Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, III dio

Nastavak priče: Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, II dio

Majka se vratila od svojih tog dana popodne, ali izgledala je veoma iscrpljeno i bledo. Otišla je u svoju sobu da legne i odmori, ja sam otišao u svoju sobu i trudio se da budem što tiši da je ne bih probudio. Čuo sam je kad je ustala, sišao sam za njom I, na moje čuđenje, primjetio sam da je nosila gaćice, ali su njene sise i dalje slobodno visile. Primijetila je moj začuđeni pogled i reče:
– Izvini bebo, mama je dobila menstruaciju, pa sam obukla gaćice jer nosim uložak. Svakog puta mi baš teško padne kada dobijem, tako me iscrpi, neću se neko vreme moći potpuno posvetiti tebi i tati, ali trudiću se da ne budem potpuno beskorisna – i blago se nasmeja.

Osmehnuh se i ja njoj, bilo mi je žao svoje mame, ali takođe sam žalio što neću gledati njenu pičku nekoliko dana. Pri samoj pomisli na njenu pizdu, kurac mi se lagano trznu, nisam mogao vjerovati kako se lako uspalim.

gola žena u fotelji

Nakon lagane večere posjedali smo u dnevnoj sobi i gledali TV, ja i tata potpuno goli, mama u gaćicama. Po njenom licu se videlo da je izmučena, ali se trudila da izgleda opušteno. Sjedio sam ispred nje na podu i lagano joj mazio list noge. Koža joj je fenomenalno mirisala, i bila je meka i nježna kao svila. Više me nije bilo nimalo sram moje muškosti. Dok sam joj jednom rukom mazio noge i stopala, drugom sam lagano mazio moj kurac. Bio sam opet napaljen i željan pažnje. Mama me je odozgo posmatrala sa nekim sjajem i ponosom u očima. Progovori:
– Moja mala beba, postala je pravi muškarac. Kako brzo rasteš… – i pomazi me blago po kosi. Otac je sjedio naspram nas, osmehujući se, i reče:
– Da, brzo raste. Pogotovo na određenim mestima – i namignu mi. Njegov debeli kurac je bio napola dignut, i opružen preko butine. Mama se na te riječi nasmija na glas.

Došlo je vrijeme da se ide u krevet, i krenuh u svoju sobu. Mama me zaustavi riječima:
– Gde ćeš bebo? Zar nećeš sa nama?
– Ali ti, mama… – procedih zbunjeno.
– Ja sam rekla da nisam potpuno zdrava, ali ne i da neće biti zabave za nas – i lagano me pomazi po mom kurčiću. Prođe pored mene, i ja poslušno pođoh za njom. Otac je išao za mnom, primijetio sam da mu se kurac lagano trza, dobijao je na erekciji.

Ušli smo u njihovu sobu, čekao sam instrukcije

– Lezite jedan pored drugog – reče majka. Poslušali smo je obojica, ležali smo jedan do drugog i čekali šta će dalje biti, dok su nam kurčevi postajali sve tvrđi. Majka polako priđe, uze naše kurčeve u ruke i poče polako da ih gladi, bio sam na sedmom nebu, i tvrd kao kamen. Polako saže glavu i uze moj kurac u usta, lagano je grickala moj glavić, dok se rukom igrala sa mojim mladim mudima. Drugom rukom je lagano drkala tatinu debelu kurčinu, dok je on sa velikim užitkom posmatrao kako ona sisa moj kurac.

igra se sa kurčevima

Lizala me je duž celog kurca, a zatim bi uzela glavić u usta i žestoko ga podudlala nekoliko puta. Onda ispljunu moj kurac i okrenu glavu ka tatinom međunožju, proguta njegov modri glavić, dok je on zamumlao od strasti.

Mazila mu je bradavice na dlakavim grudima, dok mu je lagano sa velikim užitkom pušila kurac. Ja ne odoljeh, primakoh se tati i počeh da ližem njegovu bradavicu, a potom je gricnuh. Tata samo potmulo zaječa, i prihvati mamu za potiljak. Sada se jednostavno nabijao u njena usta, ona je grcala ali nije ispuštala kurac iz usta. Tada tata tiho reče:
– Dođi sine, sjedi mi na grudi i daj mi tog tvog lepotana, da ga tata malo ljubi.

Poslušah bez riječi. Sjeo sam na njegove snažne grudi i uperio moj tvrdi kurac prema njegovom licu.

duboko grlo gay

Isplazi jezik, i nježno mi poliza glavić. Primače me svojm rukama, uhvati me za guzove i jednostavno usisa moj kurac u njegova usta. Gutao me je, dok je gnječio moje mlade guzove. Moja jaja su ga udarala po bradi dok me usisavao i žestoko dudlao. Njegovi prsti pronađoše put između mojih guzova, i počeše da masiraju moj uski čmar. Uhhhh, kako mi je to godilo. Dohvati rukom neku kremu sa stola, i zahvati veću količinu iz kutijice. Svojim prstima je poče navlačiti i utrljavati po mom šupku.

Za svo to vreme nije ispuštao moj kurac iz usta, a mama je revnosno obrađivala njegovu kurčinu. Njegov podmazani prst lako uđe u moj čmar i poče da rovari po njemu. A potom mu se pridruži još jedan, pa još jedan. Moj šupak je bio potpuno otvoren, a moj kurac je pulsirao na granici svršavanja.

– Mmmmm, vidim da se moji momci odlično zabavljaju, to volim – reče majka, oči su joj bile zamućene, a usta i brada balavi od žestokog dudlanja tatinog mesa. – Imaš prelepu guzu, kao neka devojčica, a šupčić ti je kao neka mlada pičkica. Možda bi želeo da probaš kako je biti devojčica? – reče mama i pogleda me upitno.

gej pušenje, širenje guze

– Uhhhh, naravno mama, sve za vas – pokušah reći što opuštenije, a u stvari sam svo vrijeme to priželjkivao.
– Bebo, nemoj da misliš da te neko primorava na ovo. Jedino ako ti želiš, onda…
– Naravno da želim – prekidoh tatu u sred rečenice.
– E to su moji momci – reče mama sa ponosom u glasu.
– Mislim da je najbolje za početak da tata ostane ležati na leđima, a da ti čučneš iznad njegovog kurca i polako sjedneš na njega. Ako osjetiš da te boli ili da ti je neprijatno, odmah ćemo prekinuti. I mi želimo da ti uživaš sa nama. Nema ničeg na silu, je l’ jasno?
– Naravno mama – rekoh, ispravljajući se i opkoračih tatu. Mama je polako nadrkavala tatinu batinu, dok sam se ja polako spuštao iznad njegovog velikog glavića. Osjetih njegov kurac na mojim guzovima, mama ga polako namesti na moju rupicu, i ja čučnuh još malo. Glavić, ne bez otpora, polako ukliza u moj šupak.

bisex trojka, incest

Drhtao sam, ali nijesam prestajao da se spuštam sve dok ne osjetih da sjedim na njegovim mudima.

Tatina kurčina je čitava bila u mom uskom šupku

– Bravo bebo – reče mama, primio si ga cijelog kao neka dobra djevojčica. Da li te boli dušo?
– Mmmm, ne mama, odlično mi je. A tebi tata?
– Uhhhh, kako si uzak, odavno nijesam osjetio ovako usko meso oko mog kurca, savršen si ljubavi.

Ja sam bio na sedmom nebu, ovakav osjećaj ispunjenosti tatinim kurcem me je bukvalno bacao u trans. Polako sam počeo da se ispravljam, sve dok nisam osjetio da je samo njegov glavić ostao u mojoj guzi, a zatim sam se opet lagano nabio do njegovih muda.

Tata se sav stresao od strasti, njegova kurčina je pulsirala u meni i palila mi utrobu. Malo ubrzah, sve brže i lakše sam se nabijao na njegovu debelu kitu, moj kurac koji je bio skroz balav je lupkao po njegovom stomaku i tamo ostavljao vlažan trag. Mama priđe i stavi glavu na tatin stomak, isplazi jezik i poče da hvata moj kurac koji se klatio pred njenim usnama.

bisex trojka, pušenje i anal

– Prava si tatina devojčica, ljubavi. Vidi samo kako tata uživa, činiš ga srećnim, a čini mi se da i ti baš uživaš. Zar ne, moja malena devojčice? – upita me mama.
– Mmmmm, naravno mamice, uživam kao nikada do sada, uskoro ću svršiti, a želim da i tata svrši za mene.
– Naravno da ću svršiti, jedva se suzdržavam i sada. Gde želiš da tatica svrši ljubavi? Hoćeš da tata napuni tvoju pičkicu? – jedva tata promumla. Voleo sam kad moj šupak naziva pičkicom, to me je činilo još napaljenijim.
– Da tatice, tvoja malena devojčica želi tvoju spermu u svojoj pičkici.

Osjetih poznato stezanje u mudima, erupcija je krenula iz mojih jaja.

– Uhhhhh, svršavammmmmm… – Na te riječi mama dokopa moj kurac u usta i poče ga divlje pušiti. Tata me u transu dohvati za ramena i navuče na svoj kurac do kraja, zadržavajući me tamo svojim snažnim znojavim rukama.

biseksualna trojka

Počeh da svršavam, trzao sam se nekontrolisano i jecao dok sam ispaljivao vruće rafale sperme duboko u mamina usta. Istovremeno osjetih kako tata prska svoj gusti sok duboko u mom čmaru, ječao je kao lud, i ispaljivao mlaz za mlazom. Mislio sam da svršavanje neće nikada prestati.

Osjetih blagu nesvesticu i polegoh na tatine grudi, privio me je na njih i čvrsto zagrlio. Njegov sluzavi kurac lagano iskliza iz moje pičkice, koja je zevala kao riba na suvom. Osjećao sam da mi je šupak otvoren do maksimuma. Njegovo sjeme se polako slivalo iz mene i klizilo po mojim mudima, gde ga je mama spremno dočekivala svojim vrelim palacujućim jezikom. Tata me lagano privuče k sebi i poljubi u usta, jezici nam se spojiše u poljubac zadovoljenih ljubavnika. Mama nas obojicu zagrli i reče:
– Volim vas obojicu, moji mali dječaci. Volim kada ste srećni i zadovoljni, moramo se potruditi da tako bude i u buduće, da budemo srećna mala porodica.

U tom momentu osjetih talas najveće ljubavi koju sam osjetio u životu. Znao sam da ćemo biti srećni veoma dugo, a takođe sam znao i da je mama našla svoju zamjenu, u meni njenoj maloj devojčici, koja će se potruditi da tatica uvijek bude srećan i zadovoljen.

lizanje sperme sa kurca

Highlander197

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Ako želiš da se i tvoji snimci ili fotke nađu na našem sajtu klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Pogledaj još klipova:
Ako želiš da na našem sajtu objavimo tvoj omiljeni pornić klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Želiš još perverzije?
Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:

One thought on “Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, III dio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.