Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, II dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, I dio

Lagano sam se tuširao prisjećajući se protekle večeri. Djelovalo je kao san, predivan san. Ali ostaci skorele sperme po mom tijelu su govorili drugačije. Bila je to noć koju ću uvijek pamtiti. Izašao sam ispod mlaza tople vode, i lagano se trljao peškirom. Guza me je peckala, iako na to nijesam obraćao mnogo pažnje ipak sam uzeo neku kremu sa police i dobro zahvatio prstom. Polako sam nanosio kremu prstom po svom upaljenom čmaru. Osjećaj hladnoće kreme koji se širio mojom guzom, prijao mi je. Lagano sam kružio prstom preko mog bolnog čmara. Podmazani prst je lagano počeo da propada u moju usku rupicu, počelo je da mi godi. Podigao sam jednu nogu na obod kade i polako prstario svoj šupak. Kurac mi je štrčao kao jarbol, opet sam bio napaljen do bola. Odjednom na vratima se pojavila majka.

– A tu si. Ja se zabrinula što ne izlazi iz kupatila, a on se zaigrao. Zar ti nije bilo dovoljno igre sinoć? – reče majka sa širokim osmijehom.
– Uh, ja… mama… – izvadio sam prst iz guze, i mahinalno se okrenuo ka ogledalu iznad lavaboa.
– Izvini molim te što sam te prekinula. Nisam htjela, da sam znala šta radiš ne bih ulazila. Baš sam ispala glupa. Pa šta bi dječak tvojih godina i radio tako dugo u kupatilu… ¬ Gledao sam u ogledalu kako mi polako prilazi sa leđa. – Moram ti se nekako iskupiti za to, nije red da patiš zbog svoje glupe majke.
– Ma nema veze mama, sve je u redu – rekoh. Osjetio sam njene ruke na mojim ramenima, polako su išle ka mojim grudima. Potpuno se pripila uz mene. Osjećao sam njene tvrde bradavice kako me bodu u leđa. Njene razigrane ruke polako su se spuštale prema mom tvrdom kurcu. Prsti su se polako obavili oko njega, malo ga je stegnula u korijenu i poče lagano da mi drka.
– Mmmmmmm, mamina velika muškarčina. Bio si sjajan sinoć. Ja i tata nijesmo odavno više uživali, jesi samo video kako je tata svršavao? Kao mladić. Baš si ga bio napalio. A vidi samo kako ti je tvrd, moraću to srediti.uzajamno drkanje u kupatilu

Gledao sam u ogledalu njene oči i usne dok mi je sve brže drkala. Nakon svake 2-3 izgovorene riječi se kurvinjski oblizivala. Malo se pomjerila u stranu, ne ispuštajući moj pulsirajući kurac iz ruke, njenu drugu ruku osjetih na guzi. Lagano je mazila. Njen srednji prst polako predje preko moje, kremom namazane brazde.

– Uhhh, pa ti si se već pripremio, spremio se za svoju mamicu. Jel’ da?

Samo sam promumlao kada sam osjetio kako njen srednji prst nestaje u mom vrelom čmaru, polako ga je uvlačila i draškala me iznutra. Za svo to vrijeme nije ispuštala moj kurac iz ruke. Drkala mi je u ritmu zabijanja njenog prsta u moju guzu.

– Hajde ljubavi – reče – svrši za svoju mamicu, daj da mama vidi kako prskaš. Isprazni ta tvrda muda

Osjetih poznate žmarce u mudima, počelo je

– Uhhhh, sad ću… mamice… evo me…

Naglo me je okrenula k sebi. Klekla je ispred mene i strpala moj pulsirajući kurac duboko u grlo. Rukama me je obgrlila oko guzova i nabila me u svoja usta, stegla me je kao da se boji da ne pobjegnem. I ja sam je prihvatio rukama za potiljak i stisnuo je. Počeo sam da se praznim, noge su mi zaklecale od slasti, morao sam pustiti njenu glavu i osloniti se rukama nazad na lavabo inače bih pao. Učinilo mi se da izbacanje mog sjemena u mamino grlo traje vječno, a ona je kao prava kurvica gutala svaku kap. Tek kad je bila sigurna da je sve isisala, uz glasno „plop” – izvuče kurac iz svojih usta.

– Uh, ljubavi pa ko bi pomislio da se tolika količina ukusnog mladog sjemena nalazi u tim mladim mudima. –  Poljubila me je u vrh glavića i uspravi se. – Jesi li, ljubavi, oprostio svojoj neobazrivoj mamici? – stajala je ispred mene i gledala me je u oči.
– Volim te mama – prozborih drhtavim glasom.
– I ja tebe, bebo, najviše na svijetu.

pušenje i anal fingering

Uze moje lice među njene tople dlanove i privuče moje lice njenom. Usne nam se spojiše, osjetih njen jezik kako prodire između mojih usana, a ja joj pružih svoj. Sisao sam njen zaspermani jezik, uživajući u ukusu mog sjemena. Bukvalno smo se žvalili kao tinejdžeri, bale su nam tekle niz bradu. Odjednom se odmače:
– Hajde ljubavi, tata nas čeka na doručku. Zabrinuće se. – Sa osmijehom me uhvati za opušteni kurčić i povede prema vratima.

Sišli smo u kuhinju. Otac je sjedio za stolom i pregledao neki časopis.

– Pa gdje ste vi? Umalo sam krenuo da vidim šta je sa vama.
– Ma imala sam da riješim neki problemčić sa svojim voljenim sinom – reče majka i zakikota se.
– A da, vidim – reče otac. Tragovi tog „problemčića” se još vide na tvojoj bradi.

Pogledao sam mamu. Na njenoj bradi se video vlažni trag našeg ljubljenja, moja sperma pomiješana sa našim balama. Ona sa osmijehom to pokupi srednjim prstom, i lagano strpa u usta. Polako je sisala svoj prst i oblizivala ga. Uživala je u tome. Po tatinom licu sam primijetio i da on veoma uživa u tome prizoru. Polako spusti časopis na stol, i vidjeh kako mu jedna ruka kreće ka međunožju. Ali majka prekide sve.

devojka liže spermu

– Dosta je igre, hajde da jedemo.

Doručkovali smo veoma obilno. Nakon jela majka njima skuva po kafu, a ja dobih ogromnu porciju omiljenog sladoleda. Oboje su gledali u mene i smeškali se u tišini. Odjednom majka kao slučajno, gurnu svoju kafenu kašičicu na pod:
– Uh, kako sam smotana. Ljubavi hoćeš je dohvatiti, molim te? – reče gledajući u mene.
– Naravno mama, sve za tebe – odgovorih i skočih sa stolice. Kleknuh ispod stola, kašičica se nalazila tačno ispred tatinih nogu. Noge su mu bile raširene, a kurac napola podignut, pulsirao je. Nijesam mogao odoljeti. Polako sam se primakao i uzeo mu kurac u ruku. Bio je ogroman. Tata zamumla:
– Je li sve u redu? – reče majka – jesi je našao?
– Mmmmmmm, jeste – reče otac, i pomjeri se skroz naprijed na stolici.

Sjedio je samo zadnjim dijelom guzice, a kurac i muda su mu bili potpuno istureni ka meni. Jednom rukom sam mu drkao tvrdu kurčinu, a drugom sam mu gnječio muda. A onda sam ga liznuo po glaviću, stresao se kao od elektrošoka.

Strpao sam mu glavić u moja mala usta

– Uhhhhhhh – zastenjao je. Rukom je prolazio kroz moju kosu, dok sam mu ja neumorno dudlao napaljenu kurčinu. Uvijao se pod mojim jezikom i šaputao:
– Uhhhh, samo tako medeni… Mmmm, gnječi mi muda jače… Samo tako, odlično to radiš.gej lizanje kurca

– Hej – pobuni se mama. Šta to krijete ispod stola? Hajde ustanite da vidim i ja šta se to dolje dešava.

Otac polako ustade od stola, ja nijesam ispuštao njegov ukrućeni kurac. Stajao je raširenih nogu dok sam ja klečao ispred njega dudlajući mu ga. Majka je posmatrala sa velikim užitkom kako njen sin puši kurac svom ocu, i polako je mazila bradavice.

Osjećao sam da će otac brzo svršiti, sve se više propinjao i stezao guzove i trbušne mišiće. Majka priđe i izvadi njegov kurac iz mojih usta, poče mu ga žestoko drkati.
– Mmmmm, svršavam – urliknu otac.

Ona uze svoju šoljicu sa toplom kafom i postavi je ispod njegovog glavića. Bukvalno ga je izmuzala, mlazevi njegove sperme su zalivali unutrašnjost šoljice ostajući da plivaju po površini. Kada ga je izmuzla ponovo sjede, uze kašičicu i promiješa kafu prelivenu sa svežom spermom. Onda u slast to iskapi.

– Mmmm, ništa ljepše od kafe sa sveže pomuzenim mlijekom – reče oblizujući se.

Ja sam i dalje klečao ispred tate i njegove balave kurčine. Uzeh ga opet u usta, želeo sam i ja da osjetim ukus njegovog sjemena. Dobro sam ga oblizao pazeći da ne propustim ni jednu kap.

– Hvala sine, divno je bilo – reče otac, prihvatajući me za ruke i pomažući mi da ustanem.
– Hvala vama, obožavam vas – rekoh i obgrlih ga. – Poljubi me u glavu i reče:
–  Znaš da ćemo ja i tvoja mama uvijek biti tu za tebe. Ti kada si srećan i mi smo najsrećniji ljudi na svijetu. A za ovo što ti radiš za nas nećemo ti se nikada dovoljno odužiti. – Vidjeh suzu u njegovom oku. Zagrlih ga još jače.

gej lizanje sperme

Tog dana majka je morala do grada, i da posjeti svoje roditelje, a ja i otac smo ostali sami kući, i odlučili smo da se malo sunčamo napolju. Ležali smo na ležaljkama i nešto opušteno razgovarali. Ipak, sunce je bilo prejako. Osjetih da me koža lagano peče. Požalih se ocu. Reče da smo se zeznuli što se nismo odmah namazali, i da postoji velika šansa da ćemo izgoreti.

Priđe mi i sjede kraj mene. Ležao sam na leđima. Na moje potpuno glatke grudi izruči dosta mlijeka za sunčanje, i poče da utrljava. Uživao sam u svakom pokretu, mazio mi je grudi i lagano štipkao bradavice, zatim se spusti niže. Mazio mi je nježno stomak, sve više se primičući mom međunožju. Sa velikim nestrpljenjem sam čekao njegov dodir na mom kurcu. Njegovi prsti polako dotakoše moj ponos.

– Ovo moramo posebno zaštititi, inače bi nas majka ubila – reče smejući se. Polako je utrljavao mlijeko po mojim mudima, i mom, sada već probuđenom kurčiću. Zatvorio sam oči i uživao. Polako i veoma nježno mi je prevlačio kožicu preko osjetljivog glavića, što je širilo nevjerovatne talase zadovoljstva mojim tijelom.

Pogledao sam u njegovo međunožje, i on je bio opet uzbuđen. Jednom rukom je drkao moj kurac, a drugom je gnječio svoja velika muda. Onda polako ispusti moj kurac i krenu da mi maže butine i listove, reče:
–  Okreni se ljubavi, da ti namažem i leđa.gej masaža

Okrenuh se lagano, legoh na stomak, željno iščekujući njegove dodire. Izruči mlijeko i poče da mi masira ramena i leđa, polako se spuštajući prema mojoj guzi. Na dnu mojih leđa išprica još mlijeka, osjetih kako se hladna tečnost sliva niz moju brazdu prema mojim mudima. Naježih se. Njegovi prsti polako počeše da masiraju moju mladu guzu.

Onda se posveti mojoj brazdi, prst polako poče da prelazi preko moje rupice. Trudio sam se da se što više opustim. Njegov srednji prst lagano poče da masira moj uski čmar. Osjetih lagani pritisak, i njegov prst uroni u mene.

– Mmmmmm – zaječah.
– Da li te povređujem, ljubavi? – uplašeno reče otac.
– Ne, ne, samo nastavi, uživam u tvom dodiru – žurno rekoh, uplašen da ne prestane. Polako mi je zavlačio prst u guzu, dok mi je drugom masirao guzove, i mazio butine.
– Baš si uzak, medeni, tvoj mali čmarić je savršen.
– Hvala tata – rekoh uvijajući guzicom. Polako izvadi prst iz moje guze, i krenu sa obje ruke niz moje butine prema mojim stopalima. Kada je došao do njih reče:
– Uh, kako imaš lijepa stopala, kao neka djevojčica.

Mazio mi je lagano prste na nogama i stopala, a onda osjetih njegov jezik na njima. Sisao mi je palac kao neki mali kurčić. Po njegovim kretnjama osjetih da drka svoju napetu kurčinu.

gay drkanje stopalima

– Savij noge u koljenima, molim te – reče promuklim glasom.

Poslušah ga bez riječi. Uze moja stopala sastavi ih. Lizao ih je i sisao istovremeno. A onda se uspravi, osjetih kako šara svojim, sada već balavim kurcem, po mojim stopalima. Sastavi ih i stavi kurac između njih. Jebavao je moja mala stopala, dok sam ja istovremeno svojim rukama lagano raširio guzove da ima što bolji pogled na moj uski mali čmar.

– Uh sine, tako me jebeno pališ, tatica će te malo isprskati, da li želiš to?
– Mmm, naravno tatice, isprskaj me tvojim mlijekom. Sviđa ti se pogled na moju malu guzu?
– Uhh, još pitaš. Slađi šupak nijesam u životu video. Uzak je kao prava mala pičkica.
– Mmmmm, tatice da li bi hteo da probaš moju pičkicu? – rekoh, sada već odlučan da tatu dovedem do ludila.
– Mmmm, pa zar bi to želeo maleni moj? – reče tata sve brže i brže nabijajući se u moja skupljena stopala.
– Da tatice, želim tvoj kurac u mojoj uskoj guzi – prostenjah muklo.

To je bio okidač – tata jeknu i poče da svršava. Prskao je po mojim raširenim guzovima. Njegova sperma se slivala po mom šupku i mojim mladim mudima. Njegova debela kurčina je izbacivala ogromne količine sjemena, kao da nije svršio samo par sati ranije. Čitava guza mi je bila umazana.

gay sperma po stopalima

– Uhhh, baš sam te dobro uneredio, ne valja da te majka nađe tako isprljanog – reče otac sa širokim osmijehom. Kleknu pored mene i osjetih njegov jezik na mojoj guzi. Lizao mi je guzove veoma pažljivo da mu neka kap ne bi pobjegla. Jezikom je halapljivo palacao preko mog čmara, polako ga zavlačeći u moju vrelu rupicu.

U tom momentu sam poželeo da mi je zavukao svoj kurac. Želeo sam ga osjetiti. Ali tata se posle obavljenog posla ustao, i leže na svoju ležaljku:
– Hvala ti još jednom na svemu – reče.

U mojem tijelu, a pogotovu, u tom momentu, u mojoj guzi, gorjela je vatra. Tada sam odlučio da ću po svaku cijenu osjetiti tu debelu pulsirajuću kurčinu u mojoj guzi.

Ostatak dana je prošao u najobičajnijim stvarima. Ja sam nešto čitao u svojoj sobi, priželjkujući da što prije padne noć, koja će, nadao sam se, donijeti nova uzbuđenja i užitke.

highlander197

Nastavak: Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, III dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 3.3 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x