Sprema joj Dejan guzu… za kurac

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mira, naša naša razvratna devojčica

Moram da je namažem – misli Dejan. Da je spremim za Mikija. Nije ova kurvica naučila da se jebe sa ovako opakim frajerima. Miki misli da svaka može da primi u dupe kao Maca. Rasturiće je Miki. Neće moći posle da je jebu.

Vadi Dejan lubrikant iz sakoa. Cedi ga na Mirine guzove. Sliva joj se hladna gusta tečnost između guzova. Reaguje Mira uzbuđeno. „Mmmmmm, što je lepo.” Ulazi joj prstima u dupence. „Aaaaa kako me jebete u guzu Dejane”, dahće mala kurvica. Izgleda da jadna još nije dobila pravi kurac u guzu, kad Dejanov palac naziva jebanjem.

Iskusnim pokretima širi joj Dejan dupence. Otvara joj elastični čmarič. „Imaš rasno dupe kurvice. Vidi se da ti muž čuva to sočno dupence. Lepo si očuvana. A sad ćeš da dobiješ pravi kurac u tu tvoju očuvanu guzu. Miki će da ti ga zabije čim uđe. Videla si koliki mu je”, pali i plaši Dejan jebozovnu kurvicu Mikijevim kurcem. Gleda Dejan kako se Mirin čmarić otvorio. Kao joj dupence čeka pravi kurac. Zabija joj Dejan prst još malo dublje.

„Aaaaaaaaa, Dejane. Mmmmmmm, prostačno, daj mi”, dahće jebozovna Mira. „Šta hoćeš kurvice?”, škrguće napaljeno Dejan. „Šta hoćeš kurvice?”, ponavlja još više uzbuđen Mirinom reakcijom. „Stavi mi tvoj prostačino kurata”, cvili napaljena kučkica. „Tvoj sam prvi upoznala. Tvoj sam prvi overila.” „Šta hoćeš kurvice?”, riče na nju Dejan. „Kaži svom gazdi šta hoćeš. Moraš da moliš za moj kurac kučkice.” „Hoću tvoj kurac, hoću tvoj kurac”, vapi napaljena Mira. Razludeli su je Miki i Dejan. Ljubila im kare u kafiću. Miki joj gurnuo prst u guzu na ulici. Pušila Dejanu u liftu. „Molim te Dejane, napuni mi dupence tvojim kurcem.” „Napunite mi dupe gospodine…”, opominje je Dejan da ne zaboravi da je kurvica i da mora da moli gospodina za uslugu. „Molim vas gospodine. Hoću vaš kurac gospodine.” „Lepo moliš kurvice. Dobićeš poklon za pamćenje.” Trći Mira guzu ispred Dejanovog kurca. E pa izvini Miki – misli Dejan. Mora da se počne.

Stavlja joj glavić na otvor pulsirajučeg čmarića. Ulazi joj celim glavićem u podmazano dupence. „Aaaaaaaa gospodine. Aaaaaaaa rasturićete mi dupence. Aaaaaaaa koliki vam je veliki. Mmmmmmm Dejane puniš mi guzu tvojim velikim kurcem. Joj kolika ti je ta tvoja kurčina prostačino mangupska. Aaaaaaa nikad nisam primala toliki.”

glavić u guzu

„Primila si mi samo glavić kurvice. Još ti ga nisam ni stavio.” Počinje Dejan da joj prodire kurčinom u sočni čmarič. Pucketa joj guza dok prvi put prima pravi kurac. „Aaaaaaaaa, polako Dejane. Polako molim te. Mnogo je veliki. Aaaaaaaa, kako me puniš. Aaaaaaaa što je dobro.” „Je li dobro kučkice?”, draži je pomahnitali Dejan. „Zar te onaj tvoj dečko pederčić nije već jebao u guzu?” „Nije ovako Dejane. Nema on toliki kurac kao vi. Pola od vaše kurčine.” „A ti tražiš veliki kurvice?”, riče na nju Dejan. „Ti si kurva koja traži veliki kurac.” „Ja tražim veliki”, dahće Mira pod Dejanovim kurcem. „Ja volim veliki kurac.” „Ti si kurva”, tera je Dejan da prizna da je kurva. „Ja sam kurva Dejane. Ja volim veliki kurac. Ja sam prava kurva. Volim takve jebače kao ti i Miki. Volim jebače koji me rasturaju. Moji pederčići ne umeju da jebu kurvicu kao ja. Za njih sam dama.” „Evo ti ceo kurac kučkice lepa. Zaslužila si pravi poklon.” Nabija joj ceo kurac u dupe. Ulazi joj do jaja.

„Aaaaaaa, razvaličeš me bitango kurata!”, vrišti razluđena Mira. „Puno mi je dupe tvog kurca prostačino. Daj mi ga celog. Jebi me u guzu tvojim velikim kurcem”, cvili napaljena kurvica. „Dosta ti je kurvice”, surovo joj prekida uživanje Dejan. Rešio je da vaspita ovu kurvicu. Da joj pokaže ko je gazda. Da je nauči da sluša i da moli. Da služi samo njemu i njegovom drugu Mikiju. Izvlači joj karu iz guze. „Dosta kurvice. Ima da čekaš. Kad Miki uđe hoću da ga moliš da te jebe u guzu. Jesi razumela kurvice?”, naređuje Dejan. „Da ga moliš. Ponovi šta ćeš da radiš.” „Da molim Mikija da me jebe sa njegovom kurčinom u guzu.” „A šta ćeš da radiš meni? Kako ćeš mene da zadovoljavaš?” „Vama ću da pušim gospodine.” „Hajde kurvice, hajde puši mi. Lepo se naguzi da Miki vidi kako sam ti otvorio čmarić.” Uzima nagužena Mira Dejanov kurac u usta.

Iz dupeta u usta… Miri se sviđa

Nije kurvica još probala „iz dupeta u usta“.„Tako je kurvice, iz dupeta u usta”, pali je Dejan. „Tako rade dobre kurvice. Jesu li ti tvoji pederčići već nudili takvo uživanje?”, pita je Dejan. Odmahuje Mira glavom. Nije momenat za priču. Oseća kurvica ukus svoje guze, Dejanovog kurca i lubrikanta. Pomamio je Dejanov bezobrazluk. Kakav prostak i perverznjak – misli Mira. Zabio mi je ovaj dripac kurčinu u usta pravo iz moje guze. „Iz dupeta u usta“. Što je to dobro. Prava sam kurva. Mnogo mi se ovo sviđa. Kako se ovaj moj pederčić toga nije setio?

ass to mouth

Ulazi Miki. Gleda lepu Miru kako mu nagužena nudi jebozovno dupence. Postavio je Dejan „na izvolte“.„Što si mi je namestio druže!”, raduje se Miki Mirinoj poziciji na krevetu. „Sad ću da je jebem. Šta sam propustio druže?”, pita Miki. Jasno mu je da se Dejan nije baš uzdržavao dok je on tražio zaboravljeni telefon. „Mira će da ti kaže druže šta si propustio”, odgovara Dejan. „Hajde kurvice kaži šta moraš da nadoknadiš Mikiju. Ti si kriva što je moj drug zaboravio telefon u kafiću.”

Nerado Mira vadi Dejanovu karu iz usta. Mora da Mikuju podnese raport šta je propustio. I šta mora da mu nadoknadi. Da se ona nije onako napalila u kafiću ne bi Miki ni zaboravio telefon. Za sve je kriva Mira zato što je tako jebozovna i kurvasta. I što toliko pali ova dva mangupa. „Propustili ste pušenje u liftu”, počinje Mira svoj izveštaj. „Pušila sam Dejanu u liftu.” „Znači zakinula si Mikiju pušenje u liftu”, optužuje je Dejan. „Jesam gospodine, zakinula sam Mikiju pošenje u liftu”, odgovara kurvica Dejanu.

Trebala bi mala tu da stane. Rečeno joj je da mora da sluša. Ali ne može kurvica da se uzdrži. „Ali i ja sam zakinuta gospodo”, govori im bezobrazno i prkosno. „Meni je obećano da ću da pušim dva u liftu. Duguje i Miki meni svoju karu. Obećali ste dva, a dobila sam samo Dejanovu. Ne dugujem samo ja pušenje.” „Auuuuuuu, druže”, viče Miki. „Auuuuuu prijatelju. Vidiš li ti ovo druže. Dobro si rekao. Ova kurvica je pravi biser. Dugujem ti karu kučkice”, razluđeno škrguće Miki. „I sad ćeš da je dobiješ kurvice jebozovna. Ali ne ide ti moja kara u ta tvoja jebozovna usta. Tu će Dejan de te jebe. On će da te jebe u usta.”

Nije Mira ni znala da postoji jebanje u usta. „Ja ću pravo u to tvoje jebozovno dupe”, nastavlja Miki da joj govori šta je čeka. „Rasturiću te mojom kurčinom”, obećava joj provod Miki. Što sam ga namamila – smeje se kurvica. Dejan bi me terao da molim Mikija. Morala bih da se ponižavam i da tražim od Mikija da mi ga stavi u guzu. Mada ni to nije loše. Baš se palim kad me Dejan tera da molim za kurac.

Vidi Dejan da mu je plan delimično propao. Šamara je blago kurcem po obrazima. Nešto ne vidi da to kurvica prima kao kaznu. Mora malo drastičnije. Blago je pljeska dlanom po obrazu. „Ti si neposlušna kučkica. Ne slušaš gazdu kurvice. Hoćeš li još šamara po tvom jebozovnom licu?”

šamaranje kurcem

Zabija joj Miki u guzu… do jaja

„Izvinite gazda”, smeje se bezobrazna kurvica. „Neću vi…, aaaaaaaaa, jooooooooj, auuuuuuuuuu.” Ne čeka Miki odobrenje. Zabija joj ceo kurac u guzu. Odmah do jaja. „Mmmmmmmm kakvo dobro dupe”, riče Miki. „Što je uska i topla.” „Joooooooj siledžijo” cvili mala kurvica. „Šta mi to radiš prostačino kurata. Rasturićeš mi guzu razvratniče.” „Jebem te u dupe”, nastavlja da riče Miki. „Ovoliki kurac kao moj, vidim, još nisi primala. Sad ćeš da budeš jebene kurvice mala.”

Jebe joj Miki dupe punim intenzitetom. Punom snagom i celim kurcem. „Aaaaaaa, aaaaaaa”, cvili Mira pod Mikijevim kurcem. „Polako Miki molim vas. Mnogo vam je veliki. Polako molim vas. Aaaaaaa koliki vam jeeee. Mmmmmmmm kako me jebeš razrvratniče. Puna sam tvog kurca siledžijo. Mmmmmmmm daj mi kurac mangupe.”

„Mnogo pričaš kurvice” riče i Dejan napaljen Mirinim uživanjem na Mikijevom kurcu. „Sad ću da te jebem u usta.” Zabija joj Dejan kurčinu u usta. Nije Mira izgleda bila stvarno jebana ni sa te strane. Makar ne sa ovolikim kurcem kao Dejanov. Ne zna kurvica da ima razlike između pušenja i jebanja u usta. Prima kurvica pola Dejanovog kurca. Udara joj veliki glavić u grlo. Ne zna mala šta ju je snašlo.

Napunjena je sa obe strane. Prima dva velika kurca. Tek sad stvarno shvata jebozovna kurvica kod koga je dopala. Koliko god da joj je ovo sve novo, brzo kurvica uči. Uči da prima i počinje da uživa nabodena na dve velike kurčine. Dejan joj na trenutak vadi kurac iz usta. Da se malo povrati. I da je čuje šta ima da kaže.

mmf spitroast

„Nabij mi ga…”, moli Mira

Curi Miri pljuvačka niz bradu. „Mnogo si lepa sa mojim kurcem u ustima”, laska joj Dejan. „Mora da naučiš da primaš u grlo kurvice. Jesi li već jebana u usta?”, pita je Dejan. „Nisam Dejane. Vi me prvi jebete u usta. Dajte mi vašu kurčinu molim vas. Aaaaaaaa Miki nemoj da vadiš. Šta to radiš mangupe? Što si ga izvadio? Dajte mi ga gospodine.” „Mora da moliš kučkice. Ovakav kurac se ne dobija tek tako.” Namirio se Miki malo u Mirinom uskom čmariću. Hoće i on malo više perverzije. Hoće da čuje ovu jebozovnu kurvicu da ga moli za kurac. „Molim vas Miki”, dahće napaljena Mira između dva velika kurca. „Molim vas dajte mi. Stavite mi.” „Šta hoćeš kurvice?”, škrguće Miki. „Hoću vaš kurac Miki. Hoću vaš kurac Miki!” „Gde da ti ga stavim kurvice?”, riče Miki.

Drži spreman kurac na otvoru čmariča. „U dupe Miki. Molim vas, zabijte mi ga u dupe.” Ne treba Mikija dva puta moliti. Zabija joj ga celog. „Aaaaaaa!”, vršti pohotna kurvica. Cepa joj Miki kurcem dupence. Pucketa joj tesan ćmarič na Mikijevoj kurčini. „Aaaaaaaa koliki jeeee. Aaaaaaa siledžijo.” „Mmmmmmm”, riče Miki. „Tražila si kurčinu kurvice.” „Da, daaaa, daaa, siledžijo. Daaa, daaaa”, cvili rasna pičkica na Mikijevoj kurčini. „Daaa, daaa, koliki je.” „Zapuši joj usta kurcem druže”, govori Miki Dejanu. „Čuće je ceo hotel.”

Dejan joj zabija kurčinu usta. Drži je na pola kurca. Još kurvica ne ume da primi celog. „Mora kurvica kod Mace u školu pušenja”, govori Dejan Mikiju. „Ne ume kurvica da proguta celog.” „Svršiću”, riče Miki. „I ja ću”, prati ga Dejan. „Ne, ne, ne”, viče Mira. „Prvo ja, prvo ja. Ja, jaaaaa, jaaaaa.” Osetila kurvica da joj kreće orgazam. Nikad do sada nije svršavala na guzu. Ovo je nešto novo. Kakav intenzitet. „Aaaaaaaaa, aaaaaaaa!”

mmf anal

Svršava kurvica… sa karama u guzi i u ustima

„Svršavam, svršaaaavaaaam.” Podmeće Mikiju guzu što god više može. Miki joj ga zabija iz sve snage. „Evo ti kučkice, evo ti kurac. Punim ti dupe spermom.” „Daj mi tvoju spermu razvratniče kurati. Napuni mi guzu”, njišti kurvica u grču orgazma. Steže muda Dejanu. Dejan joj drka ispred lica. „Otvori”, riče Dejan. „Otvori usta kurvice. Primaj mi spermu u usta.”

Podmeće lepa kurvica jebozovna ustašca pod Dejanov šmrk. Voli kurvica spermu. Tek sa ovom dvojicom otkriva koliko voli muške sokove po sebi i u sebi. Hoće mala da proba novi ukus. „Primaj”, riče Miki sa druge strane. Puni joj Miki uski čmarič toplim semenom. „Aaaaaaa što je dobro”, njišti lepa Mira. Prvi put joj se sperma sliva u guzu. „Nemoj da vadiš, daj mi sve, daj mi još. Aaaaaa kako je lepo.” „Kurvica će ponovo da svrši”, viče Dejan. „Vidi kako kurvica uživa na našim karama. Daj joj još druže.” „Da, da, da, daj mi još Miki. Da, da, da svršiću, svršiću.” Riču oba jebača dok polivaju spermom ovu strastvenu kučkicu. Kako ih je kurvica popalila. Svršava drugi put pod njima dvojicom. U roku od par minuta. „Svršaaaaaaaavaaaaam!”, njišti rasna kobilica ispod dva kurata pastuva. „Svršavam, svršavam… aaaaaaa, kako svršavam.”

bukkake

Što je lepa ovako umazana

Miki i Dejan cede za kurvicu zadnje kapi svojih sokova. Miki joj daje sve što ima u njeno mlado dupe. Dejan joj sipa svoju tečnost u usta i po licu. Mira se polako vraća u stvarnost iz grča orgazma. Još uvek kleči nagužena sa dva kurca u svojim rupicama. „Mmmmmmm”, prede kurvica zadovoljno dok skida Dejanu spermu sa glavića. „Idem da se operem” govori umazana kučkica svojim jebačima. „Mnogo ste me umazali bezobraznici”, hvali Mira svoje jebače.

„Ha, ha, ha”, smeje se Miki. „Hoće kurvica da se opere”, govori Miki Dejanu. „Nema pranja kurvice. Hoćemo moj drug i ja da te gledamo umazanu. Da nam pokažeš kako ti naša sperma curi iz usta i iz tog rasnog dupeta. Da te gledamo umazanu i zadovoljnu. Da nam se kurčine ponovo dignu na tebe tako umazanu i jebozovnu. Je li tako druže?” „Tako je prijatelju” saglasan je i Dejan. „Vidi kako je naša kurvica lepa ovako umazana.” „Aaaaaa perverzne prostačine”, reaguje Mira na ovaj novi bezobrazluk. Ovome se nije nadala. Ne može da veruje da se ponovo pali. Posle onakva dva orgazma. I to na guzu i na usta. Pičkica joj još netaknuta od ova dva razbijača. Šta li će biti tek kad mi ga stave u pičkicu? – misli napaljena kučkica.

„Ne mrdaj kučkice”, vraća je Dejan u stvarnost. „Mnogo si lepa kučkice. Ne mrdaj”, ponavlja Dejan naređenje. „Mnogo si jebozovna ovako umazana.” Pretura rukom po njenoj torbici. „Šta to radiš?”, čudi se Mira. Vadi Dejan njen ajfon. „Moram da te slikam kučkice. Nasmej se kurvice naša.” Slika Dejan Miru umazanu i nasmejanu. Uživa Mira posle prvog šoka. Fer je – misli mala. Slika me sa mojim telefonom.

„Evo sada imaš slike da pališ muža i dečka. Da vide šta kurvica stvarno voli. I kako je jebozovna ovako umazana.” Pokazuje Dejan Miri njene slike. „Auuuuuu, auuuuu”, izlazi iz Mirinih usta. „Kako sam kurvasta”, komentariše svoje slike mala kučkica. „Poludeće moj dečko kad mu pokažem. Što sam zgodna pičkica”, oduševljena je Mira najnovijom perverzijom. „Zgodna kučkica”, opominje je Miki na njen pravi status.

slikanje sa spermom

Raspametila se Mira. Kako su perverzni ova dvojica – misli mala. A kolika sam ja kurva. Nisam ni znala kolika sam kurvica – misli Mira. Zar je moguće da se tako palim dok me jebači gledaju ovako umazanu? Dok njihovo seme curi na obe strane iz mene?

Curi joj polako Mikijeva sperma iz već zatvorenog čmarića. Sliva joj se niz butine. Miki kao da joj čita misli. „Daj mi ajfon druže. Mora i moja sperma da se slika.” Sav napanjen slika Mirin čmarič pun njegove bele sperme. „I ovo da pokažeš mužu i dečku”, opominje je ovog puta Miki. „Da vide koliko si kurvasta.” Dejan joj sa druge strane skuplja svoju spermu prstima sa lice. Mira mu liže prste. „Mmmmmmm Dejane kakav opak ukus ima vaša sperma. Daj mi sve prostačino razvratna. To je sve moje.”

Tek sad sme da se opere

Smiruju se polako strasti u hotelskoj sobi. Dejan i Miki trenutno zadovoljni opuštaju se ne krevetu. Umazana Mira prede zadovoljno pored njih. „Sad se operi”, naređuje joj Dejan. „Operi se i dođi.” „Mmmmmmm”, odgovara Mira. Otkrila kučkica koliko je lepo kad se najebana i umazana rasteže između dva kurata jebača. „Mmmmmmmm razvratnici”, prede namirena kučkica. Dejan je blago pljeska dlanom po obrazu. Da ne zaboravi da mora da sluša. „Idi kurvice. Lepo se doteraj i brzo se vrati.” „Da se doteram?”, čudi se Mira. „Zar smo završili?” „Naravno da nismo”, smeje se Dejan. „Samo se ti obuci i doteraj kurvice. Tek smo počeli, ne brini.”

umazana spermom

Kreće Mira prema kupatilu. Kao da je dobro razumela Dejanovo naređenje. Ali ne lezi vraže. Ne može ova mala baš sve da sluša. Ili sporo shvata ili je mnogo bezobrazna. Izgleda ovo drugo. Pravi biser za ovakve jebače. Zastane Mira u prolazu pored Mikija. Gleda Mira pohotno u Mikijevu umazanu kurčinu. Obesio se Mikijev obrijani kurac pored butine. Još ima veličinu. Samo je malo od svršavanja izgubio čvrstinu.

Ne može lepa kurvica da odoli na ovaj izazov. Mora da proba i Mikijevu spermu. Spušta mala glavicu Mikiju među noge. Radi kurvica bez ruku. Onako kako joj Dejan u kafiću naredio. Skuplja kučkica Mikijevu spermu sa glavića i iz glavića. „Mmmmmmmm” je kurvicin komentar. I ovaj ima opak ukus. „Sad te znam”, obraća se Mikijevom kurcu. „Sad si i ti moj.” Dobro je da Maca nije ovde – misli Dejan. Otkinula bi joj Maca tu jebozovnu glavicu. Mikijev kurac je samo njen. Smeje se Miki na Dejanov pogled. Zna šta Dejan misli o Mirinom izjavi. I o prisvajanju tuđeg vlasništva. Opasna stvar. Čak i u ovoj samo retoričkoj formi.

„Sviđa ti se kurvice moj kurac?” ponosno je pita Miki. Smeje se Mira kurvinski na Mikijevo pitanje. „Možda gospodine, moram još jednom da proverim. Ako bude mogao ponovo.”

Smeje se kurvica. „Mmmmmm Miki, što si ukusan. I ti i ovaj tvoj opasni drug Dejan što naređuje. Sad znam zašto je vaša dama uživala pod stolom u restoranu. Sad znam što neće na sa jednom da vas deli.” „Ići ćeš i ti kurvice pod sto. Čim odemo na ručak”, preti joj Dejan. „Mmmhmm”, odgovara Mira dok zamišlja sebe pod stolom u restoranu.

liže spermu

Priča im dok trči u kupatilo: „Nećete hteti ni jednu drugu posle mene prostaci. Tražićete samo moja usta!”

Nastavak: Maca voli trojku

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x