Bio sam jedan derpe u depri, sve dok nisam pustio poštara da mi uđe u guzu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Moja ispovest počinje u proleće 2018. Imao sam vezu, devojka koju sam tada imao i koju sam voleo i ja smo se vozili kolima, tj. ona je vozila jer sam ja bio popio. Mart mesec, odvratno vreme, vraćali smo se sa zabave našeg druga koja je bila noć pre. I samo je kamion skrenuo i zakucao se u levi deo auta, gde sam ja prošao samo sa slomljenom nogom i modricama, a ona je poginula na licu mesta, da bi mi u bolnici policajac dao njen mobilni i rekao da pogledam u galeriji video. Pogledao sam ga i to je bila video poruka, pripremljena da mi pošalje da raskida sa mnom.

Osobu koju sam voleo, mrzeo sam, tj. dvoumio sam se jer ne znam da li je napisala to da stvarno raskida ako nešto uradim ili je planirala a nije, ili se samo zezala. Mešala su mi se osećanja. Zatvorio sam se, izolovao od sveta. Btw, imao sam tada 18 godina. Danima nisam video svetlo dana, jer sam zamračio celu kuću. Pošto sam živeo sâm, imao sam mogućnost da radim šta želim.

Jedno jutro zvoni neko. Ne obraćam pažnju i pravim se tih, međutim ne prestaje zvono. Odem da otvorim, a kad sam otvorio, ugledah poštara koji mi donosi preporučeno pismo. Iskreno, poštar i ja smo „ćaskali”, iako sam se kontrolisao da ga ne odjebem u tri pičke materine. Ali kad bih hteo, pogledao bih u njega i nešto u njegovim bran očima, koje su na svetlu izgledale kao boja karamele. U sebi sam osetio nešto čudno, napalio sam se.

dignuta kita u gaćama

Pošto sam bio samo u boxericama, jer, što se oblačiti kad si sam u kući, dalo se primetiti. Pošto sam ga zamolio da sačeka da pročitam šta je poslato, bacao je pogled, i primetio sam da baca poglede, i tek sam tada shvatio da me taj plavi dečko, sa kestenjastim očima pali, na šta sam se pravio da ne vidim dobro bez naočara. Video sam da se napalio, što je potvrdio češkanjem međunožja.

Potpisao sam to što je trebalo i otišao je. Pošto sam bio napaljen, otišao sam u sobu i pustio pornić, međutim, to što vidim žensko golo telo me je samo ohladilo, a krajičkom oka sam sve više bacao pogled na reklamu sa strane gde je bio muškarac u boxericama koji se drži za kitu.

Kliknuo sam na reklamu i prebacilo me je na gej pornjavu i svaki taj ponuđeni video što ih je bilo, me je sve više palio. Čim sam ga izvadio iz mokrih boxerica od precum-a i prodrkao, svršio sam k’o nenormalan, 8 mlazeva sperme je izletelo po monitoru, tastaturi, stolu, parketu dole, pa i zidu iza monitora. Čim sam svršio, počeo sam da se gadim sam sebe što me je uopšte napalilo tako nešto.

cumshot, drkanje kurca

Prošlo je par dana, trudio sam se da potiskujem te misli, i tražio opravdanja za samog sebe, te sam se nekako uverio da je zato što mi se nije dizao od nesreće.

Jedno jutro, opet zvono. Počeo sam već da gunđam, jer mi nije prijao niko. Bio je to opet poštar, stigla mi je pozivnica za neko porodično okupljanje povodom 100 godina firme mog pokojnog pradede, koju je nasledio deda, pa otac, pa su želeli i mene kao prvog sina da uvedu. Sad sam bio opušteniji, i shvatio sam da sam malo bio kreten prošli put, pa sam ga pitao da li je za neko piće, sok, kafu ili čaj, da se ugreje. Rekao je da ne može trenutno, na šta sam rekao samo OK. Iskreno, nisam bio iznenađen, ali mi je na neki način bilo žao. Otišao je. Sutradan sam ga video da donosi račune, i obukao duks na brzinu, i farmerke. I izašao iz fore, kao slučajno.

Gadio sam se sebe što se palim na muškarce

Dolazi. Kad me je video, primetio sam mali osmeh krajem usana. Nije se baš hteo odati, al’ nisam ni ja, jer nisam verovao da me pale muškarci, pa sam bio nadrkano nešto u fazonu da sam shvatio da i njega pale momci, i da je shvatio da i mene pale isto, ali da sam ja skroz strejt. Iskreno, ne sećam se baš, jer mešao sam dosta alkoholnih pića tada i to je bilo kad sam bio „trezan”, čak nisam bio mamuran, al’ ošamućen i vidno revoltiran. Danima posle ga nisam viđao, bilo mi je žao, ali kad bih i pomislio da me pali, mrzeo sam samog sebe.

gej flert na vratima

Prošlo je skoro mesec dana. Jedno jutro probudio sam se u 06 h i gledao plafon bukvalno dva sata. Čak više nisam ni osećao ništa prema „bivšoj” devojci. Osećao sam se udaljeno od svih, kao da više svet nije isti. 08:20 h – zvono. Trčim i otvaram. Opet je to bio moj poštar. Video sam kroz špijunku da mu nije svejedno, i da kao da žuri. Otvaram, refleksno sam se nasmejao kad me je pogledao, tad kao da je i nestala ta neka tenzija kod njega, na šta se i on osmehnuo, mislim, to je bilo sve u sekudni. Rekao sam:
– Hej… izvoli? – na šta mi je rekao da mi je stigao paket i da potpišem i preuzmem. Pozvao sam ga da uđe, jer je napolju pljuštala kiša, mada, to sam rekao više kao naređenje.

Nisam želeo prihvatiti „ne” kao odgovor, na šta je ušao. Seli smo u dnevnu sobu, pitao sam ga šta želi popiti, da li je za kafu, čaj ili nešto treće. Rekao je čaj, jer kafu ne pije, jer ga tera da popuši, a prestao je. U glavi sam se jedva kontrolisao reći da može kafu, a da popuši nešto drugo 😉 Međutim, samo sam se nasmejao, iako mislim da mi je pročitao misli, pa se nasmejao i on. Doneo sam nam čaj od pomorandže i đumbira, i pričali smo tako neobavezno, ko je, šta je. Tad mi je rekao da se zove Viktor, ali da je za prijatelje Leni, jer je u srednjoj dobio nadimak po Leniju iz Simpsonova, jer je kao partybreaker, kao što je bilo u jednoj epizodi. Međutim, gledanje njegovih punih usana, mišićavih ruku, velikog tela, me je napalilo. Pošto sam bio samo u trenerci, a digao mi se i počeo da mi balavi, videlo se. Iako sam se trudio da ga sakrijem, al’ jbg, viđen je, pa se nešto više nisam trudio da ga skrivam. Gledali smo se oči u oči, gledali smo jedan drugog, gutali smo se pogledima. Požuda se bukvalno mogla seći nožem između nas koliko je bilo vidljivo.

Ali, prekinuo nas je zvuk Viktorovog mobilnog. Javio se i čak sam i ja čuo njegovu šeficu kako se dere na sve, kao da sve što pre raznese od pošte i dođe jer ima još nekih poslića obaviti u pošti. Kad je prekinuo, samo sam prokomentarisao da bi nju neko trebao da raznese i da će ujutru biti k’o nova, na šta se nasmejao, popio do kraja čaj i krenuo. Pred vratima sam mu rekao da može da dođe da se ugreje ako bude u prolazu i razmenili smo brojeve. Počeo sam da se opuštam sa tim da me pale momci, jer sam shvatio da to što sam gej, nisam drugačiji nego što sam bio, samo sad imam bolji ukus.

precum

Jedno poslepodne čuo sam zvono. Začudio sam se, i već sam mislio da su moji, i već sam se pripremio da ih oteram dođavola zbog toga što me ne puštaju da dišem. Međutim, otvaram i vidim Viktora:
– Nadam se da ne smetam, doneo sam nam piće – i podiže kesu sa nekim vinom.
– Ne, ne, naravno da ne smetaš, uđi.

Ušli smo i seli na ugaonu, pričali i gledali TV. Sedeli smo jedan do drugog, na šta je rekao da mu je dosadan film. I tražim dalje. Rekao sam da mi je svejedno, i dao mu daljinac. Menjao je kanale, i gledao šta ima. A ja sam gledao u njega, okrenuo se i susreli su nam se pogledi. Samo sam ga poljubio, pa šta bude – pomislih. Uzvratio je, i kad smo na tren stali da uzmemo vazduh, samo je rekao:
– Dugo ti je trebalo.

To me je već napalilo i polegao sam ga i seo preko njega i ljubili smo se, mazili preko odeće, grlili. Imao je blagu bradu, i bilo mi je čudno: ljubljenje sa muškarcem – isto kao sa devojkama, a opet skroz drugačije.

gej poza 69

Skinuo mi je majicu, počeo je da me ljubi po telu. Ja sam inače prosečno 175 cm visok 80 kg težak, onako mišićav, išaran tetovažama po desnoj ruci. A on je bar 2 m i 100 kg, iako mi je rekao kasnije da je 202 cm visok a težak 97 kg i da nit se goji nit mršavi. Al’ on onako tamniji, taman osunčan, jak, brutalan.

Uzeo me je, podigao me je i odneo u sobu. Iskreno, čudno i prelepo. Svidelo mi se što je dominantan pomalo. Skinuli smo se skroz i pušili smo jedan drugom. Iskreno, trudio sam se što sam više mogao. Iako je Viktor mogao moj da guta, ja sam mu samo obrađivao glavić i drkao.

Podigao sam mu noge, kratke su mu bile dlake svugde, taman da se osete a da nisu šuma. Polizao sam mu čmar, stresao se. Lizao sam mu čmar i jebao ga jezikom. Sviđalo mi se ovo novo iskustvno.

gay rimming

Nabijao mi je glavu sve više, podigao sam se i nabio mu svoju zabaljavljenu kurčinu. Bio je uzak, što me je iznenadilo, na šta je rekao da sam prvi kojem je dopustio da ga jebe. Jebao sam ga tako, prijala mi je njegova topla guza. Ljubili smo se, mazili, grebao me je po leđima, igrao mi se sa grudima. Ljubio me je po vratu, cvileo je.

Promenili smo pozu: uzjahao me je, mešao je guzom, uzdisao je glasno. Rekao sam mu da ću uskoro svrsiti, na šta je ustao i počeo ludački da mi ga puši i drka. Svršavao sam stojećki i napunio sam mu usta i isprskao sam ga po kosi i licu. Svoj kurac sam čistio o njegove usne i udarao sam ga po licu, na šta sam seo, gde me je on okrenuo i raširio guzu. Rekao sam mu da od toga nema ništa, i da neću da me jebe.

Međutim, on je rekao da neće, da hoće samo da je gleda i liže, da lakše svrši.

gej lizanje sperme

Pljunuo mi je na čmar i počeo da mi ga obrađuje. Moram priznati, osećaj je brutalan. Rekoh:
– Jbt, šta sam ja sve propuštao sa devojkama!

Nasmejao se, i gurnuo mi je prst. Rekao sam mu da ga izvadi, a on je počeo da kruži njime u meni, i da se igra. Iskreno, prijalo mi je, opet mi se dizao lagano. Znam da me je već sa tri-četiri prsta jebao i da sam uživao, da sam samo rekao:
– Jebi me.

Ustao je, pljunuo je još par puta, i ubacio mi je prvo glavić. Jebote, njegov kurac nije bio velik, 17 cm, al’ debljina kao staklena flaša od kole u kafiću. Jebao me je, na šta sam rekao da želim i ja da probam da ga jašem i samim tim određujem tempo. Jahao sam ga, i samo je rekao da svršava, na šta sam još jače krenuo da ga jašem i svršio je u meni. Tad je prošao i osećaj mržnje prema samom sebi – sve se nekako poklopilo gde bi trebalo biti. Sedeo sam na njemu, i kako sam ustao, tako je lila sperma okolo.

gay obrnuta kaubojka

Samo sam se spustio i popušio sam mu. Otišli smo da se tuširamo i ponovili to još jednom, pa smo otišli u sobu i opet ponovili sve. I od tad sam srećan sa Viktorom.

Shadow18

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

4 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Za pamćenje Danas, od jutra, želim da me neko jebe? Neko, jer nisam u vezi. Ne baš bilo ko. Valjda ću naći naći nekog ko mi odgovara, u ovom ili onom smislu, Ne plašim se velikog a ne potcenjujem ni manji kurac, samo ako je tvrd. Naravno volim sve što je u vezi s kurcem, osim gubosti i nekih perverzija. Stvarno, pitam se, kako bi me taj neko karao, i gde… Prema mojim željama i iskustvima…. Spreman sam da ga primim, ili, barem, da ga popušim. Pitam se, ako do toga dođe, kako bi me jebao? Između ostalog, da li… Čitaj dalje »

I jer si našao to što ti prija….?

Polupridignuti kurac počinje da me žulja u gaćama. Nameštam ga, i malo gladim, malo stežem. Primam poziv iz dubina, i odazivam se. Izlazim u lov na kurac. Dvoumim se, najverovatnije ga mogu naći u nekom od WC-a koji su “izašli na glas” kao obećana zemlja. Ali tamo su redovni, vremešni, promiskuitetni likovi. Drkaju, tek se poneki izdvoje i odlaze da ga puše na brzaka…Ne, neću to, želim mužjaka koji će da me osvoji, pokori i učini svojom sladostrasnom igračkom, i da će to da traje dugo… U neodlučnom lutanju, stižem do erotske radnje sa kabinama. SIazim niz steopenice, i o… Čitaj dalje »

Priča je extra,a i ja sam slučajno otkrio da me lože frajeri…..dok nije rukometas naisao,to nisam znao

4
0
Would love your thoughts, please comment.x