Kako se desilo jebanje moje stare, IV dio

Nastavak priče: Kako se desilo jebanje moje stare, III dio

Poslije nekoliko minuta, izašla je iz sobe, hodala je polako. Mići a i meni dah je jednostavno stao, puls je vjerovatno bio jako visok, posebno u Mićinom tjelu. Hodala je plako, guzovi su se njihali, grudi onako treskale, ispod providne kratke spavaćice nije imala ništa. Tihim seksipilnim glasom pozdravila je Miću: „Dobro veče Milane”.

Mićo je bio van sebe, oči su mu sjajile od piva ali više od prikazane slike u koju je buljio kao lud. „Dobroo,  večeee.” „Nešto sam zaboravila”, tiho je to rekla. Leđima okrenuta tražila je nešto u regalu. Kao nešto je uzela i polako mješajući guzovima vratila se u svoju sobu. Potegao sam pivo. Mićo je samo šutio. „Aj’ živio Mićuli”, rekao sam mu. „Neno bog te maz’o, jel’ tvoja stara tako spava uvijek u ovakoj spavaćici?” „Spava valjda.” „Šta je Mićo, ne bi valjda jeb’o moju staru?” „Ne bih, samo zato što je tvoja, inače bi da je ne znam, uh.” „Pa njoj je 45 Mićo, zar voliš tako starije ribe?” „Uh, volim uh volim Neno, jeb’o bih je, uh.”

Sigurno je sve ovo čula – pomislio sam u sebi. „Veliš Mićo, voliš starije ribe?” „Volim Neno volim, samo da nije tvoja stara”, onako pijan govorio je to, vidjelo se, iz želje, jake želje. „Pa Mićo, da mene nema sad i ja to ne znam, šta bi ti uradio da si sam s njom večeras?” „Ne znam Neno, ne znam, uh. Pijani smo jarane, nemoj me jebat’, diže mi se kurac i onako.”

milfara

Slušala je to ona iza vrata svoje sobe. Pili smo još neko vreme. Mićo je zaspao mrtav pijan. Ja sam polako ušao u njenu sobu. Spavala je. Sjeo sam na krevet i pomilovao joj noge ispod toplog pokrivača koji je grijao njeno isto tako toplo tjelo. Probudila se. „Jel’ otišao Milan?” „Nije, spava tamo na trosjedu. Kako te je gledao, kaže da bi volio da te jebe da nisi moja stara.” „Čula sam ga!” „Šta ti misliš, da li bi se pojebala sa njim?” „Ne, ma ustvari ne znam, ne znam. Mlad je i zgodan, visok. Ne znam Neno, ne znam, mislim da bih, ali ne da ti to znaš. Kad sam se počela jebavati s tobom osjetila sam želju za mladim tjelom, za mladim kurcem, osjetila sam nešto što nikada nisam prije.” „Šta si osjetila?”

Ali prvo nas dvoje da se malo poigramo

„Pa ne znam, ljepotu mladog tjela, snagu, tvrd i velik kurac, sve sam to osjetila. Pomalo mi je nekako tesko da primim sav tvoj kurac u sebe ali tako je to ljep osjećaj kad te jebe mlad mškarac. Još kad je zgodan i ljep, to je predivno.” „Pa mogli smo se malo poigrati sa Milanom, a? Šta ti misliš?”, rekao sam joj. „Kako poigrati? Ali prvo nas dvoje da se malo poigramo.”

„Joj Neno joj”, dirao sam njenu vaginu, polako. „Joj Nenoooo, uh, uh joj.” Već je počela da slini polako. Stavljao sam prst unutra, lagano je mješala kukovima. Skinula je spavaćicu preko svoje glave, grudi su jednostavno ispale van na svjetlost lampe. Počeo sam da ih ljubim, sisam i grickam. Stenjala je sve jače.

„Slušaj, hoću da zamišljaš da sam Mićo, i da je on na mom mjestu sad.” „Dobro, dobroooo, joj Mićooo, joj, uh joj.” Stavljao sam joj prst sve dublje unutra. Ugasila je lampu. „Mićooooooo”, izustila je to onako stvarno željno i seksipilno.

drkanje pičke

„Mićoooo, daj mi ga u usta, uh joj. Joj kako je velik i tvrd Mićooooooo, joj kako je tvrd.” Cmaktala su njena usta dok ga je sisala i pušila. Zavukao sam se pijan među njene noge koje je malo podigla, bila je spremna za mog monstruma da uđe u njenu mokru i sluzavu vaginu. „Jojjjjjj, Mićooooooo, ah, ah, ah, ah.”

Bio je to spori ritam unutra-van koji je pratila uzdasima. „Jače Mićooo, jače uh, uh, uh.” Počeo sam u ulozi Miće da ju jebem onako malo jače. Ulazio je u nju skoro cijeli, primala ga je uz uzdisanje i poneki jauk zadovoljstva. „Ah, ah, joj ah, joj Mićo joj Mićo ah, ah, jojjjj, joj, joj što je ljepoooo, joj Mićo.”

Nastavio sam da ju jebem, pomalo sam se umorio. Legao sam na stranu. Guzu je zavukla sama prema meni, uzela ga u ruku i stavila sama sebi u vaginu. Uhvatio sam ju za kuk i zabio ga do kraja u nju. „Jojjjjjj, ah, ah aahhhh, joj Mićo”, primala ga je i mješala, njena izbačena guza udarala je u moj stomak. Jebavali smo se tako malo duže, možda 10-ak minuta.

Onda sam legao na leđa. Popela se na mene, prvo me je ljubila nježno, vidno zanosna, vidno željna kurca, polako ga je svojom guzom štimala u svoju vlažnu, pomalo tjesnu vaginu. Ušao je samo vrh, a zamješala je tako da sam i ja skrenuo sa pameti do daske. „Mićoooooo”, zastenjala je jako kad ga je pustila u sebe do kraja, zastenjao sam i ja. „Uh, uh, jebote, što se dobro jebeš”, rekao sam joj. Nabijala se onako snažno i sporo na njega. Počela je da uzdiše, jako da stenje, svršila je uz jauk: „Joj, joj jojjjjjjjjjjjjj, ahhhhhhhhh”. Uzeo sam ju za kukove i nabijao do kraja, špricao sam u nju kao lud, jebavali smo se u tim trenucima kao nikada do tada.

obrnuta kaubojka

Umorna, sišla je sa kurca i legla pored mene. „Uh joj, što je bilo dobro.” Ustao sam se onako gol i izašao iz sobe. Mićo je spavao. Sa kurca se cijedila kap sperme i sva ona sluz iz njene vagine. Vratio sam se unutra. „Neno gdje si ti to pošao? Nisi valjda htjeo dovesti ovamo Miću?” „Nisam! Ali svejedno si se jebala s njim u mraku!” „Kako to misliš?” „Pa jesi li izgovarala njegovo ime?” „Jesam ali ti si me jebavao!” „Jesi li me vidjela u mraku?” „Nisam, ali znam!” „Izgovarala si Mićino ime, nisi vidjela u mraku tko te jebe, a uživala si, jel’?” „Jesam. Ali znam da si to bio ti!” „Kako znaš? Znas što sam ti rekao, ali mrak i njegovo ime govore nešto drugo.” „Neno jel’ se ti to igraš sa mnom?” „Ne!!!” „’Ajde da malo namamiš Miću, molim te?” „Ne i ne ne!!!” „Samo ga napali, ostalo ću ja, prekinuću vas, kao probudio sam se. Nećeš se jebati s njim, samo da ga popališ.” „Ne, ne, ne mogu to, ne pred tobom, ne mogu.” „Ugašeno svjetlo, kao da me nema.” „Joj Neno šta mi radiš, joj. Šta da radim, joj Neno, nemoj molim te, šta ako se probudi i prepadne se.” „Ništa, ti idi u sobu, on će misliti da je sanjao.”

Izašli smo u dnevni boravak, Mićo je hrkao kao top. Ugasio sam svjetlo. Gola, prišla je Mići. Polako mu je pomilovala lice, pa prema kurcu rukom polako je prelazila. „Pa dignut mu je”, šapnula mi je tiho. „Izvadi ga van iz hlača.” Izvadila ga je van, iznenadila se pomalo. „Nije kao tvoj Neno. Sad šuti samo.”

Počela je da ga puši, Mićo je nešto promumlao. Osjetio sam da i ona uzdiše dok ga je sisala. Malo sam se povukao unazad. Mićo se pomalo budio. Vidio sam njegove ruke na njenoj glavi, ali nije se pomjerao tjelom. Podigla je glavu, ali me nije mogla vidjeti više ni uz mjesečinu koja je dolazila kroz prozor. Mićo ju je privukao sebi, samo je šutio. Nije znala šta da radi, a ni ja nisam znao šta da uradim, pustio sam da vidim šta će biti.

jahanje kurca

Gledao sam dok mi je najbolji prijatelj jebavao staru

Mićo ju je navukao na sebe. Vidio sam kako joj stišće guzove svojim rukama. Raširila je malo noge i sjela na njega. „Ahhhhhhhh”, izustila je, znao sam da ga je primila unutra. „Ahhhhhh, joj”, tiho, štedeći glas stenjala je na Mići dok je njegov kurac popunjavao njenu već sluzavu i mokru vaginu. „Ah, ah ah ah”, tiho je stenjala dok je jahala Mićin kurac u tami prostorije.

Više nije bilo vremena da išta uradim. Gledao sam dok mi je najbolji prijatelj jebavao staru. Tj, dok se moja stara sama nabijala na njegov kurac. „Ah, ah, ah joj, joj joj”, tihi uzdasi žene koja se jebavala na mladom kurcu drugi put u sat vremena. „Ah, ah, joj, ah, ah ah ah ah”, sve je jače senjala, više se nije mogla kontrolisati. Započela je uživanje prepuštena sama sebi, zajaukala je jako na njegovom kucu. Zastenjao je i Mićo jako i svršavao je u nju. Špricao je sigurno snažnim mlazevima u njenu vruću i mokru vaginu.

Nastavila je da se nabija na njegov kurac do jaja. „Joj, ah, ah, ah, ah, ahhhhhhhhhhhhh”, svršavala je drugi put u sat vremena, ali sada zapravo na Mići, koji je pod njom stenjao jako. Ustala se sa Mićinog kurca koji je iz nje onako sluzav izašao. Stajao je još uspravan. Polako, otišla je u svoju sobu. Mićo je tiho navukao svoje gaće i hlače. Duboko je disao. Zatvorila je vrata. Onda sam ja kao svojim vratima malo jače udario. Mićo se sada pravio da spava.

svršavanje u pičku

Upalio sam svjetlo. „Mićo! Šta je bilo, jesi li šta čuo?” Ustao se: „Nisam”, rekao je. Pravio se lud, možda se i bojao a možda i nije znao šta je uradio? „Kao da sam nešto čuo, pa sam se probudio”, rekao sam mu. „Ne znam, ja ništa nisam čuo”, malo je zamucao. „Ništa spavaj onda!” Ugasio sam svjetlo i kao otišao u svoju sobu, ali nisam – otišao sam u njenu.

„Spavaš li?” „Ma ne spavam Neno! Stvarno si bezobrazan ispao”, tiho je šapnula. „Jesi li uživala?” „Jesam Neno, jesam!” „Koliki mu je?” „Manji od tvog i ništa me nije boljelo, manji je puno od tvog. Uh, joj Neno uh, joj.” „Šta je sad?” „Pa on je mene jebao, joj Neno sad će to svima sutra ispričati.” „Nije on tebe jebao, nego si ti jebala njega, on je pijan, možda i ne zna da te je jebao?” „Kako ne zna, tako me stiskao na sebe, stiskao mi je jako grudi i guzove, nabijao ga je više u mene nego što sam se ja nabijala na njegov kurac.” „Vjeruj mi, dok sam te gledao kako jašeš Mićin kurac i kako se jebeš na njemu i moi se počeo dizati kurac.” „Ne, ne ne mogu više Neno, nemoj, molim te, nemoj, sad će sutra.”

Dok je ona to govorila ja sam već bio između njenih nogu. „Ne, ne Neno, joj, osjetim ga, ah, koliki je, ahhhhhhhhh, joj ušao je ahhhhhhhhhh, jojjjjjjjj, ah, ah, ah Nenooooo, joj ah, ah, ah, ah joj, ahhhhh. Joj kako je ogroman, ah jedva ga primammm, ahhhh ah ah, joj stani molimmmm te ah. Joj Neno staniiii, uh ne mogu joj, joj, ne moguuuuuu, ah ah…” Ali ja sam jebavao i dalje. „Stani Nenooooo, joj joj jojjjjjjjj, ah, ah, ah ah ah. Ne, ne nemoj ne, stani, ne mogu joj stani molim te joj, staniiiiii.”

Stao sam ali taj vrisak sigurno je probudio i Miću, umirili smo se ali nisam ga vadio. Sva je drhtala ispod mene. Ali to je još više palilo. „Neno, stani, izvadi ga”, šaptala mi je. „Nemoj, molim te, nemoj.”

Bilo mi je krivo, sad je njega jahala a sa mnom ne može. „Umorna sam Neno, ne mogu, ti si mlad i veoma obdaren, jako je velik, sad me je boljelo. „Samo malo, da svršim, polako ću.” „Ne, ne ne mogu ahhhhhhhhh, joj stani nemoj ahhhhhhhhh, jojjjjjjjj, jojjjjjjjj ahhhhhhhh.”

misionarska poza

Stao sam jako ljut, izvadio sam ga van. Duboko je disala. Pokrila se plahtom do grudi. „Joj, joj Neno joj, uh izvini, ne mogu više, ne mogu. Umorna sam a i radimo ujutro, uradila sam sve što si htjeo, sad me ostavi samu, molim te.”

Ustao sam se i obukao. Izašao sam iz sobe, upalio svjetlo i probudio Miću. „Mićo moraš kući, ujutro se radi.” Sav zbunjen, gledao je u mene kao tele u šarena vrata. „Šta je Mićo, nisi valjda nešto sanjao?” „A je mi muka. Sanjao ne znam, uh glava mi je kao bubanj. Neno ja sam, uh, ja sam uh!” „Šta si ti, reci mi jarane?” „Ja sam uh, ma ja sam…” „Šta?” „Jeb’o sam ti staru!!!” „Kada?” „Prije sat vremena možda!” „Gdje?” „Ovde na trosjedu!” „Ma ti si pijan i lud!” „Jesam, ali došla je i u mraku mi pušila kurac. Onda je sjela i jebavala se na meni, osjetio sam joj velike sise i dirao guzove, čuo sam ju kako stenje. Jeb’o sam ju Neno. Izvini, pijan sam, nisam to mislio.” „Ma ti si to sanjao!” „Nisam!” „U redu, sad ću je probudit!” „Joj nemoj, ne znam više nista, ma 100% sam ju jebao, ali, ma ja sam ne znam više.” „Mićo sad ću ju dovest i pitat, nećeš ti meni sutra podvaljivat’ sranja.” „Nemoj Neno!”

Ušao sam u njenu sobu, sve je čula! Obukla je kućnu haljinu na svoje golo tjelo i izašla van iz sobe. „Šta je bilo Neno?” „Reci joj Mićo!” „Ništa nije bilo, ništa, moram ići kući.” „Mićo kaže da si izašla iz sobe i…” „Ne, nemoj Neno, nemoj!”, prekinio me je. „Mićo, šta je bilo?”, tiho ga je upitala sasvim smirena. „Šta si sanjao Mićo šta, reci mi?”

„Ma sanjao sam, ma… Ja sam pijan, ali znam da si to bila ti, da si bila tu!” „Gdje sam bila Mićo?” „Uh, pa nisam lud! Ja i vi smo se jebavali tu prije pola sata – sat!” „Šta smo radili?” Onda sam ja uskočio. „Šta god da ste radili, nema veze, Mićo je pijan i priviđalo mu se još od sinoć kad si izašla u spavaćici.” „Ne, ne Neno, ne. Ali nema veze, idem ja sad.” „Uh, Mićo jebote, još ćeš pričati da si mi jeb’o staru?” „Ne neću, jer mi niko neće vjerovati, ali ona zna Neno, ona zna, vjeruj mi, jeb’o sam ju. Pušila mi je kurac i sjela na njega. Jebavali smo se pola sata.”

lizanje glavića

„Dobro, dobro Mićo, ‘ajde pa se vidimo sutra.” „Otišao je!” „Neno, nije to bila dobra ideja, nikako!” „Dođi ovamo.”

Prišla mi je, haljina je jednostavno sa nje nestala. Podigao sam ju i odneo u sobu. Spustio sam ju na krevet, bila je više mokra nego vlažna. Dve pomješane sperme izlazile su istopljene iz njene vagine.

Sisao sam joj bradavice i ljubio grudi. Zavukao sam ga ponovo unutra. „Ahhhhhhh, jojjjjjj, ahhh, uh uh joj a”, primala ga je. Jebavao sam ju polako, ulazio je kao podmazan u nju. Stenjala je i sisala moj vrat. Izgrizla me je cijelog, sav sam se crvenio, nije to osjetila da radi jer ga je primala do kraja u sebe.

Treći seks te noći

Prebacio sam ju na sebe i prepustio joj da se jebe koliko hoće i da ga uzima u sebe koliko može.  Mješala je na kurcu, bilo je super. „Joj, joj, joj ahh, ahhh, ahhhh”, stenjala je dok je jahala moj kurac. „Ah joj, kako je velik, ahhh joj Neno, ah joj ah joj ahhhhh.” Jebavali smo se dugo, nisam mogao da svršim, ona je svršila dva-tri puta. Napokon sam kasnije špricnuo u njenu sočnu vaginu koja se razradila i primala ga do kraja. Nije se više onako jako derala, njena vagina se malo prilagodila na mog monstruma.

Zaspali smo tako, nismo ni otišli taj dan na posao. Ustali smo se oko 12 sati. Uz kavu smo razgovarali o svemu.

reverse cowgirl

Telefon je zazvonio. Bio je to Mićo! „Gdje si Neno!!!” „Evo sad se digao, mrtav sam od alkohola.” „Ma i ja sam, mamuran jako. „Izvini što sam srao jutros kod tebe, izvini jebi ga.” „Nema veze Mićo, bili smo pijani.” „Ali Neno, znaš, jarani smo, ali ono je istina što sam ti rekao.” „Znam!” „Šta znaš?” „Pa da je istina!” „Šta?” „Pa to što ti misliš!” „Znači znaš!” „Šta znam?” „Pa za ono!” „Mićo, ja nemam pojma šta ti govoriš, ja se šalim s tobom, bili smo pijani kao deve, šta se desilo? Ne znam o čemu pričeš. Ali i nije bitno, vidimo se kasnije, važi?” „Važi”, spustio je slušalicu.

Nikada o tome nismo ni pričali; njemu valjda neprijatno a mene nije interesiralo ono što sam već znao. „Jel’ to bio Mićo, Neno?” „Je!” „Šta kaže?” „Pa ništa, htjeo mi je reći za sve ono, ali nisam mu dozvolio i ostalo je na tome.” „Neno on je mene jebao i svi troje to znamo.” „Znamo nas dvoje, a on nek misli da li je ili nije, tako je bolje za sve nas. Jedino ako se ti ne bi još koji put jebala sa njim?”

Šutila je i samo slegla ramenima. „Znači jebavala bi se opet?” „Ne znam mislim da bih! Zgodan je i mlad, ima lijep i normalan kurac, i zna isto da jebe. Da, želim opet da se pojebem sa njim, ali ovaj put bez tvoje igre.” „A ja?” „Šta ‘a ti’?” „A sa mnom?” „I sa tobom, jer sad ću se ja malo igrati sa vama dvojicom, znaš. A nećete to nikada saznati! Sad ću ja napraviti igru u troje ali samo za dvoje, svaki put…”

Nastavak: Kako se desilo jebanje moje stare, V dio

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o
error: disabled