Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Registrovani korisnici ne vide reklame

Zovem se Natalija i napunila sam dvadeset godina… Zategnuta sam kao žice violine. Svaki mišić mi se ženstveno nazire, za mnom bale i klinci i momci i matorci, nikog ne odbijam flertujem sa svima a pičkice dajem samo kome ja hoću. Upravo sada se pakujemo na more. Ujutru krećemo očuh, mama i ja, sa očuhovim velikim pasatom. Dva dana sam kući. Očuh Tomislav mi je stalno na usluzi. Živim i radim u drugom gradu te se sa njima slabo vidim. Mama je na godišnjem i sada idemo po dogovoru porodično na more. Jeste da mi Tomislav nije pravi otac ali je možda bolji od pravog baš zato što nije pravi.

On mene ne vidi pravim očinskim očima. Primetila sam da me već duže vreme zagleda kradomice kao ženku za parenje. Doduše, ništa nije pokušao ali sam primetila i osetila njegov pogled na mojoj guzi prelepo oblikovanoj na hiljadama čučnjeva i kilometarima vožnje bicikla. Sportski sam tip i riba dobra toliko da mogu da pojebem kojeg god hoću. A hoću i volim kurac kao oči svoje. Nevinost sam izgubila sa petnaest godina, pojebala sam se sa trenerom karatea u sali gde sam trenirala gimnastiku sat i po pre karatista koji su dolazili na trening posle nas. Zagledali smo se često, smeškao mi se a i ja njemu, i jednom sam zaostala u svlačionici posle tuširanja a karatisti su došli na trening. On se potrefio u ženskoj gde sam zaostala u vlačionici koja je izdvojena od sale hodnikom. Došao je da je zaključa misleći da nema nikog jer su svi sem mene otišli a ja sam ostala da se otuširam, i sreo mene polu golu u gacicama ogrnuta peškirom i golih sisa. Od tog dana prktično se jebem redovno i po nekad i više puta dnevno. Danas kad imam dvadeset godina, imam nekoliko jebača na više mesta, jednog oženjenog sa kojim se ne pojavljujem, samo se tucamo; i jednog sa kojim izlazim, i jednog sa strane iz okoline, takođe oženjenog. Oženjene volim jer bolje jebu nego momci. Uopšte me ne zanima ko su im žene. Da imaju pičke dovoljno kući, ne bi tražili okolo, tako da me to moralno uopšte ne opterećuje, čak me i pali.

Sada sam pakovala kofer i gledam dva kupaća kostima. Jedan je tamno plavi a drugi beli i oba minimalna. Beli je providan i kada ga obučem muškarci naleću jedni na druge i upadaju u rupe po plaži jer se sve providi. Na plavi ne reaguju toliko jer se ne providi ali na beli im curi voda na usta. Staviću oba u kofer iako ide i mama i očuh, ko zna šta može biti tamo…

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Reč dve o mami. Ona ima 39 godina, visoka je 177 cm. Ima duge zategnute noge, dosta ravan stomak, sise oko četvorka sa velikim bradavicama, plavu dužu kosu do ramena puštenu, jedino je vezivala rep kad se spremala sa mojim očuhom na seks, to sam sama otkrila. Kožu je imala negovanu a najlepše je imala oči, krupne i svetlo plave. Nije se sekirala ni za šta, i volela je seks.

– Slabo sam spavala – ujutru me Tomislav budio.
– Hajde lepotice ustaj, krećemo – poljubio me je očuh u glavu. Mama viče iz dnevne:
– Izvuci je Tomo, izvuci je iz kreveta, ne vredi da joj povlađuješ. – Ustala sam nenaspavana tako da sam spavala ili dremala sve vreme puta. Očuh me je često pogledavao na retrovizoru jer sam bila sama na zadnjem sedištu, dok je mama sedela napred. Mama je bila dobra riba, i dobro se jebala sa Tomom. Kad sam bila kući kao mlađa, nekoliko puta sam ih gledala kradom dok se jebu. Moj očuh Tomislav ima prelep kurac, nije prevelik, taman po meri, ali je bio skladan i lepe forme. Moja mama je razbijala pičku od njega.

Sada je mama digla svoje gole noge na šofer šajbnu i sunčala ih na julskom suncu kroz staklo automobila i dremuckala. Očuh je pogledavao čas jednu čas drugu, ali više je kibicovao mene. Davno bih mu dala pičke da pokaže bliže interesovanje, ali smo bili premalo zajedno te nije bilo prilike. Inače smo bliski, i gotivi me. On je tip proračunat, lukav i skladno građen. Rekla sam da me je gotivio, a kako i ne bi – i ja bih na njegovom mestu mene gotivila. Kratka haljinica ispod providne gaćice i gore bez brusa mu je pravila nervozu, često je pio vodu a ja sam često širila noge i pravila se kao da spavam da bi on mogao osmotriti moju pohotnu pičkicu. To me je zabavljalo. Mama nije mogla to videti dok se skroz ne okrene, a nije se baš okretala, uživala je sama u sebi. Meni je bilo zabavno i popaljivo tako da mi je brzo prolazio put.

Jednom smo stali jer je očuh verovatno nakupio sperme s obzirom kakav je imao prizor na dve dobre pičke. Izašli su na jednoj pumpi da kupe nešto u malom marketu. Ja nisam htela napolje jer sam im htela dati priliku da se možda pojebu na brzaka da bi se očuh smirio jer je vozio naše glave u autu. Bila sam u pravu, zadržali su se više od pola sata. Rekli su da su se zadržali na kafi čak su je i meni doneli ali sam ja primetila da ju je on jebao jer je ona brzo zaspala zadovoljna a on nije više bio mnogo zainteresovan za moj šou, bar jedno vreme.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Na četrdeset kilometara do cilja ponovo je počeo gledati u retrovizor. Sada nisam spavala, držala sam noge sa kolenima pod bradom tako da mi je pička nabubrila kroz providne gaćice i bila „na izvol’te“ očuhu. On je počeo gutati knedle i znojiti se. Mama je izjebana u to vreme zadovoljno dremala na prednjem sedištu. Bilo je očigledno da bi mi rado pojeo pičku kad bih mu dala, što je bilo malo verovatno, jer je mama bila tu sa nama.

Ovih deset dana godišnjeg sam žrtvovala zbog njih da budemo zajedno mada sam mogla nahvatati tipa da se zatvorimo u sobu i da ne silazi sa moje pičke svih deset dana, ali ne treba biti sebičan. Htela sam učiniti mami i očuhu koji su bili divan par koji se slagao u svemu. Mama je volela kurac ali se smirila pored Tomislava, jer je joj on davao toga divoljno.

Stigosmo najzad i na cilj. Gazda stanodavac nas je dočekao, tipičan Crnogorac primorac, stariji tip, opušten, preko šezdesete, nas je uveo u dvosoban stan, kratko objasnio sve i poželeo nam ugodan odmor, sa željom da se osećamo kao kod kuće. To predveče smo spavali a uveče izašli u šetnju, pili kafe po baštama. Sutra smo išli na plažu celodnevno i tako pet dana.

Izluđivala sam bez kurca, to je bio predug period za mene…

Bila sam uspaljena a očuh Tomislav me je kradom kibicovao. To veče je jebao mamu dok sam ja drkala u susednoj sobi. To bi me malo smirilo ali za nekoliko sati sam opet bila kao da nisam drkala a baš je nisam žalila. Klitoris mi je otekao od drkanja. Moj nagon prema seksu se ne može ničim izmeriti. Seks volim više od svega daleko. Kad bih znala da bi mama pristala, ’ladno bih pristala da nas očuh jebe obe zajedno to veče, i ne bi mi smetalo, mama je bila isto pojebljiva i jako dobra riba. Ko nas ne zna rekao bi da smo sestre. Mama je volela život i tucala se često imala i ljubavnike. Moj biološki otac je poginuo na gradilištu u Nemačkoj.

Očuh je tucao mamu to veče tako da sam se ja sva uspalila. Ja bih možda i pristala da se pojebem sa njima u trojci ali nisam smela da se usudim, mada je mama opušten tip po pitanju seksa i sa mnom je vrlo otvorena u razgovoru, ali opet sam imala tremu. To su bile želje samo kad ih čujem da se jebu. Često me je znala poljubiti pravo u usne i to da sve puca, brzo i kratko i to je postao skoro svakodnevni ritual… Nisam bila lezbejka, a ni ona, i takvi potezi mi nisu smetali. Znala je da me štipne za guzu uz neku šalu, čak me je par puta uhvatila za sise da vidi kako ona kaže koliko sam napredovala, i to često i pred očuhom, ali se sve na tome završavalo, jednostavno je bila slobodna i strasna.

devojka drka pičkicu u potkrovlju

Krevet iz susedne sobe je škripao a ja sam zavukla jedan prst u pičku pa dva i na kraju jebala sa tri. Prskala sam okolo i bila tiha. Mojih dvadeset godina su zahtevali bar dva kurca, a ne tri prsta. Nisam mogla ni flertovati a ni nositi beli kupaći da se bar zabavljam sa muškarcima jer je i mama bila sa nama i ne verujem da bi dozvolila takvu zabavu. Nisam znala kako će reagovati i pored svega nabrojanog. Očuh ne bi bio problem, čak sam i priželjkivala, ali su sve to bile samo želje. Počela sam da se kajem što sam došla ovde pod tim okolnostima. Kurac mi je sve biše nedostajao i počela sam da budem nervozna i napeta, očuh je primetio ali nije mogao ništa od mame.

Mama je to jutro ustala sa malksalošću i blagom temperaturom, e sad mi je samo i to falilo! Dobila je sunčanicu i morala je da bude u stanu pod klimom a ja i očuh da je dvorimo. Godišnji se pretvorio u noćnu moru. te sad i mi moramo biti u stanu. Popizdela sam, nejebicu sam teško podnosila ali me je čuo bog ljubavi Amor. Mami je brzo bilo bolje još taj dan, hladne obloge i klima su popravili stanje, ali je lekar rekao da tri dana mora biti u rashlađenoj postoriji da temperatura spadne. Oko podne je primetila neraspoloženje i rekla da neće da nam kvari odmor te da nas dvoje idemo na plažu i da će njoj biti dobro te da će ona gledati TV. Da mi je neko dao milion dolara ne bi mi bilo toliko drago.

Došlo je vreme da ostvarim svoj naum. Obukla sam beli kupaći ispod letnje haljinice jer sam volela da palim muškarce. Kad smo očuh i ja došli na plažu rekla sam mu da potražimo neko mesto koje nije prometno da mogu da osunčam sve što u gužvi ne bih mogla. Računala sam da je shvatio poentu. On je ideju veselo prihvatio i ubrzo smo našli mesto šljunkovito i kamenito ispod jedne stene. Bio je tu još jedan par ali podalje od nas, čini mi se mlađi. Namestili smo velike peškire i ja sam se skinula u kupaći. Očuh Tomo, s obzirom da nije bilo mame, odmah je prokomentarisovao kako sam riba za desetku i da mi beli kupaći stoji mnogo bolje od plavog. Stari lisac je znao prednosti belog oskudnog kupaćeg koji je vrlo malo pokrivao i još bio beo. Podsetila sam ga da smo se dogovorili da hoću da osunčam delove koje inače ne bih mogla u gužvi.
– Da da, naravno – brzo će on – samo kažem što primetim.
– Pa hvala na komplimentu.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Stavila sam moje tamne sunčane naočare i legla potrbuške, moji guzovi su došli do izražaja u tankom i oskudnom belom kupaćem. Trougao tkanine i pertle kroz guz je bio donji deo zašnjiran sa obe strane. Brzo je bilo pretoplo i predložila sam da idemo u vodu. On je odmah prihvatio. Razmišljala sam da je možda ovo trenutak da pokušam baciti udicu na matorog mačka, jer je vidno balio a oči su mu sijale.

Ušli smo u vodu, malo se prskali i onda sam mu ja prišla i obgrlila ga. Smejuljio se i ja sam ga zagnjurila. Par puta sam mu očešala kurac namerno. Drugi put je već bio tvrd, osetila sam. Zadržali smo se dugo, pričali u plićaku o svemu pa i o momcima, i dotakli smo seks. Ja nisam bila nikad stidljiva. Rekao je da sam odrasla i lepa osoba da sam verovatno probala da vodim ljubav. Ja sam ga pogledala u oči i rekla:
– Naravno da jesam i to mnogo puta. – Progutao je knedlu kad sam mu direktno rekla da ja obožavam da vodim ljubav, ostao je zatečen mojom otvorenošću ali je sada udica bačena, lopta je na njegovoj strani i potez takođe.

Kad smo izašli napolje bila je bačena i druga udica. Moj kupaći providni je pokazao sve ono zašto su mužjaci balili. Tvrde bradavice su pretile da izlete napolje jer su stajale na rubu gornjeg dela kupaćeg na samoj ivici, čak su se bradavice i nazirale napolje. Donji deo je pokazao kompletnu picu sveže podšišanu. Očuh zamalo nije pao u nevest. Nekako smo legli na peškire ali ja ovog puta na leđa, htela sam da ga dobro popalim. Blenuo je kao tele. Onda je rekao da sam stvarno prelepa. Nasmešila sam mu se. Kad se kupaći prisušio legla sam potrbuške. Moje tamne naočare su štitile moj pogled. Kurac mu je bio polu dignut sa tendenciom rasta i dalje. Nije pokušavao da sakrije, što me je ohrabrilo. Onda se desilo još nešto prelepo. Onaj par koji je bio dalje od nas jedno tridesetak metara je počeo da se kara otvoreno na plaži. Tip je zajašio ribu i tucao je jako, videlo se po aktivnosti njegovog dupeta bez blama i prikrivanja sa njenim zadignutim nogama. Blago njoj, bravoo, bravo za oboje – govorila sam u sebi jer sam u srcu voajerka. Na kraju je primetio i očuh. Oboje smo gledali u tom pravcu prikrivenim pogledom preko sunčanih naočara i uživali, i pravili se kao da se ništa ne dešava.

Pička mi je tutnjala kao auto u tunelu, očajnički mi je trebao kurac. Kud su našli da se karaju ovde i pale me i tako popaljivu? Okrenula sam glavu prema očuhu i kad sam pogledala niže glavić kurca mu je virio iz kupaćeg, bio je skroz dignut. Onaj par je delovao i na njega. Kad je sinoć gazio mamu ona je momački dahtala ne štedeći sebe. Hoću li i ja biti te sreće – pitala sam se. Priliku nisam smela propustiti, taman ga i pitala da se pojebemo, i to iz dva razloga. Volim matorce i volim očuhe jer mi očuh dođe kao tatica a nije mi tatica. Bila sam okrenuta potrbuške i nije mogao znati da sam mu gledala u kurac zbog mojih naočara. Oni dole su se i dalje jebali, samo sada sa boka. Muškarcu se belelo dupe, čak iz daljine se videlo kako mu se napinju guzni mišići u sabijanju kurca u ženku ispred njega. Baš su bili popaljivi.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Reših baciti i treću udicu:
– Čika Tomislave, hoćeš molim te da mi namažeš noge i leđa? – upitah ga nesigurnim glasom od uzbuđenja.
– Hoću Natalijice, kako ne bih – odgovori sličnim tonom kao ja.

Uzeo je kremu i seo tik uz mene. Počeo je od vrata polako u jednakom ritmu. U stvari me je milovao. Uzbudih se još više, prođoše me žmarci i trnci kroz kičmu. Oni dvoje nisu još završili jebačinu koja je trajala već dobrih dvadeset minuta. Očuh me je mazao po ramenima, prešao na leđa i došao do leđne bretele. Jednim prstom je odvojio bretelu od leđa da je ne bi umazao.
– Razveži je – rekoh – da je ne zamažeš. Poslušao je i nesigurnim uzbuđenim potezom odveza mi bretelu sa leđa. Bretele su kliznule pored mene i otkrile bokove mojih sisa. Ćutala sam dok je on nastavio sa poslom. Milovao mi je leđa radeći sve polako, bržino, bez žurbe. Palio ga je posao, čula sam kako diše. Došao je do guze, preskočio ju je i prešao na noge.
– Preskačete čika Tomislave.
– Ali ja sam… – Prekinuh ga:
– Izgoreće mi koža na suncu gde god da se nalazi, pogotovo izbočine, krema mora biti svuda, razvežite pertle na mojim bokovima – rekoh hladno. Sad su mu već podrhtavale ruke ali je razvezao. Malo sam više raširila noge i oskudni donji deo kupaćeg pade između mojih nogu. Najvažniji deo pičke je morao videti. – Slobodno utrljajte kremu jače – rekoh. Stari vuk je prešao na guzove i više me je ’vatao neko mazao. Kurac mu je bio dignut i nije bilo mesta u kupaćem. Nisam mogla da ne pokažem uzbuđenje, bilo mi je prelepo.
– Od ovoga mi nije dobro – reče očuh.
– Nemojte mi reći da niste videli golu ženu s leđa – rekoh umilnim glasom.
– Jesam ali ne ovoliko zgodnu.
– Sinoć sam vas čula dok ste razvaljivali moju mamu.
– Uh, rekao sam joj da bude tiša ali se zanela, izvini…
– Uživala sam slušajuću vas, došlo mi da se umešam – bih iskrena.
– Ne bih se bunio – odgovori očuh hrabro.

Vozao je prste oko mog čmara i pičkice. Pogledala sam na par koji se malo pre tucao nije ga bilo. Izgleda da su završili i otišli da se kupaju. Ja sam pičela otvoreno uživati i pomilovah očuha po licu. Spustio mi je poljubac ispod desnog uha pa još dva duga. Pokazala sam da mi prija. Nastavio je sa poljupcima po mom vratu.
– Prelepo je, i prija mi – stavih mu do znanja. Pička mi je bila mokra još od jebačine onog para koji je otišao u vodu. Izgleda da je došao naš red. – Čika Tomislave palite me – stavih mu zadnji put do znanja šta hoću. Gurnuo mi je srednjak u pičku iznenada…

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

– Aaaahhhhhhh – uzdahnuh. Prcao me je je sa dva prsta dok smo se ljubili strasno. – Uhhhhh kako mi je lepooo. Ovo čekam već šest dana – bih iskrena. Legoh ponovo potrbuške a on mi pogladi pičku od nazad izvdi kurac i provoza ga preko čmara i mog vrućeg ulaza. Odigoh kukove, izbacih guzu na gore od peškira na kom sam ležala i nađoh mu dignut kurac od dole ispod moje pičke. Uzeh ga i namestih na ulaz rupice. Opruži se on preko mene i zabode mi tvrdu kurčinu u pičkicu. – Aahhhhjooojjjj uhhhhhhh – procvileh na glas od miline. Matori je počeo da me ševi u toj pozi polako i jako bila sam na sedmom nebu, svršila sam za tri minuta pa za pet još jednom. Ugurao mi kurac do kraja i tako ga kružno okretao.

Pička mi je bila najzad jebana kako treba, curila je na sve strane…

Trudila sam se da pod teretom namestim pičku pod najboljim uglom da mi kurac dosegne do same materice. Uživala sam dok me očuh tabačio sirovom snagom kurca. Grizao me za ramena lagano i snažno mi sisao kožu na vratu. Raspomamio se, nisam mogla da ga prepoznam od onako mirnog čoveka do razgoropađnog jebača, tucao me je kao da mu je poslednje. Svršila sam i treći put.

Postavio me je na bok, zadigao mi jednu nogu i snažno ušao u mene. Pička je šljaštela od vlage i pičkinih sokova dok je on snažnim kurcem razbijao te sokove koji su mokrili sve ispod moje pičke. Najzad sam uspela da se popnem na njega, te se sagla da namestim kurac u sredinu pičke i tada sam primetila da devojka koja se pre dvadesetak minuta jebala sada posmatra nas. To me je još više popalilo i ja sam počela jahati na kurcu kao kauboj na rodeu. Žestoko sam se nabijala na kurac dok se očuh igrao sa mojim sisama; ljubio ih je i sisao bradavice, a ja nisam znala da li mi je lepše sisama ili pički. Sedeći na kurcu sagnula sam se i čvrsto ga zagrlila, gurnula sam mu jezik što sam dublje mogla a on ga je prihvatio i počeo sisati blago i vlažno. Čvrsto me držao za guzove i pomagao mi da se što bolje nabijam na iskusni kurac. U toj pozi sam svršila i četvrti put.

Legla sam umorna pored očuha a on me je cmakao svuda po telu, evidentno zadovoljan. Drkao je kurac još uvek u punoj veličini.
– Zar nisi svršio? – upitah ga.
– Nisam, sad ću.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Toliko sam se zanela da uopšte nisam primetila, uzeh mu kurac iz ruke i počeh ga snažno drkati… Očuh je svršio za dve minute pod mojom rukom prskajući me po licu i kosi, sva sam bila od sperme, a on zadovoljan i isceđen. Okupali smo se i pojebali još jednom pre nego smo krenuli u stan. Najzad mi se pička smirila.

Sutradan smo ponovo išli na isto mesto i sve se ponovilo. Treći dan je mama ozdravila i pošla sa nama na plažu. Sve se vratilo kao i pre nekoliko dana, ali sam ja bila mirna sve do poslednje večeri. Očuh je ponovo jebao moju mamu ali sada žešće nego prvi put. Mama je cičala i vikala:
– To, too ljubavi, rasturi mi pičku. – Ja sam ponovo dobila poriv, pička mi je bila gola voda. Inače se lako popalim, pogotovo volim da gledam kad konj jebe kobilu, to me izluđuje. Sada je moj očuh rasturao maminu prelepu pičku o kojoj je ona uvek vodila računa što se videlo kad prošeta kroz kuću u čipkanim gaćicama. Stvarno je bila pička i po, ja sam na nju, i ona voli da se kara. Sada se očuh sladio njenom pičkom i oni uživaju a meni ne preostaje ništa drugo nego da drkam klitić.

Jebali su se skoro pola sata i nisu bili tihi ni on a ona pogotovo. Škripao je krevet i onda utihnuo. Čulo se da nešto pričaju. Prišla sam vratima da bolje oslušnem. Ona je tražila da joj doda peškir da se obriše jer je sva mokra od znoja, a onda pauza pa je mama ponovo rekla očuhu da ne svršava još.
– Hodi dušo još, hoću kurca – lepo sam razumela. Blago sam drkala moju pičkicu. Uhhh kako joj zavidim. – Dođi, dođi daj mi ga – govori ona, ne obraća pažnju na jačinu glasa. – Dođi jebi me. – Ponovo čujem samo sada tihu škripu kreveta, sitnu škripu kao kad kurac jebe u kratkim trzajima. Opet su se zaustsvili, nešto pričaju ne razumem, tiši su sada. Onda mama glasnije kaže njemu: – Što da ne? Još smo svi mladi, hoće, moći će. – Ko je mlad i ko će moći? Ne razumem. Opet škripa. – Jebote Tomislave to me baš pali. – Krevet opet žestoko škripi, očuh ju je pritisnuo i dere je momački, ona ječi, ne obazire se što nas samo vrata razdvajaju. Onda su opet usporili skroz, opet pričaju tiho. Krevet pucka. Mora da joj je među nogama i miruje. – Probaj ona će, idi.
– Idi ti, ti si bolja po tom pitanju. – Čuje se pucaju federi neko sporo silazi sa starog kreveta. Čujem bosonog hod. Tiho osluškujem čujem kako neko ostavlja čašu sa vodom na sto. Neko je upalio svetlo na trenutak. Provirih kroz ključaonicu. Mama gola, jbt. Kako je dobra riba. Hvata se rukama za sto i ispruža noge u nazad i širi ih, kao da se isteže. Očuh prilazi s leđa vidim mu kurac u jakom stanju namešta mami na pičku i zabada. Mama žmuri, okrenula je glavu prema mojim vratima, kod mene u pički su dva prsta drkam klitoris polako i nežno, uspaljena sam kao logorska vatra. Očuh tabači mamu što je više jebe ona je sve izazovnija, prelepa je. Otvara oči, gleda u pravcu mojih vrata, blagi osmeh joj na licu, uživa za sve pare. Kao glumica lepa, grize donju isnu i natrćava unazad na kurac, nabija se jako. Traje to jedno sedam-osam minuta. Ona često upozorava da se čuva da ne svrši, on se žali da je često na vrhuncu, ona njemu da se zaustavi.
– Idi lezi na krevet, pauziraćemo malo da se stabilizuješ. – Ugasi se svetlo i upali se stona lampa, sada se dosta slabo vidi. Opet nešto pričaju kikoću se…

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Prošlo je više od četrdeset minuta kako se jebu, poriv im je na zavidnom nivou. Ućutali su, ja virim, naprežem oči kroz ključaonicu, ona mu puši kurčinu. Narastao je, čini mi se, više nego malo pre. Očuh žmuri, raširio je maljave noge, ona mu proždire kurac, sve joj curi pljuvačka iz usta. Jbt. Gde je naučila tako majstorski da sisa kitu? – pitam se. Prelepa je, nije mi smetalo što je flertovala sa mnom štipkanjem i pipanjem grudi, poljupcima u usne, negde je ona to praktikovala sigurno. Iskusna je jebaljka, svašta zna i slatka je bez obzira što me je rodila, više mi je drugarica. Kad sam bila klinka kupale smo se zajedno sve do moje trinaeste godine. Posle nismo, rekla je da postajem žena i nije više higijenski.

Virim ponovo – ona mu lagano drka, opet šapuću…

Čujem njen glas:
– Zadnje je veče, hoćeš moći?
– Hoću – reče očuh. Ona ustaje, u kombinezonu je, dopičnjaku kratkom, svilenom, ispod gola, sve je providno. Krenula je prema mojoj sobi. Brzo se vratim u krevet. Mama otvara vrata, i blagim glasom će:
– Ćerko, ljubavi moja prelepa, je l’ spavaš?
– Ne mama, ne spavam – odazvah se.
– Dođi kod nas srećo, spavaćemo zajedno večeras u velikom krevetu svi zajedno, sutra se vraćamo pa ćemo večeras spavati skupa. – Ostadoh prijatno zatečena. Zadnji put smo spavali zajedno kad sam imala možda dvanaest godina, znači pre osam godina. Šta joj bi sada? Uopšte se nisam nadala. Prekinuli su jebanje posle gotovo bezmalo celog sata tucanja, on nije ni svršio i sada ćemo spavati? Ona se odmah vratila u krevet i ponovo me zove. – Dođi ljubavi, dođi kod mame. – Izlazim iz sobe i prelazim u njihovu. Oni leže pod slabom svetlošću škiljave jebačke lampe. – Dođi, lezi pored mene dušo. – Legoh do mame. Mama se nađe između mene i očuha, čika Tomoslava. Ništa uobičajeno samo bilo je to davno da smo tako spavali.

Moj očuh ugasi lampu a na ulici je sijala ulična rasveta pa se u sobi na spratu solidno videlo i bez svetla. Svi smo ćutali. Mama se okrenula prema meni i prebacila levu nogu preko mojih i blago me zagrlila. Poljubila me i u usne kao mnogo puta, kratko i brzo. Mama je bila inteligentna i jaka osoba i iznad svega strastvena, oko sebe je uvek širila pozitivnu energiju. Ne znam koliko je prošlo jer sam bila na pragu sna kad me je prenulo neko lagano cimanje. Krevet se blago ljuljuškao i puštao retko i slabo pucketanje federa. Ležala sam okrenuta prema mami i očuhu i otvorila oči. Očuh se nalazio među maminim nogama tik pored mene, letnja tanka plahta je spala sa njih i jasno se videlo da očuh guzi moju mamu tik pokraj mene, golu kao od majke rođenu.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Mnogo se svega lepog videlo u seksualnom smislu. Nisam mogla da verujem da to rade pored mene iako mi je strašno prijalo. Gledala sam i ćutala. Očuh je tiho dahtao, a mama je duvala: „Uuuufffff“. Bili su tihi, ali su poljupci pucali. Ona će:
– Tomislave prcaj laganije, neka spava, da je ne probuimo. – Matori perverznjak je taslačio moju pojebljivu mamicu tik pored mene na jastuku do mog.
– Misliš da ona nije probla kurca? – pravio se očuh nevešt.
– Veeerovatno jjjesstee – ona će isprekudanim glasom. – Vidi se po njoj, ona odiše seksipilom, neka je, kad će ako neće sad. – Moja mamica mi je držala strnu. Ceo krevet se ljuljuškao kao da sam na čamcu. – Joj ljubavii kaakoo ti je jakk kuraaac – šapće ona. Mogao bi dve pojebati po snazi odjednom. – Očuh je malo ubrzao, izgleda da ga je popalila pohvala. Gurali su se jezicima i cmakali.
– Nemamo drugu – reče joj on. – Jedino Natalija. – Nisam verovala da bi me jebao pred njom.
– Natalija nije nevina ljubavi i ne bi joj naškodilo. Mene je ta pomisao pali da se jebemo ćerka i ja zajedno. – Zamalo se nisam upiškila od strasti, nisam mogla verovati da mi je majka tako perverzna. On šapće:
– Prekjuče mi je rekla da nas je čula kako se jebemo i da joj je došlo da se umeša među nas koliko je bila uspaljena.
– Sssstvaarnooo? – izusti mama teškom mukom jer je očuh pojačao jebačinu, a ona mu poče sisati jezik da je sve slutkalo, popalila ih je misao da se jebemo u trojci… – Gledam, i dalje sam u ekstazi, pička je skroz mokra, samo sam u gaćicama i tankoj majici na bretele. Bradvice su mi ukrućene a pička mi je smokrila gaćice. Krevet je počeo jače da se ljulja. – Ljubavi, sisaj mi klitić, molim te, malo…

Tomislav je izvadio kurac i provozao ga po površini mamine pičkice a ona je raširila noge i skupila u kolenima, takva poza i mišićni deo prepona je maksimlno izbacio njenu pičku u prvi plan. Mama je bila vrlo obrazovana jebaljka i zato se i ponašala tako slobodno. Blago je odigla stopala i podigla glavu da bi bolje videla svoju pičku. Liznula je dva prsta, pomazila klitoris i onda je zategla usmine pičkice unazad da bi klitoris došao do punog izražaja.
– Hajde ljubavi. Očuh joj je lizao pičku kao dete lizalicu. Mama je tiho cvilela i onda je jednog momenta prodrkala pičku i onda poprskala čaršav ispod sebe, svršila je u slast. Sada se popela na očuhov kurac i i natakla se punom parom. – Ohhhhh – ote joj se. Guzove podiže i nabija se na očuhov kurac, i tiho dahće: – Uh, uh, uh, uuuhhh. – Kurac joj ispadao iz pičke više puta, očuh negoduje. – Suviše saaam mmokraa ljuubavvii. – Tomislav predloži da je jebe s boka.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Krevet već sada jače zaškripa, mama se okrenula na bok i legla prema meni, sada je tik pred mojim licem, skoro se diramo nosevima jer je krevet predviđen samo za dvoje a ne za troje. Ležimo jedno pored drugog svi troje. Mama prema meni, a očuh iza nje joj uglavio kurac i pumpa. Osetim joj dah, dahće mi u lice i niju je briga, riba voli kurac više od svega. Volim i ja, i volim što ona voli. Kao žena je vrlo seksipilna i slatka. Škiljim – ona se cima od nabijanja očuhovog kurca s leđa i skoro nam se nosevi dodiruju. Ona to nije odmah primećivala jer je bila u seksualnom naboju. Čulo se kako Tomina jaja udaraju u mamine butine.

Meni pička obilno curi, želim kurac silno, okolnosti su kao u porno romanu. Dala bih da mi neko sabije pa taman i očuh pred mamom, a kako sam čula, mama ne bi imala ništa protiv. Svatila sam da su me zvali da se jebu preda mnom jer ih to pali tj. verovatno mamu pali jer me je očuh već jebao, te verujem da je ona to htela i sve inicirala, zato mu nije dala da svrši. Otud onoliki razgovori koje nisam razumela iz druge sobe.

Mama je držala otvorene oči više nego zatvorene dok ju je očuh punio s boka, čuo se zvuk ubadanja kurca u maminu pičku i krevet je sada već jače i stalno škripao. Više nisu mogli smiriti strasti i očuh je sve više nabijao kurac.

Ja otvorih oči…

Gledala sam mamu u oči koje su se povremeno zatvarale i otvarale, lepe, plave i krupne. Gledala je i ona mene, samo nije odmah primetila da sam budna u carstvu strasti. Bila je jebana desetak minuta dok nije videla da je gledam u oči sa pet centi razdaljine. Gledala me je pravo u oči koje su caklile od ljubavnog zanosa, gledala je kao da ne veruje da je gledam. Kad je shvatila da ne spavam nije reagovala niti prekidala seks. Ja sam bila očarana njenom seksulnom energijom i smelošću i porivom i bezobzirnošću.

Očuh joj je milovao guzove i držao je za kuk, a mama mi se jednog momenta osmehnula i ponovo zažmurila. Sve je bilo nestvarno, kao san. Opet je otvorila oči i osmeh joj je ponovo zaigrao na licu, uzvratila sam joj osmehom. Meni je sve ovo jako godilo, koliko god nije bilo normalno. Svi smo bili puni strasti. Mama me je pomilovala prstima kroz kosu tri puta i zadnji put zadržala prste u mojoj kosi dok joj se celo telo cimalo od Tominih napada s leđa. U gurala mi je svoju levu nogu među moje noge između golih butina, skroz do pičkice, i tamo zadržala koleno na mojoj mokroj pičkici. Primila sam je i blago stegnula. Jednog momenta me je poljubila ali ovaj put je zadržala usne na mojima par sekundi. Nisam se iznenadila. Onda me još dva puta poljubila u usne, a svaki put je usne duže zadržavala na mojima. Primila sam poljupce ali nisam uzvraćala. Četvrti put kad je uputila poljubac, ja sam joj zarobila usne i dala joj jezik kroz njene slatke usne koji je ona odmah prihvatila.

Počele smo se ljubiti kao ljubavnice, polako, sa prepletenim jezicima, iako ni ona ni ja nismo bile lezbejke. Sticaj okolnosti je bio takav i nisam htela da kvarim energiju. Drhtala sam od uzbuđenja a pička mi je bridela. Ovo nema ni u jednom seksi filmu… Odjednom poče žestoko krljanje jezicima, žestoko sisanje jezika, kao u porniću. Uzbudih se maksimalno, mama nije vadila jezik iz mojih usta. Poče seks širokih razmera. Očuh je primetio akciju.
– Bravo cure, prave ste jebačice. – Više mi ništa nije bilo važno, ušla sam u akciju neplanirano, nenormalno, ali prelepo i uspaljeno. Mama je sve više naginjala na mene tako da sam ja sve više bila ispod nje, a očuh sve više na njoj, jer je išao za njenom pičkom u koju je bio zakucan, i koju je udarao žestoko, sada već skoro s guza.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Ja sam joj milovala butinu koja se nalazila između mojih, lepa meka i glatka kao u devojčice, iz koje je zračila ženska snaga nožnih mišića, razvijenih kroz istoriju žene da bi mogla da rađa i bude stub društva. Jednog momenta milujući joj bedra došla sam do očuhovog kurca koji je karao maminu pičku iz te polu-poze. Zavukla sam glavu skroz ispod njih i došla do mamine pičke koja je primala očuhov kurac u najžešćem napadu. Uhvatila sam očuha za dupe da ga malo usporim i počla lizati mamin klitić o koji se trljao očuhov zaboden kurac. Počela je ječati:
– Oooooojooojjjj. – Očuhova jaja su me par puta lupnula po bradi. Nisam dugo izdržala u tom nezgodnom položaju, ali je vredelo. Mami sam počela ljubiti mali stomak i lickati pupak. Trzala se jer joj je godilo.

Popela sam se do njenih sisa sa velikim bradavicama i počela ih sisati.
– Jojojjjj ljubavi ohhhhhhh. – Dudlala sam naizmenično obe sise koje su se toliko ukrutile, kao kamen. Očuh joj je zabio kurac dole a jezik gore. Ja sam sisala sise, a ona je bila skroz zarobljena. Predivno je mirisala i ja sam bila oduševljena njenim porivom.

Apsolutno se ponašala kao da joj nisam ćerka…

Očuh joj je pustio usne i ona je sada počela meni sisati bradavice i trljati uspaljenu pičku, ionako skroz mokru.
– Ljubavi, pa ona ti je spremna.
– Jeste mama, rado bih kurca.

Smakla se sa očuhovog kurca i legla na ljeđa. Očuh Tomislav je prešao na moju stranu i iskoristio moj leđni položaj u kom sam bila da bih došla do daha i dao mi kurac u usta, koji sam odmah prihvatila. Dudlala sam ga, i mama mi se pridružila, svaka sa svoje strane, i jezici su nam se na kurcu dodirivali, pa smo se malo ljubile pa malo sisale očuhovu tvrdu kitu.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Najzad čika Tomislav mi uđe jezikom u moju mokru picu i poče sisati moj nabrekli klitoris. Za tri minuta sam mu poprskala lice. Obrisao se peškirom koji je bio na krevetu. Najzad uđe među moje noge i ja ih raširih. Mama ga uhvati celom šakom za kurac i namesti ga na ulaz moje pičke. Očuh ga zabi svom snagom i on nesta u mojoj pički.

Čika Tomislav me je uhvatio obema rukama za moje guzove i poče krvnički nabijati kurčinu, ali mi ništa nije mogao, moja ribica je sve sa lakoćom izdržala jer je bila i razrađena i izdržljiva. Jebao me je desetak minuta a onda mi je pustio guzicu, oslonio se na ruke i ubadao me u jednakom ritmu. Mama se ljubila sa mnom i drkala mi klitić dok me je očuh jebao. Svršavala sam u talasima bar pet puta. Mama mi je u jednom monntu namestila svoju pičkicu na lice i ja sam joj duboko nabila jezik u nju i počela ga vozati po klitorisu dok se ona ljubila sa očuhom, čika Tomislavom, a on me je jebao.

Krevet je pretio da se raspadne pod teretom troje pojebljivih ljudi. U krajnjem momentu, čika Tomislav, moj očuh, vadi nabreklu mokru kurčinu iz moje pičke i prinosi je maminim ustima. Ja ustajem i pružam jezik do maminog, on bljuje dugo spermu iz otvora glavića, belu i gustu tečnost muškog semena, koju je vetovatno čuvao za ovaj momenat.

On prska i mene i mamu po ustima, pada nam na jezike veći deo, i prska nas po kosi. Nisam davno videla toliko sperme. Mama i ja smo imale dobar deo semena u ustima. Očuh se odmačinje drkajući još uvek u vrhuncu orgazma, više mu ne curi, ali mu orgazam i dalje traje, dok se mama i ja ljubimo sa punim ustima sperme koja je i meni i njoj curila niz bradu, po sisama.

Otišli smo svi troje pod tuš. Mama i Tomislav, moj očuh, su zapalili jednu padrugu cigaretu a ja sam skuvala kafu i poslužila svima, onako golima. Kad su popili kafu posle jednosatne pauze, očuh nas je primio obe na kolena gde smo sedele u krilu i počeli smo se ponovo ljubiti ali sa tri jezika. Mama i ja smo na smenu drkale očuhov kurac koji je ponovo skočio u punoj veličini. Jebao nas je s guza obe naizmenično jednu pa drugu onako naslonjene na sto, kao kad sam ja virila a on guzio mamu.

Sa očuhom i perverznom mamicom na moru

Ovo nije trajalo duže od deset minuta. Svršio je meni na guzu a mama mu je oblizala ceo kurac do zadnje kapi sperme, a onda polovinu dala meni.

Goran.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x