Cherry Kiss u poseti svom selu kod Niša

Ivana Slavković, poznatija kao Cherry Kiss, jedna je od najvećih svetskih zvezda filmova za odrasle. Nedavno je posetila Srbiju i svoje selo, a evo kako njen dolazak i profesiju komentarišu meštani Šarlinca…

Svetska porno zvezda Cherry Kiss posetila je Srbiju pre nekoliko dana i na svom Instagram profilu podelila fotku na kojoj se vidi kako uživa uz domaći kajmak i ajvar. Čeri je rođena u selu Šarlinac u blizini Niša, njena i očeva kuća je domaćinska, dvorište je puno ruža, uredno pokošen travnjak, doterana okućnica, a glavni čuvari su dva bela psića Buca i Dona…

U njenom selu mnogi kažu da je odavno nisu videli. A i kada dođe, tvrde, retko izlazi negde po selu.
– Ivana, kada dođe kolima, ne zadržava se dugo. Nekoliko dana bude sa ocem i baka Mirkom, i mogu da kažem da se ne usteže kada je u pitanju posao oko kuće. Vidimo svi da ona pomaže baki. Skoro su pekli rakiju dva dana, pa je još nešto pomagala, ne sećam se… U svakom slučaju, ovde niko lošu reč ne može da ima o njoj. Ona je odavno otišla odavde, pola sela ona i ne poznaje. Njen posao je nekada bio bauk za sve nas ovde, a sad… Sad šta smo se nagledali po televizijama, to je, bre, sad ništa. Koliko znam, ona se više i ne bavi tim poslom, nego posreduje u inostranstvu za filmska preduzeća – rekao je Kuriru jedan od komšija iz ulice.

Cherry Kiss u poseti svom selu kod Niša

Komšikuk kaže da Ivana najviše vremena provodi u Nišu, a jedna njena poznanica je otkrila da Cherry Kiss ima dečka i da je sa njim stacionirana u Budimpešti.
Čeri živi s dečkom u Budimpešti. On je di-džej iz Niša, baš se vole. Koliko znam, ona mnogo voli da dođe ovde na jug. I dalje se bavi snimanjem filmova, čula sam da ima i neku firmu za to.

Cherry Kiss je karijeru započela sa 18 godina u Budimpešti, a trenutno je mnogi smatraju jednom od najpopularnijih svetskih glumica u ovoj branši. Snima s najvećim producentskim kućama, najviše u Americi.

Cherry Kiss u poseti svom selu kod Niša

Izvor: Mondo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments