Kod tetke i njene komšinice na selu, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Kod tetke i njene komšinice na selu, II deo

Probudilo me je zvono na vratima. Nedugo potom glasno pozdravljanje, vesele reči dobrodošlice, zagrljaji i poljupci. Prepoznao sam glas moje tetke koja nam je iznenada došla u posetu. Nisam odmah izlazio, znao sam da je otac na poslu a da majka odlazi svakog dana od 11 sati. Sačekao sam malo, navukao na brzinu šorts i izašao u dnevnu sobu. Tetka Snežana je ustala čim me je ugledala na vratima i šireći ruke pošla prema meni.

Na sebi je imala tanku zelenu haljinu do kolena a noge joj behu gole, bez čarapa. Verovatno i bez gaćica – pomislio sam. Iz letnjih sandala sa kratkom štiklom virili su nalakirani prsti. Odmah sam ih opazio i setio se poruke u kojoj mi je napisala da voli kada su u mojim ustima. Nesvesno se obliznuh.

– Pa evo tetkinog lepotana – rekla je grleći me oko vrata – jesam li te probudila?
– Nema veze, već je trebalo da ustanem – odgovorio sam i poljubio je u obraz a u glavi sam već vrteo slike koje mi je slala porukama.

Devojka pokazuje golu pičku, nema gaćice ispod minića

– Ovde sam da nešto pazarim pa rekoh da svratim da vas vidim – reče.
– Ostaješ na večeri? – progovorila je moja majka – ja moram na posao ali tvoj bratanac će ti praviti društvo dok se mi ne vratimo. Možeš pomoći tetki u kupovini, budi malo koristan – rekla mi je a ja posmislih kako ću danas biti od velike koristi što se tiče moje tetke.
– Naravno, pomoći ću joj sve što bude tražila – odgovorih.
– Srce tetkino – Snežana me pomazi po obrazu. – Nego, zašto više nisi dolazio kod tetke, ne sviđa ti se na selu?
– Ne, taman posla, obaveze – rekoh joj i uputih se ka kuhinji. – Da stavim po kafu?
– Hajde, popite vi kafu, jedite nešto pa večeras ćemo svi na večeru, ja moram da idem – rekla je moja majka.

Ostao sam sâm u društvu tetke…

– Zar ti stvarno misliš da ti je pored mene kafa potrebna kako bi se razbudio? – Pitala je svlačeći poslednji deo garderobe. Bio je to beli grudnjak koji je odbacila na dvosed u dnevnoj sobi. Stajala je potpuno gola ispred mene i smeškala se. – Rekoh ti da će biti prilike. Hajde, dođi.

Prišao sam joj i ona me uhvati za ruku. Poljubila mi je vrat i pribila se grudima do mene. Nastavila je da me ljubi, skinula mi majicu i rukama šetala po mom telu. Drhtala je i bila napaljena.

Kod tetke i njene komšinice na selu, III deo

– Šta mi to radiš ti, je li? – Govorila je stavljajući usne na moje. Uzvratio sam i obema rukama joj stisnuo dupe. Bilo je to ostvarenje davne želje. Ogromno mesnato dupe moje tetke ponovo je bilo u mojim rukama i ja odmah spustih srednji prst u prorez napipavajući joj rupicu. – Ahhh, šta ti to meni radiš, a? Gorim za tobom, mmm – spustila mi je šorc i oslobodila kurac koji se već izvio uvis. Mazila me je po jajima. – Uuu, kako me pališ, je l’ znaš to? – Ja htedoh nešto da odgovorim ali mi ona stavi kažiprst preko usana. – Ne govori ništa, samo budi tu, tako lep i ukrućen – polako mi je oslobodila glavići i drkala. Gledala me je u oči i nastavila da priča: – Želim te svakog dana, želim da te ljubim, da te dodirujem, da ti drkam i pušim kurac, da te zadovoljim… mhmm – još jedan sočni poljubac, ovoga puta dug i strastven. – Šta je to čime me izluđuješ, a?
– Kurac – brzo sam odgovorio.
– I drugi imaju kurac ali ja želim tebe – ubrzala je drkanje i ja zabacih glavu pozadi i pustih prvi uzdah zadovoljstva.
– Kada si ga poslednji put praznio?
-Ooooh, toooo…
-Kada si se praznio poslednji put? – Ponovila je pitanje.
– Juče – odgovorio sam zadržavajući joj ruku na kurcu.
– Aaaa, tako znači. Još se jebeš sa onom tvojom devojčicom – u glasu moje tetke odzvanjala je ljubomora. – Je l’ ste stigli do pušenja? – Ljutito je pitala i na moj odričan odgovor se nasmejala ispustivši ga iz ruke. – Pa dobro, tu je sada tvoja teta da ti puši, mm, želiš da ti pušim kurac?
– Ahhh, daaaa – rekoh i uhvatih je za kosu.

Kod tetke i njene komšinice na selu, III deo

Osetio sam vrh njenog jezika na glaviću, okruživala ga je neko vreme a onda ga pljunula iz sve snage i brzo uvukla u usta. Obrađivala ga je usnama, jezikom, mazila rukama i grickala zubima, lizala jaja i uvlačila ih u sebe, prelazila prstima preko mog čmara i sve to ponavljala po nekoliko puta.

– Dođi – rekla je kada se pridigla i rukom mi pokazala da sednem na dvosed. Bez reči sam je poslušao. – Tako si lep kad si napaljen, prelep.

Ponovo me je mazila i ljubila po licu, grudima, stomaku i spuštala se ka pulsirajućem kurcu koji je svakog časa moga da isprazni svu spermu iz mene. Ipak, moja tetka je umela da me kontroliše, zastajala uvek kada je bilo potrebno pa se opet vraćala. Sada je klečala među mojim nogama, drkala mi kurac a jezikom se spustila ispod nadutih jaja. Lizala mi je čmar! Bio je to božanstven osećaj. Pljunula ga je nekoliko puta i masirala ga jezikom, zatim prstima slobodne ruke i počela lagano da ulazi u mene. Stenjao sam od zadovoljstva sve vreme dok me je tako jebala i drkala mi kurac.

Radilanje to ritmično, elegantno i nežno. Trajalo je dugo a osećaj je bio fantastičan. Osećao sam njenu pljuvačku na sebi a prst koji mi je stavila u dupe pojačavao je moju napaljenost. Izgledalo je kao da kakim i jebem u isto vreme.

– Lepo je, je l’ da?
– Sve što ti radiš je lepo, ahhhh, svršićuuu! – Rekoh i tetka me odmah pusti. Ustala je i tako gola stajala iznad mene. Izgledala je kao boginja i ja se nesvesno dohvatih kurca.

žena tipu liže čmar i drka kurac

– Ne, ne, nemoj – sklonila mi je ruke sa njega i malo se udaljila – samo me gledaj, važi? – Reče i tako stojeći raširi noge i poče da trlja pičku, glatku i sveže obrijanu samo za mene.

Dugo je drkala a ja sam se jedva uzdržavao da ne svršim. Ona je to učinila nekoliko puta. Ubrzano je trljala klitoris iz koga je u dva-tri navrata kuljala prava pravcata poplava. Moja tetka je gledala u moj nabrekli kurac i uživala dovodeći sebe do snažnih orgazama.

– Prelep si kad si tako napaljen – reče prilazeći mi. – Hoćeš da me jebeš sada? – Ustao sam.
– Dođi – rekoh i uzeh je za ruku. Odveo sam je u spavaću sobu mojih roditelja u kojoj se nalazio veliki bračni krevet. Majka ga je perfektno namestila, zategla bele čaršave i lepo rasporedila debele jastuke.

Bez reči je smestih na krevet. Ležala je raširenih nogu i čekala da uđem u nju. Ne, nisam je jebao, gledao sam je kako se uvija na tom krevetu, bela i napaljena… liznuh joj prste na nogama i osetih da je ustreperila. Nastavio sam…

– Aaahh – zastenjala je dok sam šakama prelazio preko njenih nogu i trljao kurac o negovana tetkina stopala.
– Aaaahh, too…. tooo, mmmmhhmmm…

Legoh preko nje i stavih joj jezik u usta. Uzvratila je. Mirisala je na mene. Ttrljao sam se o njen stomak i silazio ka sisama sve dok jednu po jednu nisam stavljao u usta i jezikom palacao oko krutih roze bradavica. Uvijala se, okretala kukove i izdizala ih gore tražeći kurac.

Kod tetke i njene komšinice na selu, III deo

– Jebi me – čuo sam da ponavlja – želim te, želim te unutraaaa…. hajde, tucaj tvoju tetku.

Pridigao sam se, obavio joj noge oko sebe i smestio glavić na ulaz u umazanu pičku. Ušao sam lako i klizio kroz nju. Jednom rukom sam joj stegao preponu a drugom nežno prislonio stopalo ka licu. Grickao sam joj jedan po jedan prstić na nozi ne prstajući da se zakucavam u nju najdublje što sam mogao.

Vrištala je i zabijala nokte u moje butine. Pumpao sam je i osećao da će mi srce iskočiti iz grudi. Počeh i ja da dahćem zajedno sa njom. Bilo je preglasno sve do momenta kada sam sve prste njenog levog stopala stavio u usta i jezikom joj lizao taban. Vrištala je i grčila se ispod mene hvaleći moj kurac i način na koji je jebem:
– Celu me popunjavaš, lepi moj, ahhh, tako, tako, prcaj tvoju tetkicu, tooo! Aaaahhh, aaaahhh! Ne staj, ne staj, daj ga, daj ga, takooo, celog ga držiii unutra, uuuhhh! – Izvadio sam stopalo iz usta i nastavio sa jednom nogom na ramenu a drugu uzeh u ruku. Stezao sam je trudeći se da izdržim što duže.

Pička moje tetke bila je crvena i naduta i ja ga izvadih. Trljao sam kurac među njene usmine i izazivao tim pokretima nove talase tetkinog zadovoljstva. Tečnost iz nje cedila se do rupice na guzi. Razmazivao sam je celom šakom i dodatno palio. Shvatila je šta želim.
– Da, premesti ga i svrši unutra.

grubo jebanje milfice u misionarskoj pozi

Prislonio sam glavić na čmar moje tetke i polako osvajao njenu unutrašnjost. Volela je to. Oboje smo to voleli. Znam da ju je boleo ali je izdržala sve dok ceo nisam zašao u dubinu njenog dupeta. Jebao sam je do kraja dok smo zajedno, držeći se za ruke trljali klitoris koji je poprimio oblik manje loptice. Isprskala me je po stomaku i vrisnula iz sveg glasa stopalom me odgurnuvši od sebe.

– Aaahh, upiškiću se.

Ustala je i otrčala u WC. Pošao sam za njom i stajao iznad nje slušajući kako piški debelim mlazom. Bila je sva crvena u licu, raščupana i znojava. Drkao sam gledajući je dok nije završila.
– Divan si – reče mazeći mi kurac. Gde želiš da svršiš?
– U tebi – rekoh ozbiljno. – Želim da se izpraznim u pičku. – Nasmejala se i ponovo me poljubila, pomazila me po licu i naslonila laktove na veš mašinu.
– Hajde. Tvoja sam cela. Napuni me spermom.

Raširio sam joj guzove i smestio ga u pičku. Kupatilo je odzvanjalo od jebanja, vriske moje tetke, mojih uzdaha i udaranja šamara preko njene guze.

Nabijao sam ga i vadio čitavom dužinom dobrih desetak minuta. Mogao sam još da se kontrolišem ali više nisam želeo. Pustio sam strasti i nagonu da da se oslobode. Ubrzavao sam i ona oseti da sam gotov. Okrenula se i jednom rukom raširila guzu.
– Tako je, tako, osećam te, tako je lepo, puni me – govorila je ali ju je moj urilik nadjačao. Pulsirao sam i tresao sa ne vadeći ga iz vrele pičke koja je postajala sve toplija od moje sperme koja je kuljala unutra.

Kod tetke i njene komšinice na selu, III deo

Opružio sam se preko tetkinih leđa i lizao joj vrat. Životinja u meni se nije smirivala sve dok i poslednja kap iz mene nije završila u pički moje tetke. Sklonio sam se od nje tak kada je omlitavljeni kurac sam napustio mesto u kome se najlepše osećao. Okrenula se i počeli smo da se ljubimo.
– Hajde da od sada jebeš samo mene, važi? – Pitala je smeškajući se.
– Nisam ja još završio sa tobom – rekao sam i obavio ruku oko tetkinog struka. – Hajde da se istuširamo pre nego što se vratimo u sobu – rekoh i oboje uđosmo u tuš kabinu…

Nastaviće se…

Tetkino

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x