Na kursu jezika u Engleskoj

Registrovani korisnici ne vide reklame

Već dugo razmišljam o tome da zapišem svoje uspomene zato što verujem da ću ponovo proživeti deo njih dok ih budem pisala, i zato što se nadam da će neko uživati čitajući ih… Priču sam objavila pre godinu dana na jednom drugom sajtu, a onda sam nedavno pronašla ovaj i, čitajući ove priče poželela sam da se i moja nađe među njima.

Potičem iz jednog malog grada u Srbiji, jednog od onih gde te svako zna i oseća se dužnim da vodi računa o tebi. Roditelji su mi bili strogi i uvek su vodili računa o tome šta će svet da kaže, znači sve o čemu sam ja maštala od kad sam počela da mislim o sexu nije dolazilo u obzir, morala sam da budem dobra devojka da ne bih razočarala roditelje.

Od kad znam za sebe bila sam sa dečkom koga su moji roditelji odobravali i do osamnestog rođendana smo čekali taj „prvi put“. Ne moram da kažem da to ni približno nije bilo ono što sam ja očekivala… Ugašeno svetlo, par poljubaca i nespretnih milovanja, pet minuta unutra-napolje i to je to… Nikakve eksplozije, ništa…

I tako se nastavilo dalje. Zato sam nakon gimnazije jedva čekala da se upišem na fakultet u Beogradu. U tom velikom gradu sam očekivala mnogo više slobode i momke koji su znali šta rade. Prijavila sam se na Filološki fakultet jer sam oduvek volela strane jezike, i da ne dužim više, kao nagradu za položen prijemni roditelji su me preko leta poslali par nedelja na usavršavanje jezika u Englesku, i tu su se otvorila vrata mom novom životu…

Bila sam smeštena u jednoj britanskoj porodici; otac, majka i sin, malo stariji od mene. Sin je već od prvog dana bacio oko na mene, a ja sam bila rešena da iskoristim priliku. Već u mojoj prvoj nedelji počela sam noću da se iskradam iz svoje sobe i da noći provodim sa njim. Išlo je bolje nego sa mojm dečkom kod kuće ali… ni to nije bilo ono što sam ja želela, nedostajalo je nešto. Bio je nežan, pažljiv i sve ali… meni je nedostajalo vatre… A onda…

vođenje ljubavi

Par dana pred kraj mog kursa „mama“ i sin su krenuli u grad. Ja sam morala da ostanem kući i učim za test. „Daddy“ je isto ostao, koji su njegovi razlozi, više ne mogu da kažem. Izgubljena u mislima učila sam za test, on je sedeo preko puta mene. Podigla sam pogled i videla da me posmatra zavaljen u fotelju, sa rširenim nogama i rukom nehajno prebačenom preko šlica, kao da me usmerava…

Skliznula sam pogledom tačno tamo gde je bila njegova ruka i grickajući olovku počela da zamišljam šta li ta ruka krije, da li je veći od sina, kakav je osećaj kada te ispuni muškarac a ne dečak, šta li bi mi on radio i kako, gde, odmah tu na stolu ili…? Nervozno sam počela da se meškoljim na stolici a on me je i dalje samo posmatrao. A onda je lagano ustao, prišao mi s leđa i nagnuo se iznad mojih papira.

Predložio mi je da mi pomogne za „oral exam”

Od uzbuđenja sam počela brže da dišem, moje grudi su se podizale i spuštale, a njegov pogled je lutao po njima… „Izgledaš nervozno, mora da je zbog testa?“, pitao je. „Da, ove reči me zbunjuju“, bio je moj odgovor. „Možda bih mogao da ti pomognem sa usmenim“, rekao je, ali je upotrebio „oral“, što nije baš zvučalo kao predlog da mi pomogne u učenju i ja sam pred sobom već imala sliku kako prelazi jezikom svuda po meni…

Podigla sam lice ka njemu, pogledala ga drsko i pozivajući i rekla kako mi trenutno ništa ne bi bilo draže nego da usavršim svoje oralne sposobnosti. Shvatio je to kao poziv, zavukao ruku u moju kosu i poljubio me. Grubo, zahtevno, muški… Zadrhtala sam samo od tog poljupca, a ono što je sledilo je bilo ispunjenje svih mojih tadašnjih želja, i više…

Držeći me za kosu, povukao me je sa stolice i naterao da se spustim na kolena. Lice mi je bilo tačno u visini njegovog šlica. Slobodnom rukom je otvorio šlic i svukao pantalone i bokserice.

kurac iskače

Pred mojim očima na slobodu je izašao moj san, prvi pravi kurac koji sam do tada videla. Ne previše dugačak, i prilično debeo, prošaran nabreklim venama, pomalo vlažan na vrhu. Posmatrala sam ga zadivljeno i oblizala usne, želela sam ga u ustima i istovremeno se pitala šta sad da radim. Moje iskustvo na tom polju i nije bilo baš veliko, a nikako nisam htela da ga razočaram. Plašila sam se da bi mogao da odustane od svega upravo sada kad sam ja bila na pragu da ispunim svoj san i osetim pravi muški kurac u sebi.

Otvorila sam usta, ispružila jezik i polako počela da ga ližem, pratila sam liniju njegovih vena od korena do vrha i nazad, ali moralo je da dođe i više. „Otvori usta još jače, hoću cela da ti ih ispunim, hoću da ti se zabijem do grla”, izdavao mi je uputstva i to me je nekako još više palilo. Osetila sam da su mi gaćice već natopljene i da mi se mišići već lagano sami od sebe stežu. Poslušala sam ga, otvorila usta koliko sam mogla i istovremeno krenula rukom između svojih nogu. „Stop, skloni tu ruku, to zadovoljsto će pripasti meni, ali tek kada završim sa tvojim ustima, sad želim da te jebem u usta. Stavi obe ruka iza leđa, širom otvori usta i gledaj me u oči“.

Zauzela sam poziciju koju je želeo i razjapljenih usta podigla pogled ka njemu. Udario me je par puta kurcem po obrazu a onda mi ga je stavio u usta. Skupila sam usta oko njega i počela lagano da pomeram glavu napred-nazad u ritmu koji mi je on, držeći me za kosu, diktirao.

pušenje kurca

Počeo je da stenje i prepustio se uživanju u mojim ustima. Imao je pomalo slankast ukus i to mi se užasno dopalo. Uživala sam u tome da me koristi i da mi naređuje šta i kako da radim. Zatvorila sam oči i prepustila se zadovoljstvu, ali me je u istom momentu povukao za kosu i naredio mi: „Gledaj me“. Naravno, poslušala sam a on je ubrzao ritam i počeo da ga zabija još dublje u moja usta, u moje grlo. Za moment sam se uplašila da ću povratiti jer sam osetila kako mi se želudac grči.

Rekao mi je da gutam svaki put kada se zabije duboko u mene i ja sam ga poslušala. Oslobođena straha da bi mogla tako da se izblamiram počela sam još više da uživam. Taj osećaj da ulazi tako duboko u mene me je dovodio do ludila. Uvukao ga je do kraja u moja usta, dodirivala sam usnama njegova jaja i ostao je tako nekoliko sekundi. Lagano sam ostajala bez vazduha, hvatala me je panika i neko čudno zadovoljstvo jer mi je čak i disanje zavisilo od njega… Nakon par sekundi se povukao, ja sam se borila za vazduh, iz usta mi je curila pljuvačka, osećala sam se prljavo i moćno i samo sam želela da nastavi.

jebanje u usta

Ponovio je to nekoliko puta, kao da ga je ta slika palila još više, a onda me je povukao na gore, okrenuo tako da sam se leđima naslanjala na njega i prošaputao: „Sada si ti na redu“. Gornji deo tela mi je nagnuo preko stola, svukao mi trenerku i gaćice u jednom potezu, raširio noge i bez okolišanja zavukao ruku između njih. „Tako vrela i vlažna. Savršena i nedovoljno izjebana. Takvu vatru može da ugasi samo pravi muškarac, one dečačke igračkice nisu za takvu kurvicu kao što si ti, zar nisam u pravu? U tebi se krije prava mala kurvica i samo čeka priliku da izbije. Sve u tebi vrišti za pravim muškarcem, zar nisam u pravu?“, pitao je. „Jesi, u pravu si, pusti tu kurvicu u meni napolje, pokaži mi šta je pravi muškarac“, molila sam ga.

Provlačio je prste kroz uzak rascep među mojim nogama, igrao se i izazivao me. Stenjala sam i vrtela guzom ne bi li ga navela na više, ali on je odugovlačio. Moji sokovi su se prelivali preko njegovih prstiju, osećala sam da počinjem da kapljem a on je povukao ruku, prineo je svojim ustima i počeo da liže svoje prste. „Tako si ukusna, danima bih mogao da pijem tvoje sokove”, rekao je, zavukao ruku ponovo među moje noge, gurnuo mi jedan prst u rupicu, zastenjala sam od zadovoljstva, a on ga je odmah izvukao prineo ga mojim ustima i naredio: „Liži, oseti kakav ukus imaš”.

maženje pičkice

Lizala sam i sisala njegov prst a on se lagano stustio na kolena iza mene, raširio mi noge još više i rukama povukao moju guzu na gore. Zadrhtala sam kada sam osetila njegov jezik. Lizao me je neverovatno, čas brzo, čas polako, zavlačio jezik u mene i dovodio me do ludila. Nisam više mogla da kontrolišem stenjanje, uhvatila sam se rukama za ivice stola i probala da prenesem svu težinu na sto jer su noge pretile da me izdaju. Drhtala sam i uvijala se, a on je jeziku dodao i prste. Osetila sam kako mi zavlači prvo jedan, a onda i dva, i kako ih pomera u meni. Lagano ih je savio i pomerajući ih gore-dole istovremeno ih vreto levo-desno…

Osećala sam se prljavo… i moćno!

Mislila sam da neću moći još dugo da izdržim. Sve u meni se lagano grčilo i pokušavalo da ga uvuče još dublje u mene. Podigao se lagano, stao na stranu, postavio me još stabilnije na sto i uvukao tri prsta u mene. Počeo je da ih pomera suludom brzinom, ja sam se grčila, vrištala i stenjala, pred očima mi se mutilo, a onda sam eksplodirala: celo telo mi se treslo, moja pičkica se grčila oko njegovih prstiju a niz noge su mu se slivali sokovi koje je on razmazivao svuda po meni, po mojoj guzi i leđima, a onda ih je usnama skupljao.

Nisam mogla da izdržim više, kada me prsti dovedu u ovakvu ekstazu, šta će mi tek uraditi njegov kurac kad ga konačno zabije u mene?

lizanje pičkice

Nisam više htela da čekam i počela sam da ga molim da me ne muči više. Zahtevao je da mu kažem šta ga tačno molim. „Molim te jebi me, jebi me jako dok se ne onestvestim. Zabi ga u mene do kraja i i ako te budem molila da prestaneš, nemoj, sve dok budem u stanju da dišem.“ Nije čekao da mu kažem dva puta, postavio se u poziciju, uzeo svoj moćni kurac u ruku, prevukao ga par puta po mom mokrom međunožju da ga navlaži i onda ga postavio direktno na moj otvor.

Osetila sam kako me širi i probija sebi put ka mom središtu. Željno sam mu se otvorila i nudila, a on se mučno polako pokretao u meni. Uvlačio ga je centimetar po centimetar, a onda ga izvlačio napolje… Pravo mučenje za mene. Sva izvan sebe molila sam ga da me ispuni, da me raširi, da me rasturi i na kraju je popustio. Jednim potezom zabio se do kraja u mene. Vrisnula sam od bola i zadovoljstva, a on se zaustavio i ostao tako, duboko u meni šireći me do kraja i dajući mi vremena da se naviknem na njega.

Osećaj je bio fantastičan. A onda je krenuo da se pokreće. Zabijao ga je svaki put do kraja, prvo polako, a onda sve brže i brže. Ja sam ponovo bila na ivici da svršim, stenjala sam i stenjala, uvijala se i nabijala i želela da ovo nikad ne prestane.

misionarska poza

A onda sam osetla lagano kruženje prstiju po mojoj guzi. Lizao je svoje prste a onda vlažio moj „zadnji ulaz” i svaki put se zaustavljao sve duže u centru vršeći lagani pritisak, kao da iščekuje moju reakciju, ali ja se nisam bunila, prvo nisam ni pretpostavljala kakve su mu namere, a drugo, bila sam toliko prepuštena uživanju da mi ništa nije smetalo.

A onda se pritisak pojačao i jedan od njegovih prstiju je bio u mojoj guzi. Lep osećaj, nije me bolelo, a ispunjavalo me je dodatno. Pomerao ga je lagano dok me je sve brže i brže jebao. Telo je ponovo počelo da se grči i svršila sam, čini mi se, još jače nego prvi put. Još sam dahtala izvaljena na stolu, kad me je uhvatio za jednu nogu, podigao je na sto i tako me još više otvorio za sebe i ono što je imao na umu.

Ja sam bila skoro na kraju snage dok je on još bio čvrst i pun energije (i to sam pripisala tome što je muškarac a ne nejako dete, za šta sam svoje dosadašnje partnere sada smatrala). Izvadio ga je iz mene, a moji sokovi su se lagano slivali niz moje noge. Sledeće što sam osetila je da nešto tvrdo i mnogo deblje od prsta pritiska moju guzu i pokušava da prodre unutra. U mom bunilu lagano se provukla nit panike, počela sam da ga molim da mi to ne radi, ne znam da li to mogu da izdržim i plašim se da će da me boli. Samo me je ućutkao, rekao mi da se opustim, da će biti pažljiv i da ću na kraju uživati još više nego do sada. Podsetio me je samo da je važno da dišem i ja sam se prepustila.

analno karanje

Nisam imala razloga da se protivim. Sve što je tog popodneva radio sa mnom mi je donelo užitak, zašto bi sad bilo drugačije. Polako je pojačavao pritisak i ja sam osetila kako moji mišići nevoljno popuštaju. Prodirao je u mene i širio me tamo gde sam mislila da nikad niko neće. Bolelo je, svaki centimetar koji je prodirao u mene, a bio je rešen da uđe ceo. Ceo je boleo i imala sam utisak da se cepam. Mahinalno sam zaustavila disanje i za to dobila žestok udarac po mojoj već maltretiranoj guzi. „Diši!”, naredio mi je i nastavio svoje osvajanje.

Počela sam da dišem i da se lagano opuštam. I nisam imala neki izbor, on je već skoro ceo bio u meni. Što sam se više opustala, više me je obuzimalo neko čudno uzbuđenje. Taj debeli kurac ispunjava moju guzu nakon što mi je podario božanstveni orgazam, ima li kraja mojoj sreći za danas? Zar nije upravo to ono o čemu sam maštala, tajno gledajući porniće na netu??? Počeo je da se pokreće, a ja sam se prilagodila njegovom ritmu. Bodrio me je da nastavim, da počnem i sama da se nabijam i ja sam dala sve od sebe da ga što bolje primim i da mu izađem u susret.

klinka anal

Izvadio ga je na kratko iz mene i ja sam se odmah osetila praznom. Protestovala sam i molila ga da se vrati. „Kurvica se probudila i postala pohlepna?“, zadirkivao me je. „Dobićeš ga nazad, hoću samo da nam bude malo udobnije“, rekao je i povukao me na pod.

Postavila sam se četvoronoške, a onda ipak odlučila da spustim glavu na pod i da mu tako još bolje ponudim svoju raširenu, i sad već željnu guzu. Zauzeo je poziciju i posteno me naguzio. Vrisnula sam, a on me je samo obgrlio. Njegovi prsti su pronašli put do moje pičkice i počeli da je trljaju i nadražuju. Guzio me je i jebao prstima, a ja sam se već vinula put trećeg orgazma. Nisam znala koliko još mogu da podnesem, ali nisam htela da prestane. Tražila sam više, jače, dublje. Molila da ne prestaje, da me jebe, bila sam upravo ono što je on želeo od mene, voljna kurvica spremna da mu dozvoli sve.

Počela sam da svršavam, a on je ubrzao svoj ritam do ludila. Jecala sam, drhtala, dahtala, a onda sam osetila kako on još više raste u meni, a odmah zatim me je ispunila neka toplina. Svršavao je u moju guzu, a ja sam se samo, iznemogla, sručila na pod.

svršavanje u guzu

Ležala sam tako pokušavajući da dođem do daha, celo telo mi je drhtalo, bila sam srećna, ispunjena i izgubljena. Legao je pored mene, sklonio mi mokru kosu s lica i prošaputao: „Ponovićemo ovo noćas i kad god nam se ukaže prilika dok ne odeš kući. Ne mogu da dozvolim da napustiš Englesku misleći kako su Englezi loši jebači, a posebno ne mogu da dozvolim da misliš kako u ovoj kući nema pravih muškaraca”. Shvatila sam da zna da sam se prethodnih nedelja jebala sa njegovim sinom, ali bilo mi je svejedno. Žalila sam jedino što nisam odmah izabrala oca, onda bih uživala daleko duže, ali bolje išta nego ništa.

Preostalih par dana izbegavala sam sina a jebala se sa ocem kad god i gde god mi se ukazala prilika, a tražili smo ih oboje. Probudio je kurvicu u meni i ona je krenula u svet.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Provincijalka


Dobre devojke zaista idu u raj i pritom se fantastičano zabavljaju.

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x