Seksualno iskustvo sa mamom: U dubini njene pičke

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ovo je priča jednog, u to vreme, mladog dečka… Pa kaže: Evo i moje priče iz najranije mladosti… Glavni akteri: ja i najlepša žena na svetu… moja mama…

Dok je i ćale živeo sa nama, to je bila žena, što bi se reklo, za primer, a onda je došlo do njihovog rastanka… Ne, moja mama Katarina nije više bila tako ćutljiva i povučena kao ranije… Iako nije po izgledu bila baš seks bomba, od kako je živela bez mog oca, sve je više u njenom okruženju bilo, za mene, nepoznatih muškaraca. Od majstora za vodu, poštara koji je baš kod nas voleo da popije kafu, njenog šefa, kome je bila sekretarica, zbog iznenadnih poslovnih dešavanja… Malo me je sve to nerviralo, to njeno veselo čavrljanje sa njima, to prepodnevno ispijanje kafe, često uz viski i glasno smejanje. Kao da je mene zapostavljala zbog svih tih lovaca na slobodnu ribu, i mogu reći da sam sve više bio razočaran mojom Kaćom.

U školi sam počeo da ređam loše ocene, pa je moja mama morala na razgovor sa direktorom. Bio sam prisutan, snužden i postiđen, a ona je za samo par minuta uspela da direktora odobrovolji i ubedi da ću se popraviti. Ne znam kako, ali mislim da je presudno bilo to njeno naizmenično premeštanje noge na nogu, pa je kratka suknjica otkrivala njena bedra, gde je direktor zaboravio svoje, po meni, drske poglede. Brk mu se smešio dok je Kaća glumela niske strasti. Ugovorili su oni i večeru, da bi bolje razradili plan, a meni beše muka od svega.

Te iste večeri je došla u moj krevet, očekivao sam bujicu prekora na račun mojih loših ocena… Ali kakvi, prislonila mi je glavu na njene polugole grudi, brus je bio providan do te mere da sam mogao da uočim na trenutak i oreole oko njenih ispupčenih bradavica…

gola sisa

„Oh moj maleni svrća je popustio u školi”, skoro je tepala dok me je dlanom mazila po leđima. Nos mi je bio tačno između njenih sisa i od njenog zagrljaja sam jedva uspevao da dođem do vazduha. „Pa šta te muči maleni, da nisi već našao neku nevaljalu devojčicu, koja ti odvaja pažnju od knjige, a?” Odgovorio sam ćutanjem, jer i sama pomisao na devojke mi je stvarala rumenilo na licu, ma u tome nisam imao baš nikakvog iskustva. „Ma popravićeš se ti, jel’ da?…” I tada sam prvi put otvorio usta uz potvrdan odgovor.

Ponovo me je jako privila uz sebe ali sada mi je lice bilo na njenom vratu orošenom parfemom. Njeni prsti su šetali po mojim leđima stvarajući prijatnu jezu koja mi je prolazila čitavim telom. Poljubila me je u teme, pa u obraz i za kraj brzo i u usne. Taj poljubac mi je nekako bio drugačiji od svih predhodnih koje sam dobio od moje mame. Osetio sam čudne trzaje tamo dole, i od straha da ona to ne primeti okrenuo sam joj leđa da joj dam do znanja da želim da spavam.

Otišla je u svoju sobu, a meni nikako san na oči. Čak sam se malo i poigrao mojim delijom i uskoro uz prelep osećaj doživeo i prvo špricanje po posteljini. Video sam to već u Erotici, tadašnji erotski časopis, ali prvi put sam i osetio da je to prelep doživljaj.

Shvatio sam da mi je mama strašno seksi

Tog jutra sam se probudio oko 11, bila je subota, pa se nije moralo u školu. Već u hodniku sam čuo mamine kikote i shvatio da nije sama. Sišao sam u prizemlje i provirio u dnevnu sobu. Mama je baš savijena na sudoperi vrtela malom guzom smejući se i provocirajući poštara koji je sedeo u fotelji. Razrogačio sam oči u neverici, a poštar je ustao i prišao joj sa leđa. Navio se nad nju a ruka mu se zalepi za njen desni guz. Umesto šamara koji sam očekivao da će dobiti, ona nastavi da se cereka vrteći guzom i dalje. Ruka mu je sad već zašla ispod njene suknjice, a drugom joj je obuhvatio, po pokretima sam zaključio, a nisam lepo mogao da vidim, njene sise.

Reših da to prekinem pod hitno, vratim se na sprat i jako zatvorim vrata moje sobe. Siđem dole, niko se ne čuje, i na moj poziv „mamaa”, Kaća mi se javi; „Tu sam sine u kuhinji, evo i čika poštar je svratio na kafu”.

otpozadi, u kuhinji

Ušao sam tegleći se, a gledao sam je baš ljutito, mada ona to nije primetila. Javio sam se i poštaru mrzovoljno, ma nisam mogao da ga smislim… „’De si kuronjo mali?”, poče da se zeza poštar na moj račun, ustajući iz fotelje i dajući do znanja da odlazi. Mama ga upita što zuri toliko, a meni beše baš milo što ide.

Sledeće razočaranje sam doživeo posle par dana kada sam u maminoj sobi ispod kreveta pronašao erotski časopis gde je sve pucalo od jebačine, a kada sam hteo da ga vratim nazad ugledah i vibrator enormne veličine. Znao sam čemu služi, ali zašto je baš toliko veliki izabrala… pa ona je od pojasa na dole za mene bila takoreći žgoljava, sitna, ma to je za mene bila katastrofa. Bez obzira na sve, uhvatih sebe da me je to baš zainteresovalo i da sam imao želju da je špijuniram.

Jednog jutra sam je uhvatio na delu. Vratio sam se ranije izškole, jer smo gubili dva časa i čuo sam njeno čudno stenjanje iza malo odškrinutih vrata njene sobe. Provirih, drhteći od straha da me ne vidi, ali je bila pokrivena čaršavom pa sam samo naslućivao šta se dešava između njenih raširenih nogu. Ubrzo sam pobegao iz straha, shvativši da mi ponovo treba pražnjenje i to uradih u kupatilu svršivši na peškir.

Taman da ga bacim u prljavi veš, kad se na vratima pojavi mama u licu sva orošena od znoja. Pogleda mene, pa peškir koji strpah u korpu, izbezumljen protrčah pored nje pa pravo u moju sobu. Bio sam postiđen, jer sada verovatno odmotava uflekani peškir, i bio me je strah njene reakcije.

drka pičku

Te večeri smo malo pričali, ali me je veoma čudno gledala, mislim da je sumnjala da sam je uhvatio na delu dok se zadovoljavala svojim gumenim prijateljem sa vezom sa strane su njene noge činile tako zgodnim i izazovnim, a kratka crna haljina se privijala uz njenu malu guzu. Njene ne tako velike grudi su bile polugole, bradavice samo što ne provire. Vrtela se u holu naše kuće pred ogledalom, očekujući da čuje moje mišljenje. Nisam joj ništa rekao, jer kako da joj kažem šta mislim, a mislio sam da liči na prelepu kurvicu.

Raširila je svoje noge i prihvatila me je među njih

I direktor je bio oduševljen njenim izgledom, i to nije skrivao, vrteći oduševljeno svojom velikom glavom… Krenula je pijanka, igranka… Našao sam nekoliko mojih školskih drugara, i tu smo nešto pričali, samo da ne gledam te njuške koje pogledima proždiru moju Kaću. A ona… od jednog do drugog, od ruke do ruke… navijala je crno vino kao vodu, čak su je i šljepkali po toj tvrdoj guzi, dok njoj osmeh nije silazio sa lica. Napravi se krug a ona u centru igra, mislim da je orkestar svirao Nišku Banju… Okretala se kao čigra, a svi su aplaudirali, mislim na muški deo, dok su je žene začuđeno gledale i jedna drugoj nešto šaputale. A ja sav obliven rumenilom od stida, plašio sam se da ne napravi još veći belaj tako pijana…

Krenu lagana muzika za ples, i nju privuče prvi i krenu prljavi ples, mislim zbog njegovih ruku koje su je dodirivale po svim delovima tela… Priđe još jedan debil sa kravatom od pozadi i poče da meša uz njenu guzu.

gole sise

To je već bilo previše i ja im priđoh pokušavajući da uđem u mamin vidokrug. I videla me je, izvuče se između njih i dođe do mene. Smejala se nekako blentavo i pade mi u zagrljaj svom težinom se oslonivši na mene. Htela je da plešemo a ja sam je molio da idemo kući… I pošli smo, obuhvatio sam je oko struka da ne bi slučajno pala i izblamirala i sebe i mene. Tu joj mahnu neki drkadžija, i ona pođe za njegov sto. Nekako je sela do njega, pa sedoh i ja. „Hajde lepotice da popijemo po jednu”, reče joj takođe veoma pijana svinja. „A ti mali, hoćeš i ti jednu čašicu vina?”

Zbunjen, a i besan, klimnuh potvrdno. Kucnusmo se, dok joj on zalepi poljubac u vrat i navismo. Ništa nisam osećao da me hvata alkohol, čak sam i drugu čašu ispio… i bilo mi je već zanimljivo da gledam njegove šape kako joj stežu kolena, povremeno ih pomerajući do ispod kratke haljinice. Tada osetih i blagu vrtoglavicu, malo od vina a i od Kaćinih nogu i bedara i već mi se spavalo. Nekako je privoleh da pođemo kući.

Nije bilo daleko, pa smo se zagrljeni oteturali taj kilometar… Skoro sam je izvukao do njene spavaće sobe, do njenog velikog kreveta… Izmače mi se i pade na krevet kao sa Marsa. Žmurela je opijena vinom ali joj osmeh nije silazio sa lica. Jednu nogu podiže na krevet a druga ostavi da visi, tako da mi pokaza svoje međunožje. Zbunjen, spustih pogled i krenuh da joj izuvam cipele. Zatim je podigoh u sedeći položaj sa najboljim namerama, da joj sa ramena skinem bretele od uske haljine. Išlo bi to lakše, da joj glava i celo telo nije, bezvoljno za saradnju, ležalo na mojim grudima.

Spade nekako haljina do pojasa… Okrenuh je na stomak, i sa velikim naporom joj oslobodih guzu uske tkanine. Uhh, kakav je to prizor bio… Deo tangica se nije ni video, ta trakica je bila nestala tu negde između te dve prelepe polulopte. Počeh da se preznojavam, što od napora, što od uzbuđenja, ali na kraju se haljina nađe na podu a Kaća osta samo u donjem vešu. Drhteo sam kao prut, ne znam da objasnim kakvi su mi sve osećaji prožimali telo, a vino me je tek sada hvatalo. I kad pomislih da je priči došao kraj, još samo da je pokrijem tankim čaršavom, ona se nekako okrenu na leđa i mene povuče na sebe. Čvrsto me je stegla oko vrata i privila na grudi. Noge je raširila i ja se nađoh bukvalno na njoj. Poče nešto da priča nepovezano a nogama me obgrli preko guze i jako pritisnu uz nju. Osetio sam moju malu ali tvrdu žilu kako pulsira u predelu njenog međunožja.

predigra u krevetu

Izborih se nekako i izvukoh iz njenih kandži, legavši na bok pored nje, dok mi je obraz i dalje osećao jednu njenu tvrdu, i preko brusa, bradavicu. U tom trenutku sam želeo samo da pobegnem i da izdrkam u svom krevetu. Nezgodno mi pomeri glavu, bradom zakačih brus i bradavica iskoči tik uz moja usta. Ćutao sam tako neko vreme, netremice gledajući uzvišenje koje je izazivalo da stavim u usta. Naravno da to ne bih nikad uradio da me ona ponovo ne privi na grudi i bradavica prosto uskoči među moje usne.

To joj je verovatno prijalo i ona poče da mi mrsi kosu i jače pritiska na grudi. Ne znam kako, ali i moj jezik se ubaci u igru i ja sam već sisao… sisao. Kaća je uživala, a ja u transu, uživao sam i ja. U pantalonama sam osetio da mi se žila malo opustila, a i da je postalo čudno vlažno, kao da sam se upišao. Njena ruka me uhvati za rame, pa za lakat, i samo znam da nekakvim čudom moji prsti dotaknuše svilene gaćice. Tu se dade neka gužva, moji prsti, njeni prsti, a moj kažiprst upade u vrelu i vlažnu rupicu.

Uhvatila me je za zglob ruke pomerajući ga gore-dole, što je rezultiralo sve dubljim ulaskom mog prsta u njenu pohotnu pičkicu. Sobom se osećao neki čudan miris, miris njenih sokova, a ja na trenutak odvojih usne od njene bradavice. Moj prst je počivao u njoj, ali ga nisam pomerao, plašeći se da se ne probudi, od pijanstva osvesti, i ovaj prelepi doživljaj doživi kraj.

Ali njoj je trebalo više: pored mog prsta osetih njene i ona poče da ih zabija u sebe. Bi mi krivo što sam ispao iz igre i nastavih mojim prstom da istražujem tu vrelu pukotinu. Ona izvuče prste iz mačkice i poče da se trlja negde na samom gornjem delu ulaza u raj, sve jače i ubrzanije dišući.

drka joj pičku

Čudno, ali imao sam osećaj da je moj prst pretanak za to što njoj treba, pa priključih i srednji prst u igru. Uhh, kako mi je bilo lepo osećajući kako njeni zidovi stežu moja dva prsta koja su sve brže i dublje ulazila u potopljenu rupu bez dna. Kao da mi to nije prvi put, i treći prst nađe svoje mesto u njenoj pičkici. Da je to pun pogodak, potvrdila mi je time što je desnu nogu prebacila preko mog levog ramena, otvarajući mi još bolji prilaz međunožju.

Uživala je, a i ja sam. Moji prsti su je dovodili do ludila. Uhvati me jednog trenutka za zglob šake i poče da nabija moja tri prsta celom dužinom u nju. Kada sam uhvatio ritam, pusti mi ruku, a njene prste zavuče ispod guze, i uskoro videh njen prst kako nestaje u njenoj guzi.

Sav sam se oznojio, imao sam ja odelo na sebi, ali nisam prestajao da mamu dovodim do ludila. Tri prsta u njoj, palcem sam pronašao uzvišenje, koje kada sam trljao, Kaća je ispuštala čak i krike zadovoljstva…

Uskoro i moj malić pronađe usku rupicu njene guze, tako da su mi svi prsti bili itekako upotrebljivi. Malić je bio baš malen pa sam spustio i domalić u guzu. Sada su dva prsta ulazila u pičkicu, a dva u guzu…

ženski orgazam

Uživala je Kaća, a uživao sam i ja… Kita mi se još par puta dizala, a odmah potom, uz osećaj vlažnosti i spuštala. Prsti su mi bili natopljeni njenim sokovima, tako da sam krenuo u novu igru: sva četiri prsta u pičkici, pa ponovo dva u guzi… Mama je vrtela kukovima kao pomahnitala, sledeći put mi je zadržala rukom sva četiri prsta u mačkici i pokretima mi dala do znanja da hoće još dublje i brže, brže, dublje…

Poče da cvili da se uvija izvija, drhti… trajalo je to možda minut-dva, onda se malo umiri, a ubrzo nastavi da vrti guzom i napred-nazad, moji prsti su ponovo tražili dno u vlažnoj i vreloj maminoj pici… Tražila je još, i deblje i dublje, spustila mi je palac sa tog tako osetljivog brežuljka, i priključila ga ostalima na ulazu u raj.

Njeni zidovi su se malo protivili, ali ponovo me uhvati za zglob šake, i moji prsti, stisnuti jedan uz drugi, probiše sve blokade, i za tili čas njena pohotna zver proguta celu moju šaku. Kakav krik zadovoljstva je ispustila Kaća kada su moji prsti, čini mi se, dotakli samo dno, ako uopšte postoji.

Fistovao sam kevu

Prizor je bio neverovatan i zastrašujući, gledao sam kako moja ruka nestaje u Kaći, pa skoro sve do lakta, uhhh, neverovatan osećaj…

Tada mi pritisnu glavu na dole i ja jezikom počeh da ližem ono uzvišenje što sam pronašao ranije palcem. Šta je samo Kaća radila svojim telom, dok se nabijala na moju ruku… Nisam više uspevao da jezikom tačno ližem gde treba, pa je stegnuh usnama za taj brežuljak i počeh da sisam. Već sam se uplašio da joj se nešto loše ne dogodi, koliko je bila izgubljena i u transu. Najednom uz uzdahe: „Uhh, uuh, joooj…”, ona se lagano smiri i uspori ritam, kao lokomotiva kad uđe u zadnju stanicu. Tu se i ja vratih u realnost, i shvatih da lagano ali sigurno, treba da nestanem iz kreveta moje Kaće.

lizanje pičke

Izvukoh ruku iz tog potopa lagano, stresoh se, neka jeza ugode mi ponovo prođe kroz telo. Lagano se odvojih od njenog totalno umirenog tela, pokrih je čaršavom i nečujno pobegoh u moju sobu… Jedna misao mi je dudnjala glavom: šta sutra, kako dalje posle svega…? Na moje veliko iznenađenje, sutra je svanuo sasvim normalan dan. Kaća se ponašala kao da se ništa nije ni dogodilo. Bilo mi je drago što nije znala za našu divlju noć, ali takođe i krivo, jer sam ipak očekivao nastavak našeg nemoralnog druženja…

Nastavak: Seksualno iskustvo sa mamom: Maserka i mesečar

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x