Lizala mi je pičku u jednoj kabini na aerodromu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Dakle, prošlo je par godina od mog prvog sastanka, upoznavanja na slijepo putem interneta i priznat ću da ponekad umoćim, što bi se reklo, prst u vodu. Naročito kada god idem u neko drugo mjesto ili grad. Otkrivam da me stvarno zanima kako je to biti u drugim vodama i kako bih se osjećala. Iako rijetko imam vremena da se nađem s nekim lokalnim kandidatima, učitaću stari profil po dolasku u novi grad. Postoji to nešto oko uzbuđenja zbog avanture, odlaska na nova mjesta, što smanjuje moje inhibicije i potiče me da istražujem iznova nove fantazije u pojmu novih lijepih lica. Međutim, ovoga puta nisam ni napustila aerodrom, a već sam započela svoje virtualno putovanje. Jednostavno, samo biti na aerodromu i da ne putuješ nigdje, je dovoljno da me uzbudi. Tako je pun potencijala. Potencijalni susreti i nadolazeća avantura. Sve vrste ljudi sa svim vrstama odredišta. Neki putuju poslovno. Neki putuju iz zadovoljstva. Što god da je za svakog pojedinca, sve to stvara puno zujanja na jednom mjestu. Taj moj poznati nemir utisnuo se u moje traperice do srži na moje unutarnje strane bedara i počela sam se kotrljati s nadobudnom fantazijom. Pitam se postoji li možda još neko ko osjeća istu stvar u ovom istom trenutku… Tada sam shvatila da mi čuda moderne tehnologije mogu omogućiti da to i saznam.

Došla sam do posljednje stranice aplikacija na telefonu, povukla početni zaslon aplikacije za upoznavanje i prijavila se. Provjeravam svoj profil – O da, definitivno je prošlo neko vrijeme od zadnje prijave. Duga kestenjasta kosa kojom sam njihala posljednji put kad sam svoju virtualnu igru zavođenja započela davno je prošlo. Dakle, zamijenila sam slike kako bih novim potencijalnim udvaračima dala precizniju ideju o tome tko sam, zatim dodala par novih riječi u opisu na moj profil, smanjim radijus pretraživanja aplikacije na najnižu moguću postavku za pronalaženje najbližih kandidata i zaronim unutra.

A sada, konvoj kren’o, idemo – promrmljala sam naglas u sebi. Neka pregledavanje počne. Ne. Ne. Ne. Ne. O, slatka je. Ne. Ne. Sljedeća. Ok, a zašto nosiš sunčane naočale na svakoj od svojih slika? Čine da ti vjerujem još manje? Ne. Ne. Ne. Pretpostavljam, zašto da ne. Ne. Ne. Ona je predivna.

Nije trebalo dugo da mi dosadi moja mala igra. Odvojim trenutak da se osvrnem na ljude oko mene koji su sjedili u mojoj neposrednoj blizini. Primijetila sam da gotovo svako ko nije spavao je zabio nos u ekran baš kao ja. Zaključala sam telefon i zatvorila oči. Zatim, vibracija između mojih ruku. Stigla mi je poruka u kojoj me obavještava da imam pregledavanje profila.

Stomak mi je nakako poput uzbudljive tjeskobe i – podudarao bih se sa “Wow” djevojkom. Pa, jebi ga. Ovo je sada stvarno. Šta da kažem? Više volim da zaobiđem jednostavnost onog učestalog „hej“ i pokušavam da dobijem bodove za originalnost, ali ipak da bude i jednostavno.

– Kuda ste krenuli danas? – Mjehurići su gotovo odmah iskočili na ekranu. Netremice sam zurila dok su lepršali po dnu u iščekivanju da dobijem njezin odgovor.
– U avanturu. – Tajanstven i pomalo poetičan odgovor. Odmah sam se zaintrigirala. Ali kako da budem hladna i pametna?
– Pa, izgleda da ste na pravom mjestu. – Čini mi se da joj moj komentar nije važan.
– Zašto si ovdje?
– Nadam se da ću uskoro ući u avion.
– Lol (smiješak). Neeee, mislim zašto si ovdje u aplikaciji? – Smješkala sam se ekranu dok sam kucala.
– Avantura. 😉 (namigujem).
– Hmm, dobar odgovor.
– Hoćeš sa mnom? – Zadržala sam dah dok sam čekala odgovor. Nisam morala dugo čekati.
– Mislila sam da nikad nećeš pitati. – Osjetila sam kako mi se unutra sve spontano skuplja i trbuh mi se ponovo okrenuo. – Na kojoj ste kapiji?
– B53. – Skočila sam na noge, prebacim torbu preko ramena i krenem prema njenoj kapiji. Puls mi se penjao sa svakim korakom naprijed niz hodnik. Mislila sam da zapravo lebdim – tada sam shvatila da sam nagazila travelator. Nisam sigurna kako sam to uspjela, a da nisam primijetila. Pretpostavljam da sam bila rastresena.

Uši su mi vruće i gorjele su kad sam zakoračila ponovo na čvrsto tlo, odmah iza B57. Usporila sam kretanje dok sam se približavala njenoj kapiji, skeniram sve ispred sebe, tražm lice koje bi moglo nalikovati slici sa mog ekrana. Još jednom sam dobro provjerila sliku.

Moje srce je napravilo puni salto kad sam je ugledala…

Oči su joj bile usmjerene prema dolje, prema ekranu, između ruku na krilu. Zadržala sam svoj pogled na njoj dok sam joj kucala svoju sljedeću poruku.

Lizala mi je pičku u jednoj kabini na aerodromu

– Mislim da te vidim. – Lagani smiješak puzao joj je po obrazima prije nego što je podigla pogled. Njezine su oči gotovo odmah uprte u mene. Kao da je već tačno znala gdje ću biti. Polako stavljajam jedno stopalo ispred drugog, uzvratila sam joj osmijeh. Pogledala sam oko sebe kao da pitam – što je sljedeće? Ona je preuzela vođstvo.
– O moj Bože, hej stranče! – Glas joj je bio dublji nego što sam očekivala. Polako mi je taj glas padao niz kičmu poput toplog preliva. – Lijepo da smo se upoznali ovdje. – Raširila je noge s nježnom lakoćom ustajući sa sjedala u susret meni u živahnoj arteriji hodnika koji je putnike vodio do njihovih vrata. Poljubila me je u oba obraza kao da smo stari prijatelji. – Kako si? – Njezina se topla ruka zadrža na mojoj ruci dok je to izgovarala i pri tome imala smirujući efekat na mene. Možda je primijetila kako mi koljena propadaju pod dodirom.
– Dobro sam – nisam mogla razaznati ono što me obuzima – pulsiranje koje mi se vrti u glavi glavi ili vrućina koja mi se komeša u slabinama.
– Kada se ukrcavate? – upita me. – Imate li vremena prije ukrcavanja za piće? – Poigrala sam se malo i provjerila vrijeme na telefonu.
– Da, mislim da imamo vremena za brzo pićence. – Krenula je hodati hodnikom prema najbližem baru, ali uhvatila sam je za ruku prije nego što se udaljila predaleko. Mislim da sam je čula kako joj je zastao dah. – Samo moram brzo u toalet – dodala sam. – Smeta li da sačekaš malo?
– Zapravo, mislim da i ja moram ići. – Ohh, dovraga. Počelo je.

Sad smo koračale u tišini, rame uz rame prema ženskom toaletui. (Jedna od pogodnosti ljubavi prema damama – niko ništa ne posumnja kad zajedno uđete u ženski toalet.) Mimoišli smo se s drugom ženom na izlasku dok smo zalazili iza ugla i pronašli dugačak niz identičnih prljavo bijelih vrata. Hodnik pred nama je bio pust. Uzela me za ruku i povukla me s malo više žurbe prema kraju hodnika i pritisnula dlan na vrata. Zadovoljna što je sve bilo prazno, okrenula se prema meni, povlačeći me objema rukama dok je koračala unatrag u kabinu. Prsa su mi bila tijesna, dok je klitoris pulsirao ozbiljno uz srednji šav traperica.

Zaključala sam vrata za sobom i zastala da je pogledam prije bilo kakvog sljedećeg poteza. Bila je apsolutno zapanjujuća s opipljivom mekoćom oko sebe. Tamne oči, okrugli obrazi, labave crne ringlice i valjane obline na pravim mjestima. Htjela sam je svu omotati oko prstiju. Dok su pregrade za vrata i zidove prolazile sve do poda, bile smo savršeno skriveni u našem malom ormaru punom skandala. Ali prostor nije bio baš zvučno izoliran, pa smo se trudile da ostanemo tihe dok smo započinjali obostrano istraživanje. Nijedna riječ nije razmijenjena – tražile smo dozvolu pogledom i opreznim dodirom.

Lizala mi je pičku u jednoj kabini na aerodromu

Obrazi su mi se zažarili kad je spustila torbu i prinijela mi ruku na lice, milujući ugao moje vilice svojim nevjerovatno mekim palcem. Stavila sam ruku preko njene; gotovo instinktivno, prsti su nam se povezali, a usne su nam se približile poput magneta koji nas vuče zajedno.

Izgubila sam se u vrtlogu njezine neobične mekoće. Mirisala je na nekoga koga sam nekada poznavala. Naše su ruke brzo riješile teret jedne druge. Bila sam vitka tamo gdje je bila zakrivljena. Bila je opuštena tamo gdje sam bila napeta. Bila sam čvrsta tamo gdje je bila meka. Njeni su mi prsti razmrsili napetost koja se vukla na mojim leđima, puštajući pomahnitale leptire sa skrivenih vrata kaveza za koje nisam znala da postoje. Zabila sam prste u guste uvojke njezine kose i nježno je povukla za potiljak glave prema meni u poljubac koji sam joj dala. Zauzvrat, uhvati se za moje bokove da me gurne dublje u svoj svijet.

Uzela me je tu, u WC-u na aerodromu

Moja je ruka kliznula ispod ruba njezine haljine od trapera, zaobilazeći golu kožu njenog bedra; potres njenog drhtaja prosuo mi se s jezika u usta. Popila sam ga kao da ništa drugo ne može utoliti žeđ. Ali sigurno mi je potaknuo apetit za još.

Moji okretni prsti pipkali su je između nogu i ruba haljine dok nisu osjetili njenu toplinu. Polako, nježno, kretali su se prema gore, prema natečenoj svili njezinih gaćica. Ispuhnula mi je u vrat dok sam sa pažnjom pratila liniju njenog proreza, i poljubila je između njezinih grudi. Kad sam gurnula svilu u stranu i zagnjurio srednji prst između njezinih nabora, naišla sam na pokret odobravanja. Klizila sam do njenog pulsirajućeg klitorisa. Zabila mi je lice u rame i ispuhala svaku trunku zraka iz pluća da uguši očajnički jauk.

Osjetivši kako se stišće i otvara, povećala sam drhtavu brzinu dodira. Usta su mi se naslonila na izbočinu njene ključne kosti. Osjetila sam kako joj se tijelo grči pod mojim usnama koje je ljube. Žile na njenom vratu bile su napete, vjerojatno da bi ugušile zvukove koji su se spremali da izađu iz nje.

jedna lezbejka drugoj liže pičku na kolenima

Pomilovala me po podlaktici i čvrsto je stisnula. Shvatila sam to kao znak da nastavim tačno onako kakva sam bila jer je blizu. Jedna od njenih ruku uhvatila me za kosu, a druga je uzaludno pokušavala uhvatiti za zid. Osjetila sam kako joj se klitoris vratio prema meni dok su joj se bokovi pokušavali odmah srušiti. Kako sam sve postepeno je obrađivala, usporila sam vrtlog uzbuđenja i sigurnim putem vodeći je nazad do vrhunca blaženstva.

Potiljak joj se klatio tamo-amo uza zid kabine. Dahtala je jako i tiho cvilila.  Odmaknula sam se kako bih joj se divila u njezinoj euforiji. Oči su joj se otvorile i nasrnula je na mene. Prvo ruke, a zatim usne – gladna zahvalnost. Ugrizla me za donju usnu dok mi je otvarala hlače i spustila ih oko mojih gležnjeva. Zatim me je gurnula dolje na poklopac WC-školjke i čučnula preda mnom, gledajući me svojim pijanim očima.

Odmahnula sam glavom u pokušaju da dam kompliment ali nikada ne bih pronašla riječi za to čak i da mogu govoriti. Prošla sam joj rukom kroz kosu, niz lice. Uhvatila mi je palac u usta i duboko ga usisala, prelazeći jezikom uz zglob šake. Osjetila sam trzaj u dnu kičme gdje se spajao s hladnim porcelanom iza mene.

Nestrpljivo me je povukla za pojas mog donjeg rublja. Podigla sam bokove i zajedno smo ih povukle. Raširila mi je koljena, a ja sam joj izložila moju vulvu na izvolite. Dah mi je bio težak i kratak, očekujući da će više njenog jezika biti na meni. Dah joj je bio vreo i činio me napaljenom dok je ljubila dužinu moje unutrašnje strane bedra, sve bliže mojoj bolnoj srži. Prebacila me jednom, dvaput, između svakog preklopa. Upijajući pupoljak mog klitorisa, držala ga je u toplini usta. Puls mi je pokušao pogoditi krov usana, ali osjetila sam ga u sebi.

Lizala mi je pičku u jednoj kabini na aerodromu

Suptilni šok natjerao me je da mi se otvore oči. Divila sam se njenom jeziku dok se kretao i izlazio iz mog vidnog polja i primijetila da, iako mi je jedna ruka stezala bedro, druga joj se probila između nogu. Ugrizla sam se za usnu da ugušim stenjanje.

Nije preskočila nijedan trenutak dok me obrađuje i dok je slijepo kopala po bočnom džepu svoje torbe. Kad je šuškanje prestalo, napustile su me i njene usne. Nisam razumjela što se događa sve dok joj lice nije lebdjelo kraj mog i najmekše bučno zujanje niklo je negdje između nas.

– Ne brini – šapnula je. – Upravo sam ga očistila.

Prije nego što sam imala priliku reagirati, zaobljeni rub njenog majušnog (iznenađujuće tihog) ljubičastog vibratora bio je tamo gdje joj je maloprije bio jezik. Uhvatila me za ruku i ohrabrila me da se prepustim užitku. Poslušno sam se uhvatila za napravu nalik na jaje i počela se upoznavati s njom. Odobravajući me ugrizla za ušnu školjku i ponovno me poljubila, jezikom strelovito ulazeći i izlazeći, dok me pipkala na ulazu u moju macu jednim, a zatim sa dva prsta.

Vrhovi njezinih prstiju masirali su otvor moje mace dok je istovremeno gurala klitoris do njegove same ivice. Kukovi su mi se podigli u iščekivanju. Klizila je sve dublje i dublje sve dok nije dosegla koliko god je mogla dublje sa svakim pritiskom, savijajući prste do u pravcu mog pupka svaki put. Nema šanse da nas netko ne bi čuo da je u tom trenutku otvorio vrata u sljedećoj kabini. Gricnula me za vrat dok je izvlačila orgazam iz mene.

Dlan pritisnut na bočni zid, očiju skrštenih, vilice stisnute, glava mi je ovaj put malo jače kucnula po zidu. Noga mi je počela snažno trzati kad su mi kukovi pali nakon oštrog ali izuzetno dobrodošlog ulaska prstiju u moju macu. Pritisnula je usne na moje. Uzela je vibrator iz mojih ruku, pritiskajući dugme na nečujno i tako završavajući našu potpunu slučajnost susreta.

Lizala mi je pičku u jednoj kabini na aerodromu

Navukla sam gaće. Namjestila je haljinu. Pokupile smo torbe. Otvorila je vrata da provjeri: Da, obala je čista. Okrenula se da ukrade još jedan poljubac prije nego što smo izašli.

– Sretno ti putovanje – rekla je i poljubi me nježno u donju usnu prije nego što se zauvijek udaljila od mene. Pogledala sam svoje lice u ogledalu. Stidljivo sam se nasmiješila svom odrazu, osjećajući odjek njenog tamnog poljupca, namjestila kosu na svoje mjesto i prebacila torbu preko ramena.

Kad sam izašla ponovo u prometni hodnik, čini mi se da se za njezin let ukrcavaju. Kratko smo uspostavile kontakt očima, bez mnogo osmijeha, ugurala sam ruke u džepove i vratila se nazad.

HeraCD

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

HeraCD


Gdje je ljubav, tu je laž, tu je prevara.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x