Posle razvoda utešio me je i jebao rođeni brat

Registrovani korisnici ne vide reklame

Sa svojih 25 smatrajući da je već vreme za udaju, to sam i uradila brzo i nepromšljeno sa dečkom s kojim sam bila par meseci u vezi. Bračna idila je kratko trajala, par meseci, i kako je brzo nastala tako se i brzo raspala. Što zbog nepravaziđenih razlika, a prilično i zbog loših seksualnih odnosa jer muž je gotovo redovno imao preuranjenu ejakulaciju i gotovo me nije mogao dovesti do orgazma. Tako sam se pognute glave i prilično utučena ponovo našla u roditeljskom domu gde su me tužno dočekali matori i moj 20-ogodišnji rođeni brat. Svo troje su žalili zajedno sa mnom nad mojom lošom sudbinom a posebno moj mlađi brat, i kako je vreme odmicalo on mi je sve više izlazio u susret, što se svega tiče, i bio je uvek tu kada mi je nešto trebalo.

Pomišljala sam; da mi je muž bio ovakav sigurno bi i dalje bili u braku. Mada mi je, kao i u braku, dobar seks sve više i više nedostajao.

Dani su prolazili uobičajeno uz moje gotovo svakodnevno samozadovoljavanje i maštanje o dobrom seksu. Međutim, jedna sitnica kao da mi je promenila život iz korena. Primetila sam više puta, ali u početku to nisam uzimala za ozbiljno, da sam uhvatila mog brata kako me, kada smo zajedno, detaljno odmerava i pogled mu non-stop šara po mom telu.

Posle razvoda utešio me je i jebao rođeni brat

Znam da sam, iako već razvedena, izgledala jako dobro i bila sam prilično zgodna, ali ipak sam mu ja sestra i ne gleda me valjda kao ribu… Međutim, razuverila sam se jednom prilikom kada sam čistila prašinu sa nameštaja a brat je sedeo na trosedu i gledao tv.

Na sebi sam imala majicu na bretele i helanke i kako sam prelazila krpom preko staklene vitrine, na staklu sam jasno videla brata kako gleda u mom pravcu. Nisam se obazirala i nastavila sam posao dalje a onda me je gotovo saseklo kada sam videla da je rukom protrljao svoje međunožje, ne skrećući pogled sa moje pozadine.

Samo sam na trenutak zastala i onda se lagano okrenula i pošla ka kuhinji. U prolazu sam bacila pogled prema njemu i videla ogromnu izbočinu na njegovom šorcu koju je on pokušao da sakrije prekrštanjem nogu.

Dani su i dalje prolazili a ja sam ubeđivala sebe kako je to bilo slučajno i kako sam to samo umislila, ali gotovo svakodnevno brat me je uveravao u suprotno. Bivao je sve bolji i bolji prema meni, skakao je na svaki moj prohtev i svaku moju želju. Znao je da noću kasno ode po picu kada bi ja izrazila želju da mi se jede ili da ode i donese mi sladoled i svakog dana počeo nešto da mi poklanja od čokolada do raznoraznih sitnica.

tumblr_o1coarRC6A1scdih6o1_400

Jedno jutro još sam bila u krevetu kada mi je doneo kafu, na sebi sam imala svilenu spavaćicu na bretele sa dubokim dekolteom. Grudi su mi se jasno nazirale u njoj ali jednostavno nisam želela da ih pokrijem, želeći da vidim bratovu reakciju jer je verovatno sa tom namerom i ušao u moju sobu, da vidi nešto više.

Nije mogao da mi promakne njegov istraživački pogled na mojim grudima. „Hvala na kafici, dođi da te seka coki.” Sagnuo se prema meni i ja sam ga zagrlila i poljubila u obraz pružajući mu istovremeno još bolji pogled na moj dekolte. Sada sam bila uverena da me posmatra kao dobru ribu i verovatno zbog nedostatka seksa u poslednje vreme. To ne samo da mi nije zasmetalo već je počelo i da mi godi. Čak sam počela da se uzbuđujem kada sam razmišljala o tome.

Narednih dana sam nastavila sa svojim sitnim provokacijama na koje on nije mogao da odoli, smatrajući da se samo dobro zabavljamo i ja i on. Međutim, on je počeo da mi udeljuje komplimente što se tiče mog izgleda i da koristi svaku priliku da me dodirne, zagrli i poljubi. A i ja sam gledala da mu ne ostanem dužna što se toga tiče, često ga mazeći po kosi i licu i ljubeći ga u obraz za svaku sitnicu, naslanjajući se grudima na njega. I kao što sam već rekla; sve mi je to bilo zabavno ali i prilično uzbudljivo, mada ni jednog trenutka nisam razmišljala da se može desiti nešto više između nas.

Jednom dok sam se češljala, on je došao iza mene i obgrlio me od pozadi naslanjajući se na mene i ljubeći me u obraz, potom je ostao u tom položaju sa glavom na mom ramenu i gledali smo se u ogledalu. U tom trenutku, osećajući njegovo telo na sebi od pozadi i gledajući njega sa rukama oko mog struka i sebe u ogledalu pomislila sam kako lepo izgledamo zajedno. Čak sam osetila i njegovu ukrućenu muškost na svojoj guzi i to me je u trenutku tako uzbudilo da sam prebacila ruku iza i zagrlila ga.

tumblr_n3oa4zJ5eF1s5l94ao1_1280

On me je ponovo poljubio u obraz i ja sam u tom polozaju počela da ga mazim po glavi i vratu i nastavili smo da se gledamo u ogledalu.
– Lepo izgledamo ovako zajedno – reče on. Ja sam samo još trenutak ostala u tom položaju a onda se naglo trznuh: Šta mi to radimo – pomislih u sebi, spustih ruku sa njegovog vrata i izvukoh se iz njegovog zagrljaja.

Kada sam se okrenula ispod oka sam videla veliku izbočinu na njegovim pantalonama. Nisam normalna, stvarno nisam normalna kada ovako nešto radim… šta mi ovo treba… i još masa kritika samoj sebi u tom pravcu.

Tog istog dana do večeri sam se gotovo ohladila, mada me je to non-stop posmatralo iz nekog ugla. Uveče me je brat pozvao da odemo u bioskop, što sam rado prihvatila jer u poslednje vreme sam retko izlazila. Pre filma smo svratili na piće i uz priču i zezanje se maksimalno opustili. Izlazak mi je baš bio potreban. Brat se ponašao kao pravi džentlmen, što mi je jako godilo.

U bioskopskoj sali je bilo veoma malo ljudi i mi smo seli skroz u zadnji red na balkon tako da je, sem nas je na balkonu, bio još jedan par, ali dosta redova ispred nas. Nisam ni znala koji je film u pitanju ali kada je akcija krenula shvatila sam da je u pitanju erotski triler sa dosta slobodnih scena. Naravno, zbog nedostatka seksa, što ponavljam po ko zna koji put, počela sam da se uzbuđujem još u startu.

Moj rođeni brat se u jednom trenutku kao nešto protegao i kao onako nemarno prebacio ruku preko mene zagrlivši me. Bila sam zaneta filmom i čak sam u tom trenutku prišla bliže naslanjajući se na njega i ne razmišljajući spustila jednu ruku na njegovu natkolenicu, što se ispostavilo kao užasna greska. Brat je to shvatio na jedan drugi način i osetila sam kako je počeo lagano da me mazi po vratu i kosi. I uticaj filma je učinio svoje i meni je to počelo da prija. Mada kada sam shvatila da mi je ruka na njegovoj nozi, ja sam je podigla, ali u tom trenutku me on lagano svojom drugom rukom uhvati za tu moju ruku tako da nam se šake spojiše kao kada se rukujemo i sve je to kao nemarno i slučajno radio. Samo trenutak nakon toga je počeo da mi miluje ruku pokrećući svoju šaku i mrdajući prstima. Prijalo mi je i ja mu uzvratih milovanje na isti način i već trenutak kasnije prsti su nam se ispreplitali, ne prestajući da se igramo njima i mazimo. Drugu ruku je sasvim lagano spuštao sa mog vrata na moj struk.

tumblr_inline_o74qs5oz8r1rnssi0_500

Na sebi sam imala usku trenerku a gore usku majicu na bretele koja mi je pokrivala samo grudi i kratki gornji deo trenerke nezakopčan, tako da njegova ruka završi na mom golom struku. Osetila sam da mi je ribica već uveliko vlažna i ovo mi je tako prijalo. Smatrala sam da još uvek imam kontrolu nad situacijom, što se ispostavilo kao pogresno.

Ohrabren mojim neprotivljenjem nastavio je sve slobodnije da me mazi po struku, leđima, vratu, i u jednom trenutku lagano odvoji onu drugu ruku od moje i položi je na moj goli stomačić a ja mahinalno svoju ruku spustih preko njegove koja me je već mazila po stomačiću.

Glavu je naslonio skroz uz moju tako da su nam se obrazi gotovo spojili. Jasno sam osećala njegovo nepravilno disanje a verovatno i on moje. Onda me tiho upita da li mi se sviđa film i to baš u trenutku kada se na platnu odvijala jedna žestoka erotska scena. Grudi su mi se nadimale od neverovatnog uzbuđenja koje sam osećala i jedva uspeh da izustim reč „da”, a već u sledećem trenutku osetih kako je njegova ruka, koja mu je bila na mom stomačiću, počela da se lagano pomiče naviše prema mojim grudima.

474962256

Počela sam da gubim kontrolu i nisam bila u stanju to da sprečim, znala sam da će za koji trenutak ruka mog brata završiti na mojim grudima a ja to jednostavno nisam želela da sprečim. Bradavice su mi štrčale i jasno se nazirale ispod majice, jer nisam imala grudnjak, i gotovo vapile za dodirom.

Skamenila sam se kada sam osetila vrhove njegovih prstiju kako sasvim lagano počinju da dodiruju donje obrise od moje leve dojke. Celo telo mi se ukočilo i jednostavno nisam mogla da mrdnem očekujući puni dodir.

Trenutak kasnije počeo je da me mazi svojim obrazom po mom i onda me sasvim nežno poljubi u obraz, a već u sledećem trenutku položi svoju šaku preko moje leve dojke, sasvim je nežno stisnu i pomazi, ponovo me ljubeći u obraz. Ostala sam skamenjena… bože… šta radim… šta radimo… a brat me je ponovo poljubio u obraz, pa potom niže u vrat i nastavio da mi mazi sada i drugu dojku.

tumblr_nm6pu99fgX1uodbvyo1_500

Prstima je počeo da mi mazi ušiljene bradavice dok sam ja samo duboko udisala i izdisala. Svoje usne više nije sklanjao sa mog vrata i obraza a rukom kojom me je mazio po grudima prebaci na moj drugi obraz i vrat i osetih da pokušava da mi okrene glavu prema njemu. Nisam normalna kada ovako nešto dopuštam; stegla sam vrat i nisam mu dozvolila da mi okrene glavu. Svoju drugu ruku koja je već bila iza mene zavuče još dublje tako da me uhvati za guzu i ja mahinalno malo raširih noge.

Dok me je i dalje sasvim nežno ljubio i liskao po vratu obrazu i uhu onu ruku kojom je pokušavao da mi okrene glavu ka njemu ponovo vrati na moje grudi, pa na moj stomačić i poče lagano da je spušta ka mom međunožju.

Kao i moje grudi malopre, tako i sada ribica je vapila za dodirom a ja i ne pokušah da ga sprečim već samo više raširih noge i on svojom sakom pređe preko moje željne i napaljene ribice. Počeo je da je trlja preko trenerke a drugom rukom da mi stiska guzu. Bila sam u transu i vrlo blizu orgazma.

Potom povuče ruku naviše i poče polako da je zavlači u moju trenerku, pređe preko moje ribice onako preko gaćica a onda lagano poče da uvlači prste ispod mojih gaćica. Očekujem njegove prste na mojoj glatkoj obrijanoj ribici više nego išta na svetu.

Posle razvoda utešio me je i jebao rođeni brat

Odjednom staje i lagano povlači ruku natrag, otvaram oči i svetlo u bioskopskoj sali me zaslepljuje. U trenutku shvatam da je film gotov i da se naša igra razbija u paramparčad. Brat se odvaja skroz od mene i ja onako sluđena lagano pokušavam da se saberem. Gledam u njega a on sav zajapuren u licu i ne skreće pogled. Govori „idemo seko” i hvata me za ruku. Izlazimo iz bioskopske sale skroz sluđeni držeći se za ruke kao da smo par.

Par… To smo moj rođeni brat i ja i bili do pre nekoliko trenutaka…

Sreća da je izlaz iz sale pravo u jednu malu neosvetljenu ulicu tako da niko ne može da nas vidi. Koračamo uličicom i dalje se držeći za ruke i ništa ne govoreći. Potom brat prebacuje ruku nežno me grleći, a ja i dalje sluđena kao da je sve to normalno, njega obgrljujem oko struka. Još malo je ostalo do kraja ove neosvetljene uličice ali brat skrenu ulevo u jedan prolaz između zgrada.

Bila sam kao hipnotisana. Zastasmo u ovom mraku i brat me okrenu prema sebi i zagrlismo se. Osećala sam njegovu ukrućenu muškost na donjem delu svog stomaka i jednostavno nisam mogla da se odvojim od nje. Potom njegove ruke završiše na mom struku a moje, što je i logično, oko njegovog vrata.

tumblr_inline_nsd7naywrm1twolm0_500

Nazirali smo poglede jedno drugom u ovom polumraku uz ponovno teško i duboko disanje. Ponovo se mazimo obrazima i on ponovo počinje nežno da me ljubi po vratu i obrazu.
– Seko – počinje da šapuće – toliko te volim i želim da te usrećim. – Ja kao da malo dolazim sebi i mazeći ga po licu prekidam ga:
– Ja sam ti sestra – govorim mu.
– Znam seko, ali to je jače od mene… jače i od tebe… – i ponovo počinje da me ljubi po vratu i obrazu. Ponovo me hvata za glavu i njegovi nežni poljupci idu sve bliže mojim usnama. I da sam htela ponovo da ukočim vrat, jednostavno nisam mogla, nisam želela, pa neka se ceo svet sruši.

Usne nam se spajaju u dug, sočan i nežan poljubac. Poljubac nikada slađi, strastveniji i uzbudljiviji, čak ni u doba adolescencije. Okreće me i naslanja na zid. Ne prestajemo da se ljubimo i on ponovo počinje da mi stiska grudi i mazi ribicu.

Gotovo je – govorim sebi – više nema povratka, stavljam ruku na njegovu kamenu kurčinu preko farmerki i počinjem da ga trljam. On mi zavlači ruku u trenerke u gaćice i dodiruje mi moju glatku obrijanu ribicu. Već sledećeg trenutka njegov srednjak ulazi u moju dugo nejebanu ribicu.

Posle razvoda utešio me je i jebao rođeni brat

Jedva uspevam da se održim na nogama dok me brat, ovako s nogu, jebe jednim prstom, dok ja konačno uspevam da zavučem ruku u njegove farmerke naslanjajući je na njegovu kamenu vrelinu.

I dalje se ljubimo ne prestajući da pokrećemo svoje nemirne ruke i gotovo u istom trenutku počinjemo da svršavamo. Orgazam od koga se gubi svest… Da me brat nije zadržao sigurno bih pala jer noge su me izdale dok mi je cela šaka bila sluzava i vlažna od njegove rajske tečnosti. Samo desetak sekundi nam se usne razdvajaju dok nismo došli do daha i ponovo se spajaju u dug i sladak poljubac…

Odlazimo kući. Prvo je on završio u kupatilu pa nakon njega i ja. Nisam imala vremena za razmišljanje o tome šta smo uradili jer talas uzbuđenja me uopšte nije napuštao. Stajala sam u kupatilu za ogledalom i posmatrala samu sebe. Na sebi sam imala samo bade-mantil.

U ogledalu sam videla da se vrata od kupatila otvaraju i da brat ulazi unutra. Bio je samo u boksericama. Trudim se da budem hladna i kao popravljam kosu gledajući se u ogledalo. Vidim da zaključava vrata i prilazi mi obgrljujući me od pozadi. Stavljam ruke preko njegovih i gledamo se u ogledalu. „Bio sam u pravu kada sam rekao da lepo izgledamo zajedno”, prošaputa.

Posle razvoda utešio me je i jebao rođeni brat

Moj razum je ionako već bio izgubljen, okrećem se i hvatam ga za glavu i počinjem halapljivo da ga ljubim. Ljubimo se tako i on lagano počinje da mi rastvara bade-mantil, ispod nemam ništa. Počinje da mi ljubi vrat dok ga ja mazim po kosi i vratu. Na trenutak zastaje i baca pogled na moje telo. Prelazi rukama po meni i počinje ponovo da šapuće:
– Tako si zgodna seko, toliko te volim, sve ću da učinim da ti bude lepo i da uživaš.

Počinje da mi ljubi grudi i gricka bradavice i da se spušta sve niže. Potom me podiže i postavlja na veš mašinu i već je između mojih nogu. Moja obrijana ribica mu je na izvolte. Jednom rukom me mazi po klitu a drugom po bedrima.

Dok ga ja mazim po glavi on spušta usne na moje međunožje i počinje sasvim nežno da me ljubi i liska. Topila sam se od slasti kao nikada u životu. Potom sve žešće počinje da mi obrađuje klit i da mi gura jezik u picu toliko željnu dobre jebačine. Ponovo mi sisa klitoris dok istovremeno ugurava prvo jedan, pa potom i dva prsta u moju pohotnu vlažnost.

tumblr_o2vgnapkGM1uw4r6eo1_500

Divno mi je… nikada mi to niko lepše nije radio. Osećam da mi nadolazi i moram da ga prekinem. Lagano ustajem i ponovo se ljubimo u usta.

Sada ja njega ljubim po vratu i grebem po grudima i spuštam se sve niže. Grickam mu bradavice i nastavljam niže jer želim tu bratovu batinu odmah u sebi. Spuštam mu bokse i njegov izuzetno lep, ni prevelik ni premali, ni predebeo ni pretanak, kurac, mi se ukazuje isped lica. Uzimam ga u ruku i počinjem lagano da ga navlačim.

Savršen kurac – pomislih u sebi – tako će mi dobro pasovati. Samo na trenutak podižem glavu i gledam ga u oči a onda otvaram usta i počinjem da mu pušim. Nadrkavala sam mu s vremena na vreme a on me je mazio po kosi i leđima. Nisam ga vadila iz usta kada je on počeo da se okreće i naslanja na mašinu za veš i skida mi bade mantil.

967114687

Malo je raširio noge i ja drugom rukom počeh da mu mazim jaja dok je on mene mazio duž celih leđa pokušavajući da me uhvati za guzu. Prekinuo me je kada mi je bilo najslađe, podigao i okrenuo prema mašini. Uhvatio me je za grudi od pozadi žestoko ih stiskajući i mešajući i počeo da me ljubi po vratu. Okrenula sam glavu i poljubili smo se u usta.

– Daj ga svojoj seki – prošaputah. Osetih kako ubaci kurac među moje međunožje i poče da ga pokreće trljajući mi ribicu. Nagnula sam se napred da mu omogućim što bolji pristup. Umirila sam se onog trenutaka kada sam osetila da mi je njegov glavić već raširio usmine. – Konačno ću ga osetiti u sebi posle toliko vremena, hajde bato, hajde! – trabunjala sam – daj ga, daj ga svojoj seki.

Hvata me za struk i onda ga sjuri u mene, činilo mi se do kraja, i ispuni me svu. Kriknula sam od slasti i užitka i onda je brat počeo žestoko da me nabija. Uh, tako mi je bilo lepo.
– To bato, to jače, jače, rasturim me, rasturi svoju seku, ahhh…

tumblr_o2szg8MB6g1tfkuabo1_500

Potom izlazi iz mene ljubeći me u leđa i okreće me prema sebi. Ponovo se ljubimo u usta. Onda on seda na wc-šolju i uzima me za ruku. Lagano ga opkoračujem dok mi on stiska grudi i ponovo počinjemo da se ljubimo. Na trenutak zastaje i gleda me u oči i mazi lice i usne stavljajući mi prst u usta. Sisam mu prst i lagano ga hvatam za kurac i nameštam na svoju ribicu.

Nabijam se na njega do kraja. Brat me drži za struk, lagano hvatamo ritam i ja počinjem sve žešće i žešće da se nabijam. Brat me hvata za guzu i nabija me sve brže i brže.
– Ahhh… Ahhh… ahhh… to bato, tako, to… – trabunjala sam u najboljoj jebačini koju sam imala u životu.

Nije mi mnogo trebalo i jednostavno nisam htela da odlažem užitak. Jako sam ga stisnula za glavu i talasi orgazma su počeli da me preplavljuju. Najduži i najlepši orgazam u životu.

Posle razvoda utešio me je i jebao rođeni brat

Ustajemo oboje i ja klečeći ponovo počinjem da mu pušim i s vremena na vreme mu mazim jaja i stiskam guzu.

Nedugo potom, uz neartikulisane prigušene krike, brat poče da me zasipa svojom spermom koju sam ja po prvi put u životu počela halapljivo da gutam i razmazujem po licu i grudima.

Naši dani i noći bluda su tek počeli, a od ogromne strasti nema mesta kajanju, bar za sada…

1 (145)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 6]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Jovan i Milica, moja pohotna deca...
U sledećem momentu, klečala sam širom otvorenih usta, dok mu je moja Milica drkala kitu usmerenu ka mom grlu ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x