Vrele prijateljice na zajedničkom tuširanju

Publika je urlala. Devojke su se valjale i borile u blatu, prskalo je na sve strane, atmosfera je bila užarena. Blatnjava tela sudarala su se uz seksi zvuk. Vešto su se izbegavale i izvežbano izvodile skladne poteze, služeći se publici nepoznatim trikovima. Jedna je morala pobediti pa je prema unapred određenom rasporedu danas bolja bila Paklena Rozi. Vruća Lidija prepustila se njenim rukama i zavrsila na leđima u blatu. Publika je u delirijumu divljala i skandirala.

Krenule su u svlačionicu dok se blatna masa cedila niz njihova gola tela. Grudi su im poskakivale, a kapi blata klizile su niz sočne okrugle sise. Volele su svoj posao, iako je bio doslovno prljav. I volele su jedna drugu.

Poljubile su se čim su za sobom zatvorile vrata svlačionice. Bile su same i to su uvek znale iskoristiti. Ljubile su se onako blatnjave jedva dolazeći do daha. Pustile su vruću vodu stojeći ispod tuša… nastavile su se ljubiti dok se blato ispiralo s njih.

rvanje u blatu

Lidija je Rozi naslonila na zid prikucavši je uz njega, čvrsto je držeći za guzu. Uvlačila joj je jezik, gurala joj ga sve dublje u usta. Obe su stenjale od strasti koja ih je obuzimala. Hemija koja je postojala između njih od prvog dana bila je još uvek izuzetno jaka.

Grlile su se grčevito, kao i kad su prvi put vodile ljubav

Pustila joj je oble čvrste guzove i uhvatila je za grudi, nežno ih je mazila ispirajući i poslednje tragove blata s njih. Obuhvatila je jednu rukom i sagnula glavu, oblizujući je kao da liže sočnu voćku. Uhvatila je bradavicu zubima i nežno je zagrizla. Jezikom ju je draškala, dok je slobodnom rukom prelazila po drugoj bradavici.

zajedničko tuširanje, lezbejke

Polako je spuštala ruku prema Rozinom raspuknuću, a ona je lagano raširila noge prepuštajući joj se. Prstom joj je dotaknula klitoris, što je izazvalo dubok Rozin uzdah. Naslonjena na zid, otvarala joj se poput do kraja rascvetalog cveta. Vešto joj je rukom obrađivala procep, vlažan i uzdrhtao.

Kleknula je pred nju, glavu joj utisnula u svilenkaste dlačice. Jezik je odmah pronašao svoj put do tačke G, vešto vodeći Rozi prema sve većem užitku. Noge su joj klecnule dok se zadovoljstvo širilo njenim telom. Prvi val orgazma obuzeo ju je iznenada pa se morala pridržati za zid da bi ostala na nogama.

Lidija nije prestajala, pa je Rozi ubrzo krenula prema novom zadovoljenju, na novo orgazmičko putovanje. Nije želela ovaj put svršiti bez Lidije. Podigla ju je ispred sebe. Sada su opet stajale jedna nasuprot druge. Bez puno pripreme, gurnula je Lidiji prst u njenu tamnu pećinu i na slepo je počela istraživati njene pukotine. Lidija joj je uzvratila uslugu pa su se namestile tako da mogu najlakše zadovoljavati jedna drugu.

drkanje pičke

Ruke su im se sudarale, dok su se zadovoljavale prstima. Ljubile su se, gurkajući se i tarući grudima, a šum vode zaglušivao je njihove uzdahe i jecaje zadovoljstva. Pogledale su se, svesne da su na istom nivou uzbuđenja, sasvim blizu svršavanja. Obe su ubrzale dobro savladanu igru prstima pa ih je orgazam preplavio gotovo istovremeno.

Zajedno su se tresle obuzete vrhuncem strasti. A onda ju je Rozi okrenula leđima prema sebi tražeći joj da se naguzi ispred nje. Sa prednje strane dočepala se njene pičke i oblizala Linine preostale sokove.

Lidija se oslonila rukama na zid s guzom visoko u vazduhu. Rozi je oblizivala njen rosni pupoljak nudeći joj još jedno olakšanje. Nije joj trebalo puno, Lina je stenjala tražeći da ubrza jezičnu igru, a onda kriknula svršavajući. Morale su požuriti jer je sledeća borba bila pri kraju.

lizanje pičke, lezbo

Nežno su se zagrlile, ljubile i mazile, još malo uživajući u ljubavi i bliskosti. Kada se borba završila, njih dve su već bile spremne za odlazak. Niko u muškoj publici nije ni slutio da je njihovo prijateljstvo tako jako i čvrsto.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]
Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.
Preporučeni tekstovi:

1
Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth
1 Comment threads
0 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
prvo novi prvo stari najpopularniji
Obavesti me o
Denis

Odlična priča.