Mlađi profesor na zamjeni i ja

Registrovani korisnici ne vide reklame

Ujutro sam se probudila, doručkovala sam pahuljice i mlijeko. Nije bilo nikoga od ukućana, samo sam ja bila budna jer sam ovaj tjedan ujutro imala školu. Nije mi se uopće dalo ići u školu jer me čeka pakao. Nisam dovoljno vježbala matematiku, dobit ću jedan. Još ona profesorica, jao! – Mislim si ja u sebi a onda pogledam na sat, morala sam se brzo obući i otići na bus jer ću zakasniti.

Zvonio mi je mobitel a ja sam trčala ulicom da stignem na bus. Zvao me moj dečko Mario.

– Halo – javim se uspuhana.
– Ljubavi, opet kasniš na bus?
– Aha.
– Kako si spavala?
– Dobro samo mi fališ ti jako. A ti?
– Da, jedva čekam da te vidim i poljubim i zavučem svoju ruku u tvoj grudnjak, mmm.
– Mario, nemoj me sad paliti tu sam vani.
– Dobro neću – smijao se je.
– Danas imam 1. školski sat matematiku i pišem kontrolni. Ljubavi, za ubiti se.
– Zašto?
– Pa nemam pojma te zadatke. Evo sad ulazim u bus. Šta ti radiš?
– Doma sam, radim popodne. Nemoj biti nervozna, siguran sam da ćeš dobro napisati kontrolni.
– Kako znaš?
– Šapnula mi je to jedna ptičica.
– Mario, ne zajebavaj se sa mnom.

Gužva je bila u busu i morala sam stajati.

– Ljubavi, čujemo se kasnije, možda ćeš biti bolje volje. Cmok!
– Bok – kažem mu ja.

Nisam bila baš od volje, istina, sad me još moj dragi zajebavao. Poželjala sam da me nema. Kako je vrijeme odmicalo, sve bliže i bliže sam bila školi. Bila sam nervozna. Bus je stao i sada moram izaći iz busa. Da me barem zemlja proguta. Izlazila sam iz busa i vidjela prijateljice. Došla sam do njih i rekla: – Hello, curke.

Zagrlile smo se i poljubile. Malo smo pričale sve a onda je zazvonilo zvono i morale smo ući u školu. Prošla me je nervoza, hodale smo do učionice i čekale profesoricu iz matematike. Nema je još.

Prema nama je hodao jedan mlad profesor. Profesorice nije bilo, već je došao mlađi profesor koji ju je mjenjao.

– Draga djeco vaša profesorica je na bolovanju i ja ju mjenjam neko duže vrijeme. Uđite u učionicu.

Svi su se smijali novom profesoru a ja sam šutila i ušla u učionicu. Sjela sam na stolicu a onda je profesor rekao: – Tišinaa! Kakva je to galama!

Prepala sam se jer je imao neku palicu u ruci i lupio time u stol, kao da igra bejzbol. – Danas sam čuo da ste trebali pisati kontrolni ali nećete ga pisati. Ja ću vas prozivati na ploču.

AwIRekMCEAE5c9w

Hodao je po učionici a u ruci je držao palicu i usmjerio ju je prema meni. – Ti curo, dođi ispred ploče.

Gledala sam ga, dok sam hodala prema ploči. Diktirao mi je zadatak. Svoju kosu sam stavila iza uha, tresle su mi se ruke i nisam znala taj zadatak.

– Onda curo, hoćemo li?
– Profesore ja to ne znam. – Piši drugi zadatak… treći… nisam ništa znala.
– Kako se zoveš?
– Andrea S…
– Dobro sjedni na stolicu, upisat ću ti jedinicu kasnije.

Nakon nekog vremena kada je završio sat profesor mi je rekao da samo ja ostanem.

Ostala sam sama u učionici sa profesorom. Sjedio je na stolici i pitao me je koji sam broj u imeniku. Rekla sam 22 i on je otvorio moju stranicu. Čitao je sve šta piše.

– Znači Andrea, šta ću ja sa tobom, ne znaš matematiku. Vladanje ti je dobro. Same jedinice imaš iz matematike.

Pogledao me je i rekao: – Digni se i stani ispred mene.

To sam i napravila a onda se je on dignuo naglo. Uhvatio me je za ruku čvrsto, naša tijela su bila spojena. Osjetila sam njegov dah na mojim usnama. Jednu ruku je stavio na moju guzicu. Gledao me je tako u moje oči i rekao:
chinesse-schoolgirl-get-her-spanked-butt

– Ovako ćemo ja i ti, ako želiš imati dva iz matematike. Poslije petog sata dođi u kabinet broj 2. Tamo ću te čekati i nikome ni riječ o tome. Jasno? – Brzo sam rekla da. Pljesnuo me je po guzi i rekao  idi sada.

Potrčala sam van iz učionice sa ruksakom na leđima. Ne mogu poreći da nisam htjela nešto više sada sa profesorom, ali mi je toliko bilo neugodno i onaj strah da sam morala potrčati. Žurila sam na sat iz biologije.

U mislima mi je bio profesor, ne znam zašto sam toliko mislila na njega. Da li bi uopće trebala ići u kabinet, što on želi uopće od mene? Nisam znala, nervozna sam bila a onda sam dobila poruku od dečka. Poslao mi je fotografiju od svog kurca i napisao: „Toliko te želim, želim ti ga staviti u usta.. jebati te. Mislim puno na tebe. Volim te. P.s. vidimo se večeras.”

Nismo zaista se dugo seksali i to mi je falilo. Slušala sam profesoricu iz biologije a toliko sam bila vlažna i već sada uzbuđena. Konačno je zvonilo za kraj sata i ja sam rekla curkama kako mi je sila za wc-e i da se vidimo kasnije na satu.

tumblr_n41r2oOlBO1ruz27bo1_500

Trčala sam do wc-a i samo sam ušla. Nije bilo nikoga, super – pomislim. Skinula sam sve sa sebe brzo i skinula svoje tajice pa i gaćice. Nisam više mogla izdržati morala sam ju pomaziti. Mazila sam svoj klitić i stavila jedan prst u nju. Stenjala sam, skroz sam zaboravila da sam u školi.

Treba mi kurac – pomislim u sebi. Treba mi nešto da svršim a onda se sjetim da mi je dečko poslao sliku svoga kurca. Moram se požuriti da netko ne uđe – pomislim.

Uzela sam mobitel i otvorila sliku. Maštala sam da je tu moj dečko i da me jebe, dok sam se jebala sa dva prsta a onda sam svršila. Slikala sam moju pičkicu i napisala: „Čekam te večeras, da me jebeš i da me ližeš. Tvoja Mala.ˮ Brzo sam se obukla i poslala mms taj svom dečku.

Izašla sam iz wc-a, nigdje nikoga nije bilo. Još tri sata. Uzdahnem. I onda moram kod profesora –  pomislim u sebi. Šta me čeka ne znam, šta on planira ne znam, i sad sam opet nervozna zbog toga.

Naslonila sam se na zid. Svi su ulazili u školu, znala sam da uskoro počinje treći sat. Moje prijateljice su dotrčale do mene i pitale me: – Andreice gdje si ti nama danas u mislima, šta se dešava sa tobom!?

– Ništa, sve je uredu, malo sam se samo zamislila, bezveze. Smijale su se i rekle: – Sigurno je pričala sa dečkom u wc-u, oni njihovi ljubavni razgovori. – Nasmijala sam se i ja i rekla: – Ja imam najboljeg dečka na svijetu.

Profesor je hodao po hodniku, prošao je pored mene. Pogledao me je i namignuo. Ne znam šta mu to znači ali dobro. Cure su pričale kako je on jako zgodan, kako bi spavale sa njime a ja sam rekla: – Ma dajte pa nije on nešto. Šta vidite u njemu!?

– Pa.. Andreice ne misli ti o tome, ti si ipak zauzeta, mi znamo šta bi mi htjele.
– Šta to? – Tina me pogledala i rekla: – Ja bi se tako požvalila sa njime ali onako baš bi. – Mia je dodala: – Ja ne bih samo to, ja bi mu popušila i odvela ga u krevet. – Samo sam se nasmijala i rekla: – pazite da vas ne čuje.

Znala sam da mu je tu blizu kabinet, što one nisu imale pojma. Počeo je i taj treći sat. Skoncentirala sam se na nastavu. Nakon nekog vremena kada je završio i peti sat ja sam pozdravila prijateljice i rekla da idem u kantinu po sendvič jer sam jako gladna. Pozdravile su me i otišle da ne zakasne na bus. Samo ja sam još ostala u školi.

Lagala sam im, prvi puta da lažem, osjećala sam se grozno. Mrzim lagati a pogotovo osobama koje volim.

Došla sam do vrata od kabineta a moje srce je lupalo. Gledala sam u vrata i pokucala. Slobodno, kaže on.
Ušla sam i hodala prema njemu a onda rekla: – Evo me, rekli ste mi da dođem.
– Da, rekao sam ti.

5208075knm

Pogledao me je i počeo se smijati, nisam znala šta je smješno. – Kao prvo, Andrea, neću te pojesti, šta si se tako stisla. Kao drugo, tu smo zbog tvoje matematike, skini sve sa sebe. – kaže mi. Gledala sam ga i rekla: – Molim!?
– Da, dobro si me čula, skini se i budi gola a onda dođi i sjedni mi u krilo. To je tako teško!?
– Ne ali…
– Andrea nemoj mi se sad izmotavati, znam ja šta si prije radila, bio sam na vratima od wc-a i čuo sam te kako si stenjala.
– Profesore imam dečka i sada da tu budem sa vama, ne znam.
– Andrea, ako želiš imati dva napravi šta sam rekao jer nemam puno vremena, Odluči se.

Pogledala sam ga i pomislim u sebi kako zaista nemam izbora jer moram imati dva. Polako sam se skidala a onda kada sam bila gola, bilo mi je neugodno ali nisam imala izbora. Sjela sam mu u krilo dok je on moje tijelo dirao rukama. Trzla sam se na njegov dodir.

– Andrea u redu je, imaš lijepo tijelo, sviđa mi se.

Digao se je i išao zaključati vrata od kabineta. A onda se je počeo skidati a njegov kurac je samo izletio van. Nisam mogla vjerovati, on će mi dati dva ako se ja poseksam sa njime – pomislim. Sjedila sam na stolici a on je došao pored mene… A on je bio tako jebeno zgodan.

1227380002_36

Stajao je ispred mene i rekao: – Uzmi ga u ruku, drkaj ga i radi šta god želiš sa njime. Samo je tvoj. Pokaži mi šta znaš. Andrea, iskreno se nadam da ću ti moći dati dva iz matematike. – kaže on i pogleda me.

Njegov kurac sam držala u ruci.

– Želim te Andrea jako, želim se sada tu sa tobom poseksati.

Pomislim u sebi: Bože… profesor me uspio napaliti. Brže sam ga drkala a onda stiskala njegova jaja i lizala ih.

– Oohh kako to dobro radiš.

Stavila sam njegov kurac u usta, izvadila sam ga van i cjelog lizala od dole prema gore. Došla sam do glavića i poljubila sam ga. Stavila sam ga još u usta malo a onda sam rekla: – Jao profesore.

– Reci Andrea, nešto ne štima?
– Sve je uredu samo sam jako napaljena.
– Položila si ovaj test, idemo dalje. Sjedni na onaj tepih tamo i raširi noge.

Raširila sam noge i čekala sam ga. Došao je, nagnuo se je a onda me poljubio kao nitko do sada u usta. Dugo smo se ljubili a onda sam si mislila kako ovo nije test, on mene želi.

Možda i on osjeća nešto prema meni kao ja prema njemu. Spustio je svoju glavu među moje grudi. Grickao je moje bradavice i ljubio ih je. Bio je tako nježan.

tumblr_nsul0uBFxJ1ud4tq1o5_500

Ruku je spustio na moju pičkicu i počeo je kružiti prstima po mom klitiću. – Ah… –  rekla sam. Spustio je svoju glavu i počeo je lizati moju pičkicu. Kružio je jezikom po mom klitiću. Stao je i stavio jedan prst u moju pičkicu, podignuo je glavu i poljubio me.

Jebao me je prstom u nju a ja sam stenjala. Stao je i rekao: – Andrea tek ti je 17 godina i sada se pitam da li da te pojebem ili ne.

– Molim vas profesore, toliko sam napaljena i željna kurca.
– Dobro Andrea, napravit ću to samo zato jer me ti moliš ali mora sve to ostati između nas.
– Naravno – kažem.
– Sada ću te podignuti i nataknuti lagano na svoj kurac i jebat ću te tu na ovom stolu.

tumblr_m9sn6aUVqx1r3iafjo2_500

Zagrlila sam ga čvrsto dok me nosio i stavio lagano na stol. Profesor je bio jako pažljiv i nježan. Jebao me je sve brže i brže na stolu a jedna ruka mu je bila na mojoj jednoj cici.

Uhvatio me je za ruku dok me jebao a onda me podignuo i nosio do tepiha. Legli smo na bok.

Osjetila sam njegovo toplo tijelo na svojemu. Njegova noga je bila na mojoj čarapi. Sve je bilo kao u mom snu. Jebao me je polako. – Andrea šta mi radiš aahhh… – jebao me je sve brže i brže (žestoko). Nisam se mogla suzdržati pa sam stenjala. – Ah.. ah.. profesore svršiti ću – kažem.

Izvadio je svoj kurac van i prešao je jezikom (cjelim) po mojoj pičkici. Nisam mogla više izdržati kao ni on. Oboje smo svršili. Svršio je na moj trbuh.

tumblr_nnfczpB0jV1ru22nbo1_400

Neko vrijeme smo se gledali i znali smo da ćemo još ovo ponoviti. Osjećao je nešto prema meni, mogla sam to primjetiti kada me uhvatio za ruku i rekao: – Andrea ti si cura iz mog sna, imaš ne samo dvojku. Sad ću napisati ti četvorku.

Onaj način na koji me je gledao. Oboje smo se obukli a ja sam mu rekla: – Hvala.

– Ajde odi sada doma kasno je i znam da kasniš prilično doma. Ja bih te odvezao ali imam nekog posla. I zapamti, da nisi pisnula o ovomu. – Nasmijala sam se i rekla: – U redu. Nemojte se brinuti.
– Dođi još malo tu. – Uhvatio me je za ruku i poljubio.

Otišla sam doma teškog srca jer sam još htjela biti sa njime. Priznajem lijepo mi je bilo sa njime i još bi ponovila sve to sa njime.

Došla sam doma i otišla u sobu. Večer je i moj dečko je došao. U mojoj smo sobi gledali film na dvd-u. Bio je plan da se seksamo ali rekao je da je jako umoran i da sada samo želi pogledati taj film sa mnom i zaspati pored svoje ljubavi. A i meni je za danas bilo dosta svega. Samo želim zaspati pored njega i probuditi se i reći mu da ga volim.

Moj profesor i ja smo ostali tajna. Nikad nitko nije saznao za nas. Imala sam i dečka i profesora za seks.
To je priča sa profesorom.

P. S. Nije grijeh biti sa profesorom.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Ćao!
Zovem se Amy Hot
Ja sam TOMIRADI DEVOJKA

Autor ovog posta je:

Anina


Pravim po narudžbini erotske i audio priče samo za vas, na bilo koju temu koju smislite, sa imenima i detaljima koje vi hoćete. Takođe se fotkam, snimam, radim hot chat, hotline i web cam. Javite mi se na Discordu.

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x