Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, V dio

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, IV dio

Osjetio sam blago drmusanje, otvorio sam oči. To je bila mama.

– Hajde spavalice, stigli smo, budi se, nećeš valjda tako gologuz izaći iz auta? Mada ja iskreno nemam ništa protiv toga – reče mama i široko se nasmeja. Brzo sam navukao svoj šorčić i neku majicu. Baš tada tata nađe mjesto za parkiranje i zaustavi auto. Izađosmo iz vreline automobila, i protegnusmo se. Zapuhnu nas blagi povetarac koji je nosio miris mora, ulica je bila puna turista. Na sve strane sam video žene i devojke u kupaćim kostimima, okretao sam se kao u nekoj prodavnici igračaka, nisam mogao prestati da buljim u polugole žene.
– Zatvori usta da ti vilica ne ispadne – reče mama i glasno se zakikota.

Uđosmo u hotel i tata nas prijavi na recepciji. Uzesmo ključeve sobe 311 i uputismo se u nju. Soba je bila trokrevetna, s tim das u 2 kreveta bila spojena, a jedan je bio uz susedni zid. Odložismo stvari i tata povika: Ja se prvi tuširam, sav sam ulepljen od znoja – i uputi se ka kupatilu.

– Nisi samo od znoja, dragi… – reče mama i nastavi da raspakuje naše stvari.

Tata se osmehnu, skinu se gol pred nama i uđe u kupatilo, ne zatvarajući vrata. Skinuh se i ja, kurac mi je bio potpuno uparen u mom šortsu. Sjedoh raširenih nogu, na krevet, naspram kupatila i počeh gledati kako se tata tušira. Kurac mu je bio opušten, sa potpuno ogoljenim glavićem, kao posledica današnjeg žestokog drkanja. Lagano se trljao šamponom, posebno se zadržavajući na njemu, nekolko puta prevuče kožicu preko glavića da bi je dobro isprao, a to me u momentu napali. Tata slučajno baci pogled prema meni, vidje me kako sa zanimanjem posmatram kako trlja kurac, i pruži ruku prema meni.

sin ocu drka kurac pod tušem, drkamo jedan drugom

– Hajde dođi i ti, ima dovoljno mjesta za dvoje, a i lakše ćemo se istrljati – ustadoh bez riječi i pridružih mu se u plitkoj metalnoj kadi. Trljali smo jedan drugom nasapunjane grudi i ramena, i njegove snažne ruke se spustiše prema mojoj guzi. Lagano je nasapunja i pređe prstom nekoliko puta preko moje rupice. Njegovi nasapunjani prsti bez ikakvog otpora upadoše u moj šupak. Malo provrće prstom po mom čmaru, i opet nastavi da mi trlja guzu. Uze tuš i ispra me, okrenu me od sebe i zagrli me otpozadi. Njegove ruke počeše šarati po mom stomaku.
– Ne smijemo zaboraviti najvažniji deo, ispod te kožice može se svašta nakupiti, zato se mora redovno održavati čistim – reče i uze moj poludignut kurac u ruku. Lagano i nježno mi zavrnu kožicu, i pogleda preko mog ramena. – Izgleda da je to mama već veoma dobro očistila svojim jezikom. – Prodrka mi kurac još nekoliko puta, ispra me dobro od sapunice i izađosmo iz kade. Mama je bila već gola:
– Hajde požurite, hoću i ja pod tuš na brzinu, pa da idemo na plažu. Kako smo krenuli, propašće nam današnji dan za kupanje.

Dok smo ja i tata obukli naše kupaće, mama se već istuširala. Obukla je dvodjelni crveni kupaći kostim, izgledala je prelepo. Tata je nosio uski kupaći u kojem je njegov kurac sa velikim mudima dolazio do izražaja. Bili su savršen par.

Bio sam veoma ponosan na njih, i srećan što baš ja imam ovakve roditelje

Odosmo na plažu, bila je velika gužva. Odlučili su da prva dva dana idemo na normalnu plažu, jer se nešto renoviralo na objektima na nudističkoj plaži, pa je plaža bila zatvorena na par dana. Ali je tati rečeno da će sve biti sanirano najkasnije preksjutra. Jedva nađosmo mjesto da spustimo peškir, i sve troje otrčasmo u vodu. Bilo je prelepo, voda je hladila naša od puta pregrejana tijela. Zaigrao sam se u vežbanju ronjenja, i ne primetih kada se moji roditelji odvojiše od vreve kupača, i odoše malo dublje. Tražio sam ih pogledom, jedva ih ugledah podaleko od mene i zaplivah ka njima. Bili su se potpuno osamili, bili su zagrljeni i nešto su tiho razgovarali. Mama je ležala na velikom dušeku, a tata se pridržavao za njega i plivao u mjestu. Doplivah do njih:

– Zašto ste pobjegli od mene? – Prekidoše šaputanje i okrenuše se ka meni.
– Nismo bebo, samo mrzimo gužvu, a nismo te hteli prekidati u igri, lepše je ovdje, zar ne? – reče tata.
– Da – odgovorih, i priđoh skroz uz njih. Njihove ruke me privukoše k sebi i zagrlismo se svo troje.
– Volim vas – rekoh tiho.
– I mi tebe bebo, najviše na svetu – reče mama i poljubi me u glavu.

Njeno mokro tijelo na dušeku je bilo savršeno i veoma sexy, gledala me je očima punih ljubavi i mazila me je po glavi.

gola devojka na dušeku pluta na vodi

– Mogli bismo se malo poigrati, već kada smo na osami – reče tata i dopliva uz mene. Obojica smo bili na donjoj strani dušeka do maminih stopala, a dušek je bio okrenut od plaže tako da niko iz gužve ne može videti šta se dešava.

– Mamice, hoćeš priuštiti neku predstavu za svoje muškarčine, aaa? – reče tata.
– Naravno mili, sve za vas dvojicu – odgovori mama, i lagano spusti ruke prema svojoj pičkici. Raširila je noge na dušeku, i lagano prstima pomjeri u stranu platno njenog kupaćeg. Ugledasmo njenu mokru obrijanu pizdu, obasjanu suncem. Zatvori svoje prelepe oči i poče polako prstima razmicati svoje usmine. Pređe srednjim prstom preko svog procjepa a onda malo protrlja svoj klit. Polako poče zavlačiti prst u vlažnu pećinu, ječala je tiho i uživala.

Pod vodom ja počeh drkati, ne odvajajući pogled od njenog procjepa. Izvuče svoj srednji prst i polako ga privuče svojim usnama, oliza ga i polako posisa. Dok je taj prst sisala i lizala, drugom rukom nastavi igru sa svojom pičkicom. Kurac mi je bio tvrd kao kamen, i navlačio sam ga sve brže. Do mene tata je takođe drkao, ispustih moj kurac iz ruke i pružih ruku ka tati. Kada osjeti moju ruku na svom kurcu, on učini isto. Sada smo počeli da drkamo jedan drugom, sve vreme gledajući maminu malu igru. Ubrzavala je drkanje svoje pičkice, a i mi smo sve brže pumpali kurčeve jedan drugom.

– Uhhhh, kako mi treba kurac – majka muklo proreža. Hoću večeras da se dobro pojebemo, je li to jasno momci?

drkaju jedan drugom kurac u vodi

Obojica klimnusmo glavom bez riječi. Ona poče da se uvija na dušeku pod naletom jakog orgazma, mumlala je i cviljela kao ranjena životinja. To je i nama bilo dovoljno, počesmo da svršavamo. Tatina kurčina se trzala u mojoj ruci kao neka divlja životinja koja traži spas u bekstvu iz mog snažnog stiska, osećao sam svako pulsiranje pri pumpanju njegove sperme iz tih velikih muda. Ja sam takođe prskao moju mladu spermu kroz njegove stisnute prste, a talas orgazma me je praktično paralisao. Da se nijesam drugom rukom držao za dušek, udavio bih se sigurno. Mama klonu na dušek i opusti se.

– Je li bilo dobro momci? – upita moja draga mama.
– Naravno ljubavi, kao i uvek – reče tata i priđe sa strane dušeka do njenog lica i poljubi je snažno.
– Hajdemo sada iz vode, predugo smo na suncu. Ne bih voljela da večeras uzdišemo i grčimo se zbog opekotina od sunca, već zbog nekih lepših stvari – reče majka, okrenu se na stomak i lagano zavesla sa svojim dušeko ka obali.

Spakovali smo se i otišli u sobu, na brzinu smo se istuširali da speremo sol sa naših tijela, i otišli na večeru. Posle večere smo otišli u dugu šetnju pored obale. Šetalište je bilo veoma dugo, čak do sledećeg mjesta. Par puta smo odmarali u obližnjim lokalima uz hladno piće, i nakon višečasovne šetnje smo se vratili u našu sobu. Čim smo ušli tata navuče debelu zavjesu na prozore, i potpuno se oslobodi svoje odjeće.

– Ovako je ljepše, prevruće je.
– Tako je – odgovori majka i ona se poče skidati. Meni nijesu morali ni govoriti, jedva sam dočekao taj moment.

Za minut smo svo troje bili goli, tata ugasi svijetlo u sobi i iskradosmo se u mraku na našu terasu gdje su bile tri platnene poluležeće stolice. Terase su sa strane imale betonske zidove, tako da se ništa nije moglo vidjeti sa susjednih terasa. U mraku zavalismo naša gola tijela u stolice, tata donese meni i mami po hladan sok, a on uze pivo. Naredni sat smo sjedjeli tu uživajući u blagom povetarcu sa mora koji je milovao i rashlađivao naša gola tijela. Bila je gotovo ponoć kada uđosmo u sobu.

jebanje u voziću u bisex trojci

Tata upali samo malu lampu kraj uzglavlja kreveta, opruži se na široki krevet i reče:
– A sada moramo mami ispuniti obećanje, je li tako Ivane?
– Naravno tatice – spremno odgovorih i sjedoh na ivicu kreveta.

Mama nas pogleda očima punih ljubavi i strasti, i polako krenu prema nama…

Highlander197

Nastavak: Neobična nedjelja sa mamom i tatom na moru, VI dio

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4.3 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
VIDEO: Očuh joj je napunio čmarić
Jedna pohotna klinka i očuh koji joj je napunio čmarić... Šta mislite, koliko se to često dešava u stvarnom životu? ...
Mlada pastorka koju još uvek guzim
Polako je mala pastorka prilazila ka meni, a osećao se jak naboj energije. Spustila se na kolena i uzela ga u usta ...
Snaja ima najlepšu i najslađu pičku
Svaki dan smo se po tri-četiri puta jebali, snaja je bila vesela i raspoložena, zadovoljna žena, i brat je to primetio ...
„Mama, svršiću!"
Sada smo oboje bili u ludilu; mama je cikala i vrištala, a ja sam rikao kao medved. Bili smo dve vatrene životinje ...
Kurac mog sina zamenio je kurac njenog muža
Meni su sise izletale pri svakom koraku i pička mi je bila gola, a njegov kurac se ljuljao kao klatno. Kada su nas ugledali ...
Mama se opustila i primila me u guzu
Odjednom trznu se mama: - Hej, šta je to? - I dotače se moje tvrde kurčine... – Promucah: - Izvini mama - i ona poče da paniči ...
Teča, pa šta? - V deo
- Boško, dođi kod mene i Mileta, a ovog mog malog prepusti svojim dobrim drugarima! - reče teča „univerzalcu“. Teča i Mile su seli ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

mmm, da, odlilčno

1
0
Would love your thoughts, please comment.x