Mira, naša razvratna devojčica

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Mira, naša jebozovna dama iz restorana

Dejan i Miki ispijaju piće. Čekaju jebozovnu Miru da izađe iz kupatila. Polako razmenjuju utiske. „Šta kažeš druže?”, pita Dejan. „Dobro si rekao”, odgovara Miki. „Pravi biser.” „Tek ćeš da vidiš”, smeje se Dejan. „Videćeš šta joj spremam kad izađe. Ti mala požuri”, govori Miri. „Nemoj da te opet kažnjavam.” „Odmah gospodine” odgovara Mira.

Izlazi Mira iz kupatila. „Izvinite gospodo što ste me čekali.” Nema ništa na sebi. Samo cipele sa visokom štiklom. „Hoće li gospoda nešto da popiju?”, pita damica svoja dva jebača. „Hoćemo devojčice”, odgovara joj Dejan. „Ali se prvo obuci.” „Da se obučem?, začuđeno pita Mira. „Neka je ovako Deki”, buni se i Miki. „Neka nas služi gola.” Ne odustaje Dejan od svoje procedure: „Malo da se obuče. Pa će posle opet da se svuče.”

„Šta da obučem Dejane?”, pita Mira. „Otvori tu fioku”, naređuje konobarice. „Aaaaaa što je seksi”, smeje se Mira. Vezuje keceljicu. „Uuuuu što mi stoji”, oduševljava se mala. „Stvarno sam kurvica u ovome. Šta kažete razvratnici?”, mami Mira svoje jebače. „Kakva sam riba?”

Voli Mira što je kurvasta… mangupi vole još više

Sviđa se Miri kako izgleda kao seksi konobarica. A još više što otkriva da uživa kad je kurvasta. „Niste nikad imali ovakvu pičkicu kurate siledžije.” Sva je uspaljena kurvica svojim jebozovnim izgledom i još više ulogom koju joj je Dejan namenio. Tek sad shvata da obožava da ovako kurvinski služi ove obdarene razvratnike. „Stavi tu kapicu na glavu”, naređuje joj Dejan. „Hoću gospodine”, odgovara seksi konobarica. Keceljica i uloga su joj pokrenuli sokove. Šeta se sva napaljena ispred njih dvojice. Meša dupencetom. Pući usta, oblizuje usne. Sa zadovoljstvom gleda kako Dejanu i Mikiju njena akcija pumpa velike kurčine. Jesu li gospoda zadovoljna pravi se kurvica smerna. „Šta da vam donesem za piće?” „Ja ću viski”, odgovara Miki. Diže mu se kurac na Mirinu novu ulogu. „Bravo druže”, promrlja Dejanu dok razmišlja kako će da jebe ovu jebozovnu konobaricu. Ne zna da Dejan ima još iznenađenja. Ne zna ni on, a ne zna ni jebozovna konobarica. „Odmah gospodine”, uslužno odgovara Mira. „Šte vi hoćete gospodine Dejane?” „Votku sa sokom od pomarandže”, saopštava svoju želju Dejan.

Odlazi Mira do frižidera. „Nemamo votke gospodine”, odgovara Mira. „Želite li nešto drugo?” „Ne lutkice”, odlučno odbija Dejan. „To hoću, to mi donesi.” „Kako gospodine?”, pita začuđeno Mira. Želi što pre da ih posluži i da se baci na ta dva velika kurca što muškarcima pune bokserice. „Siđi dole u bar”, naređuje Dejan. „I donesi mi piće iz bara. I pazi da ne prospeš ništa usput. Čaše moraju biti pune.” „Nisam prikladno obučena za bar, gospodine.” Strah i uzbuđenje joj prožimaju telo. „Obučena si kako treba. Odmah kreni”, naređuje Dejan. Shvata mala kurvica da će morati skroz do bara ovako razgolićena po pića za ovog razvratnog Dejana. Počinje da se ljuti. Nešto bi da kaže. Dejan samo diže prst. „Odmah kurvice”, govori joj. Glas mu je odlučan. Nema pogovora.

Mira oseća kako počinje da gori. Kako me je popalio ovaj razvratni siledžija. Moram da idem gola do bara da mu donesem piće. Kako je nevaspitan – govori u sebi. Šta on zamišlja? Kreću joj sokovi iz pičkice. Kako me ponižava ovaj prostak. Uh kako uživam da služim ova dva kurata razvratnika. „Idem gospodine”, poslušno odgovara Mira. Pljuvačka joj curi na usta. Pičić joj gori od požude. Ovu dvojicu ću da služim – pravi kurvica bezobrazne planove. Uh, uh kako uživam da služim ova dva jebača. Nikad nisam bila ovoliko ponižena. I nikad nisam ovoliko uživala.

samo u kecelji

„Požuri kurvice”, govori joj Dejan. „Nemoj slučajno da te neko pipne usput. Inače nema bakšiša.” Ovaj Dejan je skroz lud – misli Mira. Hoće da mi plati jebanje kao pravoj kurvi. Kakav prostak. Hoće da me plaća. Mene bogatu i razmaženu damu. Idiot jedan. Uh uh uh, kako me pali perverznjak. Moj muž i moj dečko se nikad nisu setili da me teraju da ih služim. Vrtim ih obojicu kako želim. Dva pederčića. Ova dvojica su moj kalibar. Što me pali ova uloga. Uh, uh Miro što si ti kurvica – smeje se mala sama sebi. Zar te nije sramota nevljalice?

Mora gola do bara restorana… da donse Dejanu piće

Priča Mira sama sa sobom dok šeta u uniformi konobarice kroz hol hotela. Muškarci u prolazu ne mogu da veruju svojoj sreći. Gledaju zgodnu sobaricu kako leluja hodnikom. Zvižde za njom. Dobacuju joj. Nude joj lovu. Obećavaju brak. Mira počinje da uživa u ulozi razuzdane konobarice. Deli osmehe napaljenim gledaocima. U mislima su joj Dejan i Miki i njihove kurčine. Izbegava muške ruke koje idu ka njoj. Stiže do bara. „Vodku sa pomarandžom molim vas”, govori barmenu. „Za sobu 702. Gospoda koje služim imaju poseban ukus”, objašnjava barmenu svoju situaciju. „Vidim gospođice”, odgovara napaljeno barmen. „Poseban, i rekao bih mnogo dobar ukus.” Smeje se Mira na komplimenta. Uzima piće i kreće nazad ka sobi.

Miki i Dejan prate Miru kako izlazi iz sobe. „Svaka čast druže”, govori Miki. Što si je sredio. „Poslao si kurvicu golu do bara da nam donese piće.” „Jeste”, odgovara Dejan. „Preobukao sam razmaženu damu u razvratnu kurvicu. Razmažena kučkica naučila de je služe. Ima sa nama da se nauči da služi. Vidiš li kako uživa mala kurvica da bude servilana pravim jebačima. Ima da se vrati sva napaljena. Ima da nas moli da je jebemo. Moraš još malo da se strpiš”, govori Mikiju. „Još ću da je mučim i palim. Samo gledaj.”

Vraća se se lepa Mira. Ima Dejan pravo. Sva je napaljena. Uživa što je submisivna. Onom istom guzom koju je Miki maločas punio svojom razularenom alatkom.

noga kroz vrata

Hoće kurvica da se jebe… mnogo je neposlušna

Miki se mnogo pali na moju guzu – misli Mira. Neće moći da odoli. Odmah će Miki da skoči na mene. Napuniće mi pičić još dok služim Dejana. Samo će da mi ga zavuče. Siledžija zabija odmah do jaja –objašnjava kurvica sama sebi Mikijeve manire. I podvalači za sebe svoje želje. Još mi je pičkica nevina danas. Šta čekaju ova dvojica? Moram da pokrenem Mikija. Ovaj perverzni Dejan je sigurno smislio još nešto da me provocira, muči i pali. Teraće me Dejan da molim. Kakav je perverzan možda me ni neće jebati u pičkicu. Ili još gore, možda me prvo pošalje da donesem nešto iz kola. Uuuuuu, neće valjda idiot. Samo da mi ne pročita misli. Nije valjda toliko lud. Mislim da jeste –odgovara sama sebi. Joj, joj šta ću ako me pošalje do kola ovako golu. Moraću naravno i to da poslušam ako mi naredi. Moraću ponovo da se ponižavam. Uh, šta mi taj perveznjak radi. Inače će me kreten kazniti. Već zamišlja sebe kako ovako razuzdana prelazi ulicu. Vidi frajere kako je jure po ulici. U jebote… neće valjda ludak.

Gleda Dejan kako Mira dupencetom provocira Mikija. Pametna je kurvica – misli Dejan. Zna da Miki ide na prvu loptu. I zna kurvica da se Mikiju sviđa njena guza. „Dođi” pokazuje joj Dejan prstom. „Idi do mog sakoa. Vidi dali sam poneo novčanik iz kola. Plašim se da ga nisam zaboravio u kolima. ”

Znala sam – misli Mira. Sve je isplanirao perverznjak. Sad ću morati gola do kola na ulici. Odlazi do sakoa. Gleda po džepovima. Uz pobednički osmeh vadi novčanik. „Našla sam ga gospodine. Niste ga zaboravili.” „Imaš sreće mala” smeje se Dejan. „Baš sam se spremao da te pošaljem do kola.” „Ovako golu?”, izazovno ga pita Mira. Počinje i ona da igra igru. „Zar bi me pustili ovako jebozovnu i napaljenu na ulicu? Da me mangupi sa’vataju i pojebu? Pustili bi vašu pičkicu da je mangupi rasturaju? Nisu oni videli ovakvu ribu kao ja.” „Ima pravo ova mala kučkica druže”, ubacuje se Miki. „Da znaš da pederi nisu videli ovakav pičić. Nigde ona ne ide, zar ne Deki?”, traži Miki da Dejan dozvoli da se krene u jebačinu. Dejan ne odgovara odmah. Gleda kako Mira drži u ruci novčanik. Hoće Dejan još perverzije. Ovo što sprema je riskantno. Ali je mnogo uzbudljivo.

devojka i šampanjac

Dobro si mi pušila… uzmi 500 evra

„Otvori mala novčanik”, naređuje Miri. „Tako, sad uzmi 500 evra. Dobro si mi pušila. Zaslužuješ 500 za pušenje. Guzu Miki plaća. Pogodi se sa njim.” Gleda Miru kako reaguje. Ili će da ih otera mala razmaženica u majčinu ili će da se popali. I Mira misli na isti način. Oteraću ovog dripca u majčinu. Petsto evra za pušenje. Šta sam mu ja, kurva? Gleda Dejana kako se smeje. Ovaj perveznjak samo hoće da me pali. Nije to uvreda. Zna dripac da meni pare ne znače ništa. Uh, uh, uh, pa ovo me pali. Što mi bre moj muž nikad nije plaćao. Što bi uživala kad bi me moj dragi plaćao za pušenje. Ok, ako dripci plaćaju sad ću da se cenkam sa Mikijem za guzu. „Vadi i ti lovu”, uz osmeh se Mira obraća Mikiju. Dejan je prezadovoljan. Ima mala stila – misli u sebi. Pametna i perverzna. Kad bih znala cenovnike – misli Mira. Vredi li guza više nego pušenje? Doduše, nije ono bilo pušenje. Više jebanje u usta. Možda je 500 od Mikija dobra cena? Trgovac je Miki. Čita joj misli. „Uzmi iz mog sakoa 500”, govori sav napaljen. Zna Miki da guza vredi makar dva puta kao pušenje. Možda i tri puta. Vadi Mira i Mikijevu lovu. U jebote kakva sam kurva – uživa mala u svom bezobrazluku. Auuuuu kako je ovo dobro. Joj jebote što se palim. Ovaj Dejan je skroz naskroz lud.

Od danas si naša kurva… niko drugi ne sme da te jebe

„Čekaj, čekaj”, vraća se mala na slanje u kola. „Šta ste odlučili Dejane?” Sad zna da je Dejan neće pustiti napolje. Sad će ona da izvoljeva. Samo mala još uvek potcenjuje Dejanove perverzne planove. „Nigde ne ideš”, odgovara napokon Dejan. „Samo ćeš nas da služiš danas. Neće tebe više niko drugi da jebe. Ni danas, ni sutra, ni ubuduće. Mala, ti si od sada samo naša kurvica. Od danas ćemo samo ja i Miki da te jebemo. A sad idi donesi leda iz frižidera”, naređuje joj Dejan. „Ijuuu gospodine. Šta to pričate?”, začuđeno pita Mira. „Ja sam udata žena. Ne mogu valjda da odbijem muža.” „Sad ti je do muža kurvice”, obrecuje joj Dejan. „A jebu te oni pederčići koje si sakupila. Što ranije nisi mislila na muža?”

Mira ga sa nevericom gleda. Da li je ovaj lud? Pogledom traži pomoć od Mikija. „Šta ti kažeš Miki?”, pita Dejan svog druga. „Hoćemo li da pustimo našu kurvicu da je jebe muž?” Gleda Miki u Dejana. Zatim prati Miru kako reaguje. „Zavisi kako se danas pokaže prijatelju. Ako bude dobra mislim da je treba pustiti.” „OK, druže”, saglasan je Dejan. „Prihvatam ako ti kažeš. Zahvali se Mikiju”, traži Dejan od Mire. „Vidiš kako je moj drug uviđavan.” „Hvala vam Miki”, govori Mira. „Pravi ste džentlmen. A ne kao ovaj bezobrazni Dejan. On samo hoće da me muči.” Prilazi Mikiju. Sad ću da palim razvratnika. Šapuće mu na uvo. „Pravi ste džentlmen gospodine.”

Zastane na trenutak da naglasi sledeću rečenicu. „Sve dok mi ne zabijete tu vašu veliku kurčinu. Kao maločas što ste mi rasturali guzu sa tim vašim velikim kurcem.” Šapuće kurvica Mikiju na uvo. Uživa dok gleda kako se Mikiju pumpaju bokserice na njene reči. „Kad mi ga sjurite u guzu onda ste pravi razvratnik i opak jebač”, nastavlja bezobraznica da pali Mikija. „Onda niste džentelmen.” „Ha, ha, ha”, smeje se Miki. „U pravu si mala. Dobro si me procenila. Šta ti se više sviđa kurvice?”, nastavlja Miki da se smeje. „Moram da vam šapnem da ne čuje ovaj opasni Dejan.” Šapuće Mikiju. Tiho, ali da svi čuju. „Ipak je bolje ono drugo gospodine. Bolje radite ono drugo. Bolji ste kao jebač nego kao džentlmen.” „I ja tako mislim”, nastavlja Miki da se smeje. „I da znaš sad ću odmah da te jebem. Dobro si mi se namestila.”

gola u kuhinji

Vadi Miki kurčinu iz bokserica. „Ijuuuu”, vrisnu Mira teatralno. „Zar opet razvratniče? Nećeš valjda opet da me jebeš?” „Neće moći baš odmah”, prekida akciju Dejan. „Mora Mira prvo da nauči lekciju. Mora da shvati da ne sme mi sa kim drugim da se jebe. Samo sa mužem kako si je ti pustio.” „OK druže”, nevoljno prihvata Miki. „Samo nemoj mnogo da dužiš. Vidiš li kako se kučkica napalila na naše kare.” „Baš zato što se napalila. Zato mora da čeka.”

Znala sam da će ovaj bezobraznik da se umeša – misli mala kurvica. Taman kad sam popalila Mikija. Priča umesto da me jebe. Uh što me pale ova dva kurata dripca. Dejan joj prekida misli: „Ti mala razvratnice, da li ti je jasno da ne smeš da se jebeš sa tim tvojim pederčićem za koga kažeš da ti je dečko? Niti sa jednim drugim od tih koji igraju oko tebe.”Gleda ga Mira razrogačenih očiju. Šta ovaj zamišlja? „Nemate pravo gospodine”, uvija se Mira. „Nemate pravo da mi zabranjujete. To mi je dečko.” „Kakav dečko kurvice. Imaš muža. Odmah sutra da mužu daš to jebozovno dupence. Ima da mi pokažeš kako svršavaš kad ti ga stavi u guzu. I da pušiš mužu karu onako kako umeš. Kao prava kurva. Ovako kao meni i Mikiju. Onako kako muž zaslužuje.”

Ulazi i Mirin muž u razvratnu avanturu

„Muž mi je fini gospodin”, brani se Mira. „On mi ne traži guzu gospodine Dejane.” Dejan samo preteći diže prst. „Odmah sutra kurvice. Da ga više nisi ponižavala. Nemoj sad da te izbacim na ulicu.” „Dobro, dobro Dejane, obećavam”, odgovara Mira. „Da li si razumela, da primaš mužu kurac u usta sve do jaja? Koliki kurac ima tvoj mužić?”, priseća se Dejan da postavi važno pitanje. „Ima veliki”, odgovara Mira. „Kao Miki.” „Kao Miki, kažeš?”, iznenađuje se Dejan. „I ti se pored takve kurčine jebeš sa onim pederčićem koji ima upola manji. E zaslužila si kaznu što ponižavaš muža.”

Šta je bre ovom Dejanu – pita se Miki. Kakva mu je ovo taktika? Šta ga briga sa kim se mala jebe. I šta je nama važno koliki kurac ima Mirin muž. ‘Ajde baš da vidim. Možda je još više popali. Pa će da je bolje jebemo. Baš da vidimo gde priča vodi – zaključuje razmišljanje Miki.

Dejan nastavlja da ispituje Miru. „Šta obećavaš?”, traži Dejan da ponovi obećanje od reči do reči. „Obećavam da ću mužu da pušim kako najbolje umem. Ne znam samo da li ću moći da mu primim do jaja. Veliki mu je.” „Dobro, radi na tom elementu”, prihvata Dejan izgovor. „U redu je ako je dasi veliki. I šta još?”, nastavlja Dejan. „Da ću da ga molim da me jebe u guzu”, nastavlja Mira. „Tako je”, zadovoljan je Dejan odgovorom. „Ali samo na pola. I da se nećeš više jebati sa tim pederčićima koji se muvaju oko tebe.” Hoće Mira nešto da se buni. U smislu kao: nemati vi pravo da mi naređujete ko će da me jebe. Dejan diže prst. „Poslaću te golu na ulicu. Neko mora da te nauči pameti. Kad ti već muž popušta i sve ti prašta.”

Mira nevoljno ponavlja Dejanove reči: „Neće me niko od tih mojih prijatelja više jebati. Samo moj muž.” „Tvoj muž i nas dvojica”, ispravlja je Miki. „Nemoj to da zaboraviš.” „Moj muž i vas dvojica”, ponavlja smerno Mira. Šta misli ovaj Dejan? – govori Mira u sebi. Još ima bunta u njoj. Ko misli da je on? Dejan joj čita misli. „Ako samo čujem, najebala si kurvice. Posveti se mužu. Kad ga dobro spremiš zvaćeš i nas dvojicu da te jebemo zajedno sa tvojim mužem. Svo troje.” „Opaaaa”, uleće i Miki. „Znači tamo priča vodi. Bravo majstore. Hoćeš da je jebemo zajedno sa njenim mužem. Uh, uh jebote, što će da te jebemo kurvice”, ufće Miki. „I sad, a i sa tvojim mužem kad nas dasa pozove u pomoć.”

sisa mu prste

Mira razrogačenih očiju gleda u Dejana i Mikija. „Vi ste Dejane skroz ludi. A vi ste Miki razvratnik. Moj muž nije takav kao vi. On ne želi da mu budem kurvica. Ja sam za njega dama i princeza.” „Ne brini kurvice biće mu interesantno kad vidi da se ti pališ”, smeje se Dejan. „Veruj mi uživaće tvoj muž u bezobrazlucima sa tobom. Isto kao Miki i ja. Kad ima takvu kurčinu znači da ima i potencijala da uživa u svojoj ženici kurvici.”

Ovi su skroz ludi – misli Mira. Kako da pitam muža za takvu stvar. Kako da mu kažem da hoću da me deli sa dvojicom kuratih razvratnika. Opet joj Dejan odgovara na nemušto pitanje. „Ne brini, tražiće ti on sam, videćeš.” Auuuuuu – misli Mira. Tek me ovo pali. Šta ću sve da naučim od ove dvojice. Uh, uh, uh ako uspem da nagovorim muža da dovedemo ovu dvojicu da nam se pridruže. Auuuuu što ću sa svrašavam dok on gleda kako pušim kurac ovom razrvratnom Mikiju. Na njegove oči. Svršavaće i moj dragi dok me gleda sa Mikijevom kurčinom u ustima. A ja da ga gledam pravo u oči. Oblizujem Mikijev glavić i gledam muža u oči. Joj što sam kurvasta. A još kad ovaj perverzni Dejan počne da nas stavlja svo četvoro u nemoguće situacije. Ili koliko je kvaran prepustiće tu ulogu mom mužiću. Da me muž delka i da mi naređuje kako da ih svu trojicu opslužujem. Uh, jebote što sam se napalila. Sad sam i ja sigurna da će moj mužić to hteti. Stvarno, jebote, ima mi muž kurčinu. Neće se on stideti od ova dva razvratnika. Napraviću ga ja da bude bezobrazan. Imam od koga da učim. Samo moram da mu pokažem da sam kurvica. Da vidi kako uživam kad sam kučkica. „Da si njegova kurvica”, glasno joj Dejan prati misli. „To je najvažnije. Kad se uveri da si njegova, posle toga sve može.”

Dosta priče… ide kurvica u sendvič

„Dosta je sa pričom”, odlučuje Miki. „Vreme je da ovu kučkicu stavimo u sendvič”, govori Dejanu. „Da je spremimo za avanturu u četvoro.” Ima pravo – misli i Mira. Dosta je bilo priče. Vreme je da dobijem dve kare. Nikad nisam bila u sendviču. Rasturiće me ova dva matora razbojnika. Prilazi jebozovna Mira Mikiju. Sva je napaljena. Ne zna ko je više pali. Miki koji je tako razvratno jebe ili Dejan koji pravi ovako perverzne situacije. Sve je mogla da očekuje od ove dvojice. Ali da su joj uveli i u muža u razvrat, to ipak nije mogla. Misao da i njen dragi učestvuje u avanturi joj budi novu strast i pojačava želju. Ide sigurna u sebe prema Mikiju. „Ti ćeš sad da me jebeš lepi”, govori mu. „Lezi na krevet. Odmah, neću više da čekam. Dosta je bilo priče. Hoću da vidim da li zaslužujete ovakvu ribu kao ja.” „Opaaaa”, smeje se Miki. „Vidi je Deki, kurvica voli da naređuje. Jeste mala pravi biser druže. Dobro si rekao.” „Ja sam rekao, ali ti si je osetio”, vraća Dejan komplimente.

Mira gura Mikija na krevet. „Dosta priče obojica”, naređuje Mira. Obara Mikija na krevet. „Još nisi probao moju usku pičkicu kuronjo. Ni ti ni tvoj perverzni drug. Sad će tvoja kurčina da uživa. Hajde razvratniče. Daj mi ga. Hajde napuni mi pičkicu. Da te vidim umeš li da jebeš ovakvu ribu kao ja.” „Mmmmmmm kurvice” riče napaljeni Miki. „Rasturiću ti pičku kučko. Nikad još nisi dobila ovakav kurac. Da vidim kako ćeš da svršavaš dok te rasturam.”

dobro dupe

„Pazi kako pričaš sa damom”, opominje ga Mira. „Mogu da se predomislim.” „Mmmmmmm, kučkice”, urla Miki. „Kad ti ga zabijem nema više predomišljanja.” Zabija joj kurčinu u vreli pičić. „Aaaaaaaa siledžijo. Uuuuuuu razvratniče. Polako, polako, ne jebe se tako siledžijski ovakva dama kao ja. Joj kurati stvore, rasturaš mi pičkicu. Ja sam dama. Ja sam čuvana za gospodu. Da me paze i da me neguju. Aaaaaaa, tako, tako Miki. Tako, zabij mi ga. Kakav mi je pičić mangupe?”

Miki dahće i jebe. „Dobra je druže”, govori Dejanu. Uska i očuvana. Nije se jebala sa mangupima. „Ćuti siledžijo”, opominje ga Mira. „Nemoj slučajno da svršiš? Gori si izgleda od onih mojih pederčića.” Prvocira Mira Dejana. Na zna mala da to baš i nije pametno ovako puna Mikijevog kurca. I sa ovako otvorenom guzom.

Izgleda da je i Dejanu dosta intelektualnih perverzija. I nervira ga malo ovo Mirino izazivanje. „Ne može da mi se digne kurvice?”, govori joj. „Sad ćeš da vidiš kako mi se digao. Sama si tražila.” „Zabij joj ga druže”, viče mu i Miki. „Zabij joj kurčinu u to sočno dupe.” „Probao sam joj dupe. Usko i sočno”, govori Miki hrapavim glasom napaljenog muškarca. „Hajde druže da je rasturimo. Pogledaj šta te čeka kurvice”, govori Dejan Miri.

Prilazi joj sa isukanim kurcem. Stvarno mu se digao. Gleda ga Mira prako ramena. „Ala si se popalio na moje dupence perverznjaku”, ponosno govori Mira. „Nikad nisi jebao ovakvu guzu kao moju”, govori mu sva napaljena. „A ti kurvice nikad nisi dobila dva ovakva kurca”, odgovara joj Dejan. Ima samo da cviliš i da svršavaš kad ti zabijem ovu moju kurčinu u to tvoje nerazrađeno dupe. Kad Miki i ja uhvatimo ritam imaš samo da njištiš. Kao rasna kobilica pod pastuvima.

Njišti lebozovna kobilica nataknuta na dva kurca

Ovaj se ne šali – misli Mira. Gleda ga kako joj prinosi golemu kurčinu njenoj očuvanoj guzi. Ovog puta ni Dejan ne okoliši. Nema otvaranja prstom. Ide direktno kurcem. Zabija joj kurčinu u usku rupicu čmara.

„Joooooooooooj”, vrišti Mira. „Pooooolaaaakooooo, pooolaakooo. Jesi li poludeo? Pocepaćeš mi guzu. Joj koliki ti je! Molim te, molim te polako. Molim te, polako, Dejane. Rascepaćeš mi dupence.”

Nije lutkica nikad bila u sendviču. U guzu je dobijala samo prste i kurčiće. Jedini pravi kurac u guzi joj je Mikijev od maločas. Samo tada niko joj nije bio u pičkici. A sad joj Miki kurčinom napunio pičić. Pod pritiskom njegovog kurca nema više mnogo mesta u guzi. Ni za Mirine kurčiće, a kamoli za Dejanovu kurčinu. Sad shvata mala kurvica šta ju je snašlo. I u kakvu se avanturu upustila.

Dejan ipak malo usporava sa prodiranjem. Treba čuvati ovo kurvasto dupence. Pružiće im Mirina guza još mnogo zadovoljstva. A treba nešto da ostane i za Mirinog muža. Ostaje samo sa glavićem u toj uskoj i vlažnoj rupici. „Sviđa mi se tvoje dupe mala”, napaljeno govori Miri. „Imaš pravo druže”, obraća se Mikiju. „Kao što si rekao, usko i sočno.” „Hajde druže”, odgovara Miki. „Čekam da skroz uđeš. Pa da je jebemo kako nikad nije jebana ova kobilica između nas.”

„Aaaaaaaa”, cvili Mira nabijena na dve kurčine. Počinje da se prilagođava ovoj perverznoj situaciji. I kao prava rasna kurvica počinje da uživa. Još uvek se jednom rukom brani od Dejanove silovitosti. „Koliki ti je prostačino”, laska Mira Dejanu. Ne može kurvica da izdrži da ne provocira. „Digao ti se na moje dupence razvratniče. Nikad nisi jebao ovakvu guzu. Nikad nisi punio ovako uzak čmarić kurati perverznjaku.” „Mmmmmmmmm”, izlazi odobravanje iz Dejanovog grla. „Pravljena si za kurac kurvice.” Ulazi joj kurcem dublje u dupe. „Aaaaaaaa”, cvili Mira. Resteže joj Dejanov kurac čmarić. Pucketa joj guza dok prima Dejanovu kurčinu. „Dobra si kurvice. Pravljena si za dva kurca”, ispravlja kuronja svoj stav. „Podmetni mi dupe kučkice. Sad ti ga zabijam do jaja.” „Daj mi ga razvratniče”, njišti Mira između dva kurata pastuva. „Daj mi ga. Dajte mi obojica.”

dupla penetracija

Gori Mira od uzbuđenja. Oseća strast kakvu nikad nije do sada. Raspolućena između dva razvratna jebača. Otkriva sebe kakvu nije znala. Otkriva želje i zadovoljstva koje je samo naslućivala. „Svršiću Dejane” javlja se svom jebaču u guzi. „Svršiću Miki, svršiću.” „Ne još kurvice”, viču obojica. „Čekaj dok ti ga zabijem celog.” Ulazi joj Dejan celom dužinom. Skroz do jaja. „Joj kako je dobro”, cvili razuzdana kučkica. „Kolike su vam kurčine razvratnici. Primila sam vas obojicu”, vrišti ponosno razularena kobilica. „Jebite me, jebite me.” Hvata Mikija za kosu u naletu strasti.

Svršava kobilica između dva pastuva

„Svršavam, gotova sam, svršavam.” Njišti rasna kobilica napunjena sa dva kurca. „Aaaaaaaaaa, svršaaaavaaam, svršaaavaaam.” Grči se Mira u naletu orgazma. Trese se kurvica u naletima svršavanja. Dejan i Miki joj ne daju da stane. „Svršavaj kučkice”, urlaju dva napaljena pastuva. Mirini orgazmi im teraju spermu iz muda. „Diži je Deki”, urla napaljeno Miki. „Hoću da joj punim usta, hoću da joj umažem do lepo lice.” I Dejan hoće isto. Hoće da je obojica istovremeno polivaju. „Ne, ne, ne”, ciči Mira. „Ne vadite, ne vadite. Još svršavam. Još svršavam.”

Ne sluša je Dejan. Diže je sa Mikija. Spuštaje na kolena. Miki skače sa kreveta. „Tako je kurvice, svršavaj dok te polivamao”, viče Dejan. „Otvori, otvori”, riče Miki. „Otvori usta kučkice”, urla Dejan.

Miru tresu zadnji trzaji svršavanja. Otvara kurvica usta da zadovolji svoje pastuve. Dejan i Miki riču. Obojica traže Mirina usta. Mira im hvata kurčeve obojici. Ne želi da propusti ni kap. Hoće svo seme iz oba kurca. Guta im Mira glaviće. Oseća mlazeve kako joj udaraju po jeziku i nepcima. Ne može sve da primi.

Dejan i Miki svrašavaju kao da dva meseca nisu jebali. Napalila ih ova rasna kurvica. Cure Miri iz usta. Razliva joj se po bradi. Slivaju joj se muški sokovi sa lica po sisićima i po nabubrenim bradavicam. Muškarci ne prestaju da riču. Daju Miri zadnje kapi. Neverovatna scena. Kleči Mira sva umazana između dva jebača. Polako mala dolazi sebi. Još im ne pušta kurčeve. Čisti im još uvek napaljena moćne glaviće. Gledaju je obojica kako im strastveno kupi zadnje ostatke sperme.

polivena spermom

„Pogledaj Miki kako nam je lepa ova naša kurvica”, govori Dejan. „Mnogo si lepa mala”, obraća se Miri. Mira mu odgovara zadovoljnim osmehom. Ovo mora da se zableži misli Dejan. Uzima Mirin ajfon sa stolice. „Nasmej se lutkice”, govori Miri. Odmačinje sa da ima lepši ugao. „Uzmi Mikijev u ruku”, naređuje Miri. „Tako, tako, sad jezik.” Slika Dejan umazanu Miru sa Mikijevim kurcem pored usta. Vraća Miri ajfon. „Da imaš za uspomenu. I da imaš o čemu da maštaš dok te Miki i ja ne posetimo u Beogradu.”

Što je lepa ovako umazana!

„Samo jednu uspomenu?”, smeje se Mira. „Zar mi ne trebaju obe uspomene”, nastavlja umazana lepotica da dira Dejana. „Ima pravo Mira”, smeje se i Miki. „Izgleda moj drug Deki se stidi da se prikazuje.” „Ha, ha, ha”, prihvata Dejan zajebanciju. „Slikaj nas druže. Vidi kako je naša Mira lepa sa mojim kurcem pored lica”. Slika Miki iz svih uglova. Mira se smeje i namešta. „Lepa je i sa mojim druže”, komentariše Miki. „Nije samo sa tvojim. Bogami je lepa”, odgovara Dejan. „Hoćeš li znati da nas prepoznaš lutkice?”, zajebava je Dejan. „Mislim ovde na slikama.” „Ha, ha ha”, sad se smeje i Mira. Obraća se Mikiju: „Tvoj drug se plaši da vas ne pobrkam. Vas dvojica idete zajedno, pa to nije ni važno koji je koji.” „Ti ćeš mala dobiti batina. „Vidi Mikiju još stoji”, nastavlja Mira da zajebava Dejana. „Hajde Miki”, govori mu Dejan, „išamaraj onda tvojom karom ovu nevaljalicu. Dok se meni ne digne. Onda ću je ja dobro ispljeskati.”

Jedva Miki čeka akciju. Pljeska Mirine obraze poluopuštenim kurcem. Kupi usput glavićem spermu sa Mirinog lica. Vraća svo seme u kurvicina požudna usta. Gleda Dejan ovo lepu scenu kažnjavanja. I bogami reaguje. Kruti mu se kurčina. A kruti se i Mikiju. Što od prizora, što od Mirinih toplih usta.

šamaranje kurcem

Daje Miki znak Dejanu. Nema potrebe za pričom. „Sad će da zamenimo rupice”, odgovara mu Dejan pogledom. Diže Miru na sebe. „Ijjuuuuuuuu”, ciknu Mira. „Šta radiš razvratniče?!” Dejan joj ga zabija u otvorenu pičkicu još dok je nosi prema krevetu. „Ništa, ništa lutkice. Ne brini, neće ništa biti, rekla si da ne može da mi se digne.” Spušta se na krevet leđima. Otvara Mirin čmarić za već ukrućenog Mikija. Miki ne čeka. Uleće kurcem u sad već razrađen Mirin čmarić.

„Rasturićete me idioti”, prede zadovoljna Mira. „Hoćemo kurvice” odgovara joj Miki dok joj kurčinom puni usko dupence. „Rasturićemo ti i dupe i pičkicu. Neće muž više hteti da te jebe posle nas”, dahće Miki dok joj kurcem puni guzu. „Tek će sad hteti”, smeje se Dejan sa kurcem u Mirinoj pičkici. „Sad kad smo je naučili da uživa i da pruža uživanje.”

Mnogo je perverzna jebozovna Mira

Posle dva svršavanja oba muškarca su mirnija. Kreću u zajebanciju. I Mira je makar donekle namirena. Uživa i dalje nabodena na dve velike alatke. Ali je i ona spremna na zajebanciju. „U pravu je Dejan”, odgovara ponosno Mira. „Tek će moj dragi da uživa u meni. Kad mu pokažem koliko ga volim i kolika sam kurvica. Hvala vam razvratnici. Naučili ste me kako da zadovoljim mog muža.”

Sviđa se i Dejanu diskusija. „Gde bi sad stavila tvog mužića da je sa nama?” „Pravo u moja usta razvratniče”, odgovara Mira. „Da gledate obojica kako mom mužiću pušim njegov veliki kurac. Obdaren je i moj dragi. Samo nisam umela to da cenim jer je mnogo fin prema meni.” „A posle?”, pita je Dejan. „E posle da mi moj mužić dođe zguza. Da zameni Mikija u mojoj guzi. Da se gura sa tobom u mojim rupicama. I da gleda kako mu ženica puši Mikijevu kurčinu. Da mi svršava u dupence dok gleda kako me Miki poliva spermom po licu.”

nabijanje na 2 kurca

Ova mala uči mnogo brzo – misli Dejan. Stvarno je dobra. „Čekaj bre”, ima ipak Dejan primedbu. „Što da ne gleda mene kako ti svršavam u usta? Što baš da gleda Mikija u tvojim ustima?” „Ha, ha, ha”, smeje se Mira. Obraća se Mikiju: „Dejan nam je izgleda ljubomoran. E pa zato lepi moj što je Miki razvratniji od tebe. Jesi ti izgleda bezobrazniji, ali tvoj drug je razvratniji. Ima Miki da mi puni usta sve do jaja pred mojim dragim. Onako bezobzirno. A moj dragi da svršava dok gleda kako uživam.” „Ha, ha”, smeje se i Miki. „Ti ćeš Deki izgleda da komanduješ, a ja ću da jebem. Tako je Mira odlučila. Šta ćeš, dama odlučuje.” „Ništa Mira ne odlučuje”, prihvata Dejan zajebanciju. „Ja komandujem.”

Mogla bi priča večno da traje… Matorci su potentni, a Mira je otkrila wonderland. Ali vreme je da se Mira vrati mužiću koji je čeka. Jedva mala čeka da podeli novo zadovoljstvo sa dragim. A Miki i Dejan ima da se spreme za put u Bugarsku. I za Mikijevu Macu. Obećao je Miki Macino dupence Dejanu. A Maca je mnogo vatrena. Ne smeju da se obrukaju…

Nastavak: Sprema joj dejan guzu… za kurac

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x