Kako da izvedete dirty talk, a da zvučite prirodno?

Komplimenti će partnera naterati da se više trudi, dok će instrukcije zajamčiti strast. Njih, osim u krevetu, možete iskoristiti kao predigru za vruće SMS poruke.

Nemojte glumiti, prepustite se užitku

S godinama veze lako upadnu u rutinu, a izbaviti ih može bezobrazno šaputanje na jastuku. Međutim to ne znači da treba da glumite nešto što niste. Ako se nešto čini dobro, jednostavno to partneru dajte do znanja uzdasima i rečima: „da, nemoj stati” ili „obožavam mi kad to radiš”. Te će reči doći prirodno, bez da se osjećate neugodno ili čudno.

Zavedite ga senzualnim glasom

Jednako kao s rečima, parovi se mogu poigrati i s tonom glasa. Žene uzbuđuju muškarci s dubljim i hrapavijim glasom, a muškarce pripadnice lepšeg spola sa senzualnim i zavodljivim glasom. Stoga iskoristite svoju sposobnost oponašanja i unesite strast u krevet.zavođenje pred ogledalom

Dajte mu instrukcije

„Diraj me tu”, „zatvori oči i uživaj” – ove instrukcije odlične su za oba partnera. Osim što pojačavaju užitak, olakšavaju partneru želju da vas dovede do vrhunca. Osim u krevetu, njih možete iskoristiti kao predigru i dan započeti vrućim SMS porukama.

Inspirišite se erotskim pričama

Ako je parovima neugodno da izmišljaju seksi fraze, kao inspiracija mogu poslužiti erotske priče. Čitanjem naglas možete raspametiti partnera i pri tom ne morate sami izmišljati tekst. Najbolje je izabrati nekoliko delova erotske literature, označiti odlomke koji su vam se najviše svideli i njima zavesti partnera.

Crystal Boyd, Anjelica

Postavite pravo pitanje

Ako partner ne voli da naređuje, svoje seksi zahteve može preformulisati u pitanja. Možete početi pitanjima „kako ti se ovo sviđa?” ili „želiš li da ti radim…?” – to će vas naterati da zamišljate što sve želite da vam partner radi. Vizualizacija jača osjetila i povećava šanse za orgazmom.

Komplimenti za veću strast

Komplimenti otvaraju mnoga vrata, stoga ih nemojte zaboraviti u krevetu. Recite partneru koliko vam se sviđaju njegovi trbušni mišići, napomenite partnerki da volite njene obline, njen miris… Sve to će razbuktati strasti, opustiti partnera i naterati ga da se još više trudi.

dirty talk, zavođenje

Izvor: Women’s Health

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments