Njihove kurčine su moj poklon za njegov rođendan

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Prvi put sa drugim

Posle mnogo truda i upornog nagovaranja o lepoti takvog čina moj muž me je uspeo nagovoriti da mu ispunim fantaziju i najveću seksualnu želju, da i ja probam drugog jebača i drugi kurac. I druge kurčine, što da ne? Doživljaj sa cimerom digao je naš, ionako vrlo kvalitetan, odnos na još viši nivo. Posle svega često smo razgovarali koliko nam je bilo lepo i pitali se gde su nam granice.

Jednu smo odmah dogovorili. Bez obzira kako nam bude bilo, nećemo se vraćati prethodnom partneru iz sledećih razloga: Zašto kvariti nešto lepo? Treba obavezno izbeći svako moguće vezivanje.

Sada sam ja bila ta koja je mnogo više pričala u toku seksa. Otkrivala je neke svoje mašte i pričala kakav je osećaj sa tuđim velikim kurcem u sebi.

Seksualni život nam je u potpunosti ispunjen. Nema ni malo ljubomore, već samo velika otvorenost. Volimo se više nego ikad.

Njihove kurčine su moj poklon za rođendan

Ali, ostala je jedna njegova velika fantazija, o kojoj je sada izbegavao da priča. Ipak, ja sam jako dobro znala koliko bi bio sretan da je ostvarimo. Preuzeću inicijativu i pokušati da mu je ispunim. Biće vrlo teško, ali rešila sam nekako bar za njegov rođendan i da to bude veliko iznenađenje. Njegova velika želja je bila da me vidi na velikoj crnoj kurčini.

Došlo je vreme godišnjeg odmora i otišli smo na more u Grčku. On i ja sami, jer deca su već bila velika i htela samostalno sa svojim društvom na odmor.

I, kao i obično, ono što ne planiraš, desi se i kockice se sklope same od sebe. Imali smo lep apartman sa ogromnom zajedničkom terasom u predivnom dvorištu, odmah pored mora i male plaže. Po ceo dan smo se izležavali i kupali. Zaista smo u pravom smislu punili baterije.

Mesto je bilo malo i, sem par restorana i kafića, uveče nije bilo nekih prilika za izlazak. Nama to nije smetalo jer prvenstveno hteli smo da se odmorimo i što više posvetimo sami sebi. Posle večere i kraćih šetnji, vraćali bismo se u naš apartman i prepuštali našim maženjima i žestokom seksu. Bili smo nesputani i vrlo glasni… Sve dok nam treći dan nije postalo jasno da nismo sami na spratu. U apartmanu do nas bio je još neko. Bilo nam je svejedno, ali ipak smo smanjili buku.

Sledeće veče sedeli smo na terasi u mraku i tiho pričali, kada je na vrata do nas izašao mlad i vrlo zgodan crnac. Javio se i upoznali sa njim.
– Majk – predstavio se.
– Mira i Rade. – Nasmejao se svojim predivnim osmehom i na tečnom srpskom rekao:
– Zdravo! Ja sam Miki.

tumblr_m0a11qKHMe1qe0bk4o1_500

Na naše zaprepašćenje objasnio je da je završio fakultet u Beogradu, a da sada radi za jednu holandsko-srpsku firmu, te zato govori vrlo tečno naš jezik. Bilo nam je drago i uz fino vino ostali smo do kasno u noć u vrlo interesantnom razgovoru. Bio je pričljiv i jako zanimljiv.

Sutradan ga celog dana nismo videli. Sledećeg dana pojavio se na našoj maloj plaži i objasnio da je zbog nekog posla bio odsutan. Lepo smo se družili i smejali njegovim šalama. Moram priznati da sam ga pažljivo odmeravala bez imalo stida. Izgledao je božanstveno. Bio je izuzetno lepo građen, lepog lica, predivnog osmeha i, što je jako važno, šorts mu je bio dobro popunjen. Videla sam da i on mene poželjno odmerava. Tako sam u svojoj glavi odmah smislila da svome mužu dam predivan poklon za predstojeći rođendan. I sama pomisao na to me je jako palila.

Uveče smo ponovili druženje na terasi. Samo, sada kad smo nas dvoje legli i počeli se maziti, nismo mogli a da ga ne spomenemo. Ja sam bila inicijator razgovora koji je Rade oduševljeno prihvatio i rekao da je primetio kako ga odmeravam, a da ni on nije baš ravnodušan prema meni, i kako je ovo možda idealna prilika da ostvarimo našu maštariju, moj seks sa crnim jebačem. To sam vešto prećutala i u sebi čvrsto rešila da mu za sutrašnji rođendan pripremim iznenađenje.

Iznenađenje je podrazumevalo kurčine drugih muškaraca…

Počeli smo žestoko da se tucamo i da maštamo kako bi to bilo sa Mikijem u trojci. Ponovo smo bili više nego glasni.

Sutradan na plaži u šali nam je prigovorio da nije mogao da spava od nas. Rade mu je onako šeretski odgovorio:
– Što nisi došao do nas? – Samo se nasmejao i meni namignuo. Prošli su me prijatni trnci, jer sam shvatila da ima želju da me potuca. Pozvala sam ga da nam se pridruži na večeri, jer je Radetu rođendan.

Posle večere u obližnjem restoranu, nastavili smo druženje uz vino na našoj terasi. Vreme se naglo pogoršalo i počela je kiša. Brzo smo sve pokupili sa terase i ušli u naš apartman. Pošto smo malo pokisli, ušla sam u kupatilo i donela nam peškire da se obrišemo. Oni su za to vreme poskidali mokre majice i pokazivali svoja prekrasna tela. Atmosfera je bila napeta i moja pica je počela da vlaži.

Tad ja preuzimam inicijativu i Mikiju otvoreno otkrivam našu fantaziju i želju da me pojebe. Ništa nije govorio, samo je prišao i počeo strasno da me ljubi i skida. Kada sam ostala gola, gurnuo me je na krevet. Skinuo je i on svoj šorts i gaće.

tumblr_nlbbu5rP771qkpqjoo1_500

Iskočio je bogovski kurac koji je, onako polu mlitav, dosezao preko dvadesetak santimetara. Shvatila sam da su priče o crncima uglavnom istinite. Moju pažnju potpuno je zaokupilo to divno parče, ulazi u picu.

Rade je seo u fotelju i namestio se da što bolje vidi šta će se dogoditi.

Miki je legao pored mene i počeo da me ljubi. Sa usana prešao je na jedno uvo, a onda i na drugo, kao da je znao gde se palim. Osetila sam da imam posla sa iskusnim jebačem.

Spuštao se polako do vrata. Prosto sam se naježila. Onda je jezikom prelazio preko ramena, pa sve do grudi. Nežno mi je grickao bradavice i stezao sise. Mazio me je po butinama i nogama, dok se usnama i jezikom polako spuštao sve niže.

Raširila sam noge da bih mu oslobodila put do moje pice. Polako je prstima razdvojio usmine i lagano jezikom klizao po njima, s kraja na kraj, gurajući jezik povremeno u nju. Uhvatila sam mu glavu i pritisla je još jače među svojim nogama. Neprekidno palacajući jezikom pronašao je klitoris, a onda ga oblizivao i upijao usnama. Bila sam ošamućena od njegovog jezika.

tumblr_miep8zqkcw1rlfpzao1_500

Bez obzira na to tražila sam da se okrene u pozu 69. Pristao je i taj divni kurac se našao ispred moga lica. Usne sam sklopila oko glavića, a rukama počela da drkam ostatak, sada već ogromne i tvrde kurčine. Toliko je bio velik da sam samo glavić mogla da stavim u usta. Usnama i jezikom spuštala sam se niz kurac prošaran finim žilama. Za to vreme on me je neumorno lizao.

Napokon sam prešla prag izdržljivosti i više se nisam mogla suzdržavati, uletela sam u vrlo jak orgazam… Ali, htela sam još.

Miki se pridigao, snažno mi raširio noge i smestio se među njih. Najzad osetih njegov veliki glavić na ulazu u moju pičkicu. Nisam više mogla dočekati da počne da me jebe.

Sasvim polako uterivao mi je prvo glavić, pa ostatak žilave kurčine, sve do korena, do nabreklih jaja. Osećala sam kako mi svaki milimetar ulazi u vrelu pičkicu. Zaječala sam od uživanja. Pica mi je bila sva popunjena tim velikim kurcem.

Njihove kurčine su moj poklon za rođendan

Počeo je da me jebe. Prvo polako napred-nazad, da osetim svaki delić crne kurčine. Bio je pravi majstor, izuzetno vešt, iskusan i izdržljiv. Radio je sve da mi pica provri od njegove moćne alatke. Glatki i klizavi zidovi moje pičkice spremno su ga primali, dok sam ja vrtela guzom i kukovima.

Pica mi se uvijala pod snažnim naletima njegovog tvrdog kurca. Oboje smo bili izuzetno popaljeni.

I onda sam počela da svršavam. Svršavala sam vrlo glasno, u naletima i u talasima. Nisam brojala mnoge uzastopne orgazme koji su mi tresli celo telo.

Kad je i Miki počeo da svršava, naglo ga je izvukao iz moje razjebane pičkice i počeo da mi zaliva dlačice na pici i stomak. Da ga nije držao rukom, isprskao bi me i po glavi. Napravio je baricu od sperme i legao pored mene vidno iscrpljen.

Neko vreme smo teško disali i oporavljali se od svega. Obrisala sam se i, onako dobro izjebana, otišla u kupatilo.

Pod tušem, osećala sam kako mi se vraća snaga u telo i kako mi prijatno bridi izjebana pičkica. Bez obzira na predthodno žestoku jebačinu, tražila je još. Rešila sam, zašto ne iskoristiti situaciju i prirediti nam još jedan ludi seks.

tumblr_nkpk3jfKXS1u3v7ubo2_500

Čim sam se vratila iz kupatila, ušao je Miki. Rade je ležao na krevetu i ja sam se spustila pored njega. Pitala sam ga da mi kaže kako je bilo. Ništa mi nije odgovorio već je počeo strasno da me grli i ljubi, što sam shvatila kao znak da je izuzetno zadovoljan.

Njegovi poljupci i maženje još više su upalili ionako napaljenu pičkicu. Poželela sam da u njoj ugostim i njegovog miška. Povukla sam ga na sebe i on mi ga je uterao odjednom.

Dok smo se mi srećni jebali, Miki je izašao iz kupatila i smestio se u fotelju. Gledao je u nas i polako drkao, činilo mi se od prethodnog seksa, još veću batinu.

Za to vreme Rade je brzim pokretima napred-nazad rasturao picu. Nije dugo izdržao, već me je uz glasno stenjanje napunio svojom spermom.

Čim se malo primirio i opustio, ustao je i pozvao crnog jebača da zauzme njegovo mesto među mojim nogama.

tumblr_ndd3sh8dy41tmmzcwo1_400

Miki je ušao i počeo da smešta svoju glavudžu na ulaz već dobro razrađene i spermom napunjene pice. Ipak, nisam mu dozvolila, već sam ja sada htela da vodim igru. Namestila sam se sa strane u moju omiljenu pozu. Želela sam da gledam kako taj prelepi crni kurac ulazi i izlazi iz moje pice.

Uterao mi ga je mnogo brže i lakše. Iz tog položaja mogla sam lepo da vidim tu ogromnu budžu i kako me rastura.

Svakim ulaskom i izlaskom pomalo je izbacivao Radetovu spermu, koje je bilo puno u meni. Prizor je bio čudan ali prelep; moja crvena pica i njegova crna kurčina ponegde prošarana belom spermom.

Ipak, gledanje je palo u drugi plan. Njegova kurčina je činila čuda u mojoj raspaljenoj pici. Samo sam osećala kako neprestano juri kroz tesnu pičkicu, sve jače i žešće. Beskrajno sam uživala i sve glasnije jecala i stenjala.

U jednom trenutku i Rade mi je prišao i svoga miška mi strpao u usta. Spremno sam ga i halapljivo prihvatila.

Nisam više mogla da se kontrolišem od tolike lepote. Ne znam kako sam se okrenula i zajahala tog crnog konjića. Rade se pridigao i i dalje gurao svoga miška. Polako sam se dizala i spuštala niz crnu batinu, koja mi je ovako izgledala još veća i deblja. Baš sam ga gustirala natenane. Taj divni sendvič nas je doveo do vrhunca.

Najpre je Rade u mojim ustima eksplodirao, sperma mi se slivala niz lice i bradu. A onda sam se i ja nekoliko minuta tresla u predivnim orgazmima.

tumblr_n9mbdiSFqI1qjhn09o7_500

Čim je osetio da će i on svršiti, Miki me je skinuo sa kurčine i počeo da izbacuje mlazeve sperme. Beli potoci izletali su iz crnog šmrka. Klonuli smo i pali na krevet. Teško smo disali i polako se oporavljali.

Miki me je poljubio i otišao u svoj apartman. Rade i ja smo se jako zagrlili. Pitala sam ga kako je zadovoljan mojim poklonom za njegov rođendan. Srećno me je ljubio i zahvaljivao mi se na predivnom poklonu, sve dok nismo zaspali.

Do kraja odmora družili smo se sa Mikijem i redovno su me on i Rade tucali. Isprobavali smo razne poze i varijante.

Postavljali smo sebi pitanje gde su granice. Mislimo da ih nema, dok je sve u dogovoru između nas dvoje. Podrazumeva se, normalan seks bez perverzija.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Sve super, želja svake žene i san da proba veliki a pogotovo crni kurac ali se nikako ne slažem da postoji šansa za vezivanje jebača, nema smisla, da se žena veže za komad mesa trenutnog zadovoljstva, ok ima slučajeva ali onda si siguran da te žena ne voli nego jednostavno ima navike a onda još bolje znaš d a ti to nije žena života

1
0
Would love your thoughts, please comment.x