali nije imao prsten. Prijateljice su mi govorile kako sve ide prebrzo, tri i pol mjeseca je premalo za prošnju, ali zaista nam je bilo predivno.

Marko je bio divan ljubavnik, nježan kada treba, grub kada treba, sa mjerom u svemu. Većinu vremena sam ionako provodila u njegovom iznajmljenom stanu, i kao da smo i živjeli zajedno. On bi ujutru išao na posao, ja na faks, a poslije podne bi se uvijek organizovali, i naravno bilo mi je draže spavati kod njega, sa njim, nego u studentskom domu.


Bilo je jasno da ima najozbiljnije namjere kada me za vikend pozvao u posjetu ocu, sa mogućim upoznavanjem neke polubraće i sestara koji su također trebali doći u posjet ocu. Naravno pristala sam, i u subotu ujutru smo putovali na upoznavanje.

Otac je živio sam u prilično velikoj porodičnoj kući, i oni koji su obećali su zaista došli isto to subotnje jutro. Kuća je već bila ispunjena grajom kada smo stigli, stari tata oduševljen posjetom svih odjednom. Zamišljala sam kao starog dedicu, ali kada sam ga konačno upoznala, to je bio čovjek koji je sjajno izgledao za svojih 65, sređen, ispeglan i utegnut u svijetlo odijelo, kao pravi gospodin. Sijeda zapravo potpuno bijela kosa je prekrivala glavu, podsjećao me na glumca Steve Martina. Uglađen, srdačan, oduševljen što je marko doveo djevojku. Bilo me stid što sam pomislila da je jako jebozovan.

Zračio je nečim, nekom magijom je privlačio. Pomislila sam kakav li je tek bio u mlađim danima…


Ostatak porodice je također bio oduševljen što me marko doveo, dva najstarija brata su bila tu, i tri sestre, koje su užurbano spremale kavu, vadile kolače koje su donijele, smijeh i radost na sve strane. Shvatila sam da u održavanju kuće, i kuvanju, tati pomaže komšinica, pitala sam se da li tu ima nečega više od poslovnog odnosa, i naravno imala sam pravo.

Vikend je prošao sjajno, upoznavanje je bilo kao iz bajke, prihvaćena sam kao da sam već odavno član porodice. Tata je sa vremena na vrijeme ubacivao provokativne komentare, par puta mi je prolazu dobacio i na neki čudan način davao do zdanja da mu se dopadam, i da nisam Markova djevojka, bez obzira na razliku o godinama sigurna sam da bi nešto pokušao. Mom egu je to godilo, osjećala sam se lijepo, zgodno i jebozovno, iako bilo je ipak malo čudno. Vratili smo se već u subotu večer uz obećanje da ćemo ga posjetiti čim prije.

Sljedeći vikend Marko je trebao na službeni put, ja sam ostala u studentskom, iako sam imala ključeve od stana, ali ovako mi je bilo nekako prirodnije. Marko me zvao kada je stigao na odredište, a onda me opet nazvao oko 12 popodne, kada sam mislila da je neka pauzica. Zapravo imali smo problemčić. Njegov otac je pogrešno razumio kada mu je Marko rekao da ide na službeni put, i nekako zaključio da ga Marko poziva da dođe kod njega taj dan. Pošto ja imam ključeve trebala sam otići do stana gdje tata čeka, da mu dam ključeve, kada je već došao neka prespava, pa može sutradan odmoran nazad, ili sačekati Marka koji se vraća u nedjelju navečer, pa bar će se vidjeti.

Odnijela sam ključeve. Bilo nam je oboma drago što se vidimo i ostala kurtoazija razgovora, a onda me pozvao i da ostanem na kavi. Naravno ostala sam, više zbog toga da bih skuvala kavu. neobavezna priča je prešla u tatinu priču o njegovom ljubavnom životu. Bilo je zaista zabavno slušati ga. Toliko burnih žena, kako je on rekao, i toliko izazova. Zatim je poečo postavljati pitanja o Marku i meni, od običnih kako smo se upoznali, pa sve više provokativnija. Bilo je malo i neugodno, iako se pitanja i stav nisu bitno razlikovali od onih za vikend kod njega, jer ipak, to mu je tata. Kada je zatim pitao jesam li zadovoljna u krevetu sa Markom, nisam znala kako se ponašati, osim zacrvenjeti.

– Djevojko – rekao je – to je najvažniji dio u vezi jednog para, ako tu nešto ne štima, jeste on meni sin, ali ostavi ga.

I dalje sam se samo crvenjela, i nisam vidjela na koji način mogu izaći iz situacije, a da je pristojno.

– Mi zaista imamo lijepu vezu, mislim da je dovoljno to da kažem, – rekla sam.
– Lijepa veza… da… da…

Izgledao je sjetno kada je to rekao, a onda me potpuno iznenadio kada je rekao kako bi on jako dobro znao što bi sa mnom. Smijala sam se, više od neugodne nervoze, ali i opet… na čudan način godilo je.

Otac je bio bolji od sina, i dominantniji

– Nemoj da ti je neugodno, – rekao je, – ja samo imam jako puno iskustva, i samo pitam ono što je najvažnije u vezi.

Ustala sam da krenem, rekla mu da ga sada ostavljam da na miru pije kavu, i doviđenja. Krenula sam prema vratima, grabeći svoju torbu, kada me zaustavio uhvativši me za ruku. Nisam trebala ali protrnula sam.

– Oprosti Iva, stvar je u tome da Marko nikada nije imao tako lijepu djevojku.
– Hvala Vam na komplimentu, doviđenja, – pokušavala sam pristojno osloboditi ruku dok su me oni čudni trnci i dalje prožimali. Nasmiješio se šarmerski: – Da, sva si po mom ukusu, ne kaže se bez razloga kakav otac – takav sin.

Otac je zračio onom nekom magijom što privlači…

Pomislila sam – bože uzbuđuje me dečkov otac, gubi se Iva što prije. I dalje mi nije puštao ruku. Nekom silom sam se približila njemu.
– Jako si lijepa, ja sam uvijek volio crnke – rekao je i dalje stežući mi ruku, a onda ju je pustio približavajući mi se. – I jako zgodna, – unosio mi se u lice dok je govorio.

Magija me obavijala, neko mi je oduzeo sposobnost da mislim, i sve preusmjerio u čisto osjećaj. Ne znam zašto, ali napravila sam korak unazad, ne govoreći ništa. On je napravio korak naprijed.

Korak nazad. Korak naprijed. Iza leđa mi je bio samo hladan zid i nisam imala gdje nazad. On je samo podigao ruku i spustio mi je na desnu sisu. Prikovao me uz hladan zid, naslonio tijelo potpuno uz moje, a glava mu se nalazila na centimetar od moje. Drhtala sam. Gdje mi je zdrav razum, gdje se izgubio? Ovo je tata mog dečka. Ruka mu je i dalje držala moju desnu sisu.

Disala sam plitko, srce mi je lupalo, bila sam potpuno izgubljena bez kontrole nad pokretima. Magija kojom je zračio je činila svoje i umjesto da se odmaknem, pobjegnem, uradim nešto… samo sam lagano naslonila glavu na zid. Gdje mi je snaga, gdje?

Otac je bio bolji od sina, i dominantniji

Pomirisao mi je kosu, duboko udahnuo i rekao da predivno mirišem. Ruka mu je počela nježno milovati sisu. Nikada, nikada me niko tako nije dornuo, tako nježno, tako da mi struja teče od bradavice do klitorisa. Disala sam dublje, potpuno gubeći razum. Tiho sam prošaputala:
– Molim Vas. – Pitao je:
– A šta moliš?

U glavi mije odzvanjalo da me pusti, ali to nisam mogla izgovoriti. Nisam, jer mi je u pičkici odzvanjalo… pičkica je molila da je ispuni. Spustio je ruku sa moje sise, oblila me hladnoća, nisam to željela, a onda mi je silovito pocijepao majicu. Odaljio se malo od mene, i smješkajući se rekao:
– Eto sada takva ni ne možeš ići.

Majica se držala na dnu, ali sise u brusu su bile otkrivene, pogledima, dodirima. Krenuo je prstom između sisa, prošaputao je: – Divno. – Zvučalo je sarkastično, zbog načina na koji sam ja govorila kako Marko i ja imamo divnu vezu.
– Šta želite? – pitala sam ga, više šapatom nego govorom, neka sila mi i je oduzela i to.
– Uhhh Iva, želim te potpuno od prvog trenutka kada sam te vidio.

Sada već nikako nisam razmišljala. Željela sam se podati tom čovjeku odmah, i nije me bilo briga za bilo šta. Magija je bila jača od svega, bilo mi je jasno zašto su se žene godinama bacale pod njegove noge. Zračio je, i privlačio.
Progutala sam knedlu. Razmišljala kako želim progutati njegov ud. Bože Iva, dečkov tata! Bože Iva, njemu je 65. Bože Iva, ludačo!

Kada se ponovo približio samo sam željela da mi ga što prije stavi. Osjećala sam kako sam mokra kao nikad u životu. Naslonio je usne na moje. Ljubili smo se. Vratio je ruke na moje sise, opet ih je tako jebozovno dirao, mijesio. Zavukao je ruke ispod poderane majice pozada, otkopčao mi brus profesionalno. Pomislila sam, koliko li ih je otkopčao u životu?

Svukao je brus naprijed, ostao je visiti na ramenima, ali sise su ispale… divio se pogledom, prošaputao riječ „prelijepo”, spustio usne na jednu bradavicu, i poslao sve struje kroz mene.

Objumio je rukom drugu, nježno podatno mazio, vratio usne na moje, ljubeći me nježno, spustio usne nazad na bradavicu, polizao je, vratio se na moje usne gurajući mi jezik u usta, da na neki način sama poližem ostatke sebe.

Ljubili smo se, prikovani uz zid. Još se jače stisnuo uz mene, kada sam osjetila da me pritišće njegov tvrdi kurac. Nabrekao ispod svijetlog odijela.

Otkopčao mi je farmerke, lagano ih svukao do koljena, dlanom i prstima pomazio vrelu mokru pičkicu preko gaćica.

– Vrela si, – rekao je, zavlačeći prste ispod gaćica. Prsti su uplovili u vlažnost, dograbio je klit, dirao. – I vlažna ti je Iva Iva.

Otac je bio bolji od sina, i dominantniji
Mislila sam samo na to da me uzme, da se spojimo. Taj čovjek je sa nekog drugog svijeta. Svukla sam poderanu majicu preko glave, spao je i brus. Nastavio je dirati moju spremnu pičkicu ustim i grabeći ogoljene sise.
– Prelijepe su ti dojke – rekao je. „Dojke”, to samo on može reći. I to tako da se osjetiš najjebozovnije ikad. Ikad. – Idemo tamo, – rekao je.

Svukla sam farmerke potpuno, krenula ispred njega. Gledao me je kako marširam u gaćicama prema krevetu. Istom onom gdje sam toliko puta primila kurac njegovog sina. I gdje nikada nisam toliko kao sada željela primiti kurac. Skinuo se dok je došetao, pogledala sam ga. Izgledao je sjajno, što je ujedno bilo nevjerovatno. Ali opčinio me njegov kurac. Nabrekao, u punoj veličini. Bio je ogroman, dug i debeo. Pomislila sam kako mu je sin pokupio gene sa majčine strane. Jasno je bilo odakle ovom čovjeku magija, imao je razloga da se smatra vrhunskim samo zbog veličine.

Dvadesetka me pohotno gledala, odokativna procjena. Pitala sam se ima li to gdje u mene stati. Rekao je:
– Znam da mi najmlađi sin nema moje gene.

– Nema – odgovorila sam. Situacija nije mogla biti čudnija. Prišla sam mu, spustila se na koljena, moram ovo čudo okusiti prvo. Progutala sam ga. Cijelog. Tako sam mislila, jer su mi usta bila puna. Zapravo jedva sam progutala glavić i još malo.
– Dobra djevojka – rekao je pomazivši me po obrazu… – Polako… naučićeš da ga cijelog progutaš.

Kako li je prokletnik samo znao šta mislim. Usta su mi bila puna, željela sam da neko snima taj trenutak i da ga stalno gledam… željela sam taj kurac u vlasništvu. Pušila sam sa svom željom i ljubavlju. Zaljubila sam se u njegov kurac.

Željela sam ga pušiti danima bez prestanka, ali željela sam ga i u pički. Ni tamo neće imati gdje. Ili mi je pročitao misli i želje ili je i sam želio da mi ga stavi što prije.

– Naguzi mi se – rekao je. Poslušala sam. Pičkica mi je bila potpuno mokra i spremna, ali kad je jurnuo u mene, probio me je. Imala sam osjećaj da me cijepa na pola, da je napravio rupu sve do mog grla, i da će mi kurac izaći na usta.

Oh to slatko jebanje; razvlačio mi je picu, razvlačio i razvlačio. Lupio bi me po guzi tu i tamo. Izvadio ga je, sve u meni je plakalo, pa rekao:
Poliži ga sad malo.
– Oh to, sa zadovoljstvom.

Okrenula sam se prema njemu, i ponovo ga gutala. Sada sam ga mogla pušiti dublje. Izvadio ga je iz mojih usta, lagano me udario po obrazu, – okreni guzu – naredio, pa ga opet stromoglavio u pičkicu. Opet me prepolovio. A kada me zajahao i počeo ubrzavati, raspadala sam se. Dohvatila sam klit, dirala dok mi je razvlačio i rastavljao picu na milion dijelova… svršavala sam vrištajući, a on me jebao i jebao… to je bio najjači najbolji orgazam do tada… A tata je nastavljao.

Otac je bio bolji od sina, i dominantniji

Podigao me, okrenuo, tako da smo činili makazice, i nastavio rastavljati moju picu… preuzeo je drkanje mog klita, jer ja nisam bila sposobna za išta…

– Budi mi snajka – rekao je – i jebaću te ovako stalno – izustio je.

Svršavala sam drugi put, a onda me zalio svojom zrelom spermom… izvukao ga i prskao po meni, trbuhu, sisama, po Markovom krevetu, po mom licu… dajući mi da poližem zadnje ostatke. Bila sam potpuno izmorena.

Ne znam odakle njemu snaga, ali otišao je napiti se vode, a onda donio meni. Godila je, hladna voda. Kanuo je iz kapi koje su ostale na moje bradavice. Kikotala sam se.


Bože, šta sada? Upravo me izjebao dečkov otac…

– Snajka – rekao je – najbolja si snajka. – Samo sam ga gledala, ne razmišljajući, a onda mi je sinulo da me poredi sa drugima. – Hoćete reći da ste… sve snajke…? – Pitanje je ostalo u zraku, a kada se počeo smijati, nije morao ni odgovoriti. – Sve i jednu, ali zaista ti si najbolja. Najljepša si, u poređenju sa tim kada su one bile mlade, pred udaju i to. – Nisam mogla vjerovati šta taj čovjek govori. – I ne samo to, najjebozovnija si, podatna, putena žena. Kada te Marko doveo, poželio sam te odmah imati, i bio bih da je bilo imalo vremena. Prepoznao sam nešto u tebi, nešto što imam i ja, neki taj ludi drhtaj, seksualnost. Kada mi je Markec rekao da ide na službeni, odmah sam došao.
– O Bože – izustila sam.
– Čuj, nemoj da ti je ovo čudno, nisi prva snajka koju sam krenuso – gromoglasno se smijao. – Samo, Marko je povukao na mamu gene, moji najstariji su kao ja, ako poželiš malo promjene da znaš – namignuo mi je. – Vidim u čudu si, nemaš ti više šta biti u čudu kada te kreše budući svekar.

Pogledala sam ga, otvorila usta ali nije mi dao ni da izgovorim, prekinuo me:
– Ma nego šta nego ćeš se udati za sinčinu mog, dobar je on, bićete vi super par, a ja ću te servisirati kada god hoćeš hahaha, preselite se kod mene, on na posao, a mi na posao – rekao je štipnuvši me za bradavicu.

Otac je bio bolji od sina, i dominantniji

Ovo je ludilo, šta sam uradila i šta radim, ležim gola pored čovjeka koji je otac mog dečka, i razmišljam da li mu se može dići opet, jer želim da me jebe dan noć.

Ti ćeš biti moja učenica, trebaš potpuno osloboditi tu svoju seksualnost, priznaj da ti nikada nije bilo bolje nego sada. – Šutnja je bila priznanje. – Marko je dobar, dobar čovjek sin, biće dobar suprug, ali tebi ujedno treba neko ko će te jebati svaki dan. Ja ne mogu… toliko hahaha, ali ima drugih, naučiću te, pokazati ti.

I dalje nisam mogla vjerovati ni šta sam uradila, ni šta taj čovjek govori, ni da ga slušam okupana njegovom spermom.
– Sve će to snajka biti dobro, a bićeš savršena mala kujica, i vjeruj, uživaćeš.

Bio je u pravu.

Polako mi je otkrivao tajne svog burnog života, pružajući mi uvod u tajne ljudske psihe, i načine na koje se obični seks diže u nebesa zadovoljstva. Prodao je porodično imanje da bi kupio kuću u koju smo se odmah poslije vjenčanja uselili Marko i ja, on na spratu ispod, mi iznad njega. Platio je i vjenčanje, 300 zvanica, gdje me uspio pojebati, iako kratko, ali slatko, prvu bračnu službenu noć.

Nagovorio me da zavedem drugog sina riječima kako je dobro djelo da mu dam malo pičke, i naravno da se neću pokajati. Bilo je dobro djelo. Zatim me nagovorio da nije red da najstariji sin ne proba ono što je probao tata i dva brata, pa nisam imala nijedan argument protiv. Opet, bio je upravu, posebno za ono kada mi je rekao da su njih dvojica povukli gene na oca. Rekao mi je kako zna da mi je zadovoljstvo što mi redovno razvlače pičkicu otac i tri sina. Opet, bio je upravu. Rekao je i kako zna da me najviše uzbuđuje to što me dijele, i načine na koje dogovoramo termine, i kako se na svim druženjima izgubim sa jednim, pa makar kratko. Kaže, okupila sam porodicu.

Sa razlogom sam omiljena snajka svima, a vole me i druge snajke, i sestre, jer one ne sumnjaju ništa. Sve i jedna snajka misli da je tata krenuso samo nju, sve osim mene koja znam sve o njemu. Kao što i braća misle da me samo oni jebu.

I sada kada čekam prvo dijete i nakon što je doktor naredio da se ne smijem upuštati u odnose, strpljivo čekam prinovu, unuka kojeg će deda naučiti svemu.

Ne vjerujem da mu je sin, tako da unuk mora biti. Osim ako se potkralo pa ga je napravio Mile, tatin najbolji prijatelj, iako šanse su zaista male jer kad god igramo remija, što je naša šifra kada sa zadovoljstvom opslužujem tatu i Mileta zajedno, svršava se isključivo po meni.

Otac je bio bolji od sina, i dominantniji

Samo se nadam da će sin povući dedine gene, ili moje.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

BDSM newsletter

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Swing newsletter

Ako želiš da dobijaš Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl:

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca, a ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše: klikni ovde za više informacija

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

1. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

2. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

3. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

4. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

5. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

6. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Preporučeni tekstovi:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments