Moja Top 20 lista balkanskih frajera

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moge žene maštaju o poznatim sportistima, pevačima, glumcima, internet zvezdama, političarima. Zato sam rešila da napravim ovu moju Top 20 listu najpoželjnijih balkanskih frajera moje mašte. Napisaću samo moje mišljenje.

Neke od njih ću opisati kroz neke moje erotske fantazije. Daću moju ličnu prognozu za njihove penise, svakako neće biti tačna, i realna.

Svaka napisana reć nema nikakve veze sa momcima iz moje liste. Cela Top 20 lista je moja lična kreacija.

 

20. Dušan Džakić

Njegov stav je jasan! On ne voli kurve! Makar tako kaže! Ali ja mislim da ovaj momak ne može bez njih. Sigurna sam da obožava da mu neka poludela dama naseda na kurac. Jako, bez trunke srama i stida.

Izjavio je da žene više voli da jebe u mozak, nego u pičku! Da li je svaki Dušan tako silni? Tata izvini, i ti si Dušan! Ne znam šta bi Njegoš rekao na ove moje napisane reči? Ali ja moram da kažem za Dušana: volela bih da ti promenim misljenje, i da shvatiš koliko su „kurve” dobre, poslušne i čedne.

Moja lična prognoza za Dušana: Mislim da u gaćama ima solidnih 16 cm. Da li grešim, ne znam, i svakako nikada neću saznati.

Njegova omiljena poza je sex na daljinu. Tu pozu možemo da nazovemo jebanje bez kurca. Ali ja svakako nisam u pravu, ja samo nagađam!

19. Bogdan Ilić

Po nekom mom skromnom mišljenju, Baka Prase i nije nešto puno lep muškarac, ali nekako je delimično neodoljiv. Bezobrazan, surov, uvek iskren. Privlači žensku pažnju. Volela bih da ga probam na krovu neke zgrade, pod zvezdanim nebom. Ova prethodna rečenica mi je smešna, ali nema veze.

Moja lična prognoza za Baku: Ovo je čista matematička formula. Kako ovaj mladi gospodin stalno izgovara da mu je IQ 200, ja ću tu da oduzmem jednu nulu, i dobijam rešenje. Njegov penis je 20 cm. A omiljena poza mu je od pozadi.

bogdan ilić

18. Nikola Maurović

Velika sestra poziva Nikolu u ispovedaonicu! A kada Nikola stigne, velika sestra spušta svoje telo na kolena i kreće da sisa njegov glavić. On je jako privlačan muškarac. Šarm je njegovo najjače oružje! Volela bih da imam seks u nekom Velikom bratu sa njim. Mislim da je Nikola nežan, i uvek spreman za napad neke cure, koja ne može da mu odoli.

Moja lična prognoza za Nikolu: Njegovih 17 cm mogu da učine prava čuda. Mislim da je sex sa Nikolom prava stvar!

nikola maurović

17. Miloš Timotijević

Obožavam ovog glumca. Prelep je. Muževan, odmeren, muškarac sa stilom. On je poznat po ulogama opasnih momaka. A da li je tako opasan i u krevetu? Verujem da jeste!

Moja lična prognoza za Miloša: Miloše ovo je moja umetnička vizija. I ja u njoj mislim da je tvoj penis dugačak 19 cm. Da najviše voliš sve eksperimentalne poze u sexu. A ako te nekad sretnem, ne moraš to da voliš, ali možeš da imaš neku profesionalnu deformaciju pa da odglumiš sve to.

miloš timotijević

16. Igor Šarčević

Urban lik, koji drži do sebe. Mislim da Igor može da tuca satima. Tako bih ga rado primila u mojoj tuš kabini!

Moja lična prognoza za Igora: Njegova velika muda krase njegov ponos, a sigurna sam da je ponosan na svojih 18 cm. Ne znam da li mu je veći ili manji od tih 18! Ali u mojoj mašti njegovi centimetri pokazuju tu brojku!

igor šarčević

15. Aleksandar Mitrović

On je pravi frajer. Želim ga! Volela bi da mu budem ljubavnica na duže staze. Moja mašta prima njegov ponos, u karantinu. Mislim da su tada njegovi seksualni apetiti najveći.

Moja lična prognoza za Mitrovića: On ima jako lep alat između nogu. Tu je oko 19 cm. Ne znam da li sam promašila, ali ako ga nekad odvučem u krevet ne bih se bunila i da je veći. Mislim da Aleksandar uživa u sajber sexu. A omiljena poza mu je „snežni anđeo”.

aleksandar mitrović

14. Nikola Stevanović

Jako mi je žao sto je ovaj momak prekinuo svoju karijeru sportiste tako rano. Ali on je pravi hrabri vitez. On sigurno razvaljuje pičku svakoj koja mu se nađe u krevetu. Tako bih volela da sa Nikolom odem na letovanje. Argentina bi bila prava destinacija za nas dvoje. A tamo bi svakoga dana sa njim uzimala, i dobijala neke prave, slatke stvari.

Moja lična prognoza za Nikolu: Moja vizija njegovog kurca je takva da već u mojoj mašti osećam njegovih 20 cm. Dajem prognozu da Nikola voli sex na javnom mestu. Omiljena poza mu je kašika, jer mislim da Nikola ne može da započne dan bez dobrog sexa.

nikola stevanović

13. Simi

On je internet zvezda, i ima dvadeset godina. Ovaj mladić se ne bi našao na mojoj Top 20 listi, da ga nisam skoro videla uživo, u polazu sasvim slučajno. On je sladak, pozitivan, kreativan. A mislim da će žene za njim tek da lude. Mlad je, ali njegova harizma obećava.

Moja lična prognoza za Simija: Verujem da je on obdaren, da voli svašta da proba. Ali nekako mislim da mu je potrebna jedna prava, iskusna cura, koja ce učiniti da Simi oseti drugu stranu razuma. Obdaren je, ima dobar alat, nekako osećam to. Nema omiljenu pozu, ali jako uživa u pipanju ženskih grudi.

simi

12. Janko Milivojević

Glumac iz serije mog detinjstva. Samo ću napisati da je Janko jako poželjan i šarmantan muškarac. Deluje kao veliki kavaljer. A duboko verujem da i jeste 100% takav. Ovde neće biti nikakve prognoze.

janko milivojević

11. Ivan Fiolić

Ovaj momak je mlad, imam 22 godine. Ali je šarmantan, simpatičan, i nekako poseban. Mislim da voli starije, iskusne dame, i da je seks za njega jedna velika igra. Sa Ivanom bih volela da se sretnem u teretani, ne bih ga baš odvela u moj krevet. Ali bih volela da flertujemo, sa stilom i bezobrazno. Volela bih da popričam sa njim, na nekoj večeri u nekom finom restoranu.

Moja lična prognoza za Ivana Fiolića: Erotika mu je jača strana. Sigurno voli da ga cura gleda pravo u oči dok rade sve one bezobrazne stvari, da oseti njene dodire, uzdahe. Osećam ga tako da mislim da voli pravo vođenje ljubavi, sa čestim promenama ritma I da tako ulazi u trenutke ludila. A tek tada njegova seksualna snaga stupa na scenu. Moja nevaljala vizija kaže da Ivan raspolaže sa dobrih 17 cm.

ivan fiolić

10. Viktor Krum

On je bugarski glumac, i glumi u filmo o čarobnjaku Hariju Poteru. Da li je Viktor čarobnjak u krevetu? Gledam ovo njegovo snažno telo, njegov pogled i mislim da je svaki trenutak sa njime prava čarolija. Garantujem da njegov temperament čini čuda u krevetu. Mislim da Viktor voli da dominira. Volela bih da vodim ljubav sa njim. Negde u New Yorku, u nekom stanu, penthausu sa fantastičnim pogledom na Bruklin. A posle togada uz razgovor, uživamo u pogledu i ispijanju koktela, sve do jutra.

Moja lična prognoza za Viktora: on je mangup u krevetu, učiniće sve da žena doživi masu orgazama. Verujem u to. I neću da rušim moju iluziju i mislim drugačije. I želim da mislim da njegov penis ima debelih 19 cm. Moja mašta ovde nije spremna na kompromise.

viktor krum

09. Ivan Ivanović

On je duhovit muškarac. Nižeg je rasta, ali nije to važno, kažu: pupak na pupak ide. Mislim da damama u njegovom društvu nikad nije dosadno. Njegov humor je sigurno jako izražen i u krevetu. Ja ga ne mogu zamisliti drugačije. Ivana bih mogla da probam bilo gde, i bilo kada.

Moja lična prognoza za Ivana: Vidim ga sa nekakvih 9,5 cm. Ali kada neko ima toliko humora u sebi, čak i da sam u pravu, njegovi centimetri nisu ni važni. Omiljena poza mu je „uzbuđeni piton”.

ivan ivanović

08. Marko Kešelj

Drage dame, kada vidite mršavog, visokog muškarca, znajte da medju nogama ima pravu stvar. Marko je visok 208, mršavije građe. On ima sigurno ima pravu alatku. Mislim da je on iskusan ljubavnik, i zna šta valja. Pozvala bih ga na večeru, i kao iznenađenje, servirala hranu svuda po mome telu. Tako bih ga dočekala, na stolu moje trepezarije. Šta bih se tu desilo? Marko je oženjen momak, žao mi je, ali ja to neću nikada saznati.

Moja lična prognoza za Kešelja: On sigurno obožava da ga dama zadovolji oralno do kraja, jako perverzno i jako bezobrazno. Ne znam da li preterujem, ali imam prava na svoje mišljenje. Tako da mislim da Marko ima dobrih 23 cm među nogama.

marko kešelj

07. Milan Marić

On je totalno drugačiji, jedinstven, sa lepim manirima. Iz iskustva znam da je sex sa umetnikom prava stvar. Deluju mirno, vaspitano, posebno a svi ti maniri ih čine još privlačnijim. Misteriozan momak svakako. Za Milana ne mogu dati nikakve prognoze. Nemam viziju. Jer kada pogledam njegovo milo anđeosko lice, više želim da gledam njegova dela, a ne da maštam o njemu u krevetu. Jedan od najboljih mladih umetnika svakako. Ali moram da dodam da bih volela da snimim sa njim neke erotske scene, na nekoj prelepoj divljoj plaži. Negde na Maldivima.

Moja lična prognoza za Marka: Osvojio si Rusiju, to je malo za tvoje kvalitete. Mislim da ti se smeši slava planetarne zvezde. I samo da dodam, želim mir u svetu!

milan marić

06. Tarik Kaljanac

On je uspešan model. Čini mi se, nežan momak. Složićete se sa mnom, jako je lep. Mislim da se iza tog njegovog čednog osmeha krije jedan jako vatren i perverzan muškarac. Deluje mi da je baš perverzan u seksu. Mislim da je on momak za vezu, voli dobre, čedne i smerne dame, mirnog duha. Sa ovim momkom bih volela da imam sex u nekoj sobi koja ima ogledala. I da gledam kako on to radi.

Moja lična prognoza za Tarika: Kada bih bila vidovita, nisam sigurna da to nekad ne bih zloupotrebila? Ali bih tačno na vreme znala, ko je koliko obdaren. Ali mislim da Tarik nije obdaren muškarac, ali da je možda dobar tehničar. Moja vizija je da mu je penis 14 cm, ne puno debeo, ali jako čvrst. Mislim da Tarik voli misionarsku pozu, jer uvek igra na sigurno.

tarik kaljanac

05. Aleksandar Rakić
Šaljite mi vaša pitanja
Otvorila sam e-mail adresu za sva vaša pitanja [email protected] Pitajte me šta god poželite, šaljite mi i predloge za tekstove. Pitajte me sve, ali bukvalno sve. Odgovoriću najiskrenije na sva vaša pitanja i tomiradi.com će objaviti to na mom blogu. Igrajmo se, ukljućimo maštu i neka ovaj naš tomiradi.com mikro svet postane jedna velika igra.

 

Ako ovog momka negde budem srela, učiniću sve da se udam za njega. On je Austriski MMA borac srpskog porekla. Visok, snažan, jak. On je po meni savršen muškarac. Volela bih da sam u njegovom krevetu, u njegovoj spavaćoj sobi. Muzika pojačana do daske, neki brzi house ritmovi. Upaljene sveće svuda oko nas. On samo leži i uživa, a ja bih izvela moćne, i prave akrobacije na njemu. Volim da gledam ovog momka.

Moja lična prognoza za Rakića: Mislim da je ovaj momak jako obdaren, i da ume sa ženama. Moja vizija je da je sigurno najobdareniji momak na ovoj mojoj listi. Procena je, savršenih 23 cm. Poput neke Baba Vange, mislim da mu je omiljena poza uza zid. Jer njegova snaga može da podnese to.

aleksandar rakić

04. Burak Ozcivit

Kako se 5% Turske teritorije nalazi na Balkanu, Burkan je sa punim pravom ušao u ovu moju Top 20 listu. Znam da ga mnoge žene žele. Ali ja lično ne bih imala sex sa njim. Odličan je za gledanje, to je što se mene tiče njegov maksimum. Ali četvrto mesto zaslužuje zbog njegove lepote. Volela bih da šetam sa njim Kalemegdanom, da ćaskamo o slikarstvu, vajarstvu i muzici.

Moja lična prognoza za Bali Bega: Omiljena poza mu je misionarska, a možda i neki doggy stil. Penis 15 cm, ima debljinu. Možda uživa i u analnom sexu. Ne znam da li sam vidovita? Verovaću da jesam.

burak ozcivit

03. Marko Pjaca

Bronzanu medalju na ovoj mojoj listi dajem hrvatskom fudbaleru Marku Pjaci. Blago njegovoj devojci, ona sigurno uživa u šarmu ovog mladog zavodnika. Vaspitan momak sa stilom… Da sam ga negde srela, bez razmišljanja bih ga pozvala u moju sobu.

Moja prognoza za Pjacu: Mislim da je emotivac koji se jako brzo zaljubljuje. Ume da voli, i poštuje žene jako. Ne znam zašto, ali mislim da je njegov prirodni miris kože savršen. Mišljenje za njegovog gospodina savršenog: puna debljina, 21 cm. Bermudski trougao mu je možda omiljena poza.

marko pjaca

02. Viktor Troicki

Svaka žena koja je makar jednom u životu imala sex sa sportistom, zna koliko su oni izdžljivi tipovi. Sa njima sex može da traje satima. Mislim da je Viktor jako potentan, izdžljiv momak. Drage žene, mislim da bi idealna situacija sa njim bila u nekom spa centru, u đakuziju, i par sati nežnog zadovoljstva.

Moja lična prognoza za Troickog: Viktor voli promene promene ritma u sexu, nežan je i maksimalno uživa. Ali kada ga obuzme strast, i podivlja. E tada verovatno nastane pravi hardcore momenat. O njegovom penisu ne smem ni da razmišljam. Sigurna sam da je ogroman.

viktor troicki

01. Čedomir Jovanović

Čedomir Jovanović je uspešan porodičan čovek. Nekako osećam i mislim da je maksimalno veran svojoj ženi. Ali mislim da je pre braka imao jako buran seksualni život. Iskustvo mi je sigurno jača strana. Da li je to istina, ne znam, mogu samo da nagađam. Svakako mislim da je seks sa njim prava avantura. Zamislite sex sa njim negde u Dubaiju, elitni hotel, napaljeni Čedomir i vi. Šta bi se tu dogodilo? Ne znamo, i nikada nećemo ni saznati.

Moja lična prognoza za Čedu: Čedomir najviše voli oralni sex, omiljena poza mu je „hektorov konj”. Njegov penis je solidne debljine i dugačak je 19 cm. Da li sam pogodila?

čedomir jovanović

Nadam se da ste uživali u ovoj mojoj Top 20 listi Balkanskih frajera. Da li sam možda vidovita? Da li dobro nagađam? Da li sam pogodila neke stvari? Mislim da ništa ne bi bilo tako interesantno da saznam odgovor na ova moja pitanja. Neka ovih dvadeset muškaraca ostanu za mene večna misterija. Ali jedno je sigurno, u mojoj mašti su baš takvi, kako sam ih i opisala.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Marta King


Sex je umetnost. A ja sam umetnica, koja će svojom seksualnom snagom spasiti svet.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x