Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, IV dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, III dio

Sledećih 4-5 dana su prolazila u našim pripremama za more, a noći u obaveznoj jebačini. Svake večeri sam sa mojom dečačkom pičkicom menjao mamu, i činio tatu srećnim i zadovoljnim. Moja guza je postala tako razrađena, da više skoro da i nije trebalo koristiti kremu da je podmažem.

Osećaj ispunjenosti moje pičkice sa tatinom debelom kitom me je dovodio do neverovatnih svršavanja, koja su se obično dešavala u maminim ustima ili na njenom licu. Ona, pošto nije mogla imati odnose zbog menstruacije, zadovoljavala se sa redovnim dudlanjem naših kurčeva i u pripremanju moje uske guze za tatinu kurčinu.

Napokon je došla i subota ujutru, vreme da se krene na more. Svi smo bili srećni i ushićeni zbog toga, a i zbog nepoznanice kakva uživanja očekuju naš neumorni ljubavni trio na moru.

polivanje spermom devojke u trojci

Tata je ubacio naše torbe u gepek auta, posjedali smo i krenuli. Ja sam sjedio pozadi i uživao u putovanju i predjelima koji su se smenjivali pred nama. Tata je, preko svoje firme, bio rezervisao sobu u hotelu u jednom malom gradiću na crnogorskom primorju. Očekivalo nas je putovanje od 5-6 sati vožnje po toplom letnjem danu.

Na meni je bio samo šorčić, a gore nisam imao ništa jer je bilo prevruće u autu, tata je imao takođe kratki šorts i majicu, a mama je bila u nekoj lepršavoj haljinici do iznad kolena. Tog dana je bilo užasno vruće, i pored toga što smo se vozili kroz šumski krajolik, i pojačanog hlađenja u autu, bili smo orošeni graškama znoja. Ja sam pomalo kunjao, a misli su mi lutale na proteklih 10-ak dana, koji su mi se činili prosto nestvarnim. Pri samoj pomisli na to, kurčić mi se probudio u uskom šortsu. Postajalo mi je neugodno, pa sam malo oslobodio vezicu na šorcu, i provukao glavić da viri napolju. Mama se osvrnula i nasmešila na taj prizor.

– Sada sam sigurna u pravilo da se predmeti šire na toploti, a izgleda i izdužuju – i glasno se nasmeja.

devojka drka sebi i momku koji vozi

Tata me pogleda preko retrovizora i primetih osmjeh i sjaj u njegovim očima.
– Mogao bi tatice, negde malo zaustaviti da protegnemo noge, a i moram piškiti – reče mama.
– Naravno. Samo da nađem pogodno proširenje – odgovori tata i poče zagledati kraj puta tražeći pogodno mesto za odmor.

Primetio je neki zapušteni seoski put koji je vodio prema nekoj zelenoj dolinici i skrenuo je. Putić je vodio do jedne livadice uz neki šumarak, tu u hladu nekog drveta tata parkira, i svi bukvalno iskočismo iz vreline vozila. Blag šumski povetarac je prijao našim oznojenim telima.

– Uhhh, samo što se nisam upiškila – reče mama, i na par metara od mene, zavrnu njenu haljinicu, ispd koje nije imala ništa. Na suncu sevnu njena prelepa sada potpuno obrijana pička. Brzo čučnu i iz njene pizde poteče jak debeo mlaz mokraće uz njen glasan uzdah olakšanja.

Fascinirano sam gledao kako piški, i osjetih ogromnu želju da postavim moj jezik na put tog snažnog mlaza

Mama je videla kako buljim u njenu mokru pizdu, shvatila je moje misli. Pošto je ispraznila bešiku ustade, i dalje raširenih nogu i držeći haljinicu podignutu do ispod sisa.

– Dobro bi bilo kad bi me neko obrisao, da ne skvasim haljinu. Hoćeš mi ti dušo pomoći? – reče gledajući u mene sa osmehom na usnama.

drka joj pičku dok drugi momak gleda

– Naravno mama, gde su ti maramice? – upitah je.
– Pa nisam baš mislila na takvu vrstu čišćenja, možda možeš nečim drugim očistiti maminu pičkicu, ljubavi.

Kleknuo sam ispred nje, njena pizda se nalazila u visini mojeg lica. Na njenim usminama i dalje su stajale nekolike kapi sveže mokraće. Primakoh lice, i počeh halapljivo lizati. Zatvorio sam oči, i uživao u tom, za mene, novom ukusu, dok me je miris njene zrele, od vrućine oznojene pizde, pomešan sa aromom mokraće izluđivao. Kurac mi je bio kao kamen za . Glavić je stršao van mog šorčića.

– Dobro je ljubavi, odlično si očistio mamicu – reče mama i blago mi pomeri glavu sa njenog međunožja.

Bio sam užasno napaljen. Mama je gledala u mene sa zadovoljnim smeškom, i prođe svojim prstima preko mog pomodrelog glavića. Tata je sjedio na nekom oborenom drvetu u hladu i nemo nas je posmatrao. Vidjeh da je provukao kurac kroz nogavicu sa strane svog kratkog šortsa, i lagano je masirao glavić.

milfica liže dignuti kurac

– Tata, mislim da je najbolje da ostatak putovanja provedem pozadi kod našeg sinčića, malo sam umorna pa da se malo naslonim na njega, ako on nema ništa protiv.
– Naravno ljubavi – reče tata – ne bi valjalo da na more stignemo premoreni i napeti, zar ne Ivane?
– Uhhh, naravno mama da možeš kod mene. Namesti se kako ti odgovara i odmori – rekoh, već sluteći da me očekuje fantastičan ostatak puta.

Posjedali smo u auto. Ja sam sjeo na sam kraj sjedišta skroz do prozora, da bih mami napravio dovoljno mjesta da se odmori.

– Skini taj uski šorts, samo što ti nije zaustavio krv, opusti se u autu, pa kada stignemo dolje opet ga obuci. – Poslušah bez reči. Moj kurac, napokon oslobođen, praćaknu se u svoj svojoj dužini.
– Evo prebaci ovaj peškir preko prepona, biće ti svežije i opuštenije – reče majka i dobaci mi tanki peškirić. Ona se opruži i leže sklupčana na sjedište, tako da joj je glava počivala u mom mežunožju.

pušenje kurca na zadnjem sedištu

Krenusmo dalje. Tata je vozio, dok sam ja mazio po kosi mamu, čije lice se nalazilo tačno na mom ukrućenom kurcu. Moj glavić je od njenih usana dijelila samo tanka tkanina peškira.

– Ma ovdje me nešto žulja – požali se mama na glas.
– Pa ti poravnaj onda tu kvrgu, ljubavi – odgovori joj tata kroz širok osmeh.
– Moraću, inače ništa od odmaranja – prošapta mama, i polako rukom zavrnu peškir.

Nije čekala ni sekunde, odmah je moj glavić strpala u usta. Na glas sam zaječao. Sisala mi je kurac i masirala muda kao da joj je to poslednja stvar u životu. Spustio sam ruku niz njena leđa, zavrnuo njenu tanku suknjicu, i ispred mojih očiju bljesnu, za mene najljepša guza na svijetu. Počeh joj gnječiti guzove, i zalaziti prstima između guzova. Do pizde mi je falilo veoma malo, da je dohvatim, ali njen slastki šupčić je bio na dohvatu vrhova mojih prstiju.

Moji prsti lako prodreše u njenu razrađenu guzu, na šta ona poče još žešće da mi puši. Pogledah prema retrovizoru, i pogled mi se srete sa zamućenim pogledom mog oca. Primijetih da mu se desna ruka podiže i spušta u sporom ritmu.

Drkao je, drkao je na svog sina i na svoju ženu koja svom sinu puši kurac

stavlja prst u njen čmar

Bio sam sve bliži orgazmu, mama je to osjetila pa pojača ritam svojih usana, kojima mi je bukvalno drkala kurac.

– Sad ću… Mama… Ahhhh – prsti na nogama mi se zgrčiše, a stomačni mišići napeše do maksimuma, ne bih li odložio eksploziju još malo. Sve je bilo uzalud, iz mene poteče rijeka vrele sperme, pravo u mamino grlo. Zabih joj moj srednji prst duboko u čmar i nategoh u grču. Ona se, kada je osjetila da ću svršiti, svojim ustima navukla na moj kurac do kraja, njene usne su počivale na samom početku korena mog kurac, i gutala je svaku kap moje sperme.

Kroz zamućen vid primijetih da i tata ubrzava drkanje, sve brže je pumpao svoju kurčinu, i uz glasan uzdah poče da svršava. Pošto mu je kurac bio okrenut prema strani suvozača, primijetih kako mlazovi sperme proleću preko ručice mjenjača i padaju po platnu suvozačeva sjedišta. Otac je svršavao žestoko i obilno kako konj.

Kada se moj orgazam smirio, mama polako ispusti moj kurac iz njenih usta i sočno me poljubi. Osjetih ukus moje sperme na njenom jeziku, sisao sam ga kao najljepšu lizalicu.

prosipa spermu po njenom licu u kolima

Mama se odvoji od mene:
– Da li ti je bilo lepo, ljubavi?
– Još pitaš mama, bilo je sjajno. Hvala ti – odgovorih drhtavim glasom.
– Hvala tebi, bebo moja. Naša je dužnost da tebe činimo srećnim – reče mama, uze peškir i prebaci ga preko mog balavog kurca.
– E sada je već bolje, izravnali smo tu veliku kvrgu – reče i opet se nasloni na mene.

Ponovo sam je mazio po kosi. Osjećao sam nevjerovatnu ljubav pema mojim roditeljima, koji su na sve načine pokušavali da me učine srećnim i da mi udovolje. Posle par minuta osjetih, prema njenom ravnomjernom disanju, da je mama zaspala. Ubrzo i ja zakunjah, razmišljajući šta me sve čeka na moru. Odmor je počeo fenomenalno, a bio sam siguran da će se tako i nastaviti.

on liže devojci piču dok ga muškarac jebe u dupe

Highlander197

Nastavak: Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, V dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.3 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x