Miris kita: Soba (III deo)

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Miris kita: Soba (II deo)

Prolaze minuti u tišini, a onda Vlada viče:

– Fuj, al si prdnuo Stefane! Stoko jedna!
– Bilmezu, ti si, a sad prebacuješ na mene.
– Marš bre!

Kao dečurlija, ponovo počinju da se šutiraju i ritaju nogama, a onda se Stefan uspravlja na trosedu i baca na Vladu.

Ovo se zaista dešava. Pao je na Vladu. Njihova vlažna tela su se preklopila. Grudi i bradvice im se na trenutak trljaju, a u trenutku razdvajanja vidim kako se Vladine vlažne, i ako kratke, tamne dlačice odlepljuju sa Stefanovih belih glatkih grudi.

Stidne dlake su im pomešane, a mlitave kite i mokra jaja na sekundu slepljeni.

Stefan koji je iznad počinje pesnicama da udara Vladu po mišicama, a ovaj ga svom snagom odguruje tako da obojica padaju sa troseda nastavljajući da se rvaju i obrću po parketu sve vreme psovajući jedan drugog.

U jednom trenutku je Vlada gore, već u sledećem Stefan. Za sve to vreme znojavog rvanja i trenja kite o kitu, nisu im ni za milimetar porasli. Kako? Moja kita je skamenjena gledajući sve ovo.

Sledi prelepi prizor, Stefan je gore i svojim nogama je opkoračio Vladine snažne butine tako da su mu beli guzovi jako rašireni, a čmar zjapi. Taj prelepi tamno ružičasti čmar, sija se koliko je vlažan.

U jednom momentu se širi i razvlači, a u sledećem se sužava i ponovo u krug. Opasan je jedva primetnim malim svetlim dlačicama.

Kao da diše i kao da me moli – poliži me, sisaj me, uguraj jezik duboko u moju unutršanjost, uguraj svoju žilavu kurčinu u mene. U najvećem sam iskušenju da sve ovo i uradim, kako bih ga olizao i izjebao dok je na Vladi.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

Koprcaju se tako u mestu i dok je Stefan još gore, Vlada počinje da mu šiba razjapljenu guzicu. Prvo šiba desni, pa potom i levi guz. Ponavlja opet sve to, samo ovog puta mnogo jače.

Sada je njegovo belo dupence prošarano rozim packama Vladinih krupnih šaka. Iz sekund u sekund one postaju sve tamnije. Iznenada šaka stiska Stefanova muda. Stefan zaujuka od bola, gubi nadmoć i pada dok Vlada koristi priliku i pentra se na njega.

Seo je na njegove grudi i butinama pritisnuo obe mišice kako ne bi koristio ruke. Vlada mu se nadnosi nad zarobljenom glavom, a njegov žbun i kita su nikad bliže Stefanovoj faci.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

– Silazi Vladimire s mene! – sada već urla – kita ti smrdi ko gorgonzola!
– Znam koliko voliš gorgonzolu, hajde gricni ga miško…
– Pravo je čudo što ti se muve na skupljaju na njemu – zatim skupi pljuvačku u ustima i pljunu mu na kurac.
– Mamicu ti tvoju!

I rvanje se nastavlja. Više ni ne uspevam da pohvatamo kad je ko gore, a ko dole. A onda se dogodilo ono što sam čekao dobrih 10 godina. Vlada se našao u pozi u kojoj je malopre bio Stefan kada je dobio šamaranje guze.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

Stefan je od dole obgrlio Vladine grudi i ramena ne dozvoljavajući mu da mrdne sa njega, samo se Vladina guza dizala i spuštala pokušavajući da se otgne iz stiska. Prvi put gledam u Vladinu rasčepljenu guzu. Dve presavršene okrugle polutke guzova su se razdvojile otkrivajući područje procepa koje nikad nisam imao priliku da vidim.

Prelepe tamne dlake koje se kovrdžaju sa obe strane unutrašnjosti polutki, a onda lepo naglašeni, neteknuti, uski, a izduženi čmar tamno sive boje. Pulsirao je u ritmu trzaja guze, otvarao se i zatvarao.

Nije mi dobro od ushićenja. Zašto nemam skrivene kamere po stanu? Lizao bih mu taj čmar odmah sad, ovog ternutka, bez obzira da li je obrijan ili klistiran, nije me briga. Savršenstvo.

muški dlakavi čmar u krupnom planu

Spuštam pogled na moju kitu i iznenađujem se kad vidim da je sva umrljana speremom kao i moj stomak. Svršio sam a da ga nisam ni dotakao. Ponovo grabim već umrljani jastuk i krijem ga iza njega. Momci me nisi ni primetili jer su prezauzeti rvanjem.

Kako mi više nije ukrućen, gasim PlayStation i puštam pornić dozivajući ovu dvojicu. Oni završavaju i ponovo se smeštaju na kauč. Dok oni bulje u sisatu Brazilku koja cucla kitu na TV-u, ja kradom buljim u njihove kite. Konačno počinju da rastu, da bubre, da cure. Milina za gledati.

Na čelu i po telu im se stvarju nove graške znoja. Lepe, žilave kite su sad u punom jeku. Stefan ustaje i stavlja jednu nogu na sto dok guzu istura unazad oponašajući pozu pornićarke ne prekidajući da desnom rukom drka karinu.

– Kako bi je rasturio naguženoj u ovoj pozi…
– Misliš ovako? – Vlada brzo ustaje i staje iza Stefana gurajući ka gore svoju kitu među njegove glatke guzove simulirajući seks. To traje nekoliko trenutka, a zatim Stefan staje iza Vlade.
– Ne, nego ovako – Stefan nabija balavu kurčinu Vladi između nogu tik ispod čmara udarajući glavićem o Vladine testise. Nakon toga uspravlja kitu i par brzih puta prolazi kroz Vladine guzove pristiskajući kurčinu uz njegov čmar. Vlada ga odguruje i obojica počinju da se cerekaju.

Mogu da vidim sluz kako se razvlači između njegove guze i Stefanovog glavića. Guzne dlake su mu slepljene i vide se tragovi Stefanove sluzi.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

Dok stoje, zovu me da im se pridružim da merimo kite jer smo sva trojica blizu orgazma. Formiramo krug debelih, žilavih kobaja približnih dimenzija. Vlada hvata moju i prinosi svoju. Nadrkava jednu preko druge dva-tri puta. Kako je njegova iznad, počinje da malo balavi po mojoj.

Glavić mu dodiruje moje stidne dlake i odnosi pobedu. Njegova je za trunku veća. Ne uspeva da sakrije samozadovljni osmeh i odlepljuje svoju balavu kitu i prinosi je uz Stefanovu. I tu pobeđuje. Na kraju upoređujemo Stefan i ja, i tu smo iste veličine.

I za kraj velika završnica…

U krugu koji smo formirali drkamo kurčeve iz sve snage. Različite tehnike se tu mogu videti, a tek grimase i uzdahe koje pravimo. Blizu smo jedan drugog i mogu da osetim njihov dah, miris znoja, omamljujući miris kita. Sve. Oči mi se zatvaraju i moju glavu isunjavaju najveće fantazije.

Prva je: smeđokosi Stefan rasčupane kose stoji uspravno dok Vlada kleči pred njim i sisa mu krupnu blago špicastu karinu. Stefan mu pljuje s visine usta, a ovaj guta. Počinje da ga napušava sve jače.

Vlada se trudi da ga celog ugura u usta i oseća kako mu glavić dodiruje krajnike. Vadi ga napolje i tapka ga i šiba o svoju crnu kratku bradicu. Cela faca mu je umazana kurčevim izlučevinama. Udiše duvoko i širi nozdrave da oseti njegov miris. Stefan se saginje, ljubi ga i sa poda podiže prethodnu bačenu Vladinu čarapu kuju mu gura u usta, a zatim mu i kurčinu vraća i počinje nadljudskom snagom da ga napušava. Čarapa pada na pod. Nemoguće je uhvatiti tu brzinu pokreta.

Vlada grca i počinje da se davi od kurca. Svom silinom se trudi da guta. Suze mu se slivaju niz obraze. A onda ga Stefan vadi napolje tako silno da Vladi iz usta cure sve izlučevine: precum, bale, pljuvačka i sperma koje mu padaju na grudi, a zatim se slivaju i razvlače na pod.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

Sledeća scena: Stefan raskrečen leži na parketu a preko njega neopačke Vlada. Vladina bulja je Stefanu pred nosem. U pozi 69 on halapljivo širi njegove dlakave guzove i liže mu tamni čmar. Ubacuje mu jezik toliko duboko da se Vladino celo telo trese i grči od ekstaze.

On malo diže guzu pa je ponovo brzo vraća nabijajući se na Stefanov jezik. Seda u potpunosti na njegovu facu i počinje da meša presavršenim izvajanim guzovima, povremeno mu dopuštajući da dođe do vazduha.

Vlada se proteže iznad njega i grabi šakom Stefana za njeogva velika jaja. Prvo ih miriše, zatim masira, stiska i gnječi, pa ih vuče da bi ih na kraju uvukao u usta. Sisa ih i igra mu se sa testisima sa najvećim uživanjem.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

Za to vreme Stefan brzim pokretima provlači celu dužinu šake između procepa Vladinih guzova nadražujući mu čmar, a potom gura u njega kažiprst da bi već kod sledećeg prodiranja dodao i srednjak. Žestoko ga jebe prstima, sve brže i brže.

Dok mu to radi sa guzom, počinje da mu liže dlakava slepljena muda, a zatim nastavlja ka korenu kurca i jezikom prelazi preko svake vene. Pokušava da jezikom što više razdvoji rupicu na glaviću. Sada trpa njegovu kitu duboko u grlo tako da mu je žbun na samim usnama i u nosu, dopušta da ga Vlada oralno izjebe ritmičkim pokretima guze. Vlada ustaje vadeći mu kitu iz usta i brzinom munje dolazi u pozu čučnja i nadaba se na Stefanov kurac.

Čmar mu je u sekundi progutao kitu…

Za tren oko je cela kurčina bila u njegovom čmaru. Tako ga lako prima kao da dnevno prima 10 kurčeva. Njihovi izrazili lica su neprocenljivi. Strastveno se nabijao na kurčinu, a Stefan ga je cepao i dizao Herkulesovom snagom prodirujući u njega. Mišićava leđa su mu bila sjajna od znoja koji se slivao između njegovih guzova i u kapljicama padao Stefanu po kurcu, mudima i butinama.

tip se čmarom naija na krutu kitu

Treća scena koja će me dovesti do orgazma, Stefan kleči na parketu na sve četiri sa natrćenom guzicom u vazduhu.

Svojim žilavim šakama pokušava da maksimalno razdvoji glatke guzove. Mokra guza mu se otvora kao nikada do sad.

Sada već tamno ružičasti čmar se raširio i napravio savršenu okruglu tamnu rupu. Vlada prilazi i s visine mu pljuje u rupu. Navlažuje je sa dosta pljuvačke.

širenje muškog čmara

Zauzima pozu polučučnja, kitu vuče ka dole ciljajući razjapljeni rascep i nabija je svom snagom. Stefan ispusti jak krik bola i čistog zadovoljstva. Sad su mu šake na podu pridržavajući se da ne ljusne na pod dok se Vlada nabija u njega.

Probija ga i buši kao bušilica. Duboko prodire u njega svaki put lupajući svoja dlakava tamna jaja o njegova velika bela viseća stvarajući prelepi zvuk mljackanja lepljivih muda. Jednom rukom počinje da ga šiba po guzici, dok ga drugom čupa za raspuštenu kosu. Već u sledećem trenutku Vlada prebacuje nogu preko Stefanove glave i stopalom mu pritiska jednu stanu lica dok je druga prilepljena uz hladni parket. Ne štedi ga ni malo, već ga sve jače zakucava.

Stefan pokušava da malo pomeri glavu kako bi lizao Vladino mokro stoplo koju mu je na desnom obrazu, ali od jačine stiska ne usprava. Sada Vlada menja ritam i vadi mu silovito celu kučinu iz čmara, a potom je svom snagom ponovo zabija do kraja. Stefana preplavljuje delirijum. Opet je celu vadi, pa ponovo celu nabija. Pri svakom izlasku kurca iz čmara, čuje se blaženstveno „pop!”

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

Stefan ne može više da izdrži i svršava ogromnu količinu guste bele sperme na parket. I Vlada je na samom vrhuncu i poslednji put mu zabija karu najsilnije do sad i eksplodira u njemu.

Stefan pada na parket, a preko njega Vlada koju mu prilikom pada nabija još jače kurac. Neko vreme tako leže mokri i slepljeni jedan preko drugog pokušavajući da dođu do daha. Vlada ustaje i vadi još uvek ukućenu kitu iz guzice. Iz Stefanovog, sada ponovo uskog čmara, počinje da curi i da se razliva sperma. Vlada brzim pokretima prinosi kurac i skuplja je oko rupice i sa muda, a onda mu ga nežno ponovo ubacuje vraćajući nakupljenu spermu u guzu. Postrojava

Stefana na sve četiri i naređuje mu da se napne, što ovaj i čini. Uski čmarić mu se ponovo širi otkrivajući ružičastu unutrašnjost iz koje počinje da teče sperma. Prinosi jezik i liže mu otvor, ubacuje jezik duboko i skuplja svoju zaostalu spermu.

Punih usta se približava Stefanovim usnama i počinje da ga ljubi. Balavo se ljube trljajući jezik o jezik, razmenjujući i tegleći sada već razređenu spermu. Lica su im umrljana, a ostaci sperme su ostali na Stefanovj bradi… A onda zvezde.

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

Svršavam kao sumanut. Nakon zvezda, otvaram oči i prvo što vidim su Stefanova i Vladina stopala i nožni prsti kako se propinju i grče preko puta mojih. A onda u videokrug ulaze tri ogromne kurčine koje prskaju na sve strane.

Sperma završava na našim stomacima, kitama, butinama, nogama, parketu. Čak je moj mlaz dospeo na Stefanove crne bokserice koje su bačene sa strane. Sva trojica dahćemo kao kerovi i počinjemo da se smejemo.

Ponovo se uvaljujemo na nameštaj. Stefan vadi par vlažnih maramica i ostatak pakovanja daje meni i Vladi. Brišemo sa svojih tela svršotine. Stefan ustaje i kao gola čistačica hvata se zogera i briše svršotinu sa parketa dok se nije skorela. Ubrzo načinjemo novo pivo i počinjemo novu partiju uz razgovor. Oko 5 sati momci ustaju i kupe svoje prnje po stanu i oblače ih. Stefan ne oblači bokserice već odmah navlači šorts i ostavlja ih tu gde su.

– Izvini, nisam imao nameru da ti svršim po gaćama – pravdam se Stefanu – daću ti neke moje čiste.
– Opušteno Milanče, ne treba. Nije kao da prvi put idem bez gaća. – Pratim ih do vrata gde se pozdravljamo i pitam:
– Onda momci vidimo se večeras u 9? Ostaje žurka kod Anđele?
– Jašta. Pamet u glavu i ne zaboravi kondome da poneseš večeras. Biće mačkica – odgovara Stefan i dodaje – a onda sutra brijanje ove guzice – a zatim lupi Vladu po dupetu i njih dvojica odlaze.

Zatvaram vrata stana. Širim nozdrve. Stan se oseća na miris kita. Miris kurčina. Trčim u dnevnu i sa poda uzimam Stefanove još uvek mokre bokserice. Bacam se na trosed na kome su do malopre sedela moja božanstva. Zavaljen ležim i pod nos stavljam crne bokserice umazane belim flekama, što njegove sperme, što moje. Osećam miris znoja, miris svršotine, i blagi miris mokraće. Ližem ih i trpam u usta. Levom rukom širim guzove i nabijam jedan prst u čmar. Desnom nadrkavam kitu. Potom dodajem još jedan prst, da bih na kraju ubacio tri. Jebem se polako ali grubim pokretima. Nabijam prste jednom, dva puta, osam puta i svršavam po kožnom trosedu. Ovaj treći put je sperma dosta ređa. Smejem se i izležavam u sopstvenoj svršotini još uvek misleći na njih dvojicu, da li ćemo sutra zaista brijati Vladinu guzu?

Miris kita, 1. poglavlje: Soba (III deo)

Nastavak: Miris kita: Rođendanska želja (I deo)

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Autor ovog posta je:

Milan Lepljivi


Kurac. Postoji li lepša stvar na svetu? Predmet mojih najvećih čežnji i skrivenih želja. Toliko različitih veličina, oblika, boja, aroma i ukusa. Taj miris kad vam se uvuče u nozdrve. Upoznaću vas sa nekoliko kurčeva koji upotpunjuju moj život i daju mu svrhu. Možemo da počnemo…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Nikad u zivotu nisam procitao nista bolje od ovoga! Naklon do poda! Presavrseno

Slažem se!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x