Ava Karabatić se kandiduje za predsednicu

Ne, nije šala: Ava je vrlo ozbiljna u kandidaturi za predsednicu Republike Hrvatske, kao i uostalom u svemu drugom što radi.

Ako slučajno niste u toku i ne možete da verujete šta ste upravo pročitali, pred vama je i dokaz u vidu provokativnih bilborda koje je jedna od naših omiljenih starleta izbacila ovih dana. Izlišno je reći da su poruke na njima dvomislene, kada tačno znamo da im je ono ne-bezobrazno značenje samo tu radi reda. Ipak, pređimo na stvar.

bilbord Ave Karabatić

Nema sumnje da Ava na njima odlično izgleda, a kako bi to svaka starleta uradila, program za koji se zalaže objavila je na svom Instagram profilu:

Ava Karabatić, predizborna poruka na Instagramu

Izgleda da će se opet čuti „Av! Av!“ poklič u narodu, a ako i smeni Kolindu, biće prilike za još veću seksualnu tenziju i bezobrazne poruke muških političara. A Ava o svojoj kandidaturi kaže sledeće:

– Smatram da sam žena sa stavom koja se zna izboriti za sebe. Politika je moja druga ljubav. Ne mogu više gledati kako se mojoj državi događaju loše stvari. Svi su slijepi pored zdravih očiju, mladi nam odlaze, natalitet pada. Znam da ću imati puno “hejt” komentara jer sam kao “starleta”, ovo-ono. Ja sam prije svega profesorica talijanskog, latinskog jezika i rimske književnosti, napisala sam autobiografiju i baš fikciju, roman.

Šta vi mislite o predizbornoj kampanji Ave Karabatić? Oglasite se u komentarima.

Izvor: Avaz

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Želiš da nam pošalješ snimke ili fotke neke poznate ličnosti? Klikni ovde ili se javi na mejl office@tomiradi.com
Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments