Seksualno iskustvo sa mamom: Maserka i mesečar

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Seksualno iskustvo sa mamom: U dubini njene pičke

Elem, u međuvremenu je Kaća promenila posao, postala je maserka. Meni je objasnila da to radi preko neke firme (čitaj: agencije), i dobija 60% od zarade. I još dodade da posao nije baš lak, ali da joj je važno da je pošten a i solidno plaćen. Da je pošten, baš i nisam verovao, ali da je plaćen to sam i sâm osetio…

Živeli smo na visokoj nozi, imalo se za sve, pa čak i za luksuze. Čak sam išao i na časove tenisa, a to baš i nije bilo jeftino. Jednom me moj stariji drug sa tenisa upita odakle mi sve, garderoba, parfemi, mobilni… kad živim sa samohranom majkom. I ja mu jednom ispričah čime se bavi moja Kaća. „Aha, znači poslovna pratnja”, izlete mu… Usprotivio sam se odmah, ubeđujući ga da je u pitanju sasvim obična masaža, a u stvari i sâm sam sumnjao u isto.

handjob u sauni

Život je tekao, imalo se – moglo se, Kaća je odlazila na pozive od ranih popodnevnih sati, pa nekad i u pola noći. „Šta da radiš, ljudi nemaju uvek vremena preko dana”, pravdala se moja mama Katarina. Pokušavao sam da je ubedim i da mene malo izmasira, jednom i jeste ali je to uradila baš ono rutinski i kratko. O onome o čemu sam ja maštao dok sam drkao noću, nije bilo ni traga.

Jednog dana, posle dugog traženja originalne ideje na netu, pronađoh jednu… Mesečar! Iste noći, ustanem ja iz mog kreveta i krenem niz hodnik u pravcu balkona na spratu. Usput namerno zakačim nogom radijator da bih probudio mamu. Uskoro je istrčala iz svoje sobe da vidi šta se dešava. Ja sam sa rukama ispred sebe išao ka vratima na balkonu. Otvarao sam lagano vrata, trudeći se da glavu ne pomeram ni u jednom pravcu. Taman da iskoračim napolje, kad me Kaća uhvati za ramena i lagano okrenu prema hodniku. Verovatno je bila upućena da mesečara ne treba buditi ni po koju cenu.

Upravljala je tako mojim krutim telom, i uskoro dođosmo do mog kreveta gde me lagano spusti i pokri ćebetom. Čuo sam njeno ubrzano disanje, žena se uplašila samo tako.

Sutradan me pita da li znam da sam mesečario, a ja se samo nasmejah, pitajući je o čemu priča. Od tada su njena vrata na spavaćoj sobi bila uvek malo odškrinuta, da bi bolje čula ako mi se ponovi taj moj novi problem. Lekari su joj rekli da za to leka nema, moraće da pazi na mene jer može svašta da se dogodi, naročito ako me probudi. Ponovio sam to isto i posle par dana, koliko da je ubedim da sam stvarno mesečar i da se toga uošte ne sećam. Od tada sam svake noći stajao pred njenim odškrinutim vratima, i ako nije bila sasvim pokrivena, imao sam materijala za dobro drkanje, tu pred njenim vratima.

milfica drka

Jedne noći, mesečina je obasjavala maminu sobu, i lepo se videla njena otkrivena guza, okrenuta baš prema meni. Na sebi je imala opet samo tangice. Drkao sam lagano, a onda njena ruka poče da se kreće i ispod njenog tela, vidim da je gura u gaćice. Kaća se trljala prstićima tamo dole, lagano uzdižući i spuštajući malu tvrdu guzu.

Uživao sam u njenom drkanju

Ubrzao sam drkanje i nesmotreno zakačim vrata. Ona naglo usta, prekinuta kad joj je bilo najlepše, i krenu ka vratima. Ja, drhteći od straha, brže-bolje ispružim ruke i krenem ustaljenom taktikom mesečarenja. I opet me ona navede do kreveta i sve to prođe bezbolno.

Za doručkom je ubedih da se toga ama baš nimalo ne sećam. Čekao sam sledeći slučaj, da se ponovo pali svojim prstićima. To se desilo posle dve noći. Tada sam se okuražio da budem pred vratima samo u boksericama. Uhh, te noći se rasturala svojim velikim gumenim kurcem, a i moj je dostizao već maksimum pred vratima. Baš kada je krenula ubrzano da diše, ja malo lupih u vrata, sačekah trenutak da može bar da se pokrije, i sa ispruženim rukama krenem ka njenom krevetu, ali sa one strane koja je bila slobodna.

drkanje dildom

Ritualno se okrenem leđima ka krevetu i padoh na njega kao daska, sa spuštenim rukama uz telo. Gledala me je tako samo u uzdignutim boksericama, drhteći, što od straha, što od prethodnog uzbuđenja. Leže i ona na leđa, ruke položivši na glavu. Nije znala šta sad da radi sa mnom. Dok je bila još tako zbunjena, ja levu ruku odsečno, kao u snu, spustim na njene noge, tj. između golih bedara.

Drhtela je celim telom, a ja i levu nogu prebacim preko njenih butina i moje ruke, mirno ležeći na leđima. Iako sam gledao u plafon, osećao sam njen pogled uperen u mene. Blago poče da mi gurka rame da me probudi i izvuče nas iz ove glupave situacije. Nisam reagovao na to i verovatno je shvatila da spavam kao top. Njena glava se pomerala i osećao sam da me posmatra od glave do pete, pa naravno nije mogla da ne vidi i tu izbočinu u mojim boksericama. To mi dade snagu da krenem dalje. Moja leva ruka u ukočenom stanju krenu da je dodiruje od kolena do butina i nazad. Usporila je disanje, ali je bilo sve dublje i sa prekidima. Stiskala je bedra da ne bih prstima dotakao golu pičkicu.

Mazio sam je tako, a kita mi je dostizala maksimalnu veličinu i žudela je da iskoči iz bokserica. Zbunjena, ali i vidno uzbuđena, Kaća je okrenula glavu na drugu stranu kao da će tako da sakrije od mene duboke uzdahe. Tu sam priliku morao da iskoristim i nečujno desnom rukom pomogoh mom dignutom prijatelju da kroz otvor na boksericama izađe napolje u svoj svojoj veličini. Brzo vratih desnu ruku uz telo, levom nastavih da je mazim od butina do kolena, a moja kita je stajala uspravna kao strela. Kada je ponovo lagano glavu okrenula prema meni, verovatno je usledio šok za moju mamu. Zatvorio sam oči jako, kao da ću se tako sakriti od situacije i od pogleda moje mame.

Mazio sam je i dalje, njeno telo je počelo da drhti, a stisak njenih bedara je popustio. Išao sam rukom niz njenu glatku butinu i primetio da je prilaz njenoj mačkici bio sve slobodniji. Zadržao sam se prstima sada na spoju njene butine i pičkice, a malić mi je dodirivao njene obrijane dlačice.

maženje pičkice

Tada čuh njen isprekidani glas: „Sine, spavaš li?” Onda to isto ponovi ali dosta čistijim i jačim glasom. Naravno, odgovora od mene nije bilo, što je značilo da „spavam”. Moj mali prst se već šetao po ulazu njene mace, a mama čak pomeri levu nogu u stranu i oslobodi mu bolji prilaz. Desnu nogu savi u kolenu i prisloni je na mene, tako da mi je dlan ležao na njenom unutrašnjem bedru, a svim prstima leve ruke sam mogao nesmetano da šaram po njenom međunožju.

Kada je moj srednji prst pronašao ulaz u njenu vlažnu macu, ona je i levu nogu savila u kolenu i još više raširila u stranu. Desni dlan je položila na svoje koleno i mahinalno, u uzbuđenju, dodirivala jednim prstom moju butinu. Kada sam celim srednjim prstom ušao u nju, njen dlan je sišao sa kolena na moju butinu i sve me je čvršće stezala, uživajući…

Na čelu sam osetio hladne kapi znoja, ali nisam prestajao da je, sad već sa dva prsta, dovodim do usijanja. Mazila mi je butinu, i prstima dodirivala moje bokserice, a znao sam gde je naumila sa svojom nežnom rukom. Blago sam drhtao, ali to pokušavao da prikrijem, osetih da njeni prsti već dodiruju dlačice oko mog uzdignutog buzdovana. To je rezultiralo ulazak svih mojih prstiju, osim palca, u njenu vrelu i vlažnu pičkicu. Njeni prsti su već dodirivali moju tvrdu žilu, i mazila me je od korena do glavića i nazad, kao da je ispitivala dužinu mog lepotana. To joj nije bilo dovoljno, pa je prstima ušla u otvor na boksericama i ubrzo su i moja puna jaja bila na slobodi. Tada je krenula veoma nežno da ga drka.

drkanje u boksericama

Kada bih jače ušao prstima u nju, stezala me je šakom i na kratko zaustavljala drkanje. Kada bih je ubrzano masirao po klitorisu, i Kaća je ubrzavala kretanje šake obavijene oko moje kite. Tako sam upravljao situacijom, izbegnuvši opasnost da brzo svršim.

Uzela ga je u sebe, napokon

Odjednom je sklonila ruku sa moje kite, i istom izvukla moju iz njenog međunožja. Podigla se u sedeći položaj, kao da se probudila iz teškog sna. Nisam mrdao ni jednim delom tela, samo sam ponovo jako zažmurio, da slučajno ne vidim pogled moje Kaće. Od malog straha osetih da mi se erekcija malo smanjila, ali tada njena ruka ponovo dodirnu mog jarana. Lagano ga je drkala i znao sam da njene oči sad uživaju gledajući u moju kitu. Nisam se nadao, ali uskoro se savila i vrh njenog jezika je dodirivao prvo sluzavi glavić, pa i kompletnu kurčinu. Desnom rukom sam stezao posteljinu, pokušavajući da ne poremetim disanje ili ispustim glas odobravanja i mog uzbuđenja. Pomerila je šaku sa njega i spustila dlan na moju butinu, a odmah zatim je ceo nestao u njenim vrelim ustima i grlu.

Počela je da ga u sve bržem ritmu puši i bio sam sve bliži špricanju. Taman kad bih hteo da joj kažem „stani, ne mogu više, svršiću…”, ona je zastajala i vraćala spermu u nabrekla jaja. Njena duga kosa me je izluđivala dok mi je dodirivala stomak i prepone.

mama puši sinu

Najednom je prestala, glasno ispustila uzdah, odlučila je… Opkoračila me je i sela na njega. Osetio sam sluz glavića na mom pupku, a njen vlažni ulaz negde niže na mojim jajima. Uzdigla se i moja kita je ponovo zauzela stav mirno sa pogledom u plafon. Namestila je ulaz mačkice na glavić, i od tada počinje moj nedosanjani san. Spuštala se niz njega, a mene je obavijala toplota, vrelina oko njega a i oko mog srca koje je tuklo kao nikad. Ušao je ceo, pa ponovo ceo napolju… Prvo lagano, pa sve brže.

Jahala je u svim pravcima, dodirivao je svaki deo, kut njene utrobe. Dahtala je, uzdisala, prigušeno cvilela, i bez prestanka jahala na mom kurcu. Bilo je prelepo, i kada je ulazio do kraja, a njena guza lupkala po tvrdim jajima, i hladan vazduh koji mu je produžavao život kada je ceo bio izvan nje.

Tada se nabila do kraja i više nije išla gore-dole, već je počela da meša na njemu i da vrti svojom tvrdom guzom po mojim preponama. Takvu tehniku nisam video ni u pornićima, vrtela je guzom u levu, pa u desnu stranu, par puta se ponovo dizala i spuštala na njega, pa ponovo vrtela u krug…

obrnuta kaubojka

Osetio sam nelagodu u stomaku i u mudima i onda je krenulo… Špricao sam u njenu utrobu a ona nije prestajala da meša na njemu. Njeni trzaji i uzdasi su mi davali do znanja da i ona svršava. Tada se umirila, osetio sam hladnu spermu da se iz njene pice sliva na moja jaja i prepone. Kao da joj se nije silazilo, ali je ipak lagano sišla sa mene i legla na leđa sa raširenim nogama.

Srce mi je i dalje glasno tuklo, i bilo mi je već hladno. Kao da je ponovo čula moje želje, pokrila me je čaršavom i okrenula se na bok meni leđima okrenuta. Bilo mi je i dalje prelepo i nestvarno, a san je obavijao moje umorno i zadovoljno telo.

Mesečar je ponovo utonuo u miran, zasluženi san…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x