Snjeguljica i sedam „patuljaka”

Registrovani korisnici ne vide reklame

Završio je još jedan radni dan. Subota je, vruće i sparno ljetno popodne i ja polako, nogu pred nogu, idem prema autobuskoj stanici koja je, vikendom kad ne voze sve linije, udaljena oko 20 minuta hoda. Negdje na pola puta do stanice uz mene je stao crni kombi sa zatamnjenim staklima. Suvozačevo staklo se spustilo i kroz otvor sam ugledao vozača.

Prema mojim procjenama bio je u kasnim 30-tim godinama, baš kao i ja, prijatnog lica te, koliko sam mogao vidjeti, visok i dobro građen, iako ne debeo. Pitao me je da li je na dobrom putu za gostionicu „Gaj“, za koju sam znao jer je kod nje bila autobuska stanica koju sam koristio kad sam radio vikendom. Ljubazno sam mu potvrdio da je, nakon čega mi je ponudio prijevoz do tamo. Obzirom na temperaturu napolju i prohladni klimatizirani zrak u kabini kombija, koji sam osjetio kroz otvoreni prozor, pristao sam bez razmišljanja.

Tijekom kratke vožnje imali smo vremena za izmjeniti svega nekoliko kurtoaznih rečenica. Saznao sam da se zove Ivan i građevinski je obrtnik te da ga u gostionici čeka mušterija kojoj bi trebao izvesti neke građevinske radove u vikendici koja je negdje u ovom području. Kad smo stigli do gostionice, pozvao me je da mu se pridružim na jednom piću i pravim mu društvo, ako imam vremena. Budući da mu je mušterija javila da će kasniti 30-ak minuta u odnosu na dogovoreno vrijeme, a obzirom da mi je autobus trebao doći tek za 45 minuta, pristao sam.

Sjeli smo i naručili ja pivu, a on sok, budući da je rekao da ne smije alkohol dok vozi. Obzirom na temperaturu, pivu sam popio vrlo brzo i želeći se odužiti Ivanu za prijevoz i prvu pivu, naručio sam novu rundu. Tako smo polako pili i razgovarali. Odjednom je Ivanu zazvonio mobitel. Javio se i razgovarao nešto nervozno, ali mi je bilo neugodno buljiti u njega pa nisam sve razumio šta je govorio. Pojasnio mi je kako ga je mušterija zvala i javila da će kasniti još dodatnih sat vremena. Zamolio me je da ostanem s njim ako mogu, te će me kasnije odvesti do mojeg stana.

drkanje i svršavanje

Kako sam bio sam u stanu cijeli vikend, jer su žena i djeca otišla kod njezine mame, pristao sam. Kako je razgovor tekao, osjećao sam se sve prijatnije u Ivanovom društvu, a nakon treće pive osjetio sam da me alkohol malo savladava. Kao i obično, u takvim situacijama počeo sam razmišljati o tome kako bi volio da je Ivan gay i da mi dozvoli da se poigram njegovim komadom. Iako sam bio oženjen i sa ženom imao uredan seksualni život, ponekad sam po utjecajem alkohola padao u iskušenja za seks s muškarcem. U nekoliko navrata mi je to uspjelo, tako da sam imao neka iskustva.

Ubrzo sam počeo Ivana propitivati o braku i slično. Sa smješkom je odgovorio da nije oženjen te nema stalnu partnericu, a tijekom razgovora sam zaključio da bi možda i pristao na gay seks. Odjednom je predložio da popijemo još po jednu rundu te da krenemo prema vikendici i, kao, mušterija će tamo doći direktno. Na brzinu sam popio i tu pivu te smo krenuli u kombi. Alkohol me je već dobrano ovladao te sam već počeo pomalo teturati, ali u glavi mi se sve jače rojila misao o pušenju Ivanovog kurca, tako da mi se kurac počeo dizati u hlačama. Čini mi se da je Ivan to primjetio i počeo me čudnovato gledati smiješeći se.

Vrteći ovu sliku u glavi te usput odgovarajući na neka Ivanova pitanja, vrijeme je brzo prošlo i odjednom smo se zaustavili pred velikom željeznom kapijom koja se iznenada počela otvarati. Ušli smo u prostrano dvorište okruženo živicom usred kojeg je bila poveća katnica. Nisam uočavao detalje jer mi je glava postajala sve teža i sve mi se više spavalo. Odjednom, prije nego sam uspio izaći iz kombija, utonuo sam u san.

Odjednom, ne znam nakon koliko vremena, sam se probudio. Pogledao sam oko sebe i vidio da ležim na krevetu u spavaćoj sobi, bos i gol do pojasa, te samo u gaćama. Iznenada me je obuzeo sram na činjenicu da sam se napio toliko da sam nekontrolirano zaspao, ali mi je opet bilo čudno kako je to bilo moguće od samo 4 pive. Sjeo sam na rub kreveta i malo razmislio šta i kako dalje. Kroz prozor sam već vidio da se počelo polako smrkavati. Moram iskreno priznati da sam se i uplašio da nisam pao u ruke nekih otmičara ili trgovca organima. Međutim, unatoč tome, trebalo je nekud krenuti i vidjeti gdje sam i šta se događa.

Polako sam otvorio vrata od sobe i izašao u hodnik. Shvatio sam da je soba na katu. Iz prizemlja je dopirao razgovor više osoba, ali nisam uspio razumjeti o čemu se razgovaralo. Kad sam došao do stepenica, polako sam počeo razaznavati riječi i zaključio kako se radi o sasvim običnom razgovoru sa šalama i ponekom upadicom o seksu (razaznao sam riječi „pušenje”, „drkanje”, „gangbang”…). Sada sam se već malo opustio, razina zabrinutosti je pala i odlučio sam spustiti se u prizemlje. Kako sam se pojavio na vrhu stepenica, u prizemlju je netko od prisutnih povikao:
– Evo Snjeguljice.

gay gangbang

Nastavio sam niz stepenice, i kad sam došao skoro do kraja istih, ukazao mi se veliki dnevni boravak i u njemu nekoliko muškaraca. Zastao sam iznenađeno jer su svi bili goli i sjedili na velikoj garnituri za sjedenje. Brzo sam prošao pogledom po sobi i izbrojio da ih je 7. Neki su se igrali sa svojim poluukrućenim kurcima, dok su neki jednostavno sjedili i pričali. Ostao sam zabezeknut prizorom u prvo vrijeme, osjećajući strah i neodlučnost šta da napravim. Tada sam uočio jedno poznato lice. Bio je to osoba s kojom sam 2 ili 3 puta vodio ljubav, odnosno pušio mu i drkao kurac. Zvao se Pero. Primjetivši moju zbunjenost Pero mi se obratio rekavši:
– Nemoj se bojati. Mi se znamo, a ostale ćeš upoznati. Sve ovo je pripremljeno za tebe.

Tada sam se sjetio da sam mu u više navrata tijekom pušenja kurca i gledanja „gangbang pornića” rekao kako bih tako nešto volio probati, odnosno imati ulogu žene u takvom filmu. Javio se i Ivan koji je ustao i došao do mene rekavši:
– Oprosti na ovom kratkom uspavljivanju, ali morao sam jer nisam bio siguran da sam ti otvoreno rekao kakvi su planovi s tobom, da li bi prihvatio. Pipremili smo ti gangbang na prijedlog Pere, ali ti još uvijek možeš odustati ako želiš i neće biti nikakvog problema.

Odmah sam se opustio, spustio pogled na Ivanov kurac koji je bio potpuno opušten, ali i kao takav, dosta impozantan. Gotovo istovremeno moj kurac se probudio i počeo lagano bujati. Prošao sam pogledom po ostaloj šestorici i vidio da su svi u kasnim 30-im odnosno ranim 40-ima i dobro građeni. Od uzbuđenja mi se grlo osušilo, te sam jedva izrekao:
– Ma nije vrijedno spomena. Radujem se sudjelovanju u ovom što ste pripremili.

Izgovarajući to, uhvatio sam rukom Ivana za kurac i lagano mu počeo povlačiti kožicu. Pod rukom sam osjetio da mu se kurac lagano budi.

gej pušenje

Približio mi se i počeo me ljubiti u usta. Moj kurac je sve više bujao, a također i Ivanov. Nisam čekao da mu se potpuno ukruti. Sagnuo sam se i uhvatio ustima Ivanov kurac koji je sve više rastao i ispunjavao moja usta. Rukom sam mu mješao jaja, što ga je isto uzbuđivalo, te su mi usta uskoro bila posve popunjena. Čuo sam uzvike odobravanja, ali i primjedbu:
– Popusti malo, ima i nas drugih za to.

Ivan je lagano izvukao kurac iz mojih usta i krenuo prema trosjedu govoreći:
– Znam da želiš pušiti više kurčeva, a i moji jedva čekaju da iskušaju tvoje sposobnosti.

Krenuo sam za njim. Kad smo došli do trosjeda sva šestorica su se digla i ostala stajati. Ivan je počeo predstavljati ostale, ali ja nisam pamtio imena. Uzbuđen sam mislio na ono što slijedi. Skinuo sam gaće i ostao gol s tvrdo ukrućenim kurcem. Tada sam kleknuo na pod, a ostali kao da su shvatili što želim. Približili su mi se i okružili me. To sam i čekao. Svi kurčevi su bili u visini mojih ustiju. Nisam uopće oklijevao. Ustima sam obuhvatio poluukrućeni kurac, koji mi je bio najbliže, i počeo ga uvlačiti i izvlačiti iz usta. Osjetio sam kako raste i postaje sve veći dok nije dostignuo veličinu od oko 15 cm. Istovremeno sam sa svakom rukom uhvatio po jedan kurac i počeo ih lagano drkati.

U svemu tome sinhronizacija mi nije bila najbolja te mi je kurac povremeno ispadao iz usta, ali mi je Drago, čini mi se da se tako zvao, svaki puta pomogao gurnuvši kurac natrag u moja usta, tako da nisam trebao iz ruku ispuštati niti jedan od preostala dva kurca koja sam obrađivao.

Nakon koju minutu ekipa se „zarotirala“

Drago je izvukao svoj kurac iz mojih ustiju, ali je na njegovo mjesto mi je odmah, čini mi se da se zvao Joso, ugurao svoj. Ovaj kurac je bio potpuno ukrućen i jačih dimenzija nego Dragin. Zbog veličine jedva sam ga obuhvatio ustima te ga mogao uvući svega do pola njegove dužine. Međutim „vlasnik“ je izgleda bio jako uzbuđen pa se nije previše obazirao na moje probleme. Svakim pokretom je kurac pokušavao ugurati što dublje u moja usta što je iritiralo moje nepce i izazivalo poticaj na povraćanje.

gej redaljka

Međutim, s vremenom sam postao imun na takvu iritaciju, te je kurac bez problema gotovo cijelom dužinom ulazio u moja usta. Ali, sada sam počeo borbu sa tekućinom koja mi se nakupljala u ustima, a sastojala se od moje sline i predejakulacijskih izlučevina.

Joso je diktirao tempo položivši obje šake na moj zatiljak gurajući moju glavu naprijed-nazad i nije mi dozvolio da se odmaknem, pustim kurac iz ustiju, kako bih progutao ovu mješavinu sline i drugih izlučevina. Nekako sam jezikom pokušavao što više tekućine izgurati iz ustiju uz njegov kurac. Dijelom mi je to uspijevalo, te mi se ta tekućina cijedila niz bradu i kapala na prednju stranu butina. Povremeno bih rukom obrisao bradu, ali bez velikih rezultata jer su mi i ruke bile vlažne od drkanja kurčeva.

Kad je primjetio da se već opasno „gušim“ i pokazujem znakove za povraćanje, Joso je konačno izvukao svoj kurac, nakon čega sam mogao malo odahnuti i progutati slinu. Nekoliko sekundi „slobode“ omogućilo mi je da malo relaksiram mišiće lica i čeljusti prije novog kurca. Ovog puta nisam čekao da mi netko ugura kurac u usta. Desnom rukom sam povukao kurac koji sam drkao i doveo ga pred usta. Još sam želio malo relaksacije za mišiće, pa sam prvo jezikom počeo prelaziti po glaviću uz istovremeno mješanje jaja. Očito jako napaljen „vlasnik“ kurca nije mogao dugo tako izdržati već je počeo polako gurati kurac u moja usta. Kad mu je to uspjelo i kad je kurac gurnuo duboko u moja usta, osjetio sam kako je duboko uzdahnuo. Jedno kraće vrijeme zadržao je tako kurac duboko u mojim ustima, da bi nakon toga počeo ubrzanim ritmičkim pokretima gurati i izvlačiti kurac. Ja sam za to vrijeme laganim pokretima drkao dva kurca.

gay gangbang blowjob

Tako bi se s vremena na vrijeme ekipa „rotirala“, tako da bih u usta dobio novi kurac, a isto tako i u ruke. Sve uzbuđeniji, nisam mogao pratiti kakav je bio redosljed kuraca. Da li je jedan iz ruke, nakon „rotacije“ ulazio u moja usta ili obratno, što i uostalom nije bilo tako važno. Također nisam mogao ocijeniti koliko je vremena već prošlo, kao i da li su se sva sedmorica izredala sa svojim kurčevima u mojim ustima, odnosno koliko sam kurčeva već imao u ustima. Samo sam ocijenio da se „rotacije“ događaju sve brže, da su im kurčevi sve tvrđi i slinaviji, kao i da sve jače uzdišu.

Sada su me počeli i milovati rukama po tijelu, kao i kurčevima po licu

Nakon nekog vremena osjetio sam kako kurac u mojim ustima buja sve više da bi nakon još 2 ili tri pokreta osjetio snažan mlaz u nepce iza kojeg su sljedila još 3 ili 4. U isto vrijeme čuo sam uzvik zadovoljstva. Usta su mi bila puna tople sperme, koja se dijelom slijevala niz bradu jer je nisam mogao progutati niti ispljunuti, zbog kurca koji mi je još uvijek bio u ustima. Odjednom sam primjetio da su se njih trojica stala iza tipa koji mi je upravo usta gotovo do vrha napunio spermom.

Jedan ga je laganim pokretom ruke pomaknuo u stranu da bi nakon toga njih sva trojica stala ispred mene s kurčevima u rukama uperenima prema mom licu. Sada sam mogao zinuti bez napora za mišiće lica i čeljusti. Sperma mi se počela jače cijediti iz ustiju i kapati po prsima, trbuhu i nogama. Ova trojica su počeli drkati svoje kurčeve, dok sam se ja oblizivao po usnama. S vremenom su njihovi pokreti počeli bivati sve brži, a disanje sve glasnije. Očekivajući da svrše, zatvorio sam oči, ali sam usta ostavio otvorena i isplazio jezik. Odjednom sam osjetio topli mlaz pa zatim još nekoliko.

gej bukkake

Mlazevi su udarali po mom licu, nosu, očnim kapcima i jeziku. Nisam ih brojao, ali mi se činilo da ih je bilo bezbroj. Kada je kanonada prestala, osjećao sam se kao da na licu imam barem 1 centimetar sloja sperme koja se lagano cijedila prema dolje. Malo sam uspio otvoriti desno oko te vidio da dvoje prilazi prema meni s ukrućenim kurčevima koje lagano drkaju rukama. Zatvorio sam natrag oko, rukama obrisao dio sperme i spremio se za novu kanonadu. Ubrzo je i ona došla. Osjetio sam gotovo istovremeno udaranje mlazeva sperme po lijevoj i desnoj strani lica, te njezino cjeđenje na ramena.

Nakon prestanka kanonade osjetio sam kurac ustima, najprije jedan pa onda drugi. Jednog i drugom sam, unutar ustiju, liznuo jezikom, te ih laganim guranjem tim istim jezikom izgurao van. Osjetio sam da mi je netko stavio nekakvu krpu u ruku. Zgrabio sam i obrisao kapke kako bi otvorio oči. Kad sam to učino vidio sam da pred menom stoje još Ivan i Pero. Odlučio sam da njima pružim maksimalno zadovoljstvo. Isplazio sam jezik i stavio ga ispod glavića Perinog kurca, a istovremeno desnom rukom počeo drkati Ivanu. Pero je počeo lagano drkati svoj kurac ne mičući ga s mojeg jezika. Ivan je nakon nekog vremena uzeo svoj kurac u ruke i počeo ga lagano drkati.

Svaki je stao ukoso s moje jedne strane i glaviće svojih kurčeva su stavili na moj jezik tako da su rupice bile usmjerene prema mojim otvorenim ustima. Pokreti drkanja su im se s vremenom postali sve brži. Glavići su im postajali sve veći i sjajniji, a disanje sve brže. Odjednom, gotovo istovremeno, iz kurčeva su im prokuljali mlazevi sperme. Prva dva mlaza od svakog od njih su završila u mojim ustima, da bi oni koji su slijedili završili na mojem jeziku. Nisam mogao procijeniti koliko točno sperme je svih sedam izbacilo u mene ili po meni, ali se radilo o velikoj količini.

gej polivanje spermom

Konačno sam mogao odahnuti. Strovalio sam se leđima na pod kako bih relaksirao koljena koja su me već dobrano boljela od dugačkog klečanja. Spermu koja mi je bila u ustima sam progutao, a onu po tijelu sam ostavio jer nisam iamo snage za ništa. Srećom, neka ruka je uhvatila moj kurac i počela ga lagano drkati. Nije prošla niti minuta i ja sam svršio.

Najvjerojatnije nikada do sada tolika količina sperme nije izletjela iz mog kurca. Ostao sam ležati nesposoban za niti jedan pokret. Samo sam čuo Perin glas:

– Imamo mi snage za još. Jel’ prihvaćaš?.

– Naravno – odgovorio sam – ali trebam malo odmora i tuširanje.

Zoro

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x