Ostvarila sam sinu njegovu seksualnu fantaziju, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Ostvarila sam sinu njegovu seksualnu fantaziju, I deo

Ljubio je bukvalno kao da ljubi moje usne. Rukama mi je mazio unutrašnju stranu butina, i polako ih širio da bi mu se pica što više otvorila. Lizao je pažljivo i temeljno, svaki ugao moje ribice je bio pod njegovim jezikom. Savila sam noge u kolenima i raširila ih jako, ruka mi je bila u njegovoj kosi, mrsila sam i mazila mu glavu i vrat.

„Prelepo mi je! Uživam u svakom tvom dodiru!” Podigao je glavu i pogledao me je u oči. I pogled mu je bio zaljubljen. Nasmešio mi se i rekao: „Ti izgleda još nisi svesna koliko te želim?” Vratio se mojoj ribici… Zavukao je ruke ispod mene, stegao mi guzove i odigao od kreveta kako bi me lizao celu. „Aahhhh srećo moja, hoćeš da ti poludim?” Već sam bila na sednom nebu… „Nemoj da mi poludiš još malo”.

Već je zavlačio jezik duboko u moju picu, koja je gorela od strasti i njegovog dodira. Sokovi su lili iz mene pravo u njegova usta. Svršila sam u roku od 2 minuta. Zadihana i ustreptala privukla sam mu glavu meni i poljubila ga žestoko, prihvatio je poljubac i ja sam osetila ukus moje vlažne pice u ustima. Prijalo mi je, sve mi je od njega prijalo.

MILF, lizanje pičke

Dok smo se ljubili osetila sam njegov dignut kurac kako me preko bermuda lupka i mazi po pici. Očešala sam se par puta i čula kako kroz poljubac bukvalno reži na mene. „Ustani ljubavi i stani pored kreveta”, rekla sam mu. Hitro je ustao i stao, ja sam sela na rub kreveta i privukla ga sebi. Već se videlo da ne može da veruje šta će ga snaći.

Sviđaju ti se mamine sise?

Skinula sam mu bermude i gaće zajedno. Njegov ukrućen kurac je bio pred mojim očima. Prelep, ni veliki ni mali, taman. Gledala sam ga par sekundi a onda sam skinula moju majicu i ostala skroz gola. Uzdahnuo je kada me je video bez majice… Spustio je ruku i pomazio mi obe sise a gledao me je pravo u oci. Lagano mi je stisnuo bradavice. „Sviđaju ti se?”, pitala sam, uhvatila ga za kurac i počela da navlačim kožicu preko oteklog glavića. „Sviđaju ti se mamine sise? A, srećo? Reci svojoj mami?”, pričala sam mu i konačno smestila taj prelepi kurac u svoja usta.

Pušila sam ga ritmično, istim tempom sam ga uvlačila u sebe. Celog bih ga uvukla u sebe a onda celog izvukla napolje. Kako je lep osećaj kada ti kurac ispunjava usta, i to ne bilo koji kurac. Ovaj je bio poseban zato sam ga na poseban način i pušila.

On je spustio ruku na moj glavu i zavukao je u kosu. Pomagao mi je da ga celog ubacim u svoja usta, lagano me navlačeći na njega. Ja sam držala koren njegovog kurca da bih sve ostalo mogla da strpam u sebe a druga ruka mi je bila na njegovoj guzi. Mazila sam ga po guzovima dok mi je taj prelepi komad mesa ulazio duboko u grlo.

deepthroat

„Ah mama! Mmmmm”, konačno se oglasio. Izvukla sam ga iz usta nastavila ga mu drkam i obratila mu se: „Šta je srećo, jel’ ti lepo? Nisam li valjda izneverila tvoja očekivanja”, a onda sam mu ga kao prava kurva uvukla žestoko u sebe i izvukla ga uz pucanje koje pravi vakuum…
„Aaaaaaa!!!” Pogled mu se već mutio ali mi je i dalje primačinjao kurac ustima… „Hoćeš još?”, pitala sam ga i već žestoko ubrzala pokrete ruke, sada sam mu već jako drkala. „Da, još!!! Još! Ahhh mama, kako dobro radiš.” „Reci šta ti radim”, promumlala sam dok mi je njegov kurac bio u ustima, htela sam da čujem to! „Reci mami, šta ti to radim?” „Pušiš mi ga mama…”, rekao je konačno. To je zvučalo tako prljavo, ali me je još više napalilo.

Želela sam ga u sebi, ali sam bil previše napaljena da bih to uradila lagano i nežno. Izvukla sam ga iz usta ali sam ga i dalje držala rukom. Legla sam na krevet, raširila noge i savila ih u kolenima. Primakla sam njegov kurac mojoj vreloj pici i počela da ga trljam o ulaz… Kako je to prijalo ne mogu ni da opišem. „Ahh mama….”, stenjao je i gledao kako mu kurac vlaže moje usne. Smestio je svoje telo među moje noge i uzeo kurac u ruku. Ja sam ga zagrlila i podigla glavu da bih videla kako prodire u mene.

Ubacio je glavić i onda ga pustio. Prišao mi je usnama i počeli smo sočno da se ljubimo. Njegov jezik je lutao po mojim ustima, kao i moj po njegovim. Otvorili smo usta i samo se jezicima dodrivali kada sam osetila da ceo ulazi u mene. „Mmmmmmmaaaaa”, prosto sam vrisnula od naleta strasti.

misionarski seks

Gledala sam i nisam verovala kako kurac mog sina nestaje u mojoj vlažnoj pici. Prizor mi je terao nesvesticu na oči. On je svoje zatvorio i žestokim ritmom ulazio i izlazio iz mene. „Ah sine, jaaaao, ijaaaao! Pa šta mi to radis lepoto moja?!” Više nisam ni mogla da biram reči, samo sam htela da nikada ne izvuče taj prelepi komad mesa iz mene. Da me samo jebe i jebe, dokle god može.

Raširio mi je noge i svojim rukama ih potkočio. Tako sam bila čvrsto oslonjena na krevet. Odigla sam glavu i pratila svaki njegov nalet… „Daj mi usne mama!”, pozvao me je. Podigla sam glavu i videla da je već otvorio usta u iščekivanju mojih. Spojili smo usne. Mumlao je nešto kroz taj dug poljubac, mumlao i punio me kao niko o tada. Nisam ništa tačno čula, zujalo mi je u ušima. Razaznala sam nešto kao „kako si dobra mama, kako si lepa i slatka”, puno nekih prideva o meni.

„Jebi me srećo, jebi mamu i ne misli ništa više!! Samo nastavi da me ovako dobro jebeš.” „Osećam da ću svršiti Olja”, nije me oslovio sa „mama”, što je bilo lepo. Znači, oseća me kao ženu. „Ja sam već stotinu puta svršila. Svrši kada god hoćeš, ali hajde da to bude od pozadi, tada najjače svršim. Možeš u mene slodobno!”

mazi pičku i jebe se

„Okreni mi to lepo dupe da ga vidim”, naredio mi je kroz osmeh! „Mmm vidi ti njega. Pa ne može da gledaš, možeš samo da jebeš”, pričala sam i okretala mu guzu ka njemu. „Samo ga daj, a ja ću a vidim šta ću…”

Naguzila sam se koliko sam mogla. A njegova glava je nestala iza mojih guzova. Opet sam osetila njegov jezik na pici… mmmmm, mnogo dobro je lizao. Ugurao bi jezik da imam osećaj sa je kita. Baš je dobar jebač – mislila sam. Ustao je i namestio se među moje guzove. Uzeo je tvrdu kitu u ruke i prineo mojim razdvojenim guzovima. Pomazio me je kitom od pice do anusa.

Nije me oslovio sa „mama”, što je bilo lepo…

„Ti bi to u guzu mali?”, pitala sam ga osećajući šta hoće. „Pa ne može u guzu, ne još uvek, večeras je pica veče.” Nije se bunio, nasmejao se i rekao: „Imaću je kad-tad!” „To znam i ja, dobićeš od mame sve, ali ovo je posebno veče”, rekla sam mu i pomogla mu da mi zavuče kurac u picu.

Ušao je lagano, pošto sam bila sasvim mokra. Uhvatio me je za struk i lepo se namestio da bi mi ga pravolinijski ubacivao. „Uhhh, mamino iskusno. Kako on zna kako treba”, pružila sam ruku ispod sebe i pomazila mu muda koja su samo i ostala napolju. Počeo je da me navlači na njega i da vidno ubrzava ritam. Ovo već nije bilo vođenje ljubavi. Ovo je klasično razvaljivanje moje pice. Ali to mi je tako trebalo. Spustila sam glavu na jastuk i glasno jecala pri svakom njegovom naletu. Bukvalno me je zakucavao u krevet. Krevet je puckao i glasno škripao. Njegove butine su udarale o moje vlažne guzove, da je neko mogao pomisliti da se aplauz čuje is sobe.

karanje od pozadi

Osećala sam da mi igra u stomaku, počela sam da svršavam. Glasa nisam imala, grcala sam za vazduh. I sada mogu da se setim kako je to bilo. Najjače svršavanje u mom životu. On je sve brže i brže ulazio i stenjao kao bik. Pridigla sam se i pokušala da se malo uspravim, i dođem do vazduha. On me zgrabio za sise, privukao moja leđa na njegove grudi i žestoko ih mesio. Ja sam prebacila ruke iza sebe i držala se za njegov vrat. Okrenula sam se i spoijla usne sa njegovim.

Čim mi je osetio usne, mlazevi sperme su počeli da kuljaju u mene. Nisam mu puštala usne dok se nije sledećih skoro minut praznio i praznio. Već mi je išla njegova sperma niz nogu. Bukvalno me je napuno do vrha.

Završio je sa svršavanjem… Mislim da su ga muda bolela od količine… Pogled mu je bio zamućen potpuno. „Jesi li dobro sine”, pitala sam ga odvajajući usne od njegovih. „Lepoto moja, srećo moja, ti si moje sve”, pričao mi je, i dalje mazeći moje grudi i gledajući me nežnim pogledom. Ponovo me je počeo ljubiti. Osetila sam da ga je još par puta ubacio u mene da bi istresao sve iz sebe. „Mmmmm, mamino zlato”, provukla sam između usana.

jebanje, špaga

Polako nas je spustio na stranu, okrenuo me ka sebi i gledao… „Šta je bilo ljubavi?”, pitala sam ga i pomazila po licu. Smeškao se i gledao me: „Znaš li kako te volim?” „Znam srećo, osetila sam kako me voliš, noge mi drhte.” „Volim te Olja, kao ženu, kao mamu, kao ljubavnicu… Volim te.” „Ćuti ljubavi, uživaj sada kada znaš da sam tvoja.” „Bićeš moja?”, pitao me, verovatno misleći da je ovo bio samo prolazan sex. „Od danas samo tvoja, naravno ako me želiš.” „Želim te celog života samo za sebe. Shvataš li da te volim?” „Volim i ja tebe Aco moj”, i opet je krenuo poljubac.

Ovaj je bio onaj lagan i nežan, poljubac zaljubljenog para, dvoje koji se vole. Osetila sam svu njegovu ljubav kroz taj poljubac. Možda ću od sada biti loša majka, ali ću mu zato biti prava ljubavnica. Želim da ostanem kod njega u Londonu. Već sam zatražila od moje banke da mi nađu premeštaj. Martina naravno ništa ne zna. Niti sluti. Ali Aca i ja znamo kako nam je kada smo zajedno i sami. Konačno mi se desila ljubav.

Pozdravlja vas Olja, zaljubljena Olja

creampie

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x