Ostvarila sam sinu njegovu seksualnu fantaziju, I deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Da počnemo ovako. Zovem se Olivera, imam 54 godine, doktor sam ekonomije i zadovoljna sam žena. Imam dvoje dece, sina Aleksandra i ćerku Martinu.

Za ćerku se još od malena videlo da neće dogurati dalje o frizerskog salona, što se i desilo, na moju veliku žalost. Dok je Aca uvek bio perspektivan, dobar đak i dobro dete. Sport, filmovi, učenje, pomalo izlasci, to je ukratko njegov život. Od muža sam se razvela posle 18 godina braka. Uhvatila sam ga na gomili sa nekom klinkom iz njegove firme i to u našem krevetu, baš nije umeo da me poštuje.

Što se izgleda tiče, mogu reći da sam jako zadovoljna. Naš narod ima jedan dobar izraz za to, baš sam „rasna” u svakom pogledu. Pomalo podsećam na Melani Grifit. Ima me svuda, nisam debela, pazim na liniju, ali nisam ni mršava. Za punu ruku ima. Grudi sam jednom zatezala, pa sada jako dobro izgledaju. No da pređem na priču…

dobre sise

Sve ovo pišem zbog jednog događaja koji se desio pre par meseci. Početak te priče je jako daleko, kada mi je sin otišao u London na studije ekonomije (na moj nagovor). Imao je nalog na skype-u pa smo se čuli jako često. Imao je i myspace profil, pa sam mogla da gledam slike koje je redovno dodavao.

Igrom slučaja sam videla da je član nekih pomalo čudnih grupa na facebook-u. ”My firend’s hot mom”, ”Mom I’d like to fuck”, ”horny mature”… To me je pomalo začudilo pa sam htela da vidim o čemu se radi. Otvorila sam lažni nalog na fb-u i naravno predstaila se kao muškarac, njegovih godina i naravno startovala ga kao prijatelja. Prihvatio me je i počeli smo polako da komuniciramo.

To je postajalo sve češće i češće, kako sam ja spomenula da se ložim na starije i da volim zrele žene. Moj sin je svašta pričao na tu temu. Kakve voli, zašto voli, šta bi i kako radio… Primilo me je to što je otvoren, pa sam mu jednom priliko postavila pitanje, citiram: „A kako ti keva izgleda, da li bi možda nju povalio? Pali li te incest?” Odgovor nije bio baš kao što sam mislila, ali sama sam tražila. Rekao je sledeće, ponovo citiram: „Nju ne bih povalio, sa njom bih vodio ljubav, to je najlepša i najprivlačnija žena koju sam u životu video.”

Pola dana mi je trebalo da sredim misli i postavim novo pitanje: „Možeš li da mi ispričaš kako bi to izgledalo kada bi imao priliku da sa njom vodiš ljubav?” Kada sam konačno pritisnula „send”, mislim da mi je srce udaralo pravo u glavu, čini mi se da je moglo da se čuje kako kuca. Odgovor je bio dug, jako dug. Sa svim, čak i najsitnijim detaljima, kako bi izgledalo njegovo vođenje ljubavi sa mamom, tj. sa mnom. Ne znam kako da vam opišem osećaj, prvo jako sam se napalila, baš sam bila spremna, sa druge strane šokirala sam se, pošto nikavih naznaka nisam imala u njegovom ponašanju. Treće, pisao je kako odavno mašta o mami u svom krevetu, kako je gledao kroz kjlučaonicu dok se kupam, vireo kada se presvlačim, znao je kako izgleda svaki deo moga tela i tome se divio. Kako sam ja savršena žena za njega. Kako bi voleo da i njegova žena tako izgleda i još lom stvari.

sisanje bradavica

A o detaljima šta bi mi sve radio da ne pričam, pravo vođenje ljubavi, bez ijedne grube reči, sa puno nežnosti i dodira, nijednom nije upotrebio reči „jebanje”, „karanje”… i ostale koje me podsećaju na jeftine porno filmove.

Posle te poruke sam se osećala prosto zaljubljenom. Mislim da me niko nikada tako nije poželo kao on. I već tada bila svesna da ću mu dati sve što želi. Odgovorila sam mu na sve to. „To što si napisao je puno ljubavi i nežnosti, mislim da bi svaka žena bila počastvovana da tako nešto doživi, čak i tvoja majka. Pa čoveče, ti si zaljubljen u nju?” Mislim da sam na svakih 2 minuta proveravala da li ima poruke od njega. Stigao je odgovor. „Da, zaljubljen sam u nju i po prvi put u životu sam iskreno zaljubljen!”

Srce mi je tuklo, noge klecale, a u grudima stiskalo. Izgledalo je kao da ću se šlogirati… Meseci su prolazili, a mi smo se i dalje dopisivali, ja sam i dalje bila „Jovan”, njegov drug sa facebook-a, dolazila do svih detalja preko njegovih poruka, a ja sam njemu pisala kako i mene pale starije žene, ali uvek skretala temu ka tome šta bi on sa njegovom mamom.

Imponovalo mi je, neću lagati

Pisao je sve svoje fanazije i želje, na različitim mestima i pozama, svaka lepša od prethodne, svaki njegov mail je pravio lom u mojoj glavi. Jedna stvar se nikada nije razlikovala: uvek me je zamišljao kako sam u beloj majici kratkih rukava, ispod koje nisam imala ništa i kako, što on kaze „moje dve lepotice mogu slobodno da se njišu i da se pokažu u pravoj lepoti”. Dole bih imala plitke bokserice, pošto me je, kaže, video par puta u njima i da mi prelepo stoje.

Pričao je kako želi da me dugo dugo ljubi, da nam se usne ne odvajaju satima, da me uzima u naručje i nosi u svoj krevet, da mi skida gaće i moju ošišanu ribicu liže dok mu ne svršim na lice. Kažem vam, puno lepih i nežnih detalja.

milfica svršava

Došao je dan kada smo ćerka i ja trebale da odemo kod njega na dodelu diploma. Martinu je naravno mrzelo, mala frizerka nije videla dalje od svog nosa, kao da joj nisam majka. Otišla sam sama i kao ponosna majka gledala kako moj Aca prima diplomu, onako visok i zgodan, izdvajao se od svih. Ili se to meni, mogu reći, zaljubljenoj mami, činilo.

Posle slikanja i protokolarnih gluposti, presvukao se i otišli smo na ručak. Nije znao da sam iznajmila sobu u prelepom hotelu koji je gledao na “London eye” i Themes-u, sa velikim krevetom i jednim malim, pošto nisam htela da išta posumnja pre nego ja počnem. Za ručkom smo pričali o svemu, pričao mi je kako želi da se vrati u Beograd, da hoće da radi u svojoj zemlji, da mu nedostajem, pa se ispravio: „Nedostajete mi vas dve”. Pun je bio reči hvale kada sam ja u pitanju, sve mi je hvalio, i kosu i komplet koji sam nosila, minđuše. A to je radio baš kako treba, dozirao je, nije preterivao. Kupio mi je cveće i jedan lep broš da mi se zahvali što sam bila uz njega sve vreme i što sam ga ubedila da upiše u Londonu. I ja sam njemu delila komplimente. Kako je postao pravi zgodan muškarac, i da ga siguno devojke saleću. Kaže on: „Hvala mama, ali nisam nešto imao vremena za devojke ovde, bilo je naravno, ali ja čekam pravu.” „Dobićeš je ljubavi, ne brini, svi dobijemo ono što zaslužimo, a ti si zaslužio sve što želiš.” „Eh mama, mama, nije to lako”, verovatno sam mu se ja motala po glavi, a nije bio svestan da će me imati jako brzo.

„Jeste srećo, samo treba jako da poželiš i veruj da će se ostvariti! Hajde sad, zažmuri i poželi nešto lepo da se desi večeras!” Volela bih da sam tada mogla da mu čitam misli, nisam bila sigurna šta je poželeo dok nije rekao sledeće: „Ovo je jako teška želja, ali ako kažeš da samo teba jako da poželim, uradiću to. Ovo je nešto što jako puno želim!” „Smatraj ispunjenim”, rekla sam mu i otpila gutljaj vina, prekrstila noge i kosu prebacila iza uveta.

milfica zavodi

Gledao me je i nije verovao šta vidi. Verovatno je mislio da je sve slučajno. Prosto sam sigurna da ništa nije ni slutio. Završili smo večeru i ja sam mu rekla da sam uzela sobu u hotelu da večeras budemo tamo, da se ne zeza po studentskim sobama. Otišli smo i ja sam uz put uzela neke potrepštine, što iz prodavnice, što iz apoteke.

Stavila sam na što šampanjac i malo grickalica i otišla da se presvučem. „Brzo ću, naspi nam po jedan”… Otišla sam u sobu i izvadila ono specijalno: belu majicu kratkih rukava i bele plitke bokserice, skinula se gola i samo to bacila na sebe. Obukla sam bade-mantil da ne bi ništa posumnjao. I on se rakomotio, obukao je bermude i majicu, pošto je poneo nešto stvari iz doma.

Sela sam preko puta njega i nastavili smo razgovor. Uopšteno o svemu, njegovi planovi, šta hoće i kako da uradi. A meni se samo jedno motalo po glavi – da mu mama dâ njegov poklon. Posle nekog vremena sam ga pitala: „Ne pitaš šta ti je mama donela na poklon?” „Čekao sam sve vreme, ali nikako da vidim, baš me zanima šta je. Znam da je od tebe nešto lepo i posebno!”

Nije imao pojma koliko je posebno…

„Ok, ustani sada i stani ovde.” Uzela sam ga za ruku i stavila na sred sobe, da gleda direktno u vrata na koja ću ja izaći. „Zatvori oči i nemoj otvarati dok ne kažem. Važi?” Vragolasto se smejao, verovatno očekujući ko zna šta. „Važi, važi!” Ja sam izašla iz sobe, skinula bade-mantil, bacila ga u kupatilo i malo pomazila moje grudi da bradavice iskoče napred. Ušla sam u sobu, naslonila se na vrata, prekrstila ruke tako da obe sise podignem i istaknem to da sam gola ispod i napaljena…

„Sada otvori oči!”, rekla sam mu, podigla blago obrvu i nabacila skriveni kez koji će mu sve reći. Otvorio je oči i zanemeo… Ćutao je par sekundi, ja se nisam dala zbuniti, znala sam da će biti tako. „Nešto ti nije jasno ljubavi?”, pitala sam ga dok me je on u isto vreme gutao očima i pokušavao da shvati šta se dešava.

mlada milfica

„Šta je ovo mama?”, pitao me je pogubljeno, a videla sam da je već počeo da mu se diže… „Pa tvoj poklon ludice, hoćeš da mi kažeš da ovo nisi poželeo dok smo bili na ručku?” Progutao je knedlu: „Ne, ovaj, odakle znaš? Mislim, odakle ti da sam to poželeo?”, pogubio se skroz. Rešila sam da mu skratim muke; prišla sam mu vrckastim hodom i bez ijedne reči počela da ga ljubim.

Iste sekunde je prihvatio poljubac i pustio moj jezik unutra, jedna ruka mi je bila u njegovoj kosi, dok sam drugom mazila njegovu kitu preko bermuda. On je bio malo stidljiv po tom pitanju, ali me je ubrzo zagrlio i pribio uz sebe. Jednu ruku je stavio na moj obraz i kosu a druga mu je bila na mojoj guzi…

Odvojila sam usne od njegovih i prišla njegovom uvetu, grickala sam mu uvo i ljubila vrat. morala sam da mu kažem odakle sve ovo. „Ljubavi, ja sam tvoj drug Jovan, sećeš se šta smo sve jedno drugom pisali?”, pogledala sam ga a on se skamenio… „Nemoguće!” „Moguće”, rekoh mu i stavih prst preko njegovih usta. „Shhhhhh! Opusti se, ono što si pisao je nešto najlepše što sam čitala. Želim te, isto kao u onim mailovima.”

Vratila sam se njegovim usnama i maženju njegove sada već ukrućene alatke u gaćama. Pametan je momak, nisam morala ništa više da mu pričam. Opustio se skroz, bilo mu je sve jasno. Sada je bio već opušten muškarac koji želi ženu, želi mene…

majka i sin

Podigao me je kao što je rekao da bi želeo da uradi i poneo me u krevet, pritom ne odvajajući usne od mojih. Osećala sam svu njegovu snagu i želju da me ima. Spustio me je na krevet, lagano, i stao iznad mene…

Gledao me je jako lepo. Pogledom nekoga ko je dobio nešto što želi. „Kako si lepa, kako te volim, znaš i da sam zaljubljen u tebe?” „Znam sve ljubavi, opusti se i uživaj, imamo svo vreme sveta. Želim da vodim ljubav sa tobom!” „Želim te mama, i ne znaš koliko. Mnogo dugo si mi samo ti u glavi i to baš u tome.” „Bela majica i pitke bokserice?”, pitala sam ga vragolastim osmehom.

„Stvarno si kvarna! To je ono o čemu sam maštao, bela majica i bokserice”, rekao je i pogledao moju belu majicu. Prihvatio me je levom rukom sisu preko majice i nežno je stisnuo”. Spustio je usne na moje i nastavio da me ljubi dok mi je stiskao sisu… Kako sam se topila, kako sam uživala, osećala sam svaki dodir kao struju u sebi…

Polako se spuštao dole i došao do mojih čuvenih, plitkih bokserica. Cmoknuo mi je ribicu preko njih i pogledao ka meni.

„Da li je i frizurica kao iz mojih snova?” „Pa moraš da proveriš, ne znam šta da ti kažem”, rekla sam mu i lagano odigla guzu od kreveta da bi mi lakše skinuo gaćice…

lizanje pičke

„Au sunce ti tvoje”, rekao je i skinuo ih sigurnim pokretima. Ja sam se malo nalaktila i izazovno raširila noge…

„I? Kako ti izgleda? Da li je frizurica po ukusu?” Pitala sam ga dok sam ga par puta kolenima očešala po licu koje je bilo na samo nekoliko santimetar od moje ošišane ribice. „Prelepo…”, bukvalno je belnuo u nju i nije progovarao. „Nemoj da balaviš bez razloga, nego se posluži”, i dalje se oduševljavao mojoj pici i frizuri, pa sam mu malo pomogla, rukom sam ga polako privlačila mom međunožju.

„Hoćeš da je ručaš ili da ja skupim noge?”, pitala sam ga vragolasto. „Ne mrdaj se, molim te… ovo je prelep prizor”, rekao je i spustio jezik na moje međunožje. Liznuo je usnice tako nežno da sam se istopila. Nisam mogla da sakrijem milinu koju sam osetila. Zabacila sam glavu unazad i uživala u svakom njegovom pokretu.

Nastavak: Ostvarila sam sinu njegovu seksualnu fantaziju, II deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Jedna od boljih prica

Jedna od boljih i napaljivijih prica

Na pocetku price kaze osoba koja se predstavlja kao mama da se rastavila od muza jer ga je uhvatila na kamari sa klinkom i da je nije postovao Rekao bih da mamica sama sebe nije postovala ….apsolutno nije sebe postovala i nije znala zasluziti postovanje jer je usla u incest

3
0
Would love your thoughts, please comment.x