Tast mi je ponovo jebao ženu i ja sam upao u sobu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Tast mi je jebao ženu

Od prošlog događaja je prošlo mesec dana i došlo je vreme slave. Slavili smo slavu, kao po običaju gužva, rodbina, sve je u haosu. Moja ženica lepa slatka, uvek sexy, obukla je bele helanke, uske toliko da će skoro pući a gore košuljicu koja jednim delom prekriva to utegnuto dupe.

Ali se lepo vidi da su joj helanke toliko uske i toliko ušle u dupe da je jednostavno stežu i sa prednje strane lepo ocrtale pičkicu koja se samo neki put može videti ispod te košuljice koja se katkad malo pomeri na gore. Svaki put kad je prolazila gostinjskom sobom uvek sam uhvatio neki muški pogled na tom prelepom dupetu, bio to neki komšija ili čak i neki rođak.

Slava je bila vesela pijanka, muzika, veselje, kao u većini naših domova. Sve se to polako privodilo kraju, pijani gosti odlazili, a mogu vam reći da ni ja ni žena nismo bili trezni. Pošto je bilo dosta kasno tast i tašta su rešili da prespavaju i taman da nam pomognu da pospremimo ovaj lom. Njih dve su bile u kuhinji a mi u trpezariji i nastavili sa pićem. Dok je tašta prala sudove žena je pospremala ostatak i uzela peškir i kadicu sa vodom da oriba parket koji je bio u haosu.

Kako je bila usko obučena, možete da zamislite kako je izgledala dok je klečala na kolenima i ribala parket. Tast je pod dejstvom alkohola sve to pratio i krišom pomerao svog monstruma niz nogavicu.

Bila je stvarno sexy. Došla je i do našeg stola i maltene mrdala dupetom i tražila kurac dok je ribala taj parket. Sa zadnje strane se baš lepo jasno videlo kako joj se pičkica ocrtala. Bele helanke su lepo oslikavale te napumpane usmine ali nigde nisam primećivao trakicu tangica. Tad sam skontao da je moja fuksica bila celo veče bez tangica.

Završila je to i rešila da pomogne majci oko sudova ali me je zamolila da joj zavežem košuljicu da je ne bi izmokrila oko sudopere. Podigao sam je malo na gore i uvezao u čvor a ribica je bila kao na dlanu ispred mene i njenog oca. Tako se lepo ocrtala u tim tankim uskim helankama da je izgledalo kao da je gola. Odlazila je do kuhinje njišući to sexy dupence a tast je samo gutao knedle i sve to pomno pratio.

Videlo mu se da je popio dosta jer nije uopšte vešto mogao da skrije svoje poglede, kao svaki pijan čovek. A mene je sve to pomalo palilo i razmišljao sam šta dalje. Posle još jedno dve-tri čaše vina rekao sam im da idemo mi da spavamo a žena mi je rekla da razmestim i njima krevet dok je tašta prokomentarisala da će ona leći ovde u trpezariji jer ovaj njen smrdi na alkohol.

Žena mi je prišla i rekla: „Namesti mi krevet i dolazim sa iznenađenjem”. Mi smo se samo nasmejali a meni je sinula luda ideja.

Ja sam tasta namestio da spava u nasu sobu i odvio sijalicu a ja sam se zavukao u sobu gde su trebali oni da spavaju. Živo me je interesovalo kako će noćas situacija da se odigrava jer sam znao da je i ona dosta popila i da sigurno želi da oseti malo kurac. Nisam voleo da znam da je jebu drugi ali me je palila ta pomisao kad se setim kako je uživala prošli put na tom debelom kurcu a nije ni znala da nije moj.

Ja sam ležao u tom krevetu i čekao. Čuo sam je kako odlazi u kupatilo i tušira se. Otišao sam do sobe da vidim kako ovaj spava i video ga da leži na leđima zakovan, da nema šanse top da ga probudi. Bio je samo u gaćicama. Uzeo sam prekrivač i pokrio ga skoro celog da se ne bi primetilo da nisam ja.

Posle jedno deset minuta čuo sam je da završava i čekao sam da vidim da li će da upali moja kombinacija. Odškrinula je moja vrata a mislila je da je to soba od njenog oca, pogledala i opet pritvorila a zatim otišla u svoju. Nisam smeo odmah da ustajem da ne zajebem situaciju već sam sačekao minut-dva ali sam čuo kad je rekla: „Jebem ti sijalicu, opet je crkla!” Prišunjao sam se vratima i opet bio u istoj poziciji kao i prošli put samo kad je ona ležala na krevetu.

Sad je on ležao na leđima a ona je stajala pored ležaja brisala se još uvek peškirom. Lagano je prišla uz njegove noge i podigla prekrivač do pojasa. Čuo sam je kako šapuće:
– Sad ćeš ti da vidiš kako će tebe tvoja mačkica da posisa.

Znao sam da ne zna da nisam ja u krevetu. Klekla je do njega i lagano izvadila kurac iz gaća. Počela je da ga nadrkava i ništa još uvek nije primećivala jer je ionako bila pijana. Kad je počeo da se diže onda je rekla:
– Opa bato, pa mi smo nešto večeras baš narasli, moraćemo malo češće da pijemo crno vino.

Onda je počela da mu oblizuje glavić i da ga lizuće celom dužinom. Obrađivala ga je sa apetitom a i valjda joj je bilo slatko jer je sad bio nešto veći nego i obično. Sad ga je već lepo pušila i nadrkavala, mazila muda i sve to radila tako strasno da sam ja počeo da mazim i da drkam svoj kurac.

Onda me je pozvala jer je mislila da sam to upravo ja ali je on bio koma i ništa nije čuo. Plašio sam se da ga samo ne otkrije celog i da ga vidi. Opet me je pozvala ali sam znao da neće da dobije odgovor a onda je rekla nešto što me je iznenadilo:
– Nećeš da se budis, pa nema veze, umem ja i sama da se popnem na kurac, ne moraš uvek ti njim da komanduješ, noćas ću makar sama da se zadovoljim kako treba.

Lagano je ustala i opkoračila ga, uzela taj veliki kurac u ruku i nacentrirala ga. Kad je počela lagano da seda na njega odmah je počela da cvili i da dahće kao da će odmah da svrši. Lagano se spuštala kako bi ga primila celog ali nikako da sedne na njegova jaja do kraja.

Konačno ga je primila celog i odmah je tu stala i nije se pomerala već prokomentarisala:
– Aman koliki je kao da nije tvoj, kao da si ga pumpao, osećam svaku tvoju žilicu, svaku venu u sebi. Oh, kako pulsiraš u meni. Kako si me lepo popunio kao nikad do sad.

Bila je pijana i naravno da joj se jezik odvezao a inače je volela da mi opisuje seks i da mi priča šta joj odgovara i godi tokom seksa.

Sad je počela da se podiže i da mrda na kurcu. Lagano je klizila gore-dole na njemu i osećala kako joj se pičkica širi. Gledao sam je kako se hvata za dupe i širi ga kako bi joj lepše stao. Čas je mazila svoje dupe i širila ga, čas je mazila i mesila svoje sise od strasti i slasti koju je osećala na tom velikom kurcu. Opet je počela da šapuće i da priča kako joj je lepo:
– Ahhhhhh, kako te lepo osećam. Ooohhh, kako me lepo širiš. Osećam tvoj glavić na materici. Ooohhhh kako si duboko u meni, kao da nisi ti. Kao da me jebe neko drugi. Aaaahhhhh, kako mi lepo rastežeš pičkicu, kako me pumpaš. Mmmmmmm, kako osećam svaki milimetar tvog kurca.

Tako je lepo uživala i jebala se da je to nešto neopisivo. Bila je meni okrenuta leđima i kroz krek se tek nazirao taj debeli kurac koji je nestajao u njoj. Lepše se videlo to okruglo dupence koje je ona svojim rukama mesila i nabadala na taj debeli kurac. Gledao sam je i uživao u to prizoru. Sada je ustala i okrenula se za 180 stepeni.

Sada je bila licem okrenuta prema meni. Sela je na kurac ali ga nije odmah ubacila u ribicu. Klizila je po njemu i mazila svoju pičkicu. Šaputala je:
– Ohhh kako mi prija kad ovako klizim na tebi. Kako mi prijaš, kako mi deliš pičkicu na pola, kako mi razdvajaš usmine. Mogla bih ovako celu noć da klizim po tebi i da svršim sto puta.

Uhvatila se za sise i počela da ih mesi. Zabacila je glavu nazad i dalje klizila po njemu. Počela je da oblizuje usne i da pojačava ritam. Znao sam da će da svrši.

– Aaahhhhh ijao kako mi prijaš, svršiću ahhhh svršiću – i baš je ludački jahala na njemu ali kurac nije bio u njoj nego je samo klizila po njemu.
– Ohhhh kako osećam svaku tvoju venu na pičkici, kako lepo pulsiraš, nikad do sad nisam osetila da mi tako veliki komad pulsira između nogu, aaaahhhhh kako me i dalje pališ. Svršiću opet, oooohhhhh kako mi maziš ribicu, oooohhhhh kako mi samo dražiš pičkicu. Aaaahhhhhh svršiću, opet ću svršiti, aahhhhh aahhhhh ovo je neverovatno kako mi prijaš a da i nisi u meni.

Onda je lagano stala i sišla sa njega i uzela ga u ruku i počela da ga drka i lizuće samo vrh glavića. Takoreći sladila se tim kurcem. Nadrkavala ga je i lizala glavic i odjednom je počela tako jako da ga puši i da ga guta da ni ja nisam bio svestan da može toliki kurac da joj stane u grlo.

Sisala ga je celog. Ceo taj veliki kurac je gutala do muda. Lickala mu je glavić i rukom ga nadrkavala a on je i dalje ležao kao mrtav i nije ni slutio ko je na njegovoj kiti.

Odjednom je počela da izleće sperma a ona je na moje čuđenje stavila glavić u usta i sve počela da guta, što ranije nikad nije htela. Drkala ga je jako i gutala svu tu spermu koju je njegova kita izbacila iz jaja. Nisam mogao da verujem da je i to uradila a uvek mi je govorila da joj se gadi sperma. A onda je opet prošaputala:
– Morala sam i ja noćas da večeram. Baš lepa večerica, i za razliku, večeras baš ukusna i slatka.

Sad sam već bio malo ljubomoran jer sam skontao da joj se i pored njegovog kurca i sperma sviđa. Bio sam ljut jer je sad to već počelo da me pogadja. Razmišljao sam kako da joj se osvetim. Rešio sam da upadnem unutra.

Vratio sam svoj kurac u gaće i spremao se kako da nastupim dok je ona i dalje držala taj kurac i po malo ga lizuckala. Pozvao sam je po imenu jednom u hodniku, pa još jednom, a onda sam ušao na ta vrata. Ona je bila pored njega na krevetu i dalje u ruci držeći taj veliki kurac. Gledala je u mene i nije znala gde se nalazi. Ustala je i pitala me:
– Pa zar je moguće, gde si ti spavao, jel’ sam ti rekla da ću da dođem kod tebe?!
– Pa znam ali je on dok sam ja nameštao njima krevet zaspao ovde u našem a ja nisam mogao da ga prenosim. Da li si normalna? Jel’ vidiš da nisam ja.
– Pa ti nisi normalan, šta si mi uradio, okrenuo si mi život naopačke, pa da li je moguće da sam rođenom ocu popušila, pa ti stvarno nisi normalan!

– Pušila si mu? Ne zezaj, ja sam mislio da si ti sad ušla kod njega.
– Ma ne ludače, ušla sam pre 5 minuta i mislila sam da si ti u krevetu i želela sam da te iznenadim i da ti lepo ispušim ali vidiš šta si mi uradio.

Kako je mala fuksica odma’ počela da menja priču i da laže. Nije priznavala da se jebala petnaest-dvadeset minuta, opasna je bila ta moja ženica željna kurca. Ali sam se pravio da ništa ne znam i nastavio dalje sa pitanjima.

– Pa nisi ni primetila da nisam ja u krevetu?
– Pa nisam htela da te budim i da te otkrivam, htela sam malo sama da se poigram dok se ne probudiš, ali jebi ga, ispalo je mnogo loše, hoću da poludim.
– Pa kakav kurac ima tast?
– Daj nemoj da me zezaš, koji ti je kurac, nemoj da me zezaš, ovo je stvarno bezveze!
– Ma jeste bezveze ali ti si ga već imala u ustima, samo me interesuje kakav je.
– Pa velik je, dosta veći, odmah mi je bilo malo čudno kako odjednom da ti tako naraste, ali me je povuklo. Bio je baš lep, velik, debeo. Kad sam ga stavila u usta osetila sam kao da je sladak. Sve što sam ga više pušila, sve mi je bilo lepše. Zanela sam se, izvini.
– Nema za šta da se izvinjavaš, nisi ni ti znala nego mi kaži jel’ si ga ispušila do kraja?
– Daj, ne zezaj me više, što si bezobrazan!
– Ne zezam, samo mi kaži jel’ si završila posao do kraja?

– Jesam. Htela sam da te iznenadim i pušila sam ga sve dok nije počeo da svršava, sve sam posisala i sperma je bila tako ukusna, baš mi se svidelo, od samog početka. Valjda ceo taj prizor, ja sam malo popila, ušla u sobu i videla da je kurac nekako drugačiji, veći, ustvari dosta i veći i deblji, uzela sam ga u ruku malo prodrkala i želela sam da ga probam. Odmah mi je bilo sumnjivo ali sam želela taj veliki komad u ustima. Počela sam da ga pušim a on je bio kao stvoren za moj jezik, bio je baš ukusan, pušila sam ga, gutala sam ga celog, sve dok nije počeo da svršava. Nisam pustila ni kap da ispadne, sve sam lepo posisala kao nikad do sad. Baš mi je prijala ta vruća sperma a i svršio je kao blesav. Ti nikad nisi toliko svršio. Baš sam bila napaljena ali sam mislila da si to ti. Stvarno mi je žao što je ovako ispalo. Znaš da ti nikad to ne bih uradila. Znaš da samo tebe volim, još zamisli moj otac, ni u ludilu! Oprosti mi, kad te molim, nemoj da pukne bruka.

Slušao je kako mi je iskusno sklopila priču, ali kad malo bolje razmislim, ona stvarno nije znala da to nisam ja. Možda je trebalo da pomeri prekrivač, da proveri, ali se zagledala u taj debeli kurac i ponelo je kao što bi i svaku drugu. Pravio sam se da ne znam za seks i rešio da tako i ostane.

Krenuli smo u sobu ali se setila da mu vrati kurac u gaće. Tako ga je nežno rukom spakovala kao da joj je bilo žao što se rastaje od njega.

Otišli smo u sobu i pao je žestok seks ali sam osećao da je bio onaj monstrum u njoj.

Jebao sam je kao ludak, ništa mi nije protivrečila. Na sve je pristajala, čak sam joj na kraju i ja svršio u usta i sve je progutala. Nije htela da mi izađe iz volje. Sad sam samo čekao kako će da se odvija priča dalje kad zna da je probala veći i deblji kurac od mog i videla kakva je razlika.

O tome u drugoj priči.

Hajde da pričamo…
Ja stalno mislim na to…
O INCESTU

POZOVI 0906 400 091
i izaberi opciju 4

Naš hotline servis možete pozvati iz fiksne telefonije, Mts i Vip mobilne mreže. Cena poziva je 60 din/0,5 min sa uračunatim porezom, a plaća se na kraju meseca u okviru telefonskog računa. Trajanje poziva je ograničeno na 10 minuta, a usluga je diskretna jer vaš broj telefona ostaje sakriven. Otvoreni smo za razgovor o svakoj temi koju izabereš, a posebno za sve tvoje želje i fantazije. Za sva dodatna pitanja možete nam se obratiti mejlom [email protected]

Ako više voliš hot dopisivanje preko SMS-a pošalji SMS poruku “INCEST tekst tvoje poruke” na broj:
1. SRB – broj 4407 (cena sa pdv-om MTS 63.60, Telenor 63.60, VIP 63.48)
2. BIH – broj 091/510-116 (cena sa pdv-om 0.94 KM)
3. CG – broj 14563 (cena je 0.45 eur + pdv)
4. MK – na broj 141290 (41,3 den so ddv)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 1]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Karao sam i Suzanu i taštu
Čulo se kako halapljivo liže moju Suzanu, i kada je procenila da se malo smirio nabila se opet na njegov kurac ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Perverzan sam bas, ali ova prica je bolesna…

1
0
Would love your thoughts, please comment.x