Maca voli trojku

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Sprema joj Dejan guzu… za kurac

Miki i Dejan su na putu za Bugarsku. Krenuli su iz Bukurešta za Ruse. Ima nešto jače od dva sata puta. Zavisno od gužve na granici. Naravno da Mikijeva Maca putuje sa njima. Teško da bi Maca pustila svog bezobraznog dečka na put bez nje. Zna ga devojčica dobro. Zna šta taj radi čim ugrabi priliku. Sa druge strane dopala se Maci avantura u restoranu. Zna lutkica da će biti reprize sa ovom dvojicom čim se dođe do hotela. Možda i pre toga ako momci budu raspoloženi.

Još bi mangupi da jebu Miru

Dejan i Miki bi rado da popričaju o događaju od juče. Bilo je bogami vatreno sa malom Mirom. Znaju obojica kakav su poklon dobili. Malo je takvih devojčica kao Mira. Tako otmene, zgodne i razvratne kurvice su baš, baš retke. Ne smeju dva bezobraznika pred Macom da pričaju direktno. Moraju da prave planove indirektno.

„Znaš Deki, moramo da idemo u Beograd u centralu što pre. Zvao me je jutros predsednik borda. Traže hitno izveštaj.” „Pa kad misliš da idemo?”, pita Dejan. Razume on o čemu se radi. Osladila se Mikiju Mirina guza. Ili možda više usta. „Čim završimo u Bugarskoj druže”, odgovara Miki. „Za dva-tri dana. Javi, molim te, sekretarici u Beograd da nam organizuje smeštaj. Za obojicu. Znaš da je traženo da budemo oboje prisutni.”

Istina je – misli Dejan. Jeste Mira uslovila da ih prima samo obojicu zajedno. Neće pametnica da razdvaja drugove. I što da ima jedan kad može dva. Sa ciljem da na kraju bude tri. Čim uvuče muža u svoje planove. „Važi druže, tokom dana ću da javim”, odgovara Dejan. „Mislim da im najavim dolazak u petak. Danas je ponedeljak. Da imamo dovoljno vremena da završimo sve u Bugarskoj.”

Treba stvarno da završe u Bugarskoj. A treba Dejan i da dobije obećanu Macinu guzu. Hteo bi mangup tu njenu guzu da proba makar nekoliko puta. Bolje da ostanu sa Macom četiri dana. Mira neće pobeći. A Maca je mnogo jebozovna.

„Kakav sad Beograd?”, ljuti se Maca. „Tek sam došla iz Beograda”, govori Mikiju. „Šta sad da ostanem sama? Nismo ni tri dana zajedno. Ne dolazi u obzir. Što Dejan ne ide sam? Šta ćete obojica  u centrali? Ili idi ti sam Miki”, smeje se Maca. „Ostavi mi Dejana da me čuva od tvojih bezobraznih partnera i kolega koji me opsedaju.”

Puši Maca u kolima… na putu za Ruse

„Ha, ha, ha”, smeje se razvratni Miki. „A ko bezobraznice da te čuva od Dekija? Pa on je, valjda vidiš, opasniji od svih tih pedera zajedno.” Smeje se i Maca na Mikijeve reči. „Pa zato i hoću da me Deki čuva. Ko ume bolje da čuva devojčicu od bezobraznika i kurvara?” „Ume Deki i da jebe lutkice moja. Bolje jebe nego što čuva.” Upućuje Miki svoju devojčicu u Dejanove sposobnosti. „A gde si ti to video da Deki ume da jebe?”, vraća mu Maca. „Vi ste se izgleda već zajedno kurvali. Gde ste se to vas dvojica kurvali juče? Jedan dan te pustim. I već si u kurvarluku. Koju ste kurvu jebali juče kad si video kako je Deki jebe?” Ne naseda Miki na takve provokacije. Ima dasa momentalno rešenje za Macinu posesivnost i ljubomoru. „Dolazi ovamo mala”, govori svojoj Maci. „Ima da me namiriš sad u kolima. Sav sam zagoreo. Dugo mi nisi pušila.” „Od prekjuče” smeje se Maca.

drkanje u kolima

Ova diverzija uvek pali. Voli mala da puši Mikiju dok vozi. A tek sad je i Deki tu da je gleda. I uverena je da će Dejan da drka na zadnjem sedištu dok je gleda sa Mikijevim kurcem u ustima. Zna kurvica da mu je prekjuče pod stolom stvorila uslovni refleks na njena usta. „Sramota me je pred Dejanom”, bezobrazno se smeje Maca. „Stidim se. Šta će tvoj drug da misli o nama?” Hvata Maca svog dečka za kurac još dok izlaže ovu perverznu mantru o stidu i poštenju. Gleda bezobrazno u Dejana dok Mikiju otkopčava šlic.

„Vidim koliko si se stidela od Dejana prekjuče u restoranu”, smeje se Miki. „Dok si mu pušila karu ispod stola.” „Bila sam ispod stola pa me nije video”, mrmlja uzbuđeno Maca sa Mikijevim kurcem u ustima.

Glava joj među Mikijevim nogama

Kleči Maca na suvozačevom sedištu. Glava joj među Mikijevim nogama. Dupence joj visoko u vazduhu. Prede mala dok guta Mikijevu kurčinu. Zna već Dejan koliko Maca uživa sa Mikijevim kurcem u ustima. Mnogo Maca voli da puši kurac. A bila je jedno dve nedelje uskraćena za to zadovoljstvo. Dugo je Miki bio odsutan.

Gleda Dejan Macino dupence kako mu se bezobrazno nudi. Teško će Dejan odoleti izazovu. Naginje se napred. Diže joj rukom kratku suknjicu. „Opaaa”, izleće mu zadovoljan uzdah. „Miki bre, znaš li ti da ti devojčica nema gaćice!” „Ha, ha, ha”, smeje se razvratnik. „Naravno da znam. To sam joj jutros iscepao. Dobila je Maca kurac jutros u liftu. Dok smo išli u kancelariju po dokumentaciju. Bila je nevaljala tokom noći. Morao sam da je kaznim.” „Mmmmm”, odgovara Maca sa punim ustima Mikijevog kurca. Reaguje Maca pozitivnona jutarnje kažnjavanje.

„Šta kažeš na guzu Deki?”, pita Miki svog druga. „Ništa ne govorim”, odgovara Dejan. Gledam joj dupence, i kurac mi se diže. „E pa druže nema gledanja”, odgovara mu Miki. „To nije drugarski. Mora da se radi. Je li tako lutko?”, obraća se Maci. Mora i Deki da radi. „Mmmmm”, izlazi zvuk iz Macinih usta. Hoće Maca da kaže da ni ona ne voli lenjivce. Mora da se radi.

pušenje u kolima

„Imaš pravo druže”, slaže se Dejan. „Nepristojno je da ti gledam devojčicinu golu guzu. I da sedim skrštenih ruku”, nastavlja misao. „Da ne bude zabune o čemu se radi. Mora da se radi. Saglasan sam.” „Na posao onda druže”, naređuje Miki. „Uzimaj tu guzu u ruke. Šta čekaš? Je li tako lutkice?” Još jedno dugo „mmmm” izlazi iz Macinog grla. Po pitanju aktivnosti oko njene guze Maca voli preduzimljive muškarce.

Kreće Dejan rukom po Macinoj guzi. Pristojan muškarac bi naravno devojčici pošao da vidi koliko joj se ovlažio pičić. Svaki pristojan dasa bi tako postupio. Pristojan bi. Ali Dejan tako ne radi. Dejan ide prstom paravo u guzu. Pravo u čmarić. Nije da je Dejan nepristojan. Samo je mangup mnogo bezobrazan. A u njegovu odbranu, rekao mu je Miki da se Maca najviše pali na guzu.

Ulazi joj Dejan prstom u čmarić. „Aaaaaaa”, menja se zvuk kojim Maca nagrađuje svoje jebače. „Rekao si mu mangupe šta volim”, uspeva da izgovori svom dečku. „Ne treba mu govoriti”, odgovara joj napaljeno Miki. „Bezobrazan mi je drug sam po sebi. A i obećao sam mu tvoje dupence. Hoće mangup da proveri šta će danas da jebe.”

Voli Maca da prima u guzu

„Aaaaaaa, kurvaru”, cvili Maca pod Dejanovom rukom. Mikijevo obećanje njegovom drugu joj se mnogo dopada. Odavno ona želi da dobije dva prava kurca. „Kakvo joj je dupence druže?”, traži Miki izveštaj. „Vlažno i sočno”, dahće napaljeno Dejan. Potvrđuje Mikiju fakte koje ovaj odavno zna. „Pravljeno za kurac”, dodaje Dejan kako treba Macinu guzu najbolje koristiti. I to Miki naravno odavno zna. I obilato koristi.

Ulazi joj Dejan celim prstom u guzu. Obrađuje je čmarić prstom. Kreće sa dva. Jedan u guzu drugi u pičić. Cvili, stenje i prede Mikijeva Maca. „Svršiće moja kurvica”, viče Miki. „Uspori malo Deki.”

Ne sviđa se Maci Mikijev predlog. Ne želi ona da Dejan usporava prste u njenoj pičkici i guzi. Diže mala na kratko glavicu iz Mikijevog krila. „Zaustavi kola”, govori Mikiju. Dejanu je nezgodno. „Pređite napred Dejane, Ima mesta za sve napred. Biće nam lepše.”

prst u guzi

Dejan preskaće na prednje sedište. BMW X5, stvarno ima mesta. Maca je u istoj pozi. Glava u Mikijevom krilu. Kleči između Dejanovih raširenih nogu. U svakoj ruci po jedan veliki kurac. Dejanovi prsti u njenim rupica. Mikijeve ruka na volanu. Dovoljna mu je jedna.

Drugom drži Macinu glavicu. Tek da joj da do znanja koliko duboko treba da mu prima karu u usta. Svi su izgledi da u BMW-u neće samo Maca da svrši. Izgleda da Miki vać počinje da puni usta svojoj devojčici. Vidi se to u kolima pa njegovom stenjanju. Sa strane se vidi da crni BMW malo ševrda po putu.

„Mmmmmm”, prede lepa Mikijeva devojčica. Ne može u ovom položaju da proguta Mikijevu spermu. Sliva joj se iz usta po bradi. Kaplje po Mikiju i po sedištu.

Dejan pojačava prstima aktivnost i pičkici i u guzi. Maca mu steže rukom kurčinu. Nema prostora da mu ga drka. Samo mu ga steže. Puna su joj usta Mikijeve sperme. Diže umazanu glavicu prema Mikiju. Curi joj Mikijeva sperma iz usta. „Sumnjiv si kurvaru. Nije mala zadovljna količinom u ustima.” Koliko mi je Mira juče pokupila dobro je da ima i toliko – misli Miki. I Dejan misli isto.

„Idem da vidim da li se i Dejan juče kurvao”, odlučuje Maca. Nije još skroz sigurna da li su ova dvojica bila juče u kurvarluku bez nje. Okreće se. Sad joj je guza na Mikijevom sedištu a glava među Dejanovim nogama.

Miki Parkira pored puta. Trebaju mu obe ruke. Preuzima Maca Dejanovu kurčinu. Radi lutkica rukama i ustima. Ne želi dugo da čeka. Hoće mala što pre da pomeša ukuse u ustima. Da vidi da li joj koktel odgovara. Miki joj preuzima guzu i pičić. Radi Miki i rukama i jezikom. Neće ni Maca još dugo… Čim Dejan počne da joj puni usta spermom.

svršavanje po licu

Hotel u šumici… Maca nudi guzu na terasi

Evo ih stižu u Ruse. Imaju oko dva sata do zakazane večere sa klijentima. Pravac hotel. Kupatilo, presvlačenje, pa na večeru. Ako ne iskrsne nešto ne predviđeno. Hotel im je malo pored grada u nekoj šumici. Pristojne sobe. Lepe terase. Dejan se sprema u svojoj sobi za sastanak. Istuširao se i obrijao. Stoji u boksericama. Gleda šta da obuče za sastanak. Miki ga je opomenuo ko su potencijalni klijenti sa kojima se sreću. Najveći deo „poslovnih“ ljudi koji imaju neki kapital su manje više mafijaši. Plasiraju pare u legalne poslove. Takvi su i ovi sa kojima će da se vide. Ne treba da se brine. Ali da se zna. Letnje je vreme. Nema mnogo razmišljanja o oblačenju. Čista košulja i opeglane pantalone. Kreće Dejan da skida košulju sa čiviluka. Zvoni mu telefon. Miki ga zove.

„Šta radiš druže?” „Spremam se da obučem pantalone.” „Super”, odgovara Miki. „Jesi li izlazio na terasu?”, nastavlja Miki. „Nisi, hajde izađi. Pogled je mnogo lep. Divna priroda.” Prigušuje Miki smeh dok to priča.

Koji mu je kurac? – misli Dejan. Kakva sad priroda? Važan nam je ovaj sastanak. Izlazi Dejan na terasu. Sobe su im jedna do druge. Baca pogled prema šumi. Lepa priroda – zaključuje Dejan. Ok, šuma kao šuma. Koji kurac me Miki izvodi na terasu ovako u gaćama? – misli Dejan. „Ne taj pogled”, smeje se Miki. „Ne ta priroda druže. Ova priroda na mojoj terasi prijatelju.” U pravu je ovaj kurvar –

konstatuje Dejan dok sledi Mikijeve instrukcije u kojoj prirodi treba uživati. Kleči Maca skroz gola četvoronoške na terasi. Okrenula guzu ka Dejanu. Puši nagužena na sve četiri Mikiju kurac. Sevaju joj skroz otvorene obe rupice prema Dejanu.

Čeka Dejanov kurac… na terasi

„Auuuuu”, zavija Dejan na terasi. Interesantno je kako prava „priroda“ budi životinju u muškarcu.

Miki sedi potpuno go na stolici. Macina glava mu između raširenih nogu. Nagužena lutkica okreće glavu ka Dejanu. „Ćao Dejane”, smeje mu se. Pljuvačka joj curi iz usta. „Je li vam prijao tuš?”, pita ga dok jezikom skuplja pljuvačku oko usta. „Auuuuuu”, nastavlja da zavija životinja u Dejanu. Preskače manijak ogradu između dve terase. Nema vremena da obilazi na vrata. Šta ako je zaključano? „Polako bre druže”, govori mu Miki. „Otključna su vrata druže.”

Gotovo je, Dejan je već preskočio. „Gledaju Bugari sa svih terasa prijatelju”, odgovara Mikiju dok vadi kurac iz bokserica. „Ima okolo puno kandidata za ovo mesto. Ne bih da zakasnim.”

trojka na terasi

„Moraš u guzu druže”, upućuje ga Miki. „Maca čuva pičkicu samo za mene. Poštena devojčica”, hvali Dejan Mikiju njene moralne principe. „Guzu joj i želim druže”, odgovara Mikiju. „A to si mi i obećao.”

Prilazi Dejan jebozovnoj Maci od pozadi. Gleda kako joj je čmarćč vlažan. Kao da je namazan. „Moja Maca se sama navlaži”, odgovara Miki na nemušto pitanje. „Kad se uželi kurca kao sada.”

Nema prstiju ovog puta. Ovakva guza zaslužuje kurac. Veliku debelu kurčinu. Celu, odjednom. Tako razvratnik i radi. Zabija se u elestični Macin čmar celom dužinom.

„Aaaaaaa”, vrišti Maca. Odavno nije ovako silovito dobila u guzu. „Napalio si Dejana mangupe”, stenje Maca dok prima Dejanovih dvadeset santimetara debelog kurca. „Ne ume drug da ti se kontroliše.” „Ti si ga napalila kurvice”, odgovara joj njen dečko. „Podmećeš mu dupe pod kurac već dva dana. Dobro je i do sada izdržao.” „Mmmmmm”, počinje Dejan zadovoljno da reži dok puni Maci kurcem dupe. „Sočna, vlažna i uska”, ponavlja da mu se Macino dupence sviđa. „Pravljena za kurac. Svaka čast Miki. Devojčica ti je prva liga.” „Nema bolje”, smeje se Miki.

Prede i Maca na ove bezobrazne muške pohvale. Zna ona kakvu guzu ima. Ali voli da čuje. „Baš je dobra”, škrguće napaljeni Dejan. „Što ću da je jebem. Nema svršavanja pola sata. Ima Mikijeva devojčica da mi svrši tri puta na kurcu ovde na terasi.”

Zajebao se Dejan. Takve lepe stvari se ne govore. Niti se zamišljaju. Dobro kaže narod. Ćuti da se ne urekne. E pa vredi narodna mudrost.

jebanje u guzu

Mikiju zvoni telefon. „Ko je sad koj kurac?” dahće Dejan. „Ššššššš”, odgovara Miki. „Bugari su.” Mora da odgovori. Samo par reči. Razumeju i Maca što prima i Dejan koji je puni da je zadovoljstvu na terasi kraj. „Mora da idemo. Stgli su ranije”, govori im Miki. „Već nas čekaju. Mora da krećemo.”

Diže Maca glavicu sa Mikijevog kurca. Mnogo je jebozovna ovako zamazane svojom pljuvačkom oko usta. „Kako se ti uvek tako umažeš kad mi pušiš?”, smeje se Miki. „Vidi je druže kako je lepa ovako umazana.”

Posao na prvom mestu

Nevoljno vadi Miki kurac iz Macine guze. „Kako da ne bude umazana? Nabijaš joj tu tvoju kurčinu u usta sve do jaja”, smeje se Dejan. „Oblači se Maco, šta čekaš gola na terasi”, govori Miki prekornim galsom svojoj devojčici. „Nije ti bilo dosta?” Naravno da nije smeje se Maca. „Pitaj svog druga da li je njemu dosta? Šta da obućem?” „Suknjicu, majicu i štiklice. Da se mafijaši pale. Moraćeš da se muvaš okolo da te gledaju.”

„Da obučem gaćice?”, pita nevinim glasom Maca. „Nikako”, stiže jenoglasan odgovor od Mikija i Dejana. Mora valjda Dejan da završi započeto. „Kad krene sastanak ima da ga za ruku lepo izvedeš iz restorana. Do prvog zgodnog mesta.”

„Uf, uf, uf”, stenje Dejan. „Mmmmm, baš mora za ruku?”, pita Maca. „Imam ja i drugih opcija kako da ga vodim.”

poprskana spermom

„Briši i oblači se”, pljeska je Miki po goloj guzi. „Kurvica mi je devojčica”, govori Dejanu. „Kakav rasan pičić”, potvrđuje Dejan, isto na lep način.

Nastavak: Bugari hoće da jebu Mikijevu Macu

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x