Kako se desilo jebanje moje stare, V dio

Nastavak priče: Kako se desilo jebanje moje stare, IV dio

…Te rječi koje je zadnje izgovorila, bila je ozbiljna ili je htjela da me iskuša. Možda sam bio sebičan i dozvolio sam da se ponizi u ulozi drolje. Prešla je preko svega i mirno se u tami sobe, prepuštena sama sebi, jebala.

Jebala se sa dva mladića od kojih je jedan iz prvog reda. Onaj drugi, meni za ljubav, moje glupe igre, iskoristio je šansu koju nikada ne bi imao. Slušao sam njene uzdahe, čuo sam dobro prvi uzdah kad ga je pustila u sebe, nije imala više izbora. Pristala je da je ponese, da je ponese igra koju sam ja zamislio, a sad se pokajao dok sam virio u njih dok sam kradom gledao kako mi najbolji jaran jebe staru. Sreća, nije dugo potrajalo, iako pijan nije mogao da odoli, nije mogao da se oduži bilo je jače od njega. Gledao sam dok je svršavao u nju, koja nije imala izbora, mješala je ispunjavajući dvije želje: jednom koji gleda i drugom koji ju jebe.

Izgledala je onako zanosno dok joj je mjesec svojom svjetlošću milovao grudi. Sve su kvarile Mićine ruke koje su ih stiskale. Gledao sam kako se izvija i kako u ulozi robinje možda i uživa, ali bilo je jače od nje. Mićo je samo ležao i šuteći uživao dok je ona uzdisala. Primala je njegov kurac u sebe, možda joj je sad i ljepo, možda.

jahanje kurca

Gledao sam ju u igri koju sam ja izmislio, a njih dvoje uživaju. Jebavala se na njemu možda i bolje nego na meni, jer se opustila, jer nije više bilo grehova.

Ne znam, sam sa sobom putujem kroz prošlost dok ovo pišem, sjećam se puno toga. Ludost ili nešto više, možda, ni je ne znam… „A sad ću ja da se poigram sa vama dvojicom”, odzvanjalo mi je u ušima. Možda i ljubomora kad se sa svim ovim pomješa postaje koktel neizbježne ludosti kojoj izgleda nema kraja. Samo ona može da sve to prekine, barem što se Milana tiče.

Nije mi više bilo do igre, bojao sam se nastavka. A samo sam na jedan način to mogao da prekinem, da se pokupim i odem. Umoran, vukao sam se kući, misli su plovile za mnom, bio sam sâm sebi prepušten. Ušao sam u stan bez pozdrava. Bila je tiha, skoro njema, ništa me nije pitala. Pakovao sam svoje stvari polako, čekao sam da me upita. Ali u sobu nije ulazila.

Pomalo nervozno sam počeo da trpam stvari u torbu, bio sam ljut više na sebe nego na nju. Osjećao sam se malim, niskim, kuratim idiotom. Sjeo sam na krevet, malo mi je falilo, ali nisam. Ostao sam muški posran na samog sebe. Izašao sam iz sobe, sjedila je na trosjedu i gledala TV. Bila je kao kraljica, onako u spavaćici, ne više providnoj, ali veoma seksipilnoj. Grudi su jednostavno kipile van iz te crvene, čipkom ukrašene spavaćice. Bila je doterana, karmin je palio žarko crvenom bojom. Pogled joj je bio blag. Tiho me je upitala: „Šta se to digađa s tobom, Nenade?”

Ova ljubomora me je previše morila

Prišao sam joj šuteći, svašta sam joj htjeo reći ali rječi su ostale kao brod usidrene duboko u meni. Prebacila je nogu preko noge, raspor je otvorio njena bedra koja su se sijala na svjetlosti lampe. Vidno mi se dizao sa pogledom kojim sam je streljao. Pomjerila se malo tako da su se grudi zanjihale, dekolte je pokazivao mnogo toga čemu nisam mogao da odolim.

milfica, sisata

Stajao sam kao prosjak pored puta, spreman i da molim, ali ništa nisam govorio. „Jel’ ti to ne pričaš sa mnom?” „Ne, ne pričam”, jedva sam izgovorio.  Sjeo sam nasuprot nje na stolić. „Ja odlazim”, rekao sam to brzo. „Gdje?” „Ne znam ali javiću ti se za nekoliko dana!” „A zašto? U čemu je problem? Zašto odlaziš?” Nisam imao rječi da to kažem, ili nisam mogao da se izdam. „Nenade pitala sam te nešto?!” „Pa, ovaj uh znaš, pa to eto.” „Šta to?” „Zbog one glupe igre i tvoje odluke da se igraš sa nama, ne mogu ja to, eto!”

„Hahahaha, pa ti si lud stvarno! Pa zar si ti to pomislio? A svejedno, ona ideja je bila tvoja da se pojebem sa Milanom.” „Nisam želio da se pojebeš, samo ga ga malo popališ.” „Neno nije to tako bilo lako. Nisam imala izbora, otišlo je predaleko.” Gledao sam u njene grudi u njene usne gledao sam je, želio sam je. Bio sam od svega toga umoran i najbolje je da odem – tako sam pomislio.
„Znam, kriv sam i kriv sam to je bila moja glupa ideja. A i ti si uživala u svom djelu igre koja ti se, vidio sam, dopala. Jahala si ga, mješala si polako i uzdisala si, vidio sam.” „A šta sam mogla?” „Šta?” „Ništa nisam rekao. Da se pozdravimo onda.”

Ustali smo se oboje. „Neno nemoj nigdje da ideš!” Zagrila me je jako. Osjetio sam taj zagrljaj ali osjetio sam i njene grudi koje su se ljepile za mene.

Podigao sam ju i odneo u sobu. Brzo sam se skidao, ona je skinula samo spavaćicu ispod koje nije imala ništa. Sve mi se govorilo. Počelo je sa žestokim i strasnim poljupcima koji su prešli u lizanje i sisanje. Pušila ga je i sisala kao nikada prije. Milovao sam joj kosu i grudi. Brzo je puštala sok na vaginu, uzdisala je, kao i uvijek, jako.

liže kevi pičku

Polizao sam joj sočnu, već mokru vaginu. Kao lud bez kontrole, lizao sam joj vaginu. Podizala se, tj. odizala se od kreveta, bila je u transu. Polizao sam ju svu, mislim da sam joj lizao i drugu rupu onako bez kontrole. Sva je mirisala.

Jako uzbuđen, željan da joj ga zabijem do jaja, tako sam i uradio. Počela je sa stenjanjem ali primila ga je odmah. „Ah, ah jojjjjjj, jojjjj, ah, joj, ah jojjjjjjj”, stenjala je sve jače i jače, a ja sam je jebavao kao lud. Želio sam da na njemu ostane vječno.

Okrenuo sam ju zajedno sa sobom, već je bila na meni, malo je izašao iz nje ali uzela ga je i vratila u vrelu vaginu. Uspravila se malo i promješala. Počelo je ludilo, jebavali smo se dugo. Mjenjali smo poze, uživala je, nije se bunila, ulazio sam cijeli u nju. Kad sam ju počeo jebavati odozada, tada je malo više stenjala, ali primala ga je do kraja. Tako sam ludo uživao…

Počela je da svršava, jako je mahala glavom, kosa joj se lepršala. Stiskala je jako čaršaf svojim rukama, a ja sam kao kapetan jebavao, kao oficir sa ružom. Gledao sam njene guzove koji su se odbijali od moj stomak, bili smo spojeni jedino sa mojim, kao grana debelim i tvrdim kurcem, ulazio je u nju kao da se razradila. Mješala je kao luda.

nabijanje od pozadi

Nakon nekoliko minuta i ja sam špricnuo, bio je to mlaz od kojeg sam naprosto ludio. Osjetila ga je kako šprica i još se više i jače nabijala na njega za kraj. „Jojjjjjjjjj, jojjjjjjjjjjjj”, i ja sam stenjao od ljepote koja me obuzimala do ludila.

Umorni, legli smo na krevet. Oboje smo uzdisali, bilo je jako ljepo. Milovala me je po tjelu, ljubila mi grudi nježno, a ja sam joj milovao guzove, zadovoljan svime šta je uradila. „Žedna sam”, rekla je. Ustao sam se i doneo nam hladno pivo, nasuo sam joj čašu, a ja sam pio iz flaše kao da sam vatru gasio dok sam ga gutao. „Ono za Miću, šalila si se jel’?” „Da, šalila sam se!”

Ali, nije mi tako zvučala sigurno. Nisam bio baš sretan zbog toga na šta sam ja pomislio. „Znači nema ništa od igre, da se raspakujem onda?” „Neno, ja se nikada nisam ni igrala, sve je to bila tvoja ideja! Ne sekiraj se, srediću ja to”, rekla je i malo se nasmijala. Ja sam bio ozbiljan, jako! I sredila je, ali kako???

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o