Moja jebačica je raširila noge i čekala…

Registrovani korisnici ne vide reklame

Bilo je to jedne nedelje uveče kada sam se vraćao sa službenog puta. Imao sam tada 30 godina, sam, slobodan i posvećen poslu. Vozio sam seoskim putem, pažljivo i sporo. Posao je bio dobro odrađen i nije mi se žurilo. Odjednom, u retrovizoru ugledah nekoga kako maše, i ni sam znam zbog čega, vratih se u rikverc. Hmmm… ova gabaritna žena bi mogla biti moja jebačica za danas…

Bila je to žena za koju bih po izgledu rekao da je uveliko prebacila pedesetu. Krupna, zapravo prilično visoka i buckasta, sa kao gar crnom kosom, tamnim licem i buckastim obrazima, izgledala je egzozično, kao Brazilka, pogotovo u kratkoj haljinici koja nije skrivala ni butine, i običnim papučama iz kojih su virili nalakirani prsti. Rekla je da je zakasnila za bus i da joj pešaka do susednog sela u kome živi treba više od pola sata. Zamoli me za vožnju i ja pristadoh.

Sela je do mene uzdahnula i izula se. Išla je u nadnicu, govorila je o tome i bilo joj je neprijatno što je znojava i prljava, pogotovo jer smo i auto i ja mirisali, i bili sveže okupani. Izvinjavala se ali sam video da joj prija, ne samo vožnja i to što neće pešačiti nego sve; auto, muzika koja je svirala, ja… Poče i razgovor pa se za tih petnaestak-dvadeset minuta vožnje i upoznasmo. Zvala se Rajka, godine sam joj lepo procenio, imala je i troje dece. Bila je Romkinja. Oslobodila se, opustila, podizala jedno po jedno stopalo i masirala ga otkrivajući cele butine, debele i pune celulita. Smeškala se dok je to radila i malo po malo me zagledala.

sisata milfara u providnoj majici

– Hvala ti puno – reče kada smo ulazili u selo u kome je živela – baš si mi učinio, jedva čekam samo da skinem ovo sa sebe i okupam se. – Govorila je sklanjajući haljinu sa grudi dunuvši unutra da se rashladi.  Ponudih se da je odvezem do kuće ako se muž ne bi naljutio. Smejala se sada glasno i zahvaljivala. – On ti je sa decom po teren celo leto, sama sam – rekla je mazeći sada celu nogu, od butine do stopala. – Mnogo ti ‘fala, aj svrati da se osvežiš malo. – Ovo poslednje rekla je šireći obe noge i otvarajući mi pogled na unutrašnjost desne butine.

Mogao bih da je jebem – pomislio sam i kurac poče da mi se diže. Ovakav poziv se ne odbija, bez obzira što je starija i debela. Čak mi se u tom momentu i to dopadalo. Uostalom, posle toliko vremena pražnjenje bi mi dobro došlo, i ja pristadoh.

Otvorio sam joj vrata i pružoo ruku. Već je bio mrak i tako držeći se za ruke ušli smo u kuću. Smeškala se a oboje smo znali da želimo isto. Bila je to prizemna ali prostrana kuća.

– Sedi ti dok se ja istuširam – rekla je ali uzalud. Nisam je slušao. Povukao sam joj bretelu na dole i istog trena strpao u usta njenu veliku sisu, zatim i drugu. Želja je bila jača od svega. Znoj mi nije smetao i uživao sam u tim mesnatim sisama, jezikom ih cele palacajući dok su obe ruke već krenule ka njenom dupetu. Imao sam šta i da uhvatim, bila je to rasna ždrebica koja je kao stvorena za sve muške fantazije. – Opa, i ti si zagoreo – reče hvatajući me za ukrućenu kitu.

Moja jebačica je raširila noge i čekala...

Ćutao sam i svukao joj haljinu. Mazio sam je nežno po leđima, struku i dupetu zavlačeći prste među guzove. Prepustila mi se i svukla mi majcu. Uživala je u mojim dodirima i sama me milujući duž čitavog tela, sve do pantalona. Pomogoh joj da ih otkopča, ona se nasmeja, čučnu i povuče mi pantalone zajedno sa gaćama. Ogromna, debela i napaljena kurčina izlete joj pred oči i ona izdahnu.

– Oooh, imaš baš sve što je Rajki potrebno – reče mazeći mi nabrekla jaja. – Prelep je – reče i povuče mu kožicu. Poljubila ga je i lagano nadrkavala dok joj se konačno nije našao u ustima. Mumlala je i pušila ga strastveno obloživši ga svojom pljuvačkom. Nabila ga je do grla i tu se zadržala. Tada sam se prvi put i ja oglasio jednim glasnim uzdahom i pohvalom njenog umeća. Gledala me je tim lepim krupnim očima i pušila. Gornja usna beše joj napregnuta i naduta od veličine glavića, ličila je na majmunicu tako uvlačeći ga u sebe i mumlajući nerazgovetno. Primetih da je ruku sa mojih jaja premestila na svoju macu…

Uspravih je i pokazah prema krevetu u uglu. Nasmejala se. Odlično smo se razumeli. Više ni njoj nije smetao znoj kojim je bila oblivena.

Raširila je noge i čekala… Moja jebačica bila je potpuno spremna

Pička joj je bila ogromna, naduta i raširena i, iako prekrivena dlakama, za mene je predstavljala pravo blago. Moja jebačica je bila sigurna da ću je samo pojebati i jako se iznenadila kada je shvatila da se jezikom približavam njenom međunožju.

Moja jebačica je raširila noge i čekala...

– Ne, nisam sređena – rekla je ali nije skupila noge.
– Ja ću da te sredim – odgovorio sam i počeo, najpre polako, okolo, od prepona do usmina, rupe, i na kraju se zaustavih jezikom na klitorisu koji je iskočoio iz dlačica i bio veličine klikera. Cvilela je, stenjala, vrištala… zalivala me je sokovima koji su se cedili niz pičku do čmara. Nisam odoleo. Masirao sam joj dlakavi čmar prstima a jezikom palacao po uzavreloj ciganskoj pičketini.
– Aaahhh, aaah, uuuuu – stenjala je sve glasnije dok sam koj zavlačio prste u u čmar i lizao. Tresla se. – Uuh, aaaa, mmmhmmmm, to, to, mm, aha, aha, aha, aaa…

Uspravih se i priđoh kurcem do nje. Noge su joj već bile raširene, pička mokra, i lagano kliznuh unutra. Zabadao sam kurac snažno u nju, zatim ga vadio i ponovo ga nabijao sve jače i jače.

Bili smo glasni, oboje. Nismo govorili. Jebao sam je snažno i sve što se moglo čuti bili su moji uzdasi, Rajkin vrisak i šljapkanje kurca do dna njene pičke. Moja jebačica je žmurila, očiju isturenih skroz do gore dok sam joj ja sve snažnije osvajao pičku, mesio sise, stiskao butine, lizao stopala i trljao klitoris. Uživao sam u prizoru pred sobom: debela kurveštija cvili, grči se i uvija. Samo moja jebačica koja svršava u talasima dok se nemilosrdno zabijam i nju i jebem je ludački.

Moja jebačica je raširila noge i čekala...

Kada osetih da sam blizu izvukoh ga i ponovo priđoh usnama dole. Nastavio sam da je ližem po pički koja se još više usmrdela. Nije mi smetalo i lagano pređoh jezikom na čmar. Moja jebačica se nije bunila, znajući da ga pripremam za tucanje. Mazila me je po kosi i tiho cvilela.

– Stavi ga sad – rekla je.

Ponovo ustadoh, pljunuh po sred glavića a ona ga rukom razmaza i okrenu dlanove par puta preko celog glavića. Sama ga je namestila na rupu svoje guze. Ja je uhvatih za debele guzove, pridigoh i moja jebačica ga poče sama stavljati u sopstveno dupe. Ulazio je polako, deo po deo i svakim sledećim cantimetrom

Rajka je pravila bolne grimase ali nije odustajala sve dok ga celog nije nabila u sebe. Onda ga pusti, pomazi me po glavi i nasmeja se. Bio je to znak da počnem. Pičak joj tek tada nabubri i posta još lepši. Nisam imao milosti. Razvaljivao sam je i pustio da me noktima steže po butinama i urliče kao prava kutveštija. Toliko sam joj rascvetao čmarić da sam ceo kurac vadio pa ga opet u jednom pokretu vraćao, malo u pičku malo u dupe. Bili su to trenuci potpunog blaženstva i strasti za oboje.

Bez reči sam izašao iz nje i rukom pokazao da se namesti u klečeći položaj na patosu. Moja jebačica je znala šta treba da radi kao da se sa mnom jebala godinama a ne da smo se prvi put videli pre manje od jednog sata.

jebanje debele jebačice

Uzjahao sam je kao kobilu i nastavio da joj razvaljujem čmarić i pičketinu. Nisam želeo da svršim ali je kurac hteo da pukne od sperme koja se slivala u glavić.

– Svršiću – rekoh joj.
– Gde hoćeš? – pitala je, pokušavajući da me pogleda.

Izvadih ga iz nje i ona se okrenu. Pokretom ruke pokazah joj da legne na krevet. Moja jebačica bila je poslušna….

Mazio sam je, celu… butine, stomak, razmazivao sokove po dlakama koje su joj krasile lepoticu među nogama, stiskao bradavice i mesio joj sise i debeli stomak. Smeškala se trljajući mi kurac, od jaja do glavića. Moja jebačica nije skidala pogled sa kurca koji samo što nije prosuo svu spermu direktno na nju. Uzeh je za ruku kojom ga je drkala i usmerih ka njenim sisama. Ustreperio sam i urliknuo kao zver dok je sperma kuljala pravo na njene sise.

Nije stajala sa drkanjem iako se već pridigla i počela da ga liže i cucla mu glavić. Mazio sam joj kosu i ramena cedeći i poslednje tečnosti u njena usta.

– Oooooohhhh – bilo je sve sto sam izustio, potpuno smiren, opušten i blažen nakon pražnjenja sa ovom iskusnom, rasnom cigankom.
– Baš smo zagoreli, a? – reče smeškajući se dok je razmazivala lepljivu spermu po svojim grudima. – Hajde da se okupamo pa da ponovimo ovo – rekla je baš ono što sam želeo da čujem. – Možeš i da prespavaš…

Moja jebačica je raširila noge i čekala...

Zagoreli

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x