Lekcija 3: Sharing is Caring

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Lekcija 2: One hoće isto što i mi, one hoće isto što i mi

Jana i ja smo se obukli i požurili nazad. Par puta sam je uhvatio za dupe kad sam bio siguran da nas niko ne vidi. Želeo sam da zastanemo negde i još se poigramo, ali morali smo da žurimo. Ja sam skroz izgubio pojam o vremenu, no na svu sreću smo stigli na vreme, čak i malo ranije. Ostali su došli desetak minuta kasnije.

Jedini problem je bio u tome što ništa nismo ručali. Bio sam gladan kao pas, a znao sam da nemam vremena da odem do kuhinje, pa sam prošetao malo po okolini tražeći da li neko ima nešto za jelo. Jana je ostala na stepenicama da se sunča – sela je negde pri sredini stepeništa, podigla suknjicu na gore i spustila bretele, zatvorila oči i uživala u suncu. A ja bih najradije da se skine gola i namaže cela maslinovim uljem, pa da je gledam kako se cakli na suncu tako sočna i jebozovna.

Na drugim stepenicama je radila sledeća ekipa koju je vodila jedna mala Francuskinja. Njih šestoro su pre podne bili raspodeljeni na košenju i održavanju onoga što je već sređeno, a popodne su radili stepenice. Prišao sam i pozdravio se sa svima. Odmah sam se predstavio kao šef grupe B i pohvalio se kako smo u toku prepodneva našli najbolji način da se stepenice srede i da ćemo im pokazati kad se svi skupimo.

Ekipa koju je vodila mala Francuskinja nije delovala mnogo fizički sposobno i odmah sam pomislio kako će se prilično pomučiti sa izvlačenjem i obrtanjem kamenja sa gazišta na stepeništu. Bilo ih je šestoro i bukvalno je najkrupnija osoba u grupi bila jedna devojka iz Norveške, visoka skoro kao ja. Bila je viša od sva tri momka iz grupe: Rumuna koji mi je dao premalu odeću juče, francuščića koji je bio još niži od malog Rumuna i jednog ćutljivog mekušastog Italijana koji se rukovao hladnom i znojavom rukom, mlohavim stiskom.

Odmah sam se bog zna kako pozdravio sa Rumunom i zahvalio mu što mi je dao šorts i majicu. Tad smo se i zvanično upoznali: on kaže Adrian, ja kažem Marko. On se ozario, pa smo pričali par minuta. A kada sam se rukovao sam malom Italijankom ona mi je stegla ruku koliko god je snažno mogla, onako muški.

– Imaš dobar stisak – kažem ja. A ona je samo ozbiljno klimnula glavom. Nije bila pričljiva i delovala je baš uzdržano i poslovno, i prema meni i prema ostalima iz svoje grupe.

Pitao sam Rumuna da nema možda neke preostale klope, na šta je on rekao da mu je ostalo pola sendivča od sinoć i dao mi dva parčeta bajatog hleba između kojih je bio neki namaz od rukole, bosiljka i belog luka. Ja sam mu se zahvalio i krenuo da žvaćem tu katastrofu. Pojeo bih bilo šta, realno, samo da preguram do večere.

Bio sam još malo sa njima, kada sam začuo graju sa dna stepenica. Spustio sam se sa vrha stepenica na kojima je radila Italijankina grupa do vrha naših stepenica i video da si svi naši tu. Sišao sam i pozdravio ih sve, rekao da se nadam da su se odmorili u međuvremenu zato što nas čeka dosta posla. Video sam odmah da Abril namerava da se ubaci, pa sam je preduhitrio:
– Abril, ti i ja idemo do grupe C sada da im pokažemo kako se vadi kamen.

Ostatak ekipe sam organizovao tako da Jan i Felix zajedno vade kamen po kamen, okreću ih i onda ih Jana i Jasmin zajedno „brišu” i „peru”, čisto da bi i one bile nečim zaposelene. Ja i Abril smo se odmah popeli gore do grupe C, gde smo ih zatekli kako pokušavaju da prebroje koliko ima kamenova u stepenicama. Ja sam odmah preuzeo inicijativu:
– Brojanje kamenova neće vam pomoći da makar jedan kamen pomerite. Sad ćemo vam nas dvoje pokazati kako se to radi.

Izvadili smo kamen sa vrha stepaništa na sličan način kao što je Felix izvadio prvi kamen kod nas, s tim što sam ja koristio remen prilikom vađenja kamena, jer je bio stvarno kompaktan i težak. Abril mi je pomogla da ga spustim i da ga prevrnemo. Ekipa C nam je oduševljeno tapšala, bilo im je drago da vide da je vađenje kamena ipak moguće, a nije ni mnogo teško. Barem je to njima tada tako izgledalo. Ja sam im objasnio kako treba da povade sve kamenove u jednoj vertikali, pa da krenu da ih obrću od najdonjeg, nazad ka prvom koji su izvadili, pa da tek onda pređu na sledeći red.

Svi su nam se još jednom zahvalili i mi smo krenuli na dole.

oznojana riba sa mokrom kosom i u mokroj majici

Jan i Felix su radili punom parom, ali se videlo odmah da im je strašno naporno. Bili su potpuno mokri od znoja, u licu potpuno crveni. Stenjali su i roptali. Jana i Jasmin su takođe bile zadihane i preznojane, iako njihov deo posla uopšte nije izgledao tako teško.

Do kraja smene smo svo šestoro pocrkali, a nismo uspeli da povadimo do kraja ni prvu vertikalu stepenica. Ja sam prebrojao da u svakoj vertikali ima 40 kamenova i da ima 20 vertikala na šest metara širine stepeništa. Nije mi uopšte delovalo realno da ćemo za dve nedelje završiti celo stepenište.

Završili smo malo ranije jer nisam hteo da se dalje forsiramo. Tek je prošlo tri popodne i nas šestoro smo se lagano odvukli do svojih soba. Bilo je dva sata do početka večere i imali smo vremena da se odmorimo malo.

Bio sam potpuno ulepljen od znoja i očajnički mi je trebalo pranje. Već na vratima sam rekao Slovaku:
– Nemoj da si opet potrošio svu vodu. – On se nasmejao:
– ‘Ajde onda na smenu da se istuširamo jer imamo samo jednu kantu vode. – Tako smo se dogovorili; on će da se pokvasi i izađe napolje da se nasapunja, pa se ja pokvasim. Zamenimo se, i dok se ja sapunjam, on se ispira, i na kraju se ja isperem.

Čim smo ušli, poskidali smo se i Jan je uleteo u kupatilo. Održao je reč i posle minut je već bio napolju sa sapunom u ruci:

– Marko upadaj sad ti. – Ja sam u trenuku ostao začuđen jer mu se među nogama klatila tako masivna kurčina, da nisam mogao da verujem.
– Jebote koliku kurčinu imaš! Ti meni jutros kažeš da neću moći da se odbranim od žena, a vidi tebe. Kad bi znale šta imaš u gaćama, stajale bi u redu ovde pred vratima.
– Hahah, da, moj kurac je uvek predmet interesovanja. U klubu su me od puberteta zvali „Jan Gromada”. Ali samo da znaš da nije lako kad imaš veliki kurac, ima dosta problema.

drkanje kurca ispod tuša

Sad sam ja uleteo pod tuš.

– Kako to misliš da ima dosta problema? – Doviknuo sam mu dok sam se prskao vodom iz kofe. Ubrzo sam izašao da se zamenimo, a on mi je dodao sapun i objašnjavao:
– Kurac mi se malo teže digne, treba baš da se uzbudim. I tada može da se desi da se spusti. Devojke se često uplaše kad vide koliki je. Misle da će da ih boli, pa se stisnu. Ne mogu da se opuste, ne budu dovoljno vlažne. Meni se u toj situaciji vrlo brzo spusti kurac.

Ja sam klimao glavom sa razumevanjem, ali sam u sebi mislio – liče, imaš ogroman kurac i sad još ispada da treba da mi te bude žao…

Dok se on ispirao ja sam se sapunjao i razmišljao o svemu što mi je rekao. Pala mi je na pamet jako dobra ideja:
– Jan, mislim da znam jednu devojku koja se neće uplašiti tvog velikog kurca.
– Koju? – Pita on izlazeći iz kupatila. Sad sam ja ušao da se ispiram.
– Janu – samo sam kratko rekao.
– ‘Op – otvorio je vrata od kupatila i proturio glavu unutra. – Janu?! Kako znaš?!
– Lepo – kazem ja – rekla mi je da voli velike kurčeve kad sam je jebao danas. – Jan je samo širom otvorio usta. Ostao je bez reči.
– Lažeš?! Kad si je jebao!? Kako?! – Sve sam mu ispričao i video da je kurac odmah krenuo da mu bubri.
– Jel’ bi je jebao?
– Uf, još pitaš!
– Hoćeš da je pozovem?
– Uf, kako da je pozoveš?
– Da je pozovem da dođe ovde i da uzmemo zajedno da je jebemo. – Kurac nastavlja da mu raste dok zbunjeno pita:
– Kad? – Među nogama mu se klati kurac debeo kao limenka koka-kole i dugačak kao dve limenke. Ništa slično nisam video u životu.
– Ja kazem sad! – I meni se opasno digao.
– Ufff! – Samo kaže Jan i odmahuje zbunjeno glavom. – Ja sam uzeo telefon i napisao Jani: „Dođi brzo kod mene u sobum imam iznenađenje za tebe”. Ni minut kasnije dobijam odgovor: „Dolazim odmah”.
– Evo je dolazi – kažem Janu. On u neverici odmahuje glavom i steze kurčinu desnom rukom.

Obojica stojimo potpuno goli na sred sobe, okrenuti ka vratima i stežemo kurčeve. Ja sam toliko napaljen da me bole muda. Sva sreća, u roku od par minuta vrata se otvaraju i Jana upada unutra. Krenula je nešto da mi kaže i zanemela kad je videla da je i Slovak tu.

dva tipa sisaju bradavice i devojci drkaju pičku

– Skidaj se. Sad ćemo da te jebemo – kažem ja bez ikakvog uvoda.

Ona je bez reči skinula haljinicu preko glave u jednom potezu i u drugom se rešila gaćica. Ćutala je, nepomična i gola ispred nas dvojice, pogleda zalepljenog za Janovu kurčinu. Jan je isto ćutao i gledao nju.

Ja sam je pozvao kažiprstom da mi priđe, a ona se na to malo sabrala i krenula ka meni. Ja sam je zgrabio i uvalio joj jezik u usta. Ona je odmah prihvatila igru. Ljubili smo se divlje dok se moj dignuti kurac trljao o njen stomak. Desnom rukom sam joj snažno gnječio dupe i grabio na dole. Stresla se čim su mi vrhovi prstiju dotakli njenu pičkicu i video sam da je vrela i mokra.

Postavio sam je na ivicu kreveta u doggy i vrlo lako ušao u nju. Jana je zastenjala i počela da cvili i stenje dok sam je jebao. Ja sam je uhvatio za rame i bok i nabijao je, i nabijao je… Tako mi je prijala njena vrela pička, da nisam imao nameru da je pustim ni na tren.

pušenje kurca i nabijanje na kurac

Jan je prišao sa druge strane kreveta i mala mu je ubrzo drkala i lizala kurac. Bio prevelik za njena usta. Mogla je samo da primi njegov nabrekli glavić i da ga sisa. Zato ga je radije drkala i lizala sa strane. Od tog njegovog ogromnog kurca u rukama, Jana se potpuno raspomamila. Mešala je dupetom i vriskala a pička joj je šljapkala koliko je bila mokra dok sam je nabijao. Svršila je jednom ili dvaput, a ja nisam stajao, i bio sam već vrlo blizu.

– Uzmi ga u usta! – Viknuo sam u žaru jebačine.

Jana je pokušavala da proguta koliko god je mogla Janovog kurca, ali se realno gušila već na prvoj trećini. Ja sam bio gotov. Nabio sam joj ga do kraja i čvrsto je držao za bokove dok sam praznio muda u njenu vrelu pičku. Čim sam svršio, lupio sam je jako po dupetu i viknuo:
– Sledeći!

devojka drka jedan gurac a prima drugi

Kako sam izvadio kurac iz nje, sperma je krenula da se sliva među njene široko raširene noge. Jan je izvadio kurac iz njenih usta i ona je zacvilela i duboko udahnula, boreći se za vazduh.

– Dobro sam je podmazao spermom – rekao sam Janu – sad će moći bez problema da primi tvoju monstrumsku kurčinu.

Zamenili smo se. Jan joj je prišao od pozadi a ja od napred…

Pomazio sam je po glavi i sklonio kosu koja joj je pala preko lica. Bila je skroz zajapurena. Šapnuo sam joj: – Jsi li spremna mala? – a ona je tiho mrmljala da je spremna, da bi ciknula u trenutku.

Jan je ulazio u nju. Ulazio je u nju lagano a ja sam joj Šaputao da se opusti, da će sve biti dobro i da se samo prepusti.

Ljubio sam je u vrat, grizao joj rame. Čvrsto me je zagrlila i uplašeno šaputala kako je preveliki za nju, kako će joj pocepati pičku. A ja sam je hrabrio:
Tražila si veliki kurac i ja sam ti istog dana ispunio želju.
– Mmmm ti si moj heroj – mazno je šaputala, da bi u sledećem trenutnu opet zacvilela uplašeno. Jana je cvilela i lizala mi uvo: – Ah kako je velik, nikad ništa veće nisam imala u sebi – stenjala je bezobrazno. Ja sam je i dalje držao zagrljenu i mazio i ljubio, ali sam po kretanju njenog tela osećao kako je Jan uhvatio dobar ritam i jebe je sve brže. A i ona je stenjala sve ujednačenije.

ulaženje kurca u pičku od pozadi

Nisam mogao da odolim, pa sam skliznuo rukom niz njene sise i stomak do nabrekle pičke, vrele i skroz razvučene oko Janovog kurca. Čim sam počeo da kružim prstom oko njenog klita, Jana je počela glasno da stenje i vriska.

U sledećem trenutku sam grubo zgrabio njen klit i počeo da ga drkam iz sve snage, a Jana je počela da nekontrolisano meša dupetom i vrišti.

Svršila je ekspresno a ja sam nastavio da je drkam. Vrištala je.
– Jebi je jače! – govorio sam Slovaku – rasturi je. On je zgrabio za guzove i navlačio na kurac, a ja sam joj drkao pičku. Svršila je ponovo, i opet. I vrištala je. I tresla se. A onda sam joj nabio kurac u usta.

Dok se grčila od nekoliko vezanih orgazama, ustao sam ispred nje sa kurcem koji se ponovo digao i stavio joj ga u poluotvorena usta. Ona me je spremno dočekala i počela da ga sisa. Klatila se u dobrom ritmu između nas dvojice; čas ju je on navlačio, čas ga je meni gutala.

Uhvatio sam je sa obe ruke za glavu, provukao joj ruke kroz kosu i lagano je jebao u usta. Vadio sam kurac do glavića a ona ga je ponovo gutala. Gledala me je u pravo u oči, pogledom u kome su se mešali oduševljenje, zahvalnost i zaljubljenost. Nisam skidao pogled sa nje, kao da je sve stalo.

nabijanje kurca devojci u usta

– Blizu sam – prekide nas Jan. On ju je i dalje neumorno navlačio na svoju džinovsku kurčinu.
– Pa napuni je, šta čekaš? – kazem ja. Jana me gleda u oči, sa ustima punim kurca i mumla nešto. Ne znam da li odobrava ili ne.
– Aaaa tako sam blizu – brunda Jan.
– Napuni malu – urlam ja dok je iz sve snage jebem u grlo. Više se ona i ja ne gledamo u oči, sada se Jan i ja trkamo ko će pre da šukne spermu u nju.
– Svršiću – stenje Jan. I Ja sam gotov u sekundi. Urlam i sipam spermu direktno u Janino grlo. Jan stenje sve glasnije: – Svršavaaaam – urla i on, nabija je iz sve snage tako da joj moj kurac ispada iz usta, a ona urla od bola i zadovoljstva nataknuta cela na njegovu kurčinu. Jan se grči, puni je spermom, sigurno mu se ceo kurac grči u njoj jer Jana prevrće očima i počinje da se trese, maltene kao da ima neki napad.

Jan svršava do kraja i pušta je. Ona se samo skljokala preko kreveta. Svi dahćemo zadihani. Jan brunda, Jana cvili.

ogroman kurac prazni spermu u pičku

Jan se obratio Jani na slovačkom, ili na češkom, ali kapiram nekako da govore jako sličan jezik, u svakom slučaju. Ona je odgovorila sa jednim tihim i otegnitim potvrdnim „mhmmm”. On je rekao da ide da se još malo istušira, a ja sam čučnuo pored Jane i mazio je po kosi.

– Jel’ bilo dobro? – Pitao sam je.
– Bilo je najbolje u životu – promrmljala je Jana kroz blagi smešak.

Obišao sam oko kreveta i došao joj od pozadi. Na dupetu joj se i dalje ocrtavala moja šaka od onog jakog spenkovanja kad sam prvi put svršio. Čučnuo sam pored kreveta i počeo da joj prvo mazim dupe, pa da ga stežem. Ona je tiho stenjala i malko je raširila noge. Pri svakom gnječenju iz nje bi curnulo po malo Janove sperme. Izgleda da ju je baš ljudski napunio…

Počeo sam bez najave da je lupam rukom po dupetu, jako. Jana je vrisnula ali je istovremeno istrćila guzu na gore. Nastavio sam, i posle još dva-tri udarca, Jana je prilično glasno stenjala i vriskala.

Slovak je izašao iz kupatila i kad je video šta radim, odmah je prišao i stavio Jani pred facu svoj spušteni kurac, koji je i u tom stanju bio ozbiljno velik. Jana ga je usisala u usta i krenula da ga puši, da ga guta, a ja sam je tukao po guzici. Udarao sam je na svakih desetak sekundi otprilike, a ona je pušila i vrpoljila se, očekujući naredni udarac.

dok je jebe od pozadi, spenkuje je po guzi

Kako sam nastavio da je tučem, ona je sve bolnije cvilela, uvijala se i trzala. Dupe joj je gorelo, a ja sam je uhvatio drugom rukom za potiljak i navlačio je na Janovu kurčinu koja se već dovoljno digla, da se Jana gušila i grcala.

Namazao sam kurac maslinovim uljem i krenuo da ga lagano guram Jani u dupe. Ona je iznenađeno ciknula, valjda je mislila da ću joj ga staviti u pičku. Ali njena pička je bila tako temeljno napunjena spermom, da je sve vreme dok sam je tukao, iz nje ispadalo po malo sperme. Da li je bila samo Janova ili je bilo i moje, to ne bih znao da tačno kažem.

Čim mi je glavić nestao u njenom dupencetu, znao sam da mogu lepo da uđem i nabio sam joj ga do kraja. Ona je cičala i mumlala, i dalje sa Slovakovom kurčinom u grlu. Meni poza nije baš odgovarala, pa sam je povukao na sve četiri, tako da je Janov kurac ispao iz njenih usta.

Bio se baš digao i uopšte mi nije bilo jasno kako i gde joj je stao dok ga je pušila…

Počeo sam žestoko da je nabijam a ona je vriskala svaki put kad bih joj uterao kurčinu do korena u dupe, a moja muda je opalila po pički.

– Voliš moju masnu žilavu kurčinu, jel’ da?
– Daaaa – cičala je Jana.
– Šta još voliš, perverzna droljice?
– Aaaa sve što mi raditeeee… tako je dobro – cvilela je bezobrazno.

Ja sam usporio jebanje, ali ona je nastavila da meša dupetom i za tren se situacija tako obrnula da sam ja stajao nepomično, a ona se lagano navlačila na moj kurac i tiho stenjala. Uživala je.

jebanje u guzu i pušenje kurca

Ja dobacih Slovaku maslinovo ulje da podmaže kurčinu i ubrzo se pomerih u stranu da je prepustim njemu. Kad je Jan krenuo da joj monstrumskim glavićem širi čmarić, Čehinja je ukrstila očima i otvorila usta iz kojih se začuo iskonski krik.

Ja sam prešao napred, opet čučnuo ispred nje i zagrlio je, a ona je uplašeno govorila kako je prevelik, kako ne može da izdrži. Trzala se celim telom, a ja sam je još čvršće uhvatio.

Jan je polako navlačio i vadio ga, jebao je trećinom kurca, a ona je ukrstila oči i pričala mi nešto na slovačkom. U meni je tad nešto prezupčilo i opet sam se osetio kao onda kad sam gledao pandura kako maltretira one male Rumunke. Poželeo sam da zavežem Jani šamarčinu , da joj cela glava zazvoni dok je Slovak navlači na svoju montrumsku kurčinu.

velika kurčina ulazi u podmazanu guzu

Umesto toga sam joj uhvatio obe ruke i savio ih iza leđa. Telo joj je bilo priljubljeno uz krevet, noge savijene u kolenima a guza joj je štrčala na gore.
– ‘Ajde bre, stavi ga celog! – viknuo sam, a Jan ju ju zgrabio i sjurio joj kurac u dupe. Sekundu pre nego što se to desilo, Jana je razrogačila oči, ali ja sam joj istovremeno čvrsto stavio ruku preko usta da ne bi mogla da vrisne.

Kad joj je Slovak sjurio kurčinu u dupence, počela je da vrišti u moju ruku i da se trza, a ja sam vikao:

– Jebi je sad, ne puštaj je. – Jan se od mog bodrenja totalno raspomamio: jebao je malu brzo i jako. Već posle manje od minuta, njoj su se oči prevrnule na gore i počelo je celo telo da joj se trese. Ja sam je pustio, uplašivši se da ima neki napad ili tako nešto, ali ona je zapravo svršavala i iz usta joj se otegao urlik „daaaaaaaaaaaa”, nakon čega je ostala da nepomično leži, a Jan je nastavio da je jebe, ali mnogo slabijim tempom, jer mislim da se i on uplašio.
0
Da li ti se desilo ovako nešto? Zamisli se u ovoj situaciji...x

Ja sam otišao u kupatilo i na brzinu se tušnuo, nabacio onaj tanki šorts i izašao napolje. Imao sam dogovoreno da se nađem sa Dimitrom.

veliki kurac ulaz devojci od pozadi u dupe

Jan i Jana su i dalje bili u istoj pozi, on ju je pažljivo karao u dupe, a ona je ležala poluonesvešćena od jebačine. Mahnuo sam im i i rekao:
– Lepo se družite, vidimo se kasnije… – I iskoračio napolje.

Nastavak: Tucanje na kamenu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 5]

Autor ovog posta je:

Max


Ja živim život koji nisam birao sam…

Ako želiš direktan kontakt sa Maxom javi se na mejl [email protected]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x