Zabranjeno je uvek najslađe, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Zabranjeno je uvek najslađe, I deo

Isprva nesigurno, uplašeno, a potom sve slobodnije… ljubili su se na sred sobe koja se okretala oko njih… Ne znajući kako se to uopšte dešava, imala je osećaj da su njegove usne nešto najslađe što je ikad dotakla svojima. Pokušavala je da se otme tom osećaju i da pobegne iz tog grešnog zagrljaja, ali prosto nije imala snage. Srce je polako nadvladalo razum i poput nekog jakog magneta je privlačilo u njegove snažne muške ruke. Pokušavala je u mislima uveriti sebe da se mora odupreti iskušenju i ostati uzorna i moralna žena, ali zakoni prirode i primarni instinkti su svakim novim poljupcem nadvladavali razum i njeno telo je reagovalo na milovanja njihovog mladog sestrića onako kako nikako ne bi smelo… Onako kako je zabranjeno…

Sve dublje i nepovratno je tonula u greh; znala je to, osetivši kako su bradavice bivale sve kruće i kako je sve više vlažila među nogama. I nju je on strašno uzbuđivao. Pustila ga je da je još jače privuče k sebi i još slobodnije je počne hvatati i milovati svuda po njenom raskošnom telu. Markove ruke su drhtale dok joj je to radio. I on je bio prestrašen, možda i više od nje, ali je istovremeno bio i gonjen gotovo životinjskom požudom za svojom guzatom ujnom. Ionako preveliki kurac koji je Marko imao sad je u gaćama potpuno poludeo, dosežući strašne dimenzije i praveći pravu planinu među nogama. I ona ga je osećala na donjem delu svog stomaka, ježeći se od njegove tvrdoće i veličine.

Njegove ruke su strasno ispitivale obline koje je krila ujnina košulja i dok je levom čvrsto pridržavao za struk, desnom je, polako, ispitivački uhvatio za krupnu, tešku dojku koja se nadimala od njenih krupnih udisaja. Marko je drhtao dok ju je polako mesio i dalje iščekujući njenu reakciju, ali je opet izostala. Iznenadilo ga je da čak preko prslučeta oseća ujninu ukrućenu bradavicu. Ona je svo vreme crvenila od srama i skrivala pogled ali i dalje stajala kao opčinjena, dozvoljavajući mu ono što nije smela. Drhtala je dok joj je otkopčavao dugmad na košulji. Bila je uzbuđena kao nikada pre. Kada je otkopčao dovoljno dugmadi da se jasno vidi njeno čipkasto prsluče, Marko malo zastade i utisnu još jedan dugi, strasni poljubac u ženine sočne usne. I dalje naišavši na prećutno odobravanje, on pažljivo, strašljivo zavuče svoju ruku pod ujninu košulju i pritisnu svoj veliki dlan na krupnu sisu. Gocino prsluče je naprosto kipelo i bilo je nedovoljno da sakrije tvrde, ukrućene bradavice koje su odavale njeno uzbuđenje. Osetivši kako on nežno prelazi dlanom preko njih, stresla se od napada vreline kroz celo telo.

Zabranjeno je uvek najslađe, II deo

– Oh, mili – nesvesno je tiho izustila.

Tonuli su u greh. Drhtali su oboje. Marko je nastavljao svoje napade, ohrabren ujninim dubokim uzdisajima. Mic po mic, uspeo je izvaditi, najpre jednu pa drugu sisu iz njenog tesnog prslučeta. Oduševio se kad je ugledao njene nakostrešene bradavice sa divnim velikim oreolima, jednako naježenim od uzbuđenja.

– Jooooj, mili, šta mi to radiš?… Ne smemo, ah, bojim se… zgrešićemo… nemoj… – zamuckivala je Gordana, pokušavajući da se brani od nabujalih osećaja. Ali, krv je već isuviše uzburkano ključala u njenim venama i sledeći dodir snažnih ruku na svojim osetljivim bradavicama ju je gotovo izbezumio od uzbuđenja. Čula je kako joj njihov sestrić napaljeno šapuće na uho:
– Ne boj se… ujnice… znam da ti je teško… ne brini, samo malo… maženja, nikom nećemo reći.

Shvatala je da mu se polako potpuno predavala, nemoćna da odoli njegovom muškom mirisu i još uvek ogorčena na muža koji ju je ponižavao. Srce je ludo tuklo u grudima i Marku. Iako je sa bivšom devojkom u tome bio veoma spretan, zavođenje rođene ujne je bio mnogo složeniji zadatak. Sa svakim novim dodirom se tek pomalo opuštao i shvatao da i njen otpor popušta. Osetio je kako mu se uvija pod rukama i sve češće dodiruje njegovo nabreknuće, mada i dalje izbegavajući direktne poglede. Spustio je glavu u ženina njedra i usnama obuhvatio levu bradavicu, izazvavši njen duboki uzdah…

Liznuo ju je vrhom jezika par puta osetivši njihovu nadraženost i satensku mekoću krupne bradavice. Gordana je pomislila da će se onesvestiti od udara groma u tom momentu. Razum joj se skroz pomutio kad je osetila kako je Marko s uživanjem sisa. Zbunjena, u magnovenju se zgrčila i pribila se uz njegovo snažno telo, obilno vlažeći među nogama. U mislima je sama sebi govorila: „Samo još malo, još malo da se pomazimo, pa ću se odmaknuti…“. Tešila se, pokušavajući da u sebi probudi vernu i smernu ženu, koja je polako klonula pred bazičnim instinktima. Sad su bili isuviše daleko od obične bezazlene igrice. Marko je osetio kako ujna više ne izmiče svoje telo pri sve češćim sudarima sa njegovom nabudženom tvrdom kurčinom. I dalje joj nadražujući krupne sise, slobodnom rukom je krenuo u dalje istraživanje zanosnih ujninih oblina. Rukom kojom ju je čvrsto držao oko struka, polako je, istraživački, krenuo naniže, preko crne satenske suknje. Oduševio se oblinama koje je toliko krišom zamišljao.

Neodlučna da ga zaustavi, nesigurno je pokušavala da izusti:
– Aaaahhh, nemoj… srećo moja…ne bi… smeli… dalje… Oh, Marko… – uzdrhtala je kad je mladić snažnom rukom zgrabio veliku, zategnutu guzicu…

vaćarenje

– Oh, ujnice… – dahtao je Marko, izgubljen u mirisima njene bluze i tela i iznenađen činjenicom da je preko njene suknje napipao tanga gaćice. To ga je još više uzbudilo i ruku je spustio još niže, krećući u završni juriš. Rukom je kliznuo niz oblu butinu, sve dok nije prešao preko ruba ujnine suknje, dotaknuvši toplo koleno. Goca je zadrhtala, znajući da će ta njegova ruka uskoro krenuti i ispod njene suknje…
– Marko… bojim se mili… zgrešićemo… Strašim se… rod smo…

Marko je sad umesto odgovora prosto poljubio i lagano pokrenuo ruku nagore, držeći je uz ujninu oblu butinu. Polako, mic po mic, ispitivao je toplu bedru u svilenim čarapama, dok je ženu poduzimala čudna jeza. Iščekivala je ćuteći svaki sledeći osećaj i muški dodir. Marko je po njenom ponašanju shvatio koliko ju je ujak morao zapostavljati, čim mu je sve to dozvoljavala. Stajala je kao ukopana, nudeći mu svoje zgodno, jedro i negovano telo. Suknjica je sve više i više popuštala pred Markovom rukom i otkrivala tajne koje je momak mogao samo zamišljati. A ono što je i naslućivao dok ju je promatrao kako sedi na kauču, sada mu se i obistinilo.

Ujna Goca je nosila čarape sa halterima. Zaista je bila super, pomislio je, na mah nekako divna i nežna, a često neviđeno jebozovna zrela žena. I kad je osetila muške prste na rubu čarapa i na svojoj goloj koži butina, otegnuto je uzdahnula, već i previše uzbuđena i opijena svojim Markom.

– Ohh, bože… šta mi radiš…? – već je gotovo buncala, predajući mu i poslednji štit svoje odbrane. Zbunjeno je pogledala nadole, pokušavajući da vidi svoju zadignutu suknju i Markovu ruku zavučenu među svojim butinama… U tom trenutku on je napokon uspeo da ulovi ujnin pogled, ali ne onako bistar i veseo, već nekako opijen, zamagljen i izgubljen. Bila je gadno uzbuđena, sad je znao za sigurno. Njene krupne oči su konačno otkrivale potpunu predaju, koju je on pokvareno iskorišćavao.

požuda

Prevukao je ruku preko glatke nežne kože ujninih bokova i položio je odlučno na veliki, obli i istureni guz. Nežna gola koža je odgovorila podrhtavanjem. I Gordani je neobično prijao taj dodir, kao da je konačno popuštao grč u stomaku. Zagrlila ga je čvršće i uplela prste u njegovu gustu kosu i ponovo se nesmotreno sudarila sa njegovim nabreknućem. Marko je goreo od želje i kurac je već slinio za njom, praveći čitavu fleku iznad levog džepa, odavajući položaj glavića.

Spustio je i drugu ruku pa je uhvatio sigurno za njenu veliku guzicu, napipavši tkaninu njenih gaćica. Jednom rukom uživajući u podatnosti ujnine guzice, drugom je polako klizio uz obod gaćica ka njenom vrelom međunožju.

Bila je spremna da ga primi…

Gordanine misli su bile nekako čudno usporene, kao da je bila drogirana. Nije shvatala šta će uslediti i već u sledećem momentu Markova je ruka, vođena požudom, skliznula tamo gde nikako ne bi smela… na ujninu pičku. Ona je prigušeno ciknula osetivši mladićev veliki dlan na svojoj otečenoj i dugo zapostavljanoj pizdi koja je izdajnički vlažila, natopivši male gaćice toplom sluzi. Ugrizla je svoju donju usnu da sakrije svoje uzbuđenje, kojeg se stidela pred njim. Marku je srce stajalo u grlu, ali ga je ohrabrilo kad je shvatio koliko je ona bila vrela i vlažna među nogama. Nežno je trljao prstima preko mokre tkanine gaćica, osećajući kako su usmine nabubrele. Njegovi dodiri na tom mestu su je sada potresali više nego li išta drugo i ona se doslovno tresla u tom grešnom klinču. Gledao ju je kako drhti, sva zadihana i zamućenog pogleda zariva nokte u njegova široka ramena. Iako nije imao iskustva sa starijim, zrelim ženama, znao je za sigurno… bila je spremna da ga primi. Možda ne toliko u glavi, koliko u srcu. Nastavio je nežno da je masira preko gaćica, ljubeći je po vratu…

peting

Prineo je usne ujninom uhu, malo gricnuo resicu i šapnuo joj:
– Ujna, izvadi ga… – bile su reči koje su njoj sledile žile. To je znači… – to, mislila je. Sad više nije bila igra… Ostala je zbunjena, još uvek posramljena zbog zadignute suknje i tangica, plašila se šta će uslediti.
– Hajde, ujnice, hajde mila, ne boj se, to sam ja, tvoj Marko… izvadi moj kurac… – navodio ju je polako. Uhvatio je njenu negovanu ruku dugih belih prstiju i polako je gurao nadole, preko svojih grudi i stomaka. Njenu drhtavu ruku je konačno položio na ogromnu tvrdu nabreklinu i snažno je pritisnuo. Gordana je ostala zatečena, osetivši koliko je tvrdo i masivno ono što mu je naraslo u pantalonama. Uzdahnula je i tek kad je on nastavio milovati njene usmine i ona je pokrenula svoju ruku izazivajući nove pulsacije napete kurčine u Markovim gaćama.
– Oh, Bože – izustila je, osećajući da tu nešto nije u redu sa veličinom njegovog uda. Nije odvojila ruku već je nastavila da ga masira kao hipnotisana, ne verujući da je od onog malog, mršavog dečaka izrasla takva muškarčina.
– Ahhh, ujna, hajde, takoooo, tooo, otkopčaj mi šlic – strpljivo je navodio njenu ruku, a svoju je lopovski uvlačio u ujnine gaćice. Osećao je pod prstima meko paperje ženskih bruca, koje se znatno proređivalo malo niže, gde su počinjale velike mesnate usmine. Među njih je gurnuo srednji prst i osetio kako se latice spremno rastvaraju, oslobađajući ulaz ujnine predivne pičke, veoma tople i vlažne. Osećao je kako se lepljivi sekret rasteže po njegovim prstima. Uživao je slušajući njene uzdisaje. Hrabrio ju je da se opusti i konačno je naveo da da otkopča dugme na njegovim pantalonama i povuče šlic nadole. Drhtavim prstima oboje povukoše pantalone zajedno sa gaćama niz Markova jaka bedra i njegov preveliki i teški ud se izvali iz njih, oduzevši dah zbunjenoj ujni. Potpuno se izgubila, krupnih očiju prikovanih za veliku, mladu kurčinu.
– Ohhhhhhhhh, Gospode, koliki je!!! – izletelo joj je. Kao da nije znala šta bi s njim, shvativši da momak ima duplo duži i deblji kurac od ujaka, njenog muža. Zbunjena, poput početnice je promatrala gde kurac pulsirajući poskakuje u punoj snazi. Ponovo je osetila njegovu ruku na svojoj i ovaj put je prineo kurcu. Nije uspela da sklopi svoju tanušnu šaku oko njega ali je ipak jasno osetila njegove vibracije.

drkanje kurca

Bio je neobično topao, a opasno tvrd. Slučajno je rukom kliznula ka vrhu i dotakla veliki klobučasti glavić, gotovo plav od krvi. Zapazila je i kako mu je blago zakrivljen nagore i kako se celom dužinom kite proteže jedna debela vena, praćena čitavom mrežom drugih. Dodatno nadražen ujninom rukom iz rupice na glaviću mu poteče prozirna sluz. Knedla u grlu Gordani nije dala da diše. Bila je potpuno slomljena u tom vrtlogu strasti i greha. Jedini čovek u njenom životu koji ju je jebao bio je muž, a sad je iščekivala da je njihov sestrić jebe svojom strašnom kurčinom…

– Ahhhhh, majko mila, šta mi se ovo dešava… – buncala je u transu, mazno ga pogledavši.
Marko je shvatio da je imao priliku koju nije smeo da propusti. Sledila je najteža odluka u njegovom životu jer drugu prliku verovatno neće imati. Kucnuo je čas da jebe svoju zgodnu i zrelu ujnu, dok je onako uzbuđena i zbunjena…

Blago ju je rukom odmakao od sebe. Gledala je njegovo božansko mlado telo dok se oslobađao svojih pantalona i bokserica. Sputana strahom i neizvesnošću nije ni pokušala da se i sama skine. Marko nije imao strpljenja, morao je brzo da smisli šta da uradi i videvši staru, nisku ujakovu fotelju, rešio je da na njoj naguzi ujnu Gordanu. Prišao joj je osetivši njenu nadraženost i slatku drhtavicu.

– Hajde ujnice, … okreni se… evo ovde… – blago ju je rukom navodio da mu okrene leđa i ona je to i učinila, ali je i neiskusno ostala u stojećem položaju pogužvane suknje i ogoljenih sisa, pridržavajući se za fotelju. Osetila je Markovo telo iza sebe i njegove snažne ruke kojima je pažljivo gurao ka napred, preko fotelje. Shvatila je šta joj se sprema i poslušno se savila preko naslona, dočekavši se rukama na plišane jastučiće… Od stida joj je crvenilo jurnulo u obraze. Pomislila je da mu se sad sigurno dobro natrćila, jer je Marko par sekundi ostao bez daha odmeravajući svu raskoš rasnih oblina njegove guzate ujne. Uhvatio je samo jedan njen neodlučan pogled, pre nego što je od stida sakrila lice… Sagnuo se tek toliko da ponovo dohvati obod ujnine suknje koja je ponovo pala do kolena. Pažljivo ju je zadignuo, mnogo više nego prethodni put, skroz do struka, potpuno ogolivši njenu prelepu, veliku i oblu guzicu u koju su se usecala napola srozane tange…

Zabranjeno je uvek najslađe, II deo

Umalo da se onesvesti koliko ga je taj prizor uzbudio. Čulo se njeno teško disanje. Osetila je mladićeve ruke na nežnoj koži svojih guzova. Pomilovao ih je malo, pa, uz malo napora, svukao ujnine tangice preko haltera, niz butine i ostavio ih negde oko njenih kolena. Gordani je srce lupalo toliko snažno da je i Marko čuo. Znala je da je samo momenti dele od greha. Osetila je još kako joj blago gura kolena da ih savije, pa potom još jedan pritisak rukom u dno leđa, proizveli su da se ujna još jače naguzi, isturajući svoju nezaštićenu, vlažnu pičku ka sestriću.

Krišom je provirila iza leđa. Marko je očigledno sada jasno video poluotvorenu, vlažnu i crvenu mesnatu pičku i rumeni, ružičasti šupak svoje ujne. Videla je kako je par puta snažno zagulio kožicu na onoj ogromnoj žilavoj kurčini.

– Aaaaaaaahhhhhhhhhh, Marko… milo ujnino… Oh… mili… budi nežan… prevelik je za ujnu… – zacvilela je u odsudnom momentu. Nije joj ništa odgovorio.

Jednom rukom je razmaknuo velike guzove a drugom je kurčinu nameštao na ulaz u pičku. Gordana je ponovo zacvilela. Osetila je vreli klobučasti glavić na svojim usminama. Instinktivno se trgnula, ali nije imala kud… Odjednom, pritisak se osetno pojačao i vlažne latice se pod pritiskom počeše razilaziti…

A ujna je bila uska i nedojebana

Ulazio je u ujnu… Teško… Bila je uska i još u grču od straha. Pustio je malo da ga oseti i navikne na pritisak, pa ga odvojio. Pljunuo je u šaku i razmazao po kurcu. Ponovio je to još par puta pa ga ponovo namestio na mokar ujnin procep.

– Joooooooj, uuuuuuuuf – ponovo je Goca zastenjala, osetivši veliki glavić. Otečene usmine su se jako širile, praveći mesta za glavić. Iz pičke je gotovo curio sekret koji je njemu podmazivao put. Konačno, usnice se široko razvukoše oko pulsirajućeg glavića i on se sporo utisnu u nju… „Primila je“ – sevnulo je kroz Markov um.
– Ooooohhh, ufffffff – stenjala je, osetivši kako je puni i širi. Stresla se i sva joj se koža u momentu naježila od tog osećaja, za koji godinama nije znala. Marko je drhtao od sreće, ulazeći u vrelu ujnu. Polako i strpljivo se kretao, praveći sebi mesta u tesnoj pički.
– Ah, uuuuu… joj kako si topla i tesna – govorio je, uporno joj usađujući kurac.

Ujna je zarila zube u sočne usne i zarila nokte u jastuke dok joj je srce bubnjalo u ušima. Osećala je jako širenje i pulsiranje mladog mesa u sebi, osećaji koje je odavno zaboravila, a sa Markom su bili hiljadu puta intenzivniji i nekako čudno slađi. Marko je držao za bokove i strpljivo gurao, uživajući u plimi osećaja koja je pratila njihovo spajanje. Osetio je da ujna obilno vlaži i koristio je to da je što bolje naguzi, utisnuvši joj pola svoje žile.

– Ahhhhh, juuuuuuuuuuuu… – u momentu se ženi totalno pomutila svest i pomračilo pred očima od siline osećaja koji je debela kurčina stvarala u njoj. Osećala je kako kurčina snažno pulsira. U prvi mah ju je presekao neprijatan osećaj jakog širenja i peckanja te je sva drhtala ali je svakim momentom neprijatnost prolazila. Priroda je učinila svoje i njena nadraženost je proizvodila puno sluzi koja je mladićevoj alatki omogućavala micanje. Marko je drhtao u toj ludoj groznici spajanja dok su mu jaki trnci prolazili kičmom. Sve mu još uvek delovalo kao san i srce je podrhtavalo od straha i slasti. Osećao je svojim udom pulsiranje vrele ujnine pičke i polako, nežno je nastavljao dalje…

Preplavljena čudnim osećajem ujna Goca se jako naježila svuda po koži u momentu kad je Marko lagano izvukao debeli kurac, pa ga još pažljivije ponovo ugurao u svoju ujnu. Ostala je bez daha i okrenula glavu, mazno ga pogledavši. Otvarala je usta kao da joj ponestaje vazduha, ali su ona ostajala nema i samo je tiho, potmulo stenjala, ugrizavši usnu svaki put kad bi osetila novi pokret u sebi i novo širenje. Ali taman kad bi joj počeo malo prijati osećaj spojenosti, mladić opet gotovo izvuče kurac pa ga odmah ponovo strasno utera još dublje. Drhtao je dok je to radio, gledajući kako se sluzokoža ujnine pičke razvlači po njegovoj žili. Neverovatan, opčinjavajući prizor. Strpljivo, gustiozno ju je jebao, puštajući je da ga sa svakim ubodom još bolje oseti svojom utrobom.

Zabranjeno je uvek najslađe, II deo

Nenavikla na ovakve osećaje, ujna Gordana je sva drhtala od uzbuđenja. Naježila se duž njenog celog jedrog tela i gotovo nesvesno počela je jecati u ritmu Markovih pokreta. Isuviše uzbuđena, više nije mogla obuzdavati svoju požudu. Oboje su se iznenadili kad ujna iznenada poče svršavati pod udarima mlade kurčine…

– Aaaaaaaajjjjjjjjjjj, aaaaaaaa, aaaaaahhhhhh, joooooojjjj, majko, uuuuuuhhhh, srećo ujnina, šta mi radiš… – sva se tresla i drhtala, jecala izgubljena u strasti. Kolena su joj klecala od čudne nemoći koja je u trenutku obuzela, a pičkini sokovi su obilno potekli niz njenu butinu i oko Markove kurčine, još uvek opasno napete. I on je uživao u strašnom osećaju grčenja ujnine pičke, ne verujući da mu se to dešava. Strpio se nekoliko trenutaka da i sam uživa u pulsacijama vaginalnih mišića pa je odmah nastavio strasno jebati ne dajući joj ni da dođe sebi.

Zgrabio je rukama velike guzove i razmaknu ih, naslađujući se prizorom a onda nastavio gurati kurčinu u ujninu zapaljenu pičku. Njeno uzbuđenje i obilna vaginalna sluz mu otvoriše prolaz koji je do tad bio zatvoren. Ujna Gordana uplašeno vrisnu kad oseti debelu kurčinu strašno duboko u sebi. Ponovno neprijatan osećaj jakog širenja i peckanja i pritiska kurčine u stomaku. Nikada pre to nije osetila. Izgubljena i iscrpljena prvim pravim orgazmom u životu, nije mu se micala i ostala je u istom položaju da nemoćno dočekuje nove Markove ubode. Cvilela je, ne nalazeći izlaz iz tog strasnog klinča. Kolena su joj klecala ali nije imala snage ni mesta da uzmakne.

Nastavio je da je jebe s neskrivenim naslađivanjem, ozbiljno joj duboko uterujući svoju veliku žilu. Raspamećen, razdražen vrelom i vlažnom ženinom utrobom, neopisivo je uživao u svakom pokretu, ujninim drhtajima i jecajima koje je ispuštala i sama na granici potpunog ludila… Gotovo je gubila svest i buncala, nesvesna i boli i peckanja, nekontrolisano se gubeći u neprekidnim orgazmičkim osećajima koji su za nju bili potpuna novina. Kolena su joj klecala od nemoći i nesvesno mu je, kroz stenjanje, šaputala:

– Ahhhhh, uuuujjj, jebi… meeeee… mili… moj… aaaajjjjjjj… guzi me… guzi svoju ujnicu… aaaaaaaaaa.

jebanje stojeći

Mladić se gubio u potpunoj ekstazi spajanja sa rođenom ujnom i u magnovenju je nastavio da je silovito jebe u pičku. Ujnino belo lice probiše krupne graške znoja kad se glavić poče zabijati do same materice. Vrisnula je od straha, shvatajući da je gotovo čitava kurčina stala u njenu utrobu Klonula je i gotovo se onesvestila od orgazmičkog talasa koji ju je potresao. Marko ju je pridržao oko struka i još nekoliko puta se tako jako zabio u razvaljenu pizdu dok nije osetio da se ujna sva trese i nekontrolisano svršava pod njim.

Celom dužinom kurca je osećao kako se njena unutrašnjost grči i pulsira… Drhtao je od sladostrašća i milovao njeno podatno telo, oduševljeno shvativši da je primila gotovo celu kurčinu i predala mu svoje najskrivenije blago. Talas orgazma koji je zahvatio ujnino telo nije popuštao i ona je iznova svršavala, potpuno razgužena i zbunjena. Osetila je da Marko ne prestaje jebati, očigledno odviše uzbuđen. Ritmički je izvlačio preveliki ud do pola i ponovo ga gurao duboko u ujnu, ne obazirući se na njeno glasno usrkivanje vazduha i bolne grimase na nežnom licu…

– Ahhh, ahhhh, uuuuuff – dahtala je, osećajući kako je uvek iznova rastače…
– Oooohhhhh, ujnaaaa, ahhhh, što si dooobra. Uuuuuuu, al’ si dobro primila… Ah – stenjao je mladić, samo dolivajući ulje na vatru.

Ona je na momenat okrenula glavu i uputila mu dugi, izgubljen pogled u kojem je on prepoznao strast i zaljubljenost i stid, a onda je sklipila oči i prepustila se daljoj sudbini grešnice… Jebao ju je ritmički, trudeći se da ne ulazi ponovo onoliko duboko, jer je shvatio da joj je bilo pomalo bolno… Svejedno, ozbiljno se zarivao u ženu.

Životinjska požuda ih je oboje odvukla u najtamniji ponor greha da se naslađuju strogo zabranjenim voćem i po ljudskim i božjim zakonima.

grubo karanje

Nastavak: Zabranjeno je uvek najslađe, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x