Miris kita: Soba (II deo)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Miris kita: Soba (I deo)

Ulazimo u stan i sa vrata se svi skidamo. Odavno smo prešli fazu gde se obnažujemo korak po korak, s vremena na vreme, sad kako uđemo, odmah krećemo sa svlačenjem. Stan je mali i zagušljiv. Prvo što se oseti tokom našeg skidanja jeste miris iznošenih čarapa, kako prvo ostajemo bez patika.

Vlada i ja skidamo i čarape i bacamo ih negde po stanu. Stefan ostaje u čarapama sa likom Pickle Rick-a iz Rick and Morty-a. Za tren oka ostajemo bez majica i šortseva. Ne treba puno i kite su nam na slobodi.

– Olakšanje – prvi izgovara Vlada, dok ja za njim potvrdno klimam.
– Mhmm – pridružujem se i Stefan sa maksimalno prduženim “M”.

Sada su po celoj sobi razbacane patike, čarape, majice, šortsevi i mokre bokserice. Sobom se širi opijajući miris svega ovoga. Miris testosterona. Muževni alfa miris. Miris znojavih muda i neopranih kita. Dok širim nozdrve da udahnem što više, pokušavam da se priberem. Da li i oni osećaju ove mirise koje mene momentalno pale? Ni najmanju naznaku ne pronalazim da im smeta. Naga tela nam se sjaje od znoja i sva trojica krećemo u kupatilo ostavljaujći packe na parketu od mokrih stopala. Dolazim do šolje i puštam prvi mlaz mokraće. Preko puta mene staje Stefan i i on cilja šolju. Mlitave kite stoje jedna naspram druge. Rukom povlači kožicu preko svog glavića i mene u trenutku zapljusne miris tog znojavog penisa i svega što se nalazilo pod kožicom. Opija me u trenutku. Počinje da piša. Mislim se – Stefane brate, padam na kolena, strpaj mi taj mlitavi kučić u usta. Hoću da ga osetim kako raste pod mojim jezikom. Pišaj mi u usta, nije me briga.

Iza nas, dok pišamo, Vlada pere ruke i dobacuje:
– Tri kite su previše za jednu rupu. Sačekaću da završite. – On briše ruke i trenutak kasnije lupa po guzici Stefana, a potom i mene. Stefan je to stoički podneo a ja sam se u trenutku cimnuo i slučajno zapišao Stefana po stomaku.
– Kretenčino! – obrusio sam Vladi koji se cerekao iza nas, mada je odmah počeo i Stefan da se smeje dok mu se moja mokraća slivala niz stomak do butina.
– Opušteno – reče Stefan, otkide par toalet papira i krenu da se briše nakon čega se obrati Vladi – Vladimire, sledeći put ću ti se popišati na glavu.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (II deo)

Gologuzi i mokri nastavljamo do frižidera u kuhinji iz koga vadimo hladne limenke piva koje u trenutku gase žeđ. Uzimamo kesice čipsa i smokija i odlazimo u dnenvu. Bacam se na kožnu fotelju, a njih dvojica na kožni trosed. Sva trojica momentalno doživljavamo blagi šok u tom susretu naših vlažnih, vrelih tela i hladne kože nameštaja. Trenutak sedimo tako i ispijamo pivo, a u sledećem Vlada ustaje i odlazi ispred TV-a gde se saginje i pali PlayStation. Pokušavam da ne zurim u njegovo savršeno izvajano, maljavo dupe i skrećem pogled ka mestu odakle je ustao sa troseda. Tu primećujem, na tamnoj koži troseda, vlažne obrise njegovih guzova. Ne mogu da dozvolim da mi se kita odmah ukruti. Stefan skrolujući telefon ni ne primećuje Vladino guženje. Da je primetio, dao bi mu neku sočnu opasku. Vlada se okreće i deli nam džojstike. Ponovo se udobnije smeštamo. Iz fotelje imam savršen pogled na njih dvojicu.

Stefan leži naslonjen na jednom kraju troseda sa samo čarapama na sebi, dok je Vlada zavaljen na drugom, tik pored moje fotelje. Tako zavaljeni izgledaju božanstveno i ne postoji ni jedan jedini milimetar na njihovoj koži koji ne bih polizao. Trosed je dugačak ali ne toliko, tako da su njihove noge ukrštene i dodiruju se stopalima i listovima. Pomno pratim svaki njihov slučajni dodir, mogu da osetim i vidim silu trenja i naelektrisanja kada se njihove malje na nogama međusobno očešu.

Zaokupljen sam njihovim nogama da jedva i primećujem igricu koju igramo, i naravno, da sam najlošiji. Đoka mi blago pulsira i neprimetno se trza. Usredsređujem se na igru koliko god je to moguće, a onda Stefan slučajno proliva malo piva niz bradu koje ni ne briše već ostavlja da mu se sliva niz vrat, preko glatkih grudi i skuplja u udubljenju pupka. Želim da jezikom prođem tu putanju, da osetim pivo, njegovu so i znoj. Uhvatim sebe kako se oblizujem i momentalno vraćam pogled na TV.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (II deo)

Ono što sam primetio kod Vlade, Stefana i mene, bio od nas neko stejt ili gej, jeste da smo sva trojica tokom igrice, s vremena na vreme gurali jednu šaku među međunožje i ‘vatali se za jaja da bi se ta ista šaka u narednom trenutku našla pod našim nozdrvama. To se ponavljalo dosta često, iz minuta u minut. Miris čiste ekstaze.

Jesu li svi momci opterećni mirisom svojih muda?

Šta bih dao da sam u tom trenutku mogao da pomirišem i njihove šake. Onda Vlada skupi šaku u pesnicu, zadigne svoja muda i prođe spoljašnjim delom pesnice po dlakama ispod njih, pa po njima, kao da skuplja sve najbolje arome i mirise. Onda pesnicu prisloni uz nos. Sledi dubok udah. Osećam da mi cure bale. Sredi se Milane, nemoj da bleneš, provaliće te.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (II deo)

Prolazi vreme i partija se bliži kraju. Vlada zabija odlučujuć go i odnosi pobedu, nakon čega Stefan protestuje:
– Ma daj, ne igraš uopšte pošteno!
– Nauči da gubiš pičkice.
– Jedi govna! – Stefan se istegljava na trosedu i desnom nogom pokušava da dohvati i ćušne Vladu po faci. Iz petog pokušaja koprcanja to i uspeva i opali Vladu po nosu i usnama.
– Majmunčino glupa, sklanjaj te smrdljive čarape od mene!

Vlada ga hvata za stopala ali se Stefan brzo iskoprca iz tog stiska i brzinom svetlosti poče da skida obe čarape sa Pickle Rickom. Obe je zavrljačio u Vladinom pravcu. Prva je proletela meni pored glave, dok je druga pogodila metu i opalila Vladu po obrazu.

– Mamicu ti tvoju! – zaurla Vlada i počeše da se šutiraju onako zavaljeni na trosedu jedan nasuprot drugom.

Bez treptanja sam gledao njihov rad nogu, pokrete, dodire i sudaranje. U mojoj glavi se odvijala potpuno drugačija scena, čista fantazija koja počinje ovako: Na trosedu, isprepletenih dlakavih nogu, obojica su se približila toliko da su mogli da sisaju nožne prste jedan drugom. Stefan se trudio da strpa svih pet sebi u usta, ali najviše je uspevao četiri. Počeo je da zubima gricka i čupka dlake sa Vladinog palca, zatim se bacio na lizanje tabana. Vlada je sisao Stefanu prst po prst počevši od najmanjeg. Sa posebnim uživanjem je sisao palac, jako, dugo i halapljivo. Ljubili su prste i tabane a zatim i malje po listovima.

gejevi jedan drugom sisaju stopala

Gurali su i gazili mlitave đoke jedan drugom svojim izbalavljenim stopalima. Kite su počele da rastu i bubre izbacujući anormnu količinu precuma. Sada se Vladina kurčina našla između Nemanjih stopala koje je jako stegao i napavio fin otvor. Stefan je izvodio brze pokrete drkajući mu đoku stopalima i skvaki put kad je Vlada bio blizu orgazma, on je usporavao, ne dozvoljavajući mu da dosegne vrhunac.

Nakon što ih je izjebao, Vlada uzima u ruke Stefanova stopala i jezikom kupi sa njih sav precum koji je prethodno iscureo iz njegove kurčine. Sa uživanjem se ponovo zavlajuje u ugao troseda raskrečenih nogu dok su mu usta i dalje balava od sopstevnog precuma. Stefan koristi priliku i stopalo zavlači između Vladinih nogu. Stopalom mu masira stisnute dlakave guzove sa namerom da ih opusti što i ubrzo uspeva. Među dlakama se pojavljuje otvor. Palcem mu dolazi do čmara i prelazi nežno preko njega. Počinje silovitije da gura i palac probija i završava u Vladinom čmaru. Jebe ga sve jače i jače palcem.

Vlada sav zadihan i znojav stiska grčevito jastuk ali ne ispušta nikakav zvuk. Stefan vadi palac iz rupe, a Vlada ga munjevito trpa sebi u usta i nastavlja da ga sisa, dok svojim stopalima nadrkava Stefanovu belu sjajnu kurčinu oblivenu kurčevim sokom.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (II deo)

Kako je ovo moja fantazija i moja glava, sasvim je logično da se na polici pored nalazi veliki, rebrasti, crni, dvoglavi dildo. Njih dvojica se priližavaju jedno drugom toliko kao da će postati jedno biće. Noge su im upletene jedna preko druge, a čmarovi im se bukvalno dodiruju, kao da se međusobno trljaju i ljube. Krute kite su im takođe ukrštene i balave jedna na drugu. Velika, natečena muda su im mokra i lepljiva, slepljena svetlim i tamnim dlakama. Na ovaj prizor prvi instikt mi je da obe kite zajedno progutam u cugu, a drugi da se nasadim na njih i da obojica prodru u moju unutrašnjost.

Stefan sa police uzima dildo i počinje da pljuje po njemu, a zatim da liže jedan kraj. Isto to čini i Vlada sa drugim krajem. Momci ispružuju desnu ruku i hvataju se kao prilikom obaranja ruku. Stefan prinosi jednu stranu dilda ka Vladinom dlakavom čmaru i vrlo brzo vrh nabija u njega. Vladi se oteo jak uzdah i trzaj tela nakon čega je pogled fiksirao u Stefanove oči i gledao ga najjebačkijim pogledom. Stefan bez ikakvog daljeg ramišljanja nabi drugi kraj dilda u svoj glatki ružičasti čmar. Uzdah, trzaj. Sledi čarolija, migolje se, trzaju se, propinju se, prave ritmičke pokrete, makazicaju se, sve vreme ne puštajući jedno drugom ruku. Jebu jedan drugom guzu dildom. U jednom trenutku između čmarova vidiš gumeni kurac, dok je u sledećem on u potpunosti progutan, a čmarovi slepljeni jedan uz drugi. Postaje žestoko i mehanički.

Ubrzavaju ritam i sada su im rupe poprilično široke i razjebane. Stanom se prepliću njihovi krici i uzvici, zvukovi ekstaze i najvećeg telesnog zadvoljstva. Sa njih kaplje reka znoja pomešana sa svim izlučevinama iz kurca. Kauč je natoljen i svi tragovi ostaju na njemu.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (II deo)

U trenutku dolazim sebi, i vidim da mi je kita sva ukućena i balava od precuma. Ne smem ovo da dozvolim, zato grabim jastuk i stavljam ga na međunožje. Momci se i dalje prepiru i šutiraju, ali sad slabijeg inteziteta. Nastavljamo sa igricom, a i kita mi se umiruje. Trenutak kasnije Vlada započinje temu:
– Natalija hoće da mi liže guzu.
– Šta bre?! Fuj! Ko bi tebi normalan lizao taj šumarak? – Stefan postavlja pitanje. U mojoj glavi glas vrišti: – Ja ću! Stefan nastavlja:
– To je malo pederski.
– Što pederski? Zar tebi nijedna nije lizala to tvoje mlečno dupence i zar nam nisi pričao da je Lidija lizala tvom burazeru?
– Jok. Samo sam ja njihova.
– Voleo bih da probam, nijedna do sad nije ponudila da mi liže čmarulju.
– Brate pašće u nesvest kad vidi svu tu Šumadiju. Morao bi prvo da se otarasiš toga.
– Ne brate, volim svoje muževne malje, sve devojke to pali.
– Pa ti izračunaj šta više želiš – jezik na čmaru ili dlake. Ti kakav si dlake će ti izrasti za dva dana ponovo.
– Želim jezik kad sam našao neku dovoljno ludu da to i učini. Ali brate, kako ću da obrijem sam sebi čmar?
– Ne samo da ga obriješ, moraćeš i klistir da uradiš.
– Eto ti sad, a kao nikad mu nijedna nije lizala bulju. To svakako ne dolazi u obzir.
– Znam da to devojke uvek rade pre nego što im izjebem guzu.
– Ma pali.

– Milanče, imaš li u kupatilu nove brijače? – Stefan ovo meni upućuje i konačno se i ja uključujem u temu.
– Aha – je sve što uspevam da dodam, a znam sve o klistiranju i brijanju, čak sam poslednji klistir radio u sredu, ali koji strejt muškarac radi klistir?
– Eto, Vladimire, brate naš, rešeno, ja ću ti obrjati bulju, a Milanče će mi asistirati.
– Neću.
– Znamo da oćeš, pa da nam pričaš kako je to kad ti riba rovari jezikom po čmarulji. A onda kad ti izliže glatku guzu, pa kad ti ugura srednjaka…
– Ejj, to ne dolazi u obzir!
– Što bre!? Ne znaš šta propuštaš. Pa burazer mi je pričao, kad ti uvali srednjaka momentalno svršavaš. Prskaš! Eksplodiraš!
– Nema šanse. Nek tebi uguravaju i celu šaku.
– Ok. Kako god oćeš.
– Mogu da obrijem bulju i to je sve. I za to moram da razmislim pa sutra da uradimo.
– Plašiš se srednjaka, pičkice. Ti ne bi mogao ni ovaj smoki pred nama da uguraš.
– Da li ti mene Stefane izazivaš da sada uguram smoki u čmar?
– Aha.
– Pa jedino ako ti taj isti smoki kasnije i pojedeš.
– Haha, marš kretenčino.

Da li ja umišljam ili sam zaista čuo da ćemo sutra brijati to bronzano dupence?

Milan Lepljivi

Nastavak: Miris kita: Soba (III deo)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 4]

Autor ovog posta je:

Milan Lepljivi


Kurac. Postoji li lepša stvar na svetu? Predmet mojih najvećih čežnji i skrivenih želja. Toliko različitih veličina, oblika, boja, aroma i ukusa. Taj miris kad vam se uvuče u nozdrve. Upoznaću vas sa nekoliko kurčeva koji upotpunjuju moj život i daju mu svrhu. Možemo da počnemo…

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x