Moja pohotna stara proždirala je moju karinu svim svojim rupama

Registrovani korisnici ne vide reklame

Pozdrav svima. Zovem se Igor i imam 23 godine. Imam sve što trebam, dobre prijatelje, završavam faks, baš sve, i najvažnije, ekstra ribu. Ali i veliki problem, moju kevu. Stara mi je prava sex-bomba.

Moja keva Vesna je veoma atraktivna i privlačna žena, moram reći – jebozovna. Plavuša, ali ne prirodna (inače je prirodna crnka), 42 godine, duge ekstra noge, guzovi, i velike sise. Shvatite moju muku sa njom. Uvjek je volila da pokazuje šta ima, a stari je zbog toga bio i ljubomoran.

Onda sam jednom počeo da sumnjam, a i da vjerujem, da hoće da me zavede. Sve se češće pokazivala meni, tako se oblačila, a ja, mogao sam po cjeli dan da zjevam u njene sise i ukrućene bradavice, te sve kraće i providnije suknjice koje je oblačila, a koje su mi dopuštale slobodan pogled na njene noge, sve do gaćica.

zavođenje

Sve više se motala oko mene i tražila razlog da me dotakne, zagrli, poljubi veoma blizu usana. Sve se više u mom prisustvu saginjala omogućavajući mi pritom slobodan pogled ka njenoj guzi i preljepim sisama. Sve sam više drkao zamišljajući nju.

Jednom prilikom, dok sam sedeo na podu i gledao TV, stara je sela u fotelju nasuprot mene i navodno čitala neke novine. U jednom momento, pogledavši u njenom pravcu video sam da joj se suknja povukla naviše i otkrila prelepe noge. Odjednom me je grom udario kada je spustila jednu nogu i malo ih raširila omogućavajući mi da vidim njene crne gaćice, što je sa zadovoljstvom i ona primetila, otišao sam u WC da izdrkam.

Naime, ona je radila u jednoj firmi, bila je sekretarica. Jednom je išla na neki seminar i povela mene sa sobom. Imali smo smještaj u luksuznom hotelu. Slučajno tad sam punio 23. godinu i mama mi je obećala da ćemo zajedno na jednu luksuznu večeru. Rekla je da se ide prva istuširati, spremiti pa idemo.

Mama se brzo istuširala, kao što je rekla. Izašla je iz kupatila i na sebi je imala bijeli hotelski ogrtač. Kurac mi je bio dignut. Hitro sam uskočio pod tuš, pokušavo sam ledenim tuširanjem po penisu nešto preduzeti, nije ništa pomagalo.

Omotao sam se velikm ručnikom i krenuo iz kupatila da uzmem stvari za odijevanje. Obasjana lagodnim sobnim svijetlom pokraj TV-komode, prebirući po koferu za šminku stajla je mama. Na sebi, osim sandalica sa visokom štiklicom, imala je samo crne čipkaste tangice koje su se skoro usijecale u mamino moćno dupe.

Moja pohotna stara proždirala je moju karinu svim svojim rupama

Moja, ionako ukrućena batina, počela je da pulsira od uzbuđenosti istovremeno podižući rub ručnika. Okrenula se prema meni polubočno stavljajući naušnice, pogledala me je odozgo prema dole fokusirajući svoj pogled na mojoj batini koja samo što nije iskočila ispod ručnika. Nasmiješila se, onako izazovno, govoreći:
– Možeš li mi dodati grudnjak, iza tebe je na krevetu? – Uzeo sam ga i dodao joj ga. Bio je to onaj seksi crni čipkasti grudnjak.

Znala je jako dobro zavoditi me

Stajao sam tili časak posmatrajući kako mama polako pakuje sisu po sisu u lijepo izvezeni čipkasti grudnjak. Konačno ga je skopčala ali oble grudi skoro da su pucale iz čipkastog grudnjaka.

– Ajde, požuri se, oblači se, nećemo stići na večeru na vrjeme – rekla je. Okrenula mi se leđima, pognula da dohvati haljinu s poda. Posmatrao sam njene duge noge i sočne guzve između kojih su nestajale tange. U dnu međunožja moglo se primjetiti odpozada malo ispupčenje koje je s par oblikovano izbrijanih dlačica virilo ispod ruba gaćica. Navukla je modernu haljinu na sebe, pokušavala je da dohvati otpozada rukama dugački rajsferšlus. – Pomozi mi skopčati haljinu – tražila je. Prišao sam otpozada i skopčao maminu haljinu. Ali, istovremeno moja nabrekla batina se pri pokretu zabila u mamino međunožje, okrenula se popravljajući svoju kosu. Potapšala me rukom po leđima, za tren je pogledala prema mojoj batini i prozborila: – Ajde požuri se, ako budeš još tu stajao i samo gledao pući će ti ta igračka dole u gaćama.

Pokupio sam svoje stvari za veče koje mi je mama prethodno pripremila sa fotelje i otišao u kupitalo se odjenuti. Tamo sam se morao dobro naravno olakšati misleći na ovo zadnje šta mi je rekla.

drkanje u toaletu

Tu noć, uz mamino odobrenje, za večeru smo podijelili flašu vina. Nije bilo loše i vratili smo se kući, malo pripiti. Gledali smo još malo TV, prethodno sam se presvukao zbog sparine. Na sebi sam imao samo kratki šorts, mama je i dalje sjedila odjevena na sofi. Ustala je, prišla koferu za šminku i iz njega izvadila neku kremu. Prišla mi je i okrenula se leđima.

– Ajde otkopčaj mi haljinu i izmasiraj malo leđa s ovom kremom, koža mi nekako po leđima zateže – rekla je. Odmah mi je na pamet pala scena kada me je zavodila.

Otkopčao sam njenu haljinu koja je odmah skliznula dole niz tijelo. Srce mi je lupalo kao parni čekić, mješajući lagano guzovima stara se primakla njenom krevetu i umjesto da legne na stomak postavila se na koljena i ruke, okrenuta svojim napućenim dupetom prema meni.

Istisnuo sam malo kreme na dlan i počeo masirati mamina vitka leđa. Posebno mi je zadovoljstvo bilo prelaziti dlanovima odozgo prema dole zaustavljajući se tik ispred ruba njenih tangi. Moje uzbuđenje je bilo vidno pored nabreklog kurca koji se klatio tik pored mamine glave. Dala se primjetiti vlažna fleka na mom bijelom šortsu.

– Istraljaj mi malo ramena – prozborila je istovremeno okrenuvši svoju glavu prema mom šortsu. Duga valovita kosa joj bila povezana u konjski rep. Zavukao sam postepeno prste ispod naramenica od grudnjaka, masirajući ramena polako sam pokušao odići remenice i testirati težinu maminih sisa. Lijevom sam rukom masirao i dalje ramena dok se mama polako istezala naprijed, već meni čudno mumlajući ustima od zadovoljstva. Desnom rukom sam prelazio lagano do tangica povremeno usuđujući se malo i dalje preći po njenim oblim guzovima. Prelazeći desnom rukom sve dublje preko guzova koji su se počeli pomjerati lijevo-desno u ritmu mog masiranja prema međunožju. Čuo sam sve glasnije mamine uzdisaje zadovoljstva, što me sve više palilo.

fingering

U jednom momentu primjetio sam kako me čudno posmatra odozdo. Kolutala je lagano očima, da bi lagano spustila pogled prema mojoj batini koja je skoro svojom nabreklošću udrala u mamino lice. Oslonuvši se samo na svoju desnu ruku pogledala me je još jednom odozdo sa zavodničkim smiješkom i očima koje su čudno svijetlucale. Spustila je pogled prema šortsu i svojom lijevom rukom zavukla svoje dugaceke tanke prste sa strane mog šorca. U preponama sam osjećao neopisivu toplotu dok me je vrhovima prstiju masirala guzove i istovremeno svlačila moj šorts.

Veoma vještim pokretom strgnula je rukom prema dole, svukući šorts do koljena koji je dalje sam pao na pod. Ostao sam potpuno go ispred nje. Moja debela kurčina ljuljala se od svoje težine udarajući mamu po obrazima.

– Auuu – procijedila je veoma glasno zrak kroz zube. Nastavila je: – Mislim da ti je još više porastao od poslednjeg puta kad sam ga vidjela.

Njemo sam gledao odozgo nemogavši povjerovati. Prvo ga je uzela u ruku i, pokušavjući ga obuhvatiti svojim dugim prstima, malo masirala, da bi glavu prinjela glaviću i počela ga sasvim polako dodirivati vrhom jezika, što me je dovodilo do ludila. Svoju desnu ruku sam sad još dublje spustio među njene noge dodirujući vrhovima prstiju vlažno mamino međunožje koje se sve više pomjeralo od strasti. Tad je, kao po komandi, strpala dio ionako krupnog glavića u svoja vrela usta i počela ga sve sočnije oblizivati i sisati. Velikim prstom odmakao sam rub tangi i počeo prvo ga prevlačiti po rubu mamine vlažne pizde. Osjetio sam ljepljivu masu koja mi je ispunjavala dlan i kratke dlačice, sasvim lagano sam osjetio meki otvor i sve brže počeo zabijati prst u vruću untrašnjost moje stare, koja je, kao odgovor na moje poduhvate, strpala skoro čitav glavić i sve silovitije ga počela sisati da joj se od trzaja njene glave poskakivala povezana kosa gore-dole.

Moja pohotna stara proždirala je moju karinu svim svojim rupama

Naglo se izvila i legla na leđa, držeći i dalje u ruci moju batinu. Odigla je svoje noge i povila prema grudima koje su bile skoro čitave ispale iz košarica grudnjaka. Svojom desnom rukom pomjerila je rub tangica.

– Ajde drkadžijo, strpaj mi ga, ne mogu više čekati, samo polako, nemoj da si u meni svršio – rekla je pohotno.

Jebao sam vrelu pičku svoje stare

Njene povite noge i uzdignuti guzovi na gore su se blago otvorili i ispred mene je blijesnula, svjetlucajući od vlažnosti, mamina pica. Bila je veoma nisko podšišana, spremna za mene. Dole prema dnu mogao se vidjeti roskasti otvor vagine koji je pulisrao. Koliko sam bio napaljen, jednom rukom sam strgao i pocjepao tangice sa nje. Propratila je to krikom:
– Aaa. – Uzeo sam moju batinu u ruku i nanišanio nabreklim glavićem na mamin vaginalni otvor. – Sad zlato, daj mi ga polagano.

Počeo sam ga sve brže i dublje gurati u mainu vrelu unutrašnjost. Stenjala je sve glasnije:
– To, tooo, lakše, lakše rasturićeš me, too. – Odlučio sam da joj ga poklonim u kompletnom izdanju, i u dva-tri snažna trzaja prodro sam skroz do jaja u nju. Vrištala je sve glasnije: – Ohhh… Ooooo… Aaa… nemoj molim te sad stati, to, jebi svoju vruću mamicu, jojjjj evo ga, evo ga. – Snažno me je obavila nogama, dok sam je ja obuhvatio za guzove, nabijajući se sve jače u nju.

spooning MILF

Počeo sam prazniti vrelu tekućinu po maminoj utrobi, vrištao sam od zadovoljstva. U trzajima sam posljednje kapi sperme ispumpavo u moju strau koja je jezikom usne oblizvala i užurbano disala miješajući guzovima dok ju je orgazam parao po utrobi i udovima. Nasmijala mi se odozdo:
– Uh magarče jedan, pa rasturio si me, konju napaljeni, pa još si i svršio u mene! – Još sam par trenutaka gurao i izvlačio karinu posmatrajući mamine grudi koje su poskakivale.  Sledeće čega se sjećam da sam mirno zaspao.

Ujutro me probudio svježi provjetarac koji je ulazio kroz orvorena balkonska vrata. Pogledeo sam na sat, bilo je oko 6 časova. Na horizontu se moglo vidjeti sunce, iz tuš-kabine dopirao je zvuk. Okrenuo sam se i pogledao na mamin krevet: bio je prazan, stara se tuširala. Izašla je poslije par minuta, a na sebi je imala samo bijele gaćice i kratku majicu ispod koje su se oslikavale jos vlažne grudi.

– Ustaj drkadžijo, sinoć si me poder’o, skoro da ne osjećam svoje prepone. – Odmah sam se napalio na te njene rječi. Prišla je mom krevetu i svukla plahtu s mene. Ležao sam potpuno go, moja batina je još ležala ispružena po mojoj butini, vidno natečena. Sjela je na rub kreveta i rukom lagano uhavtila kurčinu, koja je kao vojnik poskočila pod njenim dodirom. – Oh manijače, vidi ti njega, nije ti bilo dosta sinoć. – Nasmiješila mi se i sve žesće počinjala drkati moju kurčinu koja je kao kvasac rasla pod maminom rukom. Još me je jednom pogledala: – Imamo još vremena do seminara – rekla je i pognula glavu prema batini. Počela je lagano oblizivati, stavivši glavić u svoja vrela usta i lagano ga je grickala po korijenu glavića. Ni ja nisam mogao ostati ravnodušan, zavukao sam ruku ispod njenih gaćica i počeo prstom gladiti rubove mamine pičkice.

U tom momentu zakoračila me je odozgo okrenuta dupetom prema mojoj glavi. Svukao sam joj gaće i bacio na pod, polakalo ga je dudlala dok su joj grudi poskakivale ispod majice. Ispred mojih usana na par cantimetara bila je udaljena mamina pička. Lagano sam povio glavu i počeo jezikom lizati rub mamine pičke. Sve je glasnije mumljala i miješala guzovima koje sam ja čvrsto obuhvatio odozdo.

poza 69

Sve više i više sam prodirao jezikom u minu picu, sisao sam vrelu unutrašnjost povremeno dudlajući ukrućeni klitoris koji je na svaki moj pokret jezika pulsirao. Nosom sam sve više udarao u mamin šupak. Lijevu ruku sam proturio odozdo ispod majice i počeo miloivati mamine sise, dodirujući prstima vrhove bradavica. Počela se sve više uvijati i nabijati na moj jezik, da bi se u jednom momentu izvila iznad mene i stegla butine oko moje glave, trzajući bokovima i vrišteći počela snažno svršavati:
– Oooooo oooh, uhh jebote, izludićes me, ohh.

Još je stenjala moja stara, polagano je sišla s mene i naguzila se na sofi ispred mene.
– Hoću da me sad tucaš od pozadi, ali žestoko ko sinoć. – Prišao sam joj otpozadi, pomilovao još jednom prstima vlažnu picu. Milovao sam njene bokove dok se ona uvijala ispred mene, malo sam se povio i još jednom oblizao onako otpozadi napućenu maminu vaginu, uzdisala je sve dublje. – A šta manijače, ti bi još da se igraš?

Stara se sama nabijala na moju karinu, nije htjela da čeka

Čulo se sve jače mamino stenjanje koja je vrtila svojim guzovima. Odigao sam se i rukama dohvatio mamine čvrste sise. Dlanovima sam lagano masirao ukrućene bradavice. Mama je pokušavala da se sama nabije guzovima na moju batinu koja je prijeko udarala po njenom guzu.

Odmakao sam se malo nazad i uhvatio moju batinu u ruku, malo sam ga namjestio samo na otvor vagine da bise mama počela, ispočetka polako a kasnije sve silovitije, nabijati na moju karinu. Ja sam samo promatrao kako kurčina nestaje u rutavoj pici, bilo je veom ugodno gledati kako se obli guzovi sve više potresaju dok se mama nabijala. Svojim posve glasnijim podvriskivanjem me je sve više i više palila. Uhvatio sam je snazno i počeo luđački tucati staru. Od žestine mojih zabijanja spustila je glavu na jastuk i rukama stegla rub sofe, istovremeno mi se još više naguzivši.

tucanje otpozadi

Moja kara je bila sva uljepljena od sokova iz mamine unutrašnjosti koji su imali čudan sladunjav miris koji je me sve više rajcao. Izvadio sam moju batinu i lagno je naslonio na rub poluotvorenog maminog šupka.

– Oh neeee, pazi, boljet će me – opirala se moja stara. Glavićem sam prvo vrtio samo po otvoru koji je sve bio mekši i mekši. Onda sam se odlučio da ga zabodem naglo. Jaukala je kao nenormalna. Mislim da su svi to čuli. – Aaaaa, ohhhhhh molim te, nemoj samo ga naglo gurati, ohhhhhhh.

Nisam je htio slušati, već je razvaliti kad je tražila to. Primjetio sam da su mamina leđa bila sva mokra od znoja ali je ona i dalje stenjala glasno. Video sam da je svojm lijevom rukom lagano masirala klitoris. Počeo sam je sad sve brže tucati u šupčinu, od uzbuđenja malo se odigla na ruke i počela sve glasnije vrištati:
– Aj, ajjjjjj, jojjj Bože šta sam rodila, ajjj poludiću – derala se. Nisam ni ja mogao više izdražati.

jebanje u dupe

Naglo sam ga izvadio iz šupka i hitro ga strpao u mamin, sad otijesnali pičić, dva-tri puta sam je još natego na karu i počeo istovremeno s mamom glasno svršavati.
– A joj bože, aaaaaa oh, ohh – vrištala je još dok su joj mlazovi sperme ispunjavali utrobu.

Prevalio sam se pored nje. Nasmijala mi se i uhvatila još jednom mokru kurčinu olizavši je od jaja do glavića i usisavajući s njega preostali dio sperme.

Nakon tog smo se moja stara i ja jebali gdje god smo stigli: u liftu, njenom uredu, za stolom, u autu, baš svugdje.

Nastavak: Moju pohotnu staru jebali su trojica u kolima

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x