Matoroj pički ni fisting nije dovoljan

Registrovani korisnici ne vide reklame

Glavna akterka ove priče je anonimna dama rođena 1972. sa trenutnim prebivalištem u Novom Sadu. Iz ljubavi prema novcu i prema kurcu voli da se pojebe sa svima. Kroz njenu kuću su prošle desetine, sada možda čak i stotine muškaraca, zato i ne čudi ono što sledi u nastavku. Nažalost nemamo sliku dame, jer nikad nije volela i nije dala da se slika ili snima. kako ona kaže. zbog diskecije jer je u ozbiljnoj vezi. Da je u ozbiljnoj vezi govori i podatak da međunožje ne brije iz prostog razloga jer joj to partner ne dozvoljava i misli da će tako sprečiti da ga žena vara. Naravno da nju ništa ne može da spreči jer ona voli dve stvari: pare i kitu.

hot-pussy-close-up
Sasvim slučano tokom predigre sam primetio da je dama dole mnogo šira nego većina žena. Za početak dobila je jedan prst u njenu dlakavu pičku, jedan prst nije ni osetila niti sam ja osetio da sam joj gurnuo, ubacio sam joj i drugi, potom i treći, četvrti prst…

Uživala je u tome, pa sam odlučio da probam da stavim i palac odnosno celu šaku. Četiri prsta i vrh palca su uspela da uđu u njenu pičku ali opet to nije cela šaka, i ona i ja smo želeli da uđe cela šaka u nju.

Jasno je bilo da nam je potreban neki lubrikant kako bi to uspeli. Neočekivajući da će stvarno pristati na to, predložio sam joj da uzmemo ulje iz kuhinje i da onda probamo. Pristala je.

Obzirom da sam bio kod nje pitao sam je gde joj stoji ulje na šta je ona odgovorila da će ona otići do kuhinje, izvukao sam prste iz nje otisla je i vratila se sa uljem. Legla je i raširila noge, prvo sam namazao prste uljem pa potom i njenu dlakavu pičku i krenuo da guram polako. Uz ulje je sve mnogo lakše išlo.

tumblr_mcvhfvcj2c1r2sy0fo1_

Četiri prsta i palac uz pomoc ulja su upala u njenu pičku, u jednom momentu cela se šaka nalazila u njoj. Jebao sam je rukom koja je bila do zgloba u njoj. Prvo sam to radio polako, pa sve jače i brze, njene reakcije nije bilo pa sam počeo brzo da je jebem celom šakom. Samo je stenjala, izgleda da su porođaji i stotina muškaraca uticali na njenu pičku.

Izvukao sam šaku iz nje i stavio kondom i počeo sam da je jebem. Sigurno posle šake nije ni osetila kurac ali bilo me je baš briga ja sam je tako razvaljenu jebao, dok je ona stenjala (verovatno glumila) ubrzo sam i svršio…

tumblr_n66vvxwnwu1sv7laoo1_400

3 nedelje nakon toga, dopisujemo se sms-om:

– Jel’ imaš vremena da svratim na brzaka?
– A ko si ti?
– Još me nisi zapamtila 😀
– Eeee… imam, jel’ znaš gde sam?
– Na Klisi? Čekamh da uzmem pare pa dolazim. Odigrao sam tiket, za sad mi dolazi, ako dođe odmah dolazim d ate malo dohvatim.
– Znači još nije sigurno da ćeš doć?
– Čekam pare…
– Ja sam slobodna do pola četiri… na Klisi sam još… samo ne znam da li si već bio na ovu adresu?
– Bio sam pre 2 nedelje kad sam ti stavio celu šaku u picu. Sećaš se?
– Aaahahahaaa… samo sad ne smemo da koristimo ulje.
– Nema sad nazad, navukla si me na to sad stalno moram prvo d ate jebem rukom 😀 Jel’ onaj tvoj nije primetio da ti je raširena pica?
– Može ali ćeš morati da ližeš jer moramo bez ulja to raditi… nije, samo je primetio da je puna ulja i imala sam problem s njim zbog toga 🙁

preview-mp4

– Kakav problem?
– Pa ispitivao me otkud mi toliko ulja u pici… 🙁 tako da ti lizanje ne gine ako hoćeš da budeš moj ginekolog 🙂
– I kako si mu objasnila otkud ulje u pički? Znaš da ne volim da ližem. Ne teraj me na to 😀 haha
– Rekla sam das am stavila lek pa je zato tako masna. Pa kako onda misliš da gurneš celu ruku unutra? 🙁 Znaš da moram biti skroz mokra inače me boli…
– Dobićeš ti opet taj lek u pičku 😀 Nabavićemo one tanke rukavice da lakše uđe rukau pičku. A ti mu ne moraš dati d ate jebe isti dank ad i ja. Strpi se malo, nije valjda das am te toliko loše jebao pa da moraš i njegov da primiš? Sad nemam vremena, jel’ možeš do pola? Samo mi još treba da nas taj tvoj Bosanac uhvati na gomili 😀
– Da, on radi do pola 4 i do tada sam slobodna i sama. Ma nikako ulje, jedino ćemo probat’ vodom. Malo ćemo sipati u picu i ti ćeš pokvasiti ruku… Moraćeš naći nekog druga koji voli da liže 3:)  pa da mi zajedno budete ginekolozi 3:).
– Važi, povešću nekog druga pa da te dobro iskaramo. Digla si mi ga sad. Jel’ imaš vremena za jedan vruć telefonski razgovor da mi pomogneš da svršim?
– A gde si ti sada?
– U Petrovaradinu. Bio sam kod drugara.
– E jbg… a mogao si doć’ pa dok me pogledaš mogao si izdrkati i sebi 3:).

tumblr_n5jzdafijv1qb18qmo1_500

– ‘Ajde da te nazovem da mi malo pričaš šta bi volela da ti radimo u grupnjaku. Da ga izdrkam uz tvoj glas 🙂
– A mogao si i sa drugom… Bilo bi eksta… lakše mi je da ti kuckam… ne volim da pričam tako nešto preko telefona.
– A šta bi ti još voleo da mi uradiš? Imaš li još neku želju da bi probao? 3:)
– Pa lepše je kad razgovaramo. Ako nisi sama u kući idi u wc i da te nazovem. Jesi bila sa dvojicom muškaraca istovremeno? Mislim da si mi pričala da ste ti i Ivana bile kod nekog na grupnjaku. Ali me zanima dal’ si ti sa 2 muškarca pravila grupnjak.
– I ja sam se napalila… baš mi je pica mokra…
– Uu al’ bih te sad tucao tako mokru. Želeo bih da ti ga polako stavim u guzu. Jel’ si probala anal?
– Da, bila sam sama sa 2 muškarca. 3:) Dok me je jedan jebao drugom sam pušila. Oni su mi sisali i muzli bradavice, lizali mi picu i čmar. Gurali mi vibrator i drkali mi klitoris. Oboževali su da me gledaju dok mi prska iz pice. Vezali me za krevet da ne mogu da se otimam. Ma bilo je ekstra. Sve što im je padalo na pamet su mi radili. Probala sam i to… ali je to prljavo jbg. Treba prvo neko da me očisti inače sve ostaje na gumici… a to nije prijatno.

tumblr_nmdu8nak6e1skv4oco4_500

– Zamisli osećaj da te drugar i ja raširimo i jedan ispod tebe stavi ti u guzu, a ja od gore u pičku i tako te tucamo dok ti sisaš moje prste koje sam ti stavio u usta. Da ti zapušimo sve rupe koje imaš i da te slušamo kako sa zadovoljstvom stenješ. Opiši mi kako je Ivanu i tebe tucao onaj lik. Šta ste mu radile perverznjakuše? :S 😀
– Jesi li probao već anal?
– Jesam. Treba malo muke dok se ne raširi guza. Ali onda je pravi užitak. ‘Ajde javi se da svršimo zajedno.
– Neeeee… šta još voliš od perverzija? 3:)
– Trenutno me najviše pali grupnjak jer ga još nisam probao. Jel’ imaš nekog pa da dođemo jednom u isto vreme da te razvalimo onako kako ti voliš? Šta bi volela da ti radimo?

tumblr_nols032yf71sw8qefo1_500

– Što se ne javljaš, nije valjda da ti se već osušila pička? Ili čekaš da ti dođe Bosanac da te izjebe tako napaljenu?
– Da, čekam mog Bosanca…
– U kojoj pozi voliš da te tuca? I koliki mu je?
– Eeee odo’ sad, čujemo se kad budeš mogao doć’… čaossss!
– ‘Ajde. Misli na to kako ću da te jebem sa drugom dok budeš pušila i guzila se sa tvojim Bosancem :* Čujemo se.

tumblr_nrt1nutgzp1utmqpko1_500

3 dana nakon ovog četa svratio sam do nje. Započeli smo predigru i razgovor o ruci u njenoj pički. Sada je insistirala da je opet izjebem rukom, ali ne uz pomoć ulja jer za 2h muž završava sa poslom i ne može opet da mu se pravda što joj je pička puna ulja.

Predložio sam kremu koja je bila prored kreveta ali se ona plašila da je i krema masna i da će se zadržati u njenoj vagini. Predložila je vodu, i otišla do kuhinje i donela posudu sa mlakom vodom. Uspeo sam uz pomoć vode da gurnem celu ruku u nju, jebao sam je rukom dok je ona napaljeno stenjala i bezobrazno pričala.

tumblr_nmv8tmepzk1u3ukqgo1_500

Pitala me je šta bi joj još radio? Odgovorio joj svašta, na šta me je upitala: „A šta tačno?” Rekao sam joj da bi joj svašta gurao u pičku. Pitala je šta. Rekao sam dezodorans. Na šta je ona odgovorila da je to malo. I bila je u pravu jer joj staje cela ruka u pičku, dezodorans ne bi ni osetila. Rekao sam joj da onda stavimo flašu. „Jel’ bi volela da osetiš flašu u pički?

Kao što nisam očekivao da ću je jebati rukom tako nisam očekivao ni da će hteti flašu da joj guram u pičku.

Ona je samo odgovorila: „Imaš flašu na stolici ispod jakne”. Ustao sam sa kreveta i podigao jaknu, bila je ispod jakne polu prazna plastična flašica od kokte 0.5l.

To sam do tad gledao samo u pornićima da žene guraju flašu u pičku, i razmišljao sam da navučem kondom na flašu ili da je operem, ali ona je leža, ni na kraj joj pameti joj nije padalo da treba da denzifikujemo flašu, te sam prećutao i prišao joj sa flašom. Namazao sam flašu vodom i stavio sam malo kreme.

Malo po malo, u nju je ušla cela flaša 0.5l. Flašu sam držao sam za čep jer je ostatak bio u njenoj ogromnoj pički.

thin-cute-blonde-greek-babe-fucks-a-big-coca-cola-bottle-wmv_snapshot_02-41__2012-12-10_17-58-30__m

Jebao sam je flašom brzo i divlje, nju nije bolelo, pa se nisam trudio da budem nežan i da brinem nego sam samo što brze gurao. Ona je istovremeno masirala svoj klitoris a ja sam je jebao flašom, odavno sam prestao da uživam u ovome, ali ona je uživala.

Nije mi bilo do njenog užitka ali me je fascinirala činjenica da joj guram divljački flašicu u pičku i da je to ne boli, da će čak da svrši. I svršila je, grčila se dok je svršavala, rukom kojom je trljala klitoris je odgurnula moju ruku sa kojom sam držao flašicu i polako je izvadila flašicu iz pičke.

Rekla je da je gotova, mislio sam da navučem kondom i da krenem tako razvaljenu da je karam, ali ona nije mislila tako. Rekla mi je da ga izdrkam, da je ona svršila i da je to to. Tražio sam da mi bar popuši ali nije htela ni to, već je uzela cigaru, zapalila i rekla da ga izdrkam.

Počeo sam da ga drkam a ona mi je jednom rukom masirala jaja. Nisam bio napaljen i nisam ga ni izdrkao. Posle 20 min. sam odustao, otišao do wc-a i završio sa njom.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x