Neustrašiva gospođa pristala je na duplu penetraciju

Registrovani korisnici ne vide reklame

Tog proljeća razišao sam se sa curom, a drugih zanimljivih tad baš i nije bilo „na lageru“… Nije mi se ulazilo u neku novu vezu tek tako, a nakon nekog vremena baš mi se prijebalo. Nije mi se više dalo samo gledati porniće i drkati, pa sam otišao na jedan sajt za osobne kontakte, prema nekim informacijama OK i pouzdan… Smislio sam ime i napravio profil. Trebalo je ispisati i interese, šta tražim?… Baš mi se nije dalo zafrkavati s nekim klinkama. Rado bi neku ženstvenu transicu sa dobrim cicama i solidnim kurcem, ali toga kod nas baš i nema. Oduvijek sam se malo palio na milf i mature a odavno, još od ranih fakultetskih dana kad su neke starije dame voljele osjetiti mlado muško meso, nije bilo neke prilike… Možda se ovdje ipak nešto nađe, neka napaljena i iskusna gospođa…

Ubrzo sam dobio nekoliko odgovarajućih kontakta… Neke se nikad nisu javile na moje poruke, par je djelovalo neozbiljno ali dvije su zvučale sasvim OK… S jednom sam uspostavio kontakt i malo smo se dopisivali. Stvarno je zvučala kao da bi tu moglo nečeg i biti… Ubrzo je poslala poruku: „Ako si slobodan danas oko 6 ili sutra oko 12 mogli bi se naći…“ – i ponudila jednu lokaciju, parkić kraj parkirališta u Novom Zagrebu. Ništa nisam imao u planu, javih: „Može, danas u 18… vidimo se…“

Otuširao sam se, spremio, obukao decentno ali ipak casual… U džep spremio paketić kondoma, za svaki slučaj.

Odvezao sam se i kraj parkinga je bio uglavnom prazan parkić. Parkirao sam i izašao, na jednoj klupi već je sjedila jedna elegantna gospođa u najboljim zlatnim godinama…. Ako je to ona, dobro je. Pomalo nervozno, prišao sam i upitao da li je slobodno, da imam tu jedan dogovor pa da trebam pričekati…

– Možda mene tražite? Kad sam vas vidjela ponadala sam se da ste to vi, ja sam G… Nisam s autom, rekla je – pa ako želite možemo odmah negdje otići…
– Na piće, mislite?
– Pa može i to, ali nismo se na sajtu našli radi pića, mislila sam negdje diskretnije, u neku sobu? Zasto da gubimo vrijeme.

Znao sam za jedan OK diskretan mali motel u blizini… Otišli smo tamo, ona je pričekala vani a ja sam uzeo sobu za dnevni odmor… Portir ponudio kako je rekao diskretnu sobu, jedinu na trećem katu:
– … Nitko vam neće smetati – dodao je i značajno me pogledao…

Pozvao sam lift i izašao po nju, brzo smo ušli, direktno u lift. Portir se pravio nezainteresiran.

Soba je doista bila jedina na katu. Ušli smo, pristojna ali ništa posebno. Ona je brzo skinula kostimić i košulju i uredno ih složila na stolicu. Raskopčala suknju i iskoračila iz nje… Nisam očekivao takvu direktnost. Mora da se i njoj dobro prijebalo – pomislio sam. Predivna gospođa stajala je ispred mene, u donjem rublju kakvo je odgovaralo njenim godinama, ali bilo i napaljujuće… crni svileni negliže, čipkasti grudnjak, čipkaste gaćice preko traka čvrstih elastičnih haltera/steznika sa širokim trakama koje su sjajnim kopčama držale fine crne čarape… Malo starinske ali cipele s pristojnom štiklom.

Neustrašiva gospođa pristala je na duplu penetraciju

Sjeli smo na veliki bračni krevet. Mazio sam je po šuštavom najlonu čarapa s halterima… ljubio je po obrazu i vratu, a ona je nježno i pomalo stidljivo odgovorila… Raskopčala mi je košulju i mazila me. Ruka bi joj se povremeno spustila do mog međunožja, lagano je pristiskala i preko hlača mijesila već nabubreni kurac. Polegao sam je na krevet, smjestio se između njenih nogu i svukao joj gaćice… Bila je lijepo depilirana, s malim žbunom svijetlo-crvenkastih dlačica na vrhu, male usne lagano su izvirivale a na vrhu procjepa lagani nabor kože ukazivao na klitoris… lagano sam ga dirao, masirao kružnim pokretima… Skinuo sam se, ostajući samo u gaćicama, i jezikom približio pici…

– Nemoj, odavno to niko nije… – pokušavala me je stidljivo odgovoriti ali sam je već čvrsto lizao i sisao već lagano nabrekli klitoris, i odgovaranje su zamijenili uzdasi slasti…

Kurac mi je već bio dobro napet, skinuo sam bokserice, uzeo kondom i brzo ga narolao na čvrsto uzdignut kurac, i počeo lagano trljati po njenoj pici… Ubrzo je i lako uklizio u nju.

Gospođa nije bila jako vlažna, ali lijepo je ulazio

Uhvatio sam je za noge podigao ih i savio prema njoj, kako je bila prilično krupna lijepo sam se mogao osloniti na nju, put u picu je bio skroz otvoren, i nabijao sam se u nju prvo lagano i plitko, zatim postepeno zamjenjujući udarce sve snažnijim i dubljim. Dahtala je i jaukala ispod mene… Kad se malo opustila i približila svršavanju postala je neobuzdanija i prostija…

– Jebi me, tako mali moj, daj mi ga, daj mi ga…. jebi me – tako je ubrzo i svršila… Spustio sam se i okrenuo je na bok. još sam neko vrijeme bio u njoj, lagano se trljajući. Izvukao sam ga a ona je zapalila cigaretu.

Neustrašiva gospođa pristala je na duplu penetraciju

Ležali smo jedno pored drugog, a na moje iznenađenje, moj je još stajao uspravan, ne pokazujući znakove umora i želje da svrši… Slobodnom rukom uhvatla me je za kurac i lagano ga mazila, skinula kondom koji joj je već smetao i počela ga drkati sve snažnijim potezima…

– Hoćeš li mi ga opet staviti? – rekla je, pružajući novi kondom… dok sam ga stavljao namjestila se na sve četiri, mazio sam je po halterima i povelikom dupetu, protrljao kurac po pici koja je sad već bila dosta vlažna, i nabio se u nju zguza…

Jebao sam je nemilosrdno, čvrstim potezima, podjednako je navlačeći na kurac koliko se i zabijajući u nju, ubrzo nisam više mogao izdržati, u nekoliko snažnih grčeva svršio sam snažno u kondom u dubini njene pice. Nisam siguran da li je i ona drugi put svršila ali je zadovoljno dahtala i opustila se na krevetu.

Ispričala je da je udovica, djeca već dosta velika ali s negodovanjem gledaju na ideju da mama ima nekog novog momka ili muža. A iako je već stara, i ona ima svoje potrebe, zar ne? Do nedavno se snalazila s povremenim ljubavnicima na poslu, nekim direktorima i referentima koji bi povremeno, glavnom na služebenom putu htjeli pojebat nešto sa strane, a i oni su sad već uglavnom lovili mlađe. Sad joj je internet pružio nove mogućnosti. Gospođa je rekla da sam joj ja prvi s kojim se stvarno našla i jebala preko sajta… Dogovorili smo se za sastanak za koji dan.

matorka puši kurac i gleda pravo u oči

Tog poslijepodneva, opet smo došli do istog motela. Bio je isti mladi portir. Nije bilo nikoga, pa mi je otvoreno predložio:
– Znate, ako ste zainteresirani da vam se pridružim, soba će biti besplatna…
– Zanimljivo, ali moram pitati gospođu. – Izašao sam da je pozovem i objasnio joj ponudu.
– Zgodan je, ako ti nemaš nista protiv, možemo… mislim nije kao da smo pravi par pa da bi bio problem, zar ne? – Kad smo ušli unutra prišla mu je i rekla: – Zanimljiva ponuda mladiću, ali donesite i jednu bocu… – okrenula se i pošla prema liftu.

Otišli smo opet u onu sobu, ona se opet odmah skinula i složila odjeću. Začuli smo kucanje, otvorio sam vrata, to je bio portir, s bocom pića u ruci.
– Oprostite što ste čekali, morao sam dogovorit zamjenu na porti…

Ona je uzela bocu i natočila nam, a njemu naredila da se ode otuširati… Pomalo zbunjeno se skinuo ispred nas. Bio je vitak, OK građen, i morao sam priznati prilično obdaren.

Kad se vratio pozvala ga je da stane ispred nje, gledala mu kurac, lagano ga uzela u ruku i nježno gladila… Nije mu bio debeo ali podugačak, neobrezan, naglašenog glavića. Brzo je postigao punu erekciju, ona ga je lagano drkala i povremeno liznula i uzela u usta… Ja sam se u međuvremenu skinuo i lagano mijesio svoj kurac gledajući taj napaljiv prizor.

Kad je već ovakva situacija, riješio sam da to iskoristim. Pružio sam mu kondom i rekao da ga stavi i legne na krevet. Ona ga je objahala, protrljao sam mu kurac i jaja i usmjerio ga prema njenoj pici. Ona se lagano nabila na njega i lagano je uklizio. Malo sam ih promatrao kako se jebu, stara je odlično izgledala u crnim najlonkama i halterima, imala je povelike, već od težine malo opuštene sise, ali dobrog oblika.

Neustrašiva gospođa pristala je na duplu penetraciju

Kurac mi je bio čvrsto napet, stavio sam kondom i nanio obilnu količinu lubrikanta… Prišao sam joj i pritisnuo lateksom prekriven glavić na tamni krug njenog šupka. Nije reagirala. Nastavio sam i polakao je moj kurac ušao u nju, zajecala je, i snažnije se počela nabijati na naše kurčeve i mijesiti bokovima.

U početku sam lagano prodirao u nju, a s njenim kretanjem udarci su postajali sve žešći. U njenoj dubini osjećao sam i kretanje njegovog napetog kurca, nabubren glavić se u njenoj vagini trljao o donju stranu mog kurca u njenom šupku. Mislim da je tad i svršila. Lagano smo usporili.

Mali izgleda nije mislio svršiti pa mi je to dalo novu ideju. Izvukao sam ga, skinuo kondom i stavio novi, te ga opet dobro podmazao. Rekao sam joj da se malo digne s njegovog kurca ali da joj ne ispadne van, da samo glavić ostane u njoj. Tada sam i njegov kurac opet dobro podmazao lubrikantom a ostatak nanio na njenu picu.

Prislonio sam svoj kurac na njegov i držeći ih jednom rukom drugom povukao njene bokove, snažno je uzdahnula i ubrzo su dva kurca istovremeno bila u njenoj pici.

– Šta mi to radite… – uzdahnula je, ne prestajući se nabijati na naše batine.

Uskoro sam osjetio novu napetost i usporio njezino kretanje. Točno se osjetilo kako mali u grčevima izliva očito obilne količine u mudima nakupljenog sjemena u rezervoar kondoma duboko u njenoj pici.

Neustrašiva gospođa pristala je na duplu penetraciju

Naredio sam im da ostanu tako. Malom je kurac i poslije svršavanja još bio u pristojnoj erekciji. Izvukao sam svog iz pice i ponovo joj ga, podmazanog mješavinom lubrikanta i picinih sokova nabio u guzu. Ona se nastavila trljati o njegov pubis, polunabrekli kurac joj je još bio u pici, a on joj je lizao krupne sise koje su se klatile pred njim. Ubrzo sam snažno svršio.

Lagano smo se odvojili…

– Dečki, moramo to ponoviti – rekla je gospođa.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

kiki40


Moji zapisi o zgodama i maštanjima (u paru i solo).

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x