Gospodin savršeni mi ulazi na zadnja vrata

Registrovani korisnici ne vide reklame

Desilo se to jednog sasvim običnog majskog dana. Susret sna i jave sa njim mi je promenio svet. Običan osećaj kada imate neku želju, kad vam mašta radi, ali negde ne verujete da moze da se desi tako nešto, da su ti snovi samo iluzija i ništa više. Kada toliko tražite nekog zanimljivog, da ga idealizujete, i kad dođe taj gospodin savršeni.

Uvek pripit sam imao neki razgovor sa njim, jer generalno kad se uvek zbog nekog trudiš biti savršen, zaboraviš kako biti svoj. Problem koji sam imao godinama. Ali svaka recenica, svaka poruka, je u meni budila onu pravu dečiju sreću, pogotovo jer je stariji skoro deceniju od mene. A ja mlad, u gradu kriminala, šverca, gde nije zanimljivo steći prijateljstva jer mozžeš završiti u nekom jarku ili kanalu. Tako da sam uglavnom se distancirao i pravio svoj put. Iako sam u tome da budem savršen sin, brat, unuk, nećak i tako dalje, zaboravio da budem savršen ja. Dok sam sa njim jednostavno ja, bez tajni, bez laži, samo srećan.

Naravno, prvi put kad sam mu se javio sam bio mortus pijan, ali sam se vremenom opustio kad sam shvatio da su i anđeli obični ljudi. Njegov stav prema svetu, ljudima, njegovo razmišljanje mi je uvek privlačilo pažnju, čak i sa nekim stavovima koje nisam delio. I ovo je samo san, koji živim, ali i za koji ću da se borim.

Dolazim u njegov grad, šetam, jer me je to mesto uvek privlačilo, interesovalo. Uostalom, tu sam se rodio. I šetam tako, bez cilja, bez da ikog znam tu. Javljam mu se, da se upoznamo, jednom i zvanično, oči u oči. Kaže mi adresu, zapućujem se tamo. Zvonim na vrata, čujem – govori da je otključano. Srce mi lupa, gubim dah od svog adrenalina koji mi prolazi telom, svu snagu prebacujem u zdrav razum i otvaram vrata i zakoračio sam unutra. Ušao sam, zatvorio sam vrata i javio sam se, da vidim gde da idem.

tip drka i sperma mu izlazi iz kurca

Iz dnevnog boravka sam mu čuo dobro poznat glas i polako krećem ka otvorenim vratima. Prizor koji sam zatekao me je bukvalno ostavio bez daha. Ja, neko bez ikakvog iskustva, sa tek napunjenih osamnaest godina, gledam muškarca koji je viši od mene za glavu, kako ispružen po kauču, sav oznojan od ovog vrelog dana, se samozadovoljava. Anđeoski prizor. Uživo, taj momak, gospodin savršeni, od skoro dva metra, savršenog tela, jakih ruku, dlakavih moćnih muških nogu, drka savršenu kurčinu i nije mu problem što ga ja, onako skamenjen, bez daha gledam.

Gledam ga, vreme kao da je stalo, al ide, prolaze minuti, ja još uvek skamenjen prizorom sam se napalio jer prvi put gledam muško telo uživo.

Primetio sam da se polako počinje grčiti, a iz svog iskustva i pornića znači samo jedno – svršava. Iz njega je poteklo sedam tako velikih, gustih, belih mlazeva, tog nektara života koji idu po njegovim grudima, stomaku. Ono što mu je ostalo oko ruke, kad je cedio poslednje kapi tako plodne muške sperme, gospodin savršeni očistio je svojim jezikom.

A drugom rukom mi rekao da priđem, što je preseklo moju začuđujuću blokadu kod vrata. Prilazim, iskreno, bojim se, prosto kad vidiš takvog alfa mužjaka, nije ti sve svejedno. Iako za svoje nežne godine, što bi neki rekli, nisam bio naivan, znao sam šta sledi. Pokazuje mi pogledom na njegovo telo, što znači da ja treba da očistim svu spermu. Što i radim; prvo od vrata, gde je bila baš gusta i gde je bilo najviše.

Uh, taj ukus! Iskreno, taj trenutak me je napravio pasivcem za sva vremena. I iskreno, mislim da je to najbolja stvar koja mi se dogodila.

gej liže spermu sa tela drugog geja

Čistim jezikom spermu svog momka iz snova i ne mogu da dođem sebi…

Lagano ga i ljubim po telu. Spuštam se niže, u pupak se nakupilo isto. Kad sam jezikom krenuo, čuo sam da je blago zastenjao da su mi prošli žmarci kroz celo telo. Pogledao sam ga u oči, gledali smo se tako. U tom trenutku, taj pogled odozgo je bilo sve što mi je trebalo u životu. Da budem „ženka” ovakvom muškarcu, i da ga zadovoljavam i činim srećnim, jeste izazovno za mene, pogotovo jer mi je ovo prvi put za sve. Ali on me uči, rade nam obojici instinkti.

Spuštam se do njegovog kurca. Sviđalo mi se kad muškarci imaju dlake, to me tako napali. A on je imao uredno sređenu bradu dole, isto kao i gore. Hahaha… Njegov ud kao da nije svršio pre tri minuta, još uvek je bio kao strela uperen ka gore, sa velikim ružičastim glavićem na kome je kod rupice bila još jedna kap. Ljubio sam ga prvo okolo, sisao sam mu jaja i gledao ga. Uživali smo, a onda su nam se u jednom momentu susreli pogledi i podigao sam se gore i poljubio njegove usne. Bože, prvi poljubac! Ja nisam verovao da je moguće ovako nešto da se desi. Bockala me je njegova kratka brada, ali mi je i prijala. Izgubio sam pojam o vremenu na njegovim usnama.

Skinuo mi je majicu i tim snažnim rukama me je mazio po leđima. Znao je da mi je prvi put i da mi je frka malo. Zato je i bio odlučan i dominantan, a bio sam i ja, odlučan da ga učinim srećnim. Sa njim sam uvek imao tu neku kao obavezu, jer on mi tako ulepša dan, čak i kad mi se desi nešto loše, on me totalno odvede iz te depresije i učini srećnim, samo svojim osmehom. Stiskao mi je guzu, mesio mi je, tako mi je prijalo da budem u rukama ovog anđela.

Gospodin savršeni mi ulazi na zadnja vrata

Onda mi je sa obe krenuo ispod pantalona, i boxerica skroz uz kožu. Samo sam uzdahnuo od zadovoljstva i fokusirao se na poljupce. Zagrlio sam ga oko glave i sve više priblizavao da se ne udaljavamo. Kukovima sam počeo da mešam kao neka kučkica. Ma koga da lažem, tog trena sam postao kučkica, kojoj je samo bitan kurac. Ta strast i požuda, oh, tako popaljivo. Lagano mi je gospodin savršeni skinuo boxerice i samo guzu otkrio, širio moje polutke i lagano zavlačio prst između, od gore do dole, što bih ispratio uzdahom, kad bi prošao prstom preko moje nevine rupice. Pre sam mislio da mu smeta što sam mlađi od njega. Ali ja sam to obožavao, to njegovo iskustvo, bukvalno me je činio srećnim.

U jednom momentu, prineo mi je svoj kažiprst mojim usnama.

Instiktivno sam mu polizao prst, znajući šta želi, pa sam ostavio što više pljuvačke na njemu

I bio sam u pravu, podmazao je moju rupicu i lagano gurnuo prst unutra. Taj osećaj me je dovodio do ludila, kao i njegov rad prstom. Izvadio ga je i prineo mi sad i srednji prst. Na meni je bilo opet da ga oližem i spremim. Tako se ponavljalo dok me je moj gospodin savršeni lagano širio. Počelo je da mi prija. Posle nekog vremena ubacio je i treći prst i lagano me jebao prstima. Stenjao sam lagano, a drugom rukom me je grlio i ljubili smo se i dalje.

Izvadio je prste iz moje guze i lagano me spuštao kod njegovog drugara, koji je bio već umazan precum-om. Polizao sam prvo glavić i taj slatkasto-slan ukus koji je ostao me je odveo na sedmo nebo. Lagano sam ga uvlačio sve više. Ali nisam znao i mogao duboko. Pogledao sam ga, ali u tom pogledu je bilo više izvinjenje. Što je razumeo, shvatio je i lagano me počeo nabijati na kurac. U početku sam imao problem i nagon za povraćanjem. Samo mi je prošaputao:
– Diši na nos.

Smirio sam se i kako me je nabijao, opustio sam se i prijalo mi je imati njega skroz u grlu. Počeo je polako da ubrzava tempo, sve jače. Par puta mi je zasmetalo, pa su mi počele suze ići na oči, ali to su bile one radosnice. Vreme je prolazio, nabijao sam se već i sâm na njegov kurac ali je nekad i on dodavao tempo sjurivši mi kurac duboko.

Osetio sam kako pulsira i kako se cima unutra. Svršio mi je u usta. Gutao sam kao prava drolja njegovu spermu, koje je bilo baš dosta, kao da nije svršio pre pola sata.

jedan gej drugom prazni spermu u usta

Podigao me je i poljubio, mešala nam se pljuvačka sa ostacima njegove sperme. Podigao me je i skinuo me skroz i izuo patike i čarape. I poveo za ruku do spavaće sobe. Polegao me je, digao mi je noge u vazduh. Krenuo je da mi liže rupicu.

Prvo ju je samo polizao kao sladoled a onda je polako počeo da ulazi u mene. Uz jezik je dodavao i prst, pa drugi pa treći, pa je pokušao i četvrti. Međutim, nije išlo, iako sam trudio da je opustim što više. Vragolanski se nasmejao. Nije verovao da neko još može da napuni 18 i bude nevin – prokomentarisao je. Ali se nekako i obradovao što će mi biti prvi.

Uzeo je iz svog noćnog stočića lubrikant i namazao je moju guzu i pitao me je da li želim sa kondomom ili bez. Iskreno, bojao sam se malo da se nisam dobro klistirao, pa sam rekao „sa”. Jer njegova alatka nije baš mala.

Seo je preko mojih grudi i rekao da otvorim usta. Stavio je kondom na vrh glavića i samo mi gurnuo lagano u usta. Spustio se i namazao dobro i svoj kurac. I prišao glavićem. Vršio je pritisak na moju guzu, bolelo me je. Iako me je opuštao, toliki kurac svakog zaboli, a kamo li kad gubiš nevinost, tek.

Stisnuo sam zube, iako je on stvarno bio nežan, i sve je išao lagano. Nije išlo, dao mi je neku bočicu, rekao je:
– Otvori i udahni. – Bio je to poppers, kroz moje telo se odjednom proširila neka vatra i opustio sam se još više. Ubacio je glavić. Zastenjao sam. Pitao je jel’ me boli, rekao sam da, ali mi i prija. Ubacivao ga je sve dublje i dublje dok nije došao do kraja u mene. Zastenjao sam jako. Gledali smo se oči u oči. Bio je iznad mene i poljubio me je. I u tom momentu je lagano počeo da me jebe. Bol je zamenilo zadovoljstvo, al’ ne baš odmah. I počeo sam i da mešam guzom. Jebao me je tako baš dugo, i to životinjski. Nisam verovao da je bio ozbiljan kad je rekao da ima dobar seksualni apetit, i da ga se treba izdržati. Rekao sam mu da hoću da osetim meso u sebi i da skine kondom, što je munjevito brzo uradio i nastavio da me delje. Noge više nisam osećao, sve što sam osećao je bilo zadovoljstvo što mi neko ulazi na zadnja vrata.

Gospodin savršeni mi ulazi na zadnja vrata

Rekao je da otvorim usta, što sam uradio, i pljunuo je u moja. Kaže, da lakse štenjem, a jesam, stenjao sam k’o pička neka. Bio je otvoren prozor i siguran sam da nas je pola ulice čulo kako imamo seks.

Okrenuo me je i namestio u doggy i nabio još jače. Klečao sam, a klecala su mi kolena od njegovog pitona. Jebao me je baš dugo, a onda je rekao da ga zajašem, što sam uradio. Ovo mi je prijalo, jer sam ja birao tempo, ali moj vragolan me je ipak malo i jebao, što je dodavalo tempu.

Osetio sam da se grči, i ja sam bio u ekstazi od njegovog kurca. I počeo sam i ja da svršavam po njemu, a on me je nabio i svršio duboko u mene. Legao sam pored njega, osetio sam kako mi pulsira guza, kako se sliva sperma iz mene. Mazio me je, i poljubio gospodin savršeni, nisam od iznemoglosti mogao da ustanem, zaspao sam u njegovom naručju. Šta se desilo kasnije, reći ću u sledećoj priči.

Shadow18

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x