Jebem Boškovu Zlatu, pravu kurvu koja traži dominantnog kuratog siledžiju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Prvi put četvoro

Zlata je obavijena nogama oko mene. Moram da priznam da ima i određenih prednosti kad moj drug Boško nije sa nama. Skroz se njegova ženica skoncentrisala na mene. Verujem da će biti i slobodnija u svojim maštanjima kad je sama.

– Jesi li ti kurvica dušo? – šapućem Zlati. Malo sam preformulisao pitanje.
– Šta Vi kažete Rade? Jesam li kurvica? – Odgovara mi Zlata pitanjem. Dobro dušo – mislim ja. Što da ne? Ako hoćeš da krenemo sa te strane. Jebem je u svakom slučaju.
– Nisi kurvica dušo – odgovaram. – Nisi kurvica zbog toga što se jebeš sa mnom. Po tom pitanju, nisi kurvica. Bračno delkanje samo znači da si strastvena. I da slušaš muža. Zbog toga nisi kurvica. O tome nemoj da brineš. Pitam: – Da li te uzbuđuje kad otkrivaš da imaš želju da budeš kurva? Da li te pali kad ti muž dozvoli da budeš za njega razvratna kurva? Uživaš li kad si slobodna da budeš kurvica?
– Aaaaaaa Rade – ciči Zlata. Igra mi strastveno na kurcu. Ljubi me neprekidno. – Kako ste Vi Rade nevaljali. Kako ste pametno nevaljali. Joj, kako Vi to lepo formulišete Rade. Zaljubila sam se u vas Rade.
– I ja sam u tebe dušo – odgovaram. Ovo je valjda treći put kako jedno drugom potvrđujemo zaljubljenost. Sada već i na intelektualnom nivou. – Kaži mi dušo – šapućem joj. – Nateraj me da se još više zaljubim. Ja volim pametne kurvice. – Uhvatili smo ritam jebanja. Moje ruke kontrolišu Zlatine kukove. Prilagođavamo ritam našim željama. Znamo oboje da nema svršavanja sve dok priča teče.
– Jeeesaaam Rade – oteže lepotica strastveno. – Jesam kurva Rade. Ja sam prava kurva Rade. Volim kurac Rade. Obožavam da kuratim mangupima dižem kurčine. Ludim kad mi muž govori da svi drkaju na mene. I da svi naši poznanici hoće da me jebu. Uživam da maštam sa Boškom kako sam bezobrazna. Uživam kad mu pričam kako se muškarcima dižu kurčine na mene.
– Daaaaa dušo, daaaaa lepotice – njištim ja. – Taaaakoooo treba nevaljalice. Treba da maštaš o tome. Uživaš ti da dižeš mangupima kurčine i u stvarnosti. Video sam kako poludiš kad te muškarci gledaju. Nisi ti kurva samo u maštanjima. Ti si lepotice prava kurva. Uvek, i na svakom mestu. Sad hoću da mi pričaš jedno tvoje maštanje. Pričaj mi šta te pali. Pričaj mi šta želiš da radiš. Meni smeš sve da kažeš. Pričaj bi šta bi volela da radiš. Kaži šta hoćeš da ti ja priredim. Ako me moj drug Boško ne preduhitri. – Već se ponašam kao gazda. Uzeo sam slobodu da je ja delkam i nudim drugim jebačima. – Evo ja ću da počnem – govorim joj. – Ovako kreće tvoja priča. Jedan kurati bezobraznik te je video na ulici. Ti si u miniću. Leto je. Ideš ulicom. Nisi obukla brus. Tvoje moćne sisice igraju dok koračaš. Dupence ti poskakuje ispod minića. Uživaš što te muškarci gledaju. Pričaj mi dalje dušo – hrabrim je. – Pričaj kuda će da ide ova avantura. Pričaj mi kako želiš da avantura teče. Kaži mi šta ona najnevaljalija Zlata želi da radi sa nepoznatim mangupom koji se pali na nju. Kaži mi kako ćeš da pušiš tom kuratom bezobrazniku. Pričaj mi kako će dripac da te siluje. Koliko ima godina tvoj udvarač – pitam je? Neka krene od najosnovnijeg. – Je li mlad taj dasa koji se pali na tebe?

– Aaaaaaa Rade – ciči Zlata. – Kakav lep početak. Hvala ti Rade. Aaaaaaa – uzdiše nevaljalica. Mnogo se popalila. Ubrzava ritam kukova.
– Polako dušo – govorim joj. – Ovo mora da traje. Ne smeš da svršiš do kraja priče.
– Da, da, da – odgovara mi Zlata. Mora da traje. Ne smem da svršim. Svim klincima se diže na mene – šapuće mi Zlata. – Ali taj dasa – nastavlja lepotica. – Taj pravi jebeč. Nije mlad taj muškarac koji me odvoja pogledom. Taj dasa, na koga mi pičkica procuri čim ga vidim, taj je godina kao Vi Rade. Volim dominantne sredovečne muškarce. Volim prave jebače koji znaju šta devojčice žele. Jebače koji umeju da zapovedaju.
– Mmmmmm – uzdišem i ja. Lepo je počela pametnica. Hajde da koristimo taj novi element. – Mnogo si pametna devojčice – šapućem joj. – Pa neka onda ja budem taj tvoj jebač. Kad je već mojih godina. I ako liči na mene. Šta kažeš dušo? Hoćeš li da ja budem taj dasa koji hoće da te jebe u tvom maštanju?
– Da, da, da Rade. Budi ti taj jebač iz mog maštanja. Hoću da ti budeš dominantni mangup koji hoće da me jebe.
– Ja sam taj dasa – prihvatam i ja. – Ja i ti se ne poznajemo dušo – govorim joj. – Video sam te kad si izlazila sa posla. Odmah si me napalila. Digla si mi kurac čim sam te video. – Dajem joj okvire u kojem hoću da se kreću njena maštanja. Da kurvica vidi na šta se ja palim. – Ti si jebozovna otmena pičkica – nastavljam. Zgodna i arogantna. Uživaš kad vidiš da se muškarcima dižu kurčine na tvoje čari. Zapala si mi za oko. Ne mogu da te zaboravim. Palim se na tebe. Drkam kurac kad god mislim na tebe. Eto to je jebač koji te lovi. Taj hoće da ti rasturi guzu i ustašca. – Uvodim maštanje u neku polu-realnost.
– Jooooj perverznjaku – uzdiše Zlata. – Poooolaaako Rade. Ne terajte me da svršim. Mnogo si perverzan bezobrazniče. Mnogo mi se sviđa ovo maštanje. Čije je sad maštanje bezobrazniče? – pita me Zlata.
– Zajedničko kurvice lepa – odgovaram joj. – Ja želim da jebem nepoznatu jebozovnu pičkicu – šapućem joj.
– A ja tražim dominantnog kuratog siledžiju koji će da me pojebe kao kurvu – odgovara mi Zlata strastveno.

Sve smo promenili. Ovo postaje prava perverzija. Da nisam preterao, jebote? Nije Zlata baš toliko moja da smemo da pravimo zajedničko maštanje. Kako god. Nema povratka. Gledamo se Zlata i ja u oči. Mala mi igra na kurcu. Već je to mnogo lepo. Ali je mnogo lepše ono što jedno drugom pričamo.

– Mnogo si perverzan bezobrazniče – šapuće mi Zlata. – Joj koliko si me napalio, perverznjaku. Ne mogu da verujem – izgovara Zlata. – Više me uzbuđuje naša priča nego što me baš sad jebeš.
– Zato što si pametnica lepotice – odgovaram. – I zato što si prava kurva. Samo prave kurve uživaju da dele maštanje sa jebačem. Zato sam se i zaljubio u tebe kurvice moja. Ti si moja kurva, lepotice.
– Daaaaa perverznjaku. Ja sam arogantna kurva u tvom maštanju. A ti si u mom maštanju, bezobrazni mangup koji hoće da mu pušim. Videla sam te da me gledaš. I znam da te uzbuđujem. Ni ne kriješ da ti se kurac digao na mene. Pokazuješ mi da hoćeš da ti popušim tvoj veliki kurac. I da želiš da me pojebeš. Onako bezobrazno, mangupski. Kvase mi se gaćice pod tvojim bezobraznim pogledom. Drugi dan za redom prolazim pored tebe. Osećam tvoj bezobrazan pogled na meni. Osećam kako me tvoj pogled pipa po telu. Svlačiš me na ulici. Meriš mi sisice. Procenjuješ mi guzu. Vidiš da me tvoj pogled uzbuđuje. Uživaš što mešam guzom za tebe. Drugi dan sam još bezobraznija. Okrećem glavu prem tebi. Nagrađujem te obećavajućim osmehom. Sviđam ti se kuronjo – govori ti moj pogled. Znam da želiš da me jebeš.
– Aaaaaaa – uzdišem ja. – Mnogo se dobro jebeš lepotice. Uživam da te jebem dušo – govorim ovoj Zlati koja mi meša na kurcu. A još više uživam u našoj avanturi. – Da kurvice lepa. – Vraćam se u maštanje. – Odlučio sam da te jebem. Odlučio sam da te jebem razvratno. Kao kurvu. Čim sam te video tako rasnu i jebozovnu. Pali me što si arogantna i otmena. Ova otmena kurva će da mi puši na kolenima – govorim sebi. Pratim te pogledom dok prolaziš. Vidim da me provociraš. Vidim da se pališ na moj bezobrazluk. Rasturiću kurvicu od kurca – govorim sebi. Ali neću još da ti priđem. Čekam sledeći dan. Hoću da te pustim da me zavodiš. Želim da mešaš guzom za mene. Teram te da budeš bezobraznija. Moram da vidim kako oblizuješ ustašca. Hoću da mi pokažeš kakva si pušačica. Želim da vidim koliko te pali moja kurčina. Moraš da mi pokažeš da zaslužuješ moj kurac.
– Aaaaaa – ciči Zlata na mom kurcu. – Moram da zaslužim tvoj kurac u mom maštanju perverznjaku? – Uživa kurvica u mom maštanju. Pričam joj sve što i ona želi. – Moram da ti pokažem da sam pušačica. Ti si prostak u tvom maštanju. Želiš da vidiš da volim da pušim. Aaaaaa perverznjaku matori. – Razmenjujemo jezike.
– Sviđaš mi se kurvice – šapućem joj. – Uživam da te jebem. Pazi se šta radiš dušo – šapućem joj. – Rasturiće te taj matori jebač iz tvog maštanja, lepotice moja. Taj dripac jebe u usta. I kurcem rastura guze. Pičkice moraju da mu ispunjavaju svaku zapovest. Pušićeš matorom kuronji na ulici lepotice. Jebaće te dripac u ta tvoja sočna ustašca. Kad god mu se digne kurčina. Bićeš mu kurva lepotice. Čim ti kurcem overi guzu.
– Aaaaaaa – uzdiše Zlata. Zna i ona šta je čeka ako nastavi da zavodi tog mangupa koji je skida pogledom na ulici. Zna kurvica da takav jebač ne propušta mlade rasne kurve kao što je ona. Zato je i toliko napaljena. I zato želi da me pali. Zna Zlata šta jebač kao ja voli da čuje. I kakave pičkice voli da jebe. Priča mi Zlata koju ljubim ko je ta dama iz mog maštanja.
– Ja sam najzgodnija pičkica – šapuće mi. – Ja sam arogantna i otmena damica. – Ponavlja lutkica ono što sam ja rekao. Opisuje sebe onakao kako je i ja želim. – Svi muškarci se pale na mene. Mangupi kleče na kolenima i mole me. Samo da dobiju moju pažnju. – Ništa lutkica ne izmišlja. Znam da je sve istina. I ne samo u njenom maštanju. – Kupuju mi frajeri poklone – nastavlja Zlata. – Dobijam sve što želim. Nikom ja ne dajem guzu. Ja ne pušim na ulici. Ja ne pušim barabama i prostacima. Svi muškarci žele moja usta. Moj direktor ne pita koliko tražim. Samo da mu popušim. Lovani mi nude šta god želim. Samo da im uzmem kare u usta. Ja sam jebozovna otmena dama. Svi drkaju na mene prostačino. Svi maštaju o mojoj guzi. Neće taj dripac dobiti moja usta. Može samo da sanja. I da drka na moja usta. Kao svi ostali mangupi.

jaše mu na kurcu i ljube se

– Daaaaa dušo – odgovaram joj ja. – Na takve rasne pičkice se taj dripac, koji te čeka ispred posla najviše pali. Takve damice taj prostak najbezobraznije jebe.

Vraćamo se u Zlatino maštanje

Priča mi Zlata šta se dešavalo taj dan. Gleda me u oči dok mi priča svoje maštanje. Lagano mi meša na kurcu.

– Danas sam se obukla mnogo seksi. Dolazili su nam važni klijenti. Nosim elegantni poslovni kostim. Otmeno i seksi. Tako se oblačim kad nam u firmu dolaze važni klijenti. Uski žaketić. Jako strukiran. Uska suknja. Pet santimetara iznad kolena. To je varijanta za kancelariju. Za onog mangupa koji čeka da prođem pored njega imam drugu suknjicu. Jebozovni poslovni minić. Sa istim žaketom. Kratak, kratak minić, Iznad polovine butina. I malo više štiklice. Ne treba mi ni bluzica, odlučila sam. Hoću da mi mangup vidi sisice.
– Imaš strašne sisice – prekidam joj priču. – Skini i brus lepotice. Neka vidi pastuv kakve imaš sisice. Neka drka kurac dok prolaziš.
– Aaaaaaa – uzdiše Zlata.
– Ne smeš da svršiš – opminjem je. – Osećam koliko se pali.
– Drkaćeš na mene u mom maštanju – šapuće mi Zlata. – Čim me vidiš kako sam jebozovna i napaljena. – Nastavlja da mi priča. – Skinula sam i brus. Izlazim na ulicu. Ti si na istom mestu. Čekaš me da prođem. Idem paravo prema tebi. Hoću da mi vidiš sisice.
– Niko nema jebozovnije sisice nego ti – šapućem joj. – Ti si najjebozovnija otmena kurva lepotice. Ponašaj se tako. Budi jebozovna kurva. Raskopčaj taj žaketić. Otkopčaj još jedno dugme kad mi priđeš. Gledaj kako mi se diže kurac na tebe.
– Daaaaa – uzdiše Zlata na mom kurcu. Stvarno je neverovatno da nas priča više pali nego ovo jebanje – mislim u sebi. Mnogo je perverzna Boškova ženica. Našli smo se. – Idem prema tebi – priča mi Zlata svoje maštanje. Prekrštam nogu preko noge. Koračam kao manekenke. Otkopčavam još jedno dugme na žaketu. Hoću da vidiš da se otkopčavam za tebe. Gledam kako ti se šire oči na moje sise. Sviđaju ti se ove sisice mangupe – govorim ti pogledom. Nikad nisi držao u rukama bolje. Ovaj mangup hoće da me jebe – govorim sebi. Ovaj me neće ostaviti nejebanu. Bacam pogled na tvoju kurčinu. Ovo nije uglađeni gospodin. Nije ovo uviđavni gospodin kao moj direktor. Ili oni lovani koji nam dalaze kao klijenti. Ovaj dripac jebe i naređuje. Verovatno da i kažnjava nepolušne kurvice . Ili prutićem. Ili šamarčićima. Aaaaaaa, kakva kurčina, – uzdišem u sebi. Spušta ti se kurac niz nogavicu. Napaljen si na mene. Gospodin je veliki. Ne znam da li sam to izgovorila. Ili samo konstatujem u sebi. Ovaj meri najmanje dvadeset. Ti pratiš kuda ide moj pogled. Uživaš što ti merim kurčinu. Hoćeš li mi prići ovog puta? Ili hoćeš da te još više da zavodim? Da li želiš da budem još bezobraznija? Tu sam pored tebe. „Gospođice“, čujem tvoj glas. Pravim se da se ne obraćaš meni. „Ti lepotice“, ponavljaš. Okrećem glavu prema tebi. Gledam te izazovno i arogantno. „Ko ste Vi gospodine?“, pitam te. „Ja Vas ne poznajem, gospodine.“ „Dođi devojčice“, govoriš mi. Ne obraćaš pažnju na moje reči. Pokazuješ mi prstom da ti priđem. Kakav dripac – mislim u sebi. Šta on zamišlja? „Priđi lepotice“, ponavljaš. „Vreme je da se upoznamo.“ I dalje stojiš u mestu. „Šta Vam pada na pamet, gospodine?“, odgovaram ti arogantnim tonom. Kvase mi se gaćice pod tvojim intenzivnim pogledom. Dripac mi naređuje da dođem do njega – govorim sebi. Ne mogu da se oduprem. Kao omađijana idem prema tebi. Pokorno, ali i dalje jebozovno. Odmah si znao da sam „poslušnica“ – šapuće mi lepa Zlata. – A ja sam prepoznala da si ti dominantan jebač. – To mi govori ova Zlata koja me ljubi. I koja mi jaše na kurcu. – Znao si da ne mogu da odolim kad mi dominantni kuronja naređuje. Aaaaaaa kako me pališ u mom maštanju. Pokazuješ mi prstom da ti priđem – šapuće mi ova divna kurvica koju jebem. – Video si prostačino da uživam kad mi naređuješ.

ona mu jaše na kurcu okrenuta leđima

– Daaaa, nevaljalice – odgovaram joj tiho. U stvari je ovo Zlatino maštanje. Ona mi govori kakav prostak ona želi da ja budem. Ali nije u krivu. Znam ja odavno da je otmena Zlata „poslušnica“ i „pušačica“. – Sećaš li se kako sam ti zavukao ruku u pičić kod mene u bašti – govorim joj? Na mojoj i Jasninoj Garden Party.
– Aaaaaaa prostačino – uzdiše Zlata. – Seeeećaaaam se. Kako si bio bezobrazan. Aaaaaa koliko sam se bila napalila. Od tada ne prestajem da mislim na tvoju kurčinu perverznjaku. Od tada čekam da te Boško pozove da me delka sa tobom. Previše dugo smo čekali.
– Daaaaaa kurvice lepa. I ja mislim da smo previše dugo čekali. – Dižem se sa stolice. Nosim je na kurcu po sobi. Vreme je da promenimo poziciju. I želim da joj pričam moje maštanje. To koje je počelo sa stvarnim događajem. Kada sam joj stavio prste u pičić. Kad sam joj pokazao da želim da je jebem. Kad lepa Zlata shvatila da dolazi vreme da bude i moja kurva. Da će da mi zadovoljava sve moje želje. Kad sam joj milovao pičkicu pred njenim mužem. I kad je njen dasa zavlačio ruku mojoj Jasnici među noge. Kod nas u bašti. Sa svim gostima oko nas. – Imam i ja maštanje lepotice – šapućem joj. Spuštamo se na sofu. Sad je Zlata ispod mene. Jebem je u misionarskoj pozi.
– Pričaj mi Rade. Pričaj mi tvoje maštanje. Jesam li ja tvoja kurvica u tim maštanjima? Da li sam ženica tvog druga? Ili smo nepoznati kao u mojim maštanjima? Šta mi ti sve radiš bezobrazniče u tim tvojim mašatanjima?
– Ti si jebozovna ženica mog druga dušo. Ti si Boškova ženica lepotice. Boško mi je pokazivao tvoje slike, Video sam na slikama kako pušiš kurac mužu.
– Aaaaaaa – vrišti Zlata. Napalio te je moj muž na moje pušenje. Gledao si me sa Boškovim konjskim kurcem u ustima.
– Umazanu spermom – dodajem ja. Kao prava kurva. Drkao sam dok mi je tvoj muž pokazivao slike lepotice. – Počeo sam da pričam moje maštanje. Koje je delimično istinito. – Čekam te da se pojaviš – pričam Zlati. Služim ostale goste. Ali mislim samo na tebe. Danas ćeš da mi pušiš u mom maštanju – govorim joj. Odlučio sam to onog trenutka kad mi je Boško pokazao slike. Rekao sam to mom prijatelju. „Zlata će sutra da mi puši druže. Ne mogu više da se uzdržim. Sutra će Zlata da mi popuši kurac druže.“
– Aaaaaaa prostačino – ciči Zlata. – Rekao si Bošku da ću da ti pušim.
– Daaaaa kurvice – odgovaram.
– Šta ti je moj muž odgovorio?
– Pohvalio te je lepotice. Rekao mi je Boško da si ti najbolja pušačica. Da voliš veliki kurac. I da te pale dominantni jebači. Rekao mi je sve što treba da znam. I što sam oduvek znao.
– Perverznjaci – uzdiše Zlata na mom kurcu. Čeka nevaljalica nastavak moga maštanja.
– Ulaziš u baštu. Boško te vodi za ruku. Mmmmmm kako si jebozovna. Aaaaaa kako si se utegla. Sise ti kipe ispod raskopčane bluzice. Butnice ti sevaju ispod minića. Prćiš tvoja senzualna ustašca.
– Tako si me video bezobrazniče? – uzdiše Zlata. Pali je što je vidim kao zgodnu i jebozovnu.
– Kurac mi se diže dok vam prilazim. Rukujem se sa Boškom. Ne skidam pogled sa tebe. „Zlata ti je mnogo zgodna danas druže“, govorim Bošku. „I mnogo više od toga“, dodajem. Indirektno govorim mom drugu da mu je ženica mnogo jebozovna. „Laskavče“, smeješ se ti. Vidim da ti ne promiče reakcija mog kurca na tvoju jebozovnost. Uz usmeh pratiš kako mi kurac dostiže punu dimenziju. „Da druže“, smeje se Boško. „Slobodno je hvali. Možeš i malo bezobraznije nego ’zgodna’. Zna moja ženica da ti se sviđa. I zna da je jebozovna. Voli ova nevaljalica kad je ti hvališ. Spremala se moja ženica da bude lepa. Lutkica voli da se dopada mojim drugovima. Naročito jednom Radetu Vukoviću.“ „Sram te bilo“, govoriš ti u osmeh svom mužu. „Dobro došli Zlato“, obraćam se tebi. „Idi se pozdravi sa Jasnom“, govorim Bošku. „Ja ću da brinem o Zlati druže.“ Tebe ljubim. Pravo u tvoja vlažna ustašca. Spuštam ti ruku na guzu dok te ljubim. Hvatam te za guzu još dok je Boško sa nama. „Aaaaaaa bezobrazniče“, uzdišeš ti. Jezik ti proveruje između usana. Dodorujemo se jezicima. Ulazim ti mojim jezikom u usta. Ruka mi kreće pod tvoj minić. „Neeeeee Rade“, cviliš ti. „Gledaju nas Rade“, šapućeš mi. „Nemojte ovde. Moooliiiim Vas.“ Prestajem da te ljubim. Ali ti ne skidam ruku sa guze. „Mnogo si jebozovna lepotice“, šapućem ti. „Neeeee“, uzdišeš ti. „Ćutite bezobrazniče. Nemojte da mi pričate te bezobrazne reči.“ Ulazim ti prstima u pičkicu. Skroz si vlažna. „Prostačino“, govoriš mi uzbuđeno. Prstom ti milujem čmarić. „Aaaaaaa bezobrazniče.“ „Znaš da želim da te jebem u guzu.“ „Šta mi radite Rade? Neeeee, neeeeee. Ne ovde bezobrazniče.“ Poludeo sam od pohote. Gledam te kako oblizuješ ustašca. „Ne ovde Rade“, cviliš uzbuđeno. „Svi nas gledaju.“ Hvatam ti tangice. „Neeeeee, neeeeee. Neeeee siledžijo.“ Znaš šta sam odlučio. „Nemoj mooooliiim te.“ „Mmmmm kako lepo moliš lepotice“, govorim ti. „Moraćeš stalno da me moliš lepotice.“ Cepam ti gaćice. „Ovo ti ne treba nevaljala devojčice“, šapućem ti.

gura ruku u njene gaćice i mazi je po pički

– Dripčino – šapuće mi ova Zlata koju jebem.
– Sviđa ti se nevaljalice? – pitam je. – Sviđa ti se šta ti radim kod mene na prijemu? Jesam li dovoljno bezobrazan?
– Daaaaa bezobrazniče, daaaaa. Bez gaćica sam u tvom maštanju. Prsti su ti u mojoj pičkici. Moj muž nas gleda. – Sve je dobro rekla. Osim to za njenog muža. Boško nas ne gleda. Taj se više bavi Jasnicinim nego Zlatinim gaćicama. – Pričaj mi dalje bezobrazniće – traži Zlata. Pričaj mi šta mi taj siledžija radi kod tebe u bašti?
– Tvoj je red – odgovaram joj. Ti ćeš da pričaš šta ti onaj drugi siledžija radi. Izgleda da ćeš morati da se pokoriš tom dripcu. Onom koji ti prstom naređuje da mu priđeš.
– Aaaaaaaa – uzdiše Zlata. – Kako me lepo jebeš Rade. Jebemo se skoro sat nevaljalče. – Ne znam da li je čitav sat. Ali jeste dugo. Mora kurvicu da naučim kako ja jebem kad se razmenjuju maštanja. Mora da mi se prilagodi. Sad je i moja kurvica.
– Da nevaljalice – odgovaram. Tako Rade jebe svoje kurvice kad mu pričaju bezobrazne priče.
– Prstom mi pokazuješ da ti priđem – nastavlja Zlata.

Opet smo u Zlatinom maštanju

– Na ulici, pred zgradom u kojoj Zlata radi. Prilazim ti – priča mi Zlata. – Besna sam na sebe što ne mogu da se oduprem tvojim naređenjima. Napaljena sam što si tako dominantan i strog. Uzbuđuje me da ti se pokoravam. Gledaš me. Meriš me pogledom. Kurac ti je skroz dignut. Ne skrivaš da hoćeš da me jebeš. „Danas si još zgodnija nego juče lepotice“, govoriš mi. „Mnogo si seksi u tom poslovnom kostimu. To hoću da nosiš kad si sa mnom. Pališ me kad si u tom izazovnom elegantnom kostimu“, govoriš mi. Aaaaaaa, kakav dripac – govorim sebi. Narađuje mi šta da oblačim. Govori mi da želi da ga palim. „Priđi“, naređuješ mi. Već sam na metar od tebe. Ne znam gde ću bliže. Jooooj koliki mu je kurac – uzdišem u sebi. Uživaš što ti pogledom odmeravam kurčinu. „Sviđa ti se?“, govoriš mi uz mangupski osmeh. Pokazuješ mi na tvoju kurčinu koju kao omađijana gledam. „Prostačino“, odgovaram ti uz uzdah. Ne mogu da verujem da ne skidam pogled sa tvog kurca. Bez pitanja me hvataš rukom oko struka. Kao da sam tvoja. „Dođi da popijemo kafu lepotice“, govoriš mi. „Hoću da me pališ. Hoću da uživam u tebi.“ „Šta vam pada na pamet gospodine?“, bunim se ja. Nema nimalo odlučnosti u mom glasu. „Gde me vodite gospodine?“ „Ovde u kafić mala. Da popijemo kafu. Da se malo upoznamo. Posle idemo negde da uživamo. Samo ti i ja. Ili ćemo već i ovde u kafiću da uživamo.“ „Šta vam pada na pamet?“, ponavljam istu frazu kao maločas. Isto tako neubedljivo kao prvi put. Ruka ti se spušta na moju guzu. Opipavaš mi dupence. „Mmmmm lepotice“, govoriš mi. Gledaš mi u sisice. Žaketić mi je raskopčan do pola. „Mmmmm“, ponavljaš još jednom. Ovog puta zbog utiska koji na tebe ostavljaju moje sise. Valjda siledžija neće da mi gurne ruku pod žaketić – mislim ja. Uzdržao si se. Makar za sada. Uzdržao si se da ideš rukom ispod žaketa. Što ne važi za moj minić. Ulaziš mi rukom pod suknjicu. Pravo između butina. Sa zadnje strane. „Neeeeeeee“, cvilim ja. „Neeeemoooojteee gospodine.“ Vidiš koliko sam uzbuđena. Ne slušaš me. Proveravaš prstima koliko sam vlažna. „Nemojte, molim Vas“, ponavljam. „Nemojte ovde gospodine. Radim preko puta. Videće me kolege. Ili direktor.“ Ništa me ne slušaš. Snažnim potezom cepaš mi gaćice. „Aaaaaaa“, cičim razluđeno. „Štaaaaa, štaaaa ste mi uradili gospodine?“ „Mmmmmm“, uzdišeš ti zadovoljno. Ne obraćaš pažnju na moje negodovanje. Niti mi odgovaraš na pitanja. Mirišeš moje gaćice. Režiš zadovoljno. „Lepo mirišeš nevaljalice“, govoriš mi. „Čista si nevaljalice. Nije te niko jebao danas, devojčice. Čista si za mene. Tako te volim. Ja ću prvi da te pojebem danas lepotice. Ali prvo ćeš da mi pušiš, mala nevaljalice.“ „Aaaaaa“, uzdišem ja. Ne mogu ni da reagujem na reči koje izgovaraš. „Iscepali ste mi gaćice godpodine!“, uzdišem ja. „Kako ću da idem bez gaćica?“ Čekam tvoj sledeći bezobrazluk. Ili sledeće naređenje. „Kupićeš druge lepa nevaljalice“, naređuješ mi. „Ove su moj suvernir. Ne sledećem uglu je prodavnica otmenog veša. Idi izaberi. To je moj poklon. Dođi da vidim kako ti stoje nove gaćice. Čekaj me u boksu.“ „Bez gaćica sam“, uzdišem ja. Gledam te kako se zadovoljno smeješ. „Hoću da svim mangupima digneš kurčine“, naređuješ mi. „Hoću da napališ sve kuronje usput do prodavnice.“ „Aaaaaaa“, cvilim uzbuđeno. „Silovaće me neki mangup gospodine. Svi vide da sam bez gaćica.“ „Ja ću te jebati nevaljalice“, odgovaraš mi ti. „Niko drugi ne sme da da te pipne. Idi“, naređuješ mi. „Mešaj tom tvojom jebozovnom guzom. Hoću da napališ sve frajere na putu do radnje. Pratim te nevaljalice“, govoriš mi. „Čekaj me u kabini.“ Kako ti se sviđa Rade? – To me pita ova lepa Zlata koju jebem u njenoj kući.
– Aaaaaaa, lepotice – ričem ja. – Mnogo mi se sviđa tvoje maštanje nevaljalice – odgovaram joj.
– Znaaaaam – ciči Zlata na mom kurcu. – Znam da voliš submisivne kučkice željne kurca. A ja stalno maštam da naletim na nekog takvog dripca kao ti. Nekog nepoznatog koji će me smuvati i pojebati na ulici.
– Ja sam taj, kurvice lepa – njištim ja. – Odradićemo tvoje maštanje lepotice. Pojebaću te na ulici nevaljalice. Ne, ne – govorim joj. Neću biti sam kurvice. Pojebaću te sa mojim drugom Boškom na ulici kurvice. Pojebaću te kao kurvu zajedno sa tvojim mužem.
– Ćuuuutiiii. Ćuuuuutiiiiii – vrišti Zlata. – Svršiću perverznjaku. Daaaaaa, bezobrazniče. Sačekajte me vas dvojica. Negde gde mogu da popušim dvojici nepoznatih siledžija. Tvoj je red nevaljalče – šapuće mi Zlata. Uspeva da se uzdrži od svršavanja. – Nastavi ti tvoje maštanje.

spit roast, mmf trojka

– Iscepao sam ti gaćice – nastavljam ja svoje maštanje. – „Sad ću da te jebem lepotice“, šapućem ti na uvo. Ponovo ti ulazim rukom između nogu. Punim ti prstima obe rupice. Čmarić ti se steža oko mog prsta. Iz pičkice ti cure sokovi po mojoj ruci. „Joooooj Rade“, uzdišeš ti. Nemojte ovde Rade“, šapućeš mi. Iz usta ti izlaze prigušeni krici zadovoljsotva. „Ne sada Rade. Moooooliiim Vas. Ne ovde.“ – Ššššššš lepotice“, uzdišem ja. „Pojebaću ti to tvoje sočno dupenece.“ „Ne, neeeeeee u dupence Rade. Molim Vas. Nikom ne smem da dajem dupence Rade. Muž mi je zabranio.“ „Rasturiću ti guzu nevaljalice“, govorim ti uzbuđeno. Tvoje reči me još više pale. „Pojebaću te u guzu. Čekaj me u garaži nevaljalice. Vreme je da ti overim guzu jebozovna Boškova ženice. Odmah“, naređujem ti. Ideš ispred mene. Vrtiš dupencetom. Gledaš prema svom mužu. „Videće nas Boško“, govoriš meni preko ramena. Sumnjam – mislim ja. Suviše je mangup zaokupljen Jasninom guzom. „Treba da te vidi nevaljalice“, odgovaram tebi. „Bolje ću da te jebem ako te muž vidi da ulaziš sa mnom u garažu.“ „Perverznjaku“, uzdišeš ti. Zamičeš u mrak garaže. Ulazim za tobom. Obaram te preko haube kola. Dižem ti suknjicu. Kurac mi je u punoj veličini. Prislanjam ti kurac na otvor guze. Ćmarić ti pulsira na mom glaviću. Ova guza je željna kurca – govorim sebi. „Ne u guzu Rade“, uzdišeš uzbuđeno. „Mooooliiiim Vas Rade. Nemojte u guzu. Nemojte, molim Vas. Nemojte ovde.“ „Aaaaaa“, njištim ja. Glavićem ti otvaram čmarić. „Dobićeš ceo moj kurac nevaljalice. Ovakvo dupence se ne propušta kurvice. Primaj me u guzu.“ „Aaaaaaa, siledžijo.“ Cviliš na mom kurcu. Čmarić ti pucketa na mom kurcu. „Neeeeeeee“, pokušavaš da vrištiš. Zatvaram ti rukom usta. „Šššššš kurvice“, govorim ti besno. „Primaj mi kurac.“ „Siiiiiiileeeedžiiijoooo.“ Cviliš ispod moje šake na ustima. Guram ti prste u usta. „Puši kurvice“, naređujem ti. Zabio sam ti ceo kurac u čmarić. „Voliš kurac kurvice“, govrorim ti. Teško se savladavam da ne počnem da ričem. „Ne treba ti mazanje kurvice. Voliš da primaš u guzu.“ „Siledžijo prostačka“, odgovaraš mi. Sisaš mi prste ustima. Podmećeš mi dupence pod kurac. „Siluješ me prostačino.“ „Daaaaaaa“, njištim ja. „Pravljena si za moj kurac kurvice.“ Navlačim te na kurac. Zabijam ti do jaja. „Svršavaj“, naređujem ti. „Neeeećuuuu siledžijo, neeeećuuuuu.“ Sve brže dišeš. Grizeš mi prste. „Svršavaj kurvice.“ Ponavljam moju naredbu. „Neeeeećuuuu, Aaaaaaaaa dripčino.“ Počinješ da se grčiš. „Kaaaažiiiii kurvice“, urlam ja. Hoću da mi kažeš da svršavaš. „Ne, neeeeee, prostačino.“ Ne želiš da mi pokažeš da si pobeđena mojim kurcem. I mojom dominantnošću. Strast ti preovladava nad ponosom. „Svršavam siledžijo“, govoriš mi. „Svršavam na Vašem kurcu Rade.“ Pokazuješ mi da sam te porobio. „Čija si kurva?“, urlam ja. Hoću da sama izgovoriš. „Neeeee, Raaaadeee, neeeee.“ Cviliš i grčiš se. „Priznaj kurvice!“, ponavljam ja. „Čija si kurva?“ „Vaaaašaaaaa.“ Reči ti prate orgazme. „Vaša sam kurva Rade.“ Rasturam ti guzu kurcem. Ti svršavaš i vrištiš. Čekam da zadnji orgazam izcuri iz tebe. Spremio sam ti spermu za usta. „Na kolena kurvice“, ričem ja. „Iz guze u usta nevaljalice“, govorim ti. Znam da to voliš kurvice.“ „Aaaaaaa“, uzdišeš. „Imam poklon za tebe nevaljalice.“ Hvatam te za kosu. Obaram te na kolena. „Gledaj me u oči kurvice“, naređujem. Počinjem da svršavam. Primaš mi spermu. Usta su ti žedna moje sperme. Primaš mi spermu uz uzdahe strasti. „Sad si moja!“, urlam ja. Ne prestajem da prskam. „Sad si moja kurva nevaljalice“, govorim ti. „Pušićeš mi kurac, jebozovna Zlato. Kad god zaželim.“ Odgovaraš mi zvucima strasti. I uzdasima potčinjenosti. Gutaš moju spermu. Sisaš mi ostatke iz kurca. Čistiš mi kurac jezikom i ustima.
– Aaaaaaa – vrišti Zlata. Ova Zlata koju jebem kod nje kući. Igra mi na kurcu moja nova kurva. Ljubi me i vrišti. – Tako si me jebao prostaku. – Svršiće, vidim ja. Mnogo sam je napalio mojim maštanjem. – Jebao si me kao kurvu kod tebe u garaži – šapuće mi Zlata. – Dok tvoja supruga u bašti prima goste. I zavodi mog muža. Bila sam ti kurva siledžijo. – Neće kurvica izdržati. Vidim da sam pogodio kakvo maštanje želi da joj ispunim. – Svršiću prostaku – šapuće mi. – Jebao si me u dupence. Kod tebe u garaži. Jahao si me kao kobilu. Rasturao si mi čmar siledžijo. – Pali nas oboje njenim rečima. – Svršavam prostačino. – Steže se nogama oko mene. – Hoću da me tako jebeš kad dođem kod tebe na parti. Tako ćeš da me jebeš, jebaču moj. Hoću da me jebeš kao kurvu pastuve.
– Jebaću te gde god mi se digne – njištim ja. – Ni ja ne mogu da se uzdržim. – Ti si moja kurva nevaljalice – urlam. – Jebaću te gde god stignem.

jebanje o pozadi na haubi automobila

Svršavamo zajedno. Moji urlici prate naše svršavanje

– Ja sam tvoja kurva pastuve – vrišti mi Zlata na uvo. – Želim da ti budem kurva dripčino. Od kad sam te, upoznala želim da me jebeš.
– Jebaću te lepotice. Sad si moja kurva nevaljalice. Nemoj da sam čuo da te neki drugi kuronja jebe.
– Aaaaaa – uzdiše Zlata. Sviđa joj se što je dobila još jednog gazdu. – Šta ako Boško odluči da me delka sa Draganom?
– Ne sme dok me ne pita – odgovaram. Počinjem ponovo da se palim. – Hoćeš tri kurca kurvice? – govorim joj ljutito.
– Neeeee – cvili mi na uvo. Izgleda da su joj takve misli več u glavi. – Neeeećuuuu Rade – odgovara mi uzbuđeno. Ne zvuči mi ubedljivo kurvica. Izgleda baš to želi. – Jedino ako me ti i Boško zajedno delkate kuratom Draganu. Vi ste mi gazde. Moram da vas slušam. – Kurvica je ista kao moja Jasna. Mi smo joj gazde. Možeš misliti… Gazde naređuju. Sve što ona želi.
– Sutra ćemo tvoj muž i ja da te jebemo na ulici. – Ovu nevaljalicu neće biti lako namiriti. – Poslaću ti šta da obučeš. I gde da dođeš. Sad moram da idem. Imam posla u kancelariji. Da završim poslove. Pa posle kući. Tvoj muž nam dolazi u posetu. Moja Jasna će da nas gosti.
– Aaaaaaa kurvari, uzdiše Zlata. Jebaćete Jasnu zajedno, bezobraznici.
– Uglavnom će Boško da je jebe – odgovaram. – Moja kurvica čeka odavno Boškovu kurčinu. Kao i ti moju.
– Ti ćeš da drkaš dušo, dira me Zlata?
– Ne nevaljalice. Ja ću da jebem Jasninu mladu sestricu.
– Onu jebozovnu klinku? – uzdiše Zlata.
– Da dušo – odgovaram. Baš nju.
– Dripčine matore – počinje Zlata ponovo da mi meša na kurcu. Kurvica može da se jebe ceo dan. – Hoćeš li dati i klinku Bošku? – pita me uzbuđeno.
– Neeeeee – smejem se ja. – Nema ništa da mi ponudi u zamenu – provociram Zlatu. Da vidim hoće li da spomene njenu sestricu.
– Možda i ima – odgovara mi Zlata. – Imam i ja setricu, nevaljalče.
– Mmmmmm – uzdišem ja. – To menja stvari lepotice – odgovaram joj ja. – Ako je tako jebozovna kao ti dušo. Mmmmmmm – uzdišem. – Ako je tako jebozovna kao ti. Sve je moguće. Jebe vas moj drug obe nevaljalice? – pitam Zlatu.
– Šta si ti mislio? – odgovara Zlata. Opet se ozbiljno jebemo. – Zar bi dripac kao Boško propustio jebozovnu klinku? Mala je jebozovnija nego ja. – Uzdiše Zlata na mom kurcu. Sigurno se priseća kako ih Boško jebe zajedno.
– Aaaaaaa – njištim ja. Ova kurva me neće pustiti ceo dan. Kako zna nevaljalica da me pali. Sad je izvukla njenu sestricu. Posle će da nađe nešto drugo. – Moram da idem nevaljalice – govorim joj.
– Mmmmmm – buni se Zlata. – Zar ćeš da me ostaviš ovako napaljenu? Šta ako me vidi komšija u dvorištu?
– Ššššš nevaljalice. – Pretim joj prstom. – Dosta je bezobrazluka za danas. Sutra ćeš da dobiješ silovanje, kurvice. A tu tvoju sestricu ćeš da mi dovedeš da je jebem. Volim da jebem sestrice zajedno. Jebaću vas i ja obe nevaljalice – govorim joj. Isto kako vas jebe moj drug Boško.
– Ako te Boško pusti – odgovara mi Zlata. Uživa kurvica što se palim na njenu mladu setricu. – Mala ne sme ni sa kim da se jebe bez Boškove dozvole. Mnogo je moj mužić ponosan na Cecu. Ne daje je nikom. Možda je ponudi tebi. Ali samo ako mu večeras daš onu Jasninu sestricu. Onu mladu kurvicu koju čuvaš samo za sebe.

devojka liže spermu

Oboje smo ustali. Prihvatila je Zlata da moram da krenem. Stoji bezobraznica pored mene. Samo je u tangicama.

– Hoćeš da jebeš moju Cecu perverznjaku matori?
– Mmmmm – uzdišem ja. Borim se da je ne spustim na kolena. – Hoću da vas jebem zajedno – odgovaram Zlati. – Ako mu tvoja klinka popuši večeras. – Smeje se Zlata bezobrazno. – Ššššš, nevaljalice. – Smejem se i ja. – Možda mu i popuši – govorim sebi. Teško ću ionako sprečiti Milu. Znam da se klinka napalila da popuši Bošku. Zajedno sa sestricom. Pljeskam Zlatu po guzi. Rukom je hvatam za bradicu. – Obuci se nevaljalice – naređujem. – Nemoj da ti komšija uskoči sa isukanim kurcem.
– Mmmmm – smeje mi se Zlata. – Komšije su bez veze – odgovara mi. – Ali ima jedan zgodan matorac koji me redovno sačekuje posle posla. Taj me dripac mnogo pali. A i on se napalio na mene. Hoće da me pojebe ma ulici mangup.
– Aaaaaa, nevaljalice – uzdišem ja. – Završićemo tvoje maštanje drugi put – govorim joj. Mislim da ćeš pušiti tom dripcu na ulici? Jebaće te mangup u kabini. Kad probavaš seksi veš za njega. Mislim da će se tako završiti avantura sa tim matorcem na koga se pališ. Moguće je da mu popušiš u kafiću. Ili pod stolom. Ili u toaletu.
– Aaaaaaa – uzdiše Zlata. – Pod stolom Rade? – pita me.
– Mislim da će tako biti – odgovaram. – Poznajem tog mangupa. Pičkice kao ti uvek završe pod stolom. Nećeš se ni ti provući lepotice. Pušićeš mangupu kurac pod stolom, nevaljalice.
– Ja odlučujem – odgovara mi kurvica. – To je moja priča. Pre mislim da će me mangup jebati u boksu gde probavam nove gaćice. A da ču mu posle pušiti negde na ulici. Mislim da me taj dripac neće pustiti bez da mi pojebe i guzu, i pičić i usta.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x