Zaljubila sam se u svog brata, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Zaljubila sam se u svog brata, I deo

Konačno se i meni sreća osmehnula. Kod rođaka su se zadesili još neki naši rođaci koji će takođe ostati do nedelje, tako da je situacija nalagala da ja i Deni spavamo u istoj sobi, mada u različitim krevetima, ali šta je tu je. Tetka je predlagala da ako hoću mogu ja kod nje, a tetak u sobu sa Denijem, ali smo i ja i brat gotovo uglas rekli: „Ma taman posla da se vi deranžirate”, „kakve veze ima” i još masu izgovora.
Kada je došlo vreme spavanja otišla sam da se sredim dok je Deni i dalje nazdravljao sa tetkom i još jednim rođakom. Nakon tuširanja obukla sam samo tangice i gore svilenkasti bade-mantil koji je dosezao do iznad kolena. Imala sam jedan plan što se tiče mleka za telo i želela da ga što pre sprovedem, tako da sam pre nego otišla u sobu, svratila do dnevnog boravka i pitala Denija i tetka kako im se to još uvek ne spava. Deni se protegao s rečima: „Ja sam mrtav umoran” i videla sam mu zahvalnost u očima kada me je pogledao jer nije znao kako da ih otkači. Poželeli smo jedni drugima laku noć.

Za nekih desetak minuta Deni je izašao iz kupatila i ušao u sobu samo u boksama i majici. Naravno da sam ga čekala. „Jesu nam rođaci, ali pomalo i daveži”, reče Deni, „da nisi ušla u sobu još bi me terali da pijem”. „Nisi mi se valjda napio?” „Ma kakvi”, reče Deni dođe i coki me u obras: „Hoćemo li da spavamo?” „Nisam se još namazala mlekom, a znaš da ti seka vodi računa o tome.” „Znam”, reče uz prelepi osmeh. „Ako ti nije teško, mogao bi mi malo i pomoći?” „Naravno seko, sve za tebe.”

Kako sam stajala za velikim ogledalom u sobi koje je dosezalo do poda i češljala se, Deni dođe iza mene, obgrli me od pozadi i poljubi u obraz. I ja sam njega zagrlila prebacivši ruku iza, i ostavši u tom položaju, gledajući se u ogledalu. „Lepa ti je kosa”, reče.

seksi bade-mantil

„Za nju ti nije potreban skener, zar ne?” Nasmejao se, ne naravno. „A za nešto drugooo…?”, razvukoh ja. „Pa za recimo noge do kolena takođe nije.” „A za nešto drugoooo?”, ponovo razvukoh. „Na šta misliš?” „Pa znaš valjda.” „Ne znam, reci mi ti.” „Pa za ono od danas.” Nasmejao se. „Tako mi je bilo lepo danas bato.” Ništa ne govori. „A tebi?”, nastavljam ja. „I meni… sestrice moja slatka”, dodaje. „Oduvek mi je lepo kad se milkimo”, rekoh i počeh da ga mazim po kosi i vratu i dalje se gledajući u ogledalo. „Sačekaj časkom”, reče Deni iznenadivši me. Ode i upali malu stonu lampicu i ugasi svetlo.

„Malo je toplo”, reče i skinu majicu ostavši samo u boksama i ponovo se vrati do mene grleći me na isti način. „Mnogo je lepše ovako.” „Da”, potvrdih. Lagano je počeo da trlja obraz uz moj i da pomera ruke mazeći me po stomaku i struku. Oboje smo užasno napaljeni, ali i oboje uživamo dok se mazimo trudeći se da neprenagljujemo i da odugovlačimo što je više moguće. „Jel’ znaš da nisi fer”, reče mi. „Što?”, nežno ga upitah. „Ja sam skinuo majicu zbog tebe, a skener i dalje nemam.”

Svašta bi bilo da nije naišao onaj traktor…

Nasmejala sam se, i presrećna što on konačno preuzima inicijativu, lagano odvezujem bade-mantil. „Pomozi mi”, govorim. Lagano mi povlači bade-mantil koji za sekundu kliznu iza mojih leđa, tako da ja ostah samo u tangicama ispred ogledala dok je moj rođeni brat Deni stajao iza mene samo u boksama. Posmatra me u ogledalu širom raskolačenih očiju i ponovo mu ruke završavaju oko mog struka i stomačića dok jasno osećam njegovu izbočinu na svojoj guzi i donjem delu leđa. I, pitam ga: „Kako ti se čini?” „Prelepa si sestrice”, izgovara isprekidano, teško i duboko dišući.

Ponovo počinjemo da se mazimo obrazima, dok ja jednu ruku prebacujem za njegov vrat, a drugu spuštam na njegovu butinu. Uzbuđena sam kao nikada u životu. „Šta bi bilo danas da nije naišao onaj traktor?”, pitam ga. „Verovatno bi nastavili da se ljubimo.” „A gde ti je bila ruka danas?” „Na jednom prelepom mestu”, reče, „a sada ću da je spustim na jedno isto tako prelepo mesto”, govori i nežno me obuhvata za desnu sisu, a odmah potom drugom rukom i za drugu.

hvata je za sise

Zabacujem glavu skroz pozadi tražeći njegove usne i ponovo se spajamo u dug i strastven polljubac dok mi brat sve žešće stiska grudi i bradavice. Počinjem da vrtim guzom trljajući se o njegovu kamenu izbočinu.

Posle te moje misli Deni prekida poljubac i lagano spušta ruke sa mojih grudi na struk. Otvaram oči tražeći njegov pogled u ogledalu, okrecem se i grlim ga naslanjajući se golim grudima na njega. Ljubim ga i ližem po vratu i počinjem da oblećem oko njega grleći ga i ljubeci po golim prsima. Sada sam ja iza njega i odjednom taj prizor vidim u ogledalu i to mi se jako sviđa. Na trenutak zastajem i, pošto je viši od mene, preko njegovog ramena posmatram u ogledalu kako mu mazim snažna prsa. Vidim kako mu se kurac jasno ocrtava na uzanim boksama i da mu je ogroman. Bez obzira što sam već uveliko spremna da nastavimo dalje i da me konačno rasturi ovim među nogama, ne mogu da odolim da ne produžim ovaj trenutak predigre. „Sada je i meni potreban skener”, govorim. Osmeh mu se pojavi između dva isprekidana uzdaha. „Pa šta predlažeš?”, pita me. Mazim ga po guzovima i bokovima vešto se trudeći da ne dodirnem njegovu kurčinu, paleći ga sve više i više. I on svoje ruke zabacuje pozadi hvatajući me za guzu i mazeći me.

Situacija kulminira i Deni se okreće i počinje ponovo da me ljubi u usta. Podiže me i spušta na krevet i leže preko mene. Širim noge obuhvatajući ga dok mu rukama povlačim bokse niže. Pokušavam da ga pogledam u oči i vidim da mu je pogled skroz zamućen od strasti i želje. Uspevamo da skinemo njegove bokse i on više ne čeka ni trenutak. Sklanja mi tangice u stranu, iz moje pičkice gotovo curi, i za tili čas brat mi je puni svojom velikom kurčinom i odmah počinje da se pokreće u meni.

sklonjene gaćice

Ah, taj zamućeni pogled…

Dahćemo oboje lagano koliko možemo to da kontrolišemo, dok mu ja ponavljam: „Jače, jače braco, to, ne štedi me… rasturi me, jebi, jebi me… jebi svoju Idu… jebi svoju sestricu.” Možda ni minut nije prošao, mene je zahvatio orgazam od koga se gubi svest. Htela sam da urlam, ali nešto mi je jako pritiskalo usta.

Kada sam otvorila oči Deni je naglo izašao iz mene i drkajući ga počeo da me zaliva vrelom spermom. Izlazilo je kao iz gejzera i padalo po mom stomačiću, grudima, i dobrih nekoliko mlazeva i po mom licu. Snažno smo se zagrlili kada je legao pored mene i nastavili da se ljubimo. Osećala sam se kao nikada u životu: srećno, zadovoljno i ispunjeno.

Nekoliko minuta smo ostali u tom položaju, a onda je Deni ponovo počeo da me mazi po stomaku i grudima, razmazujući svoju spermu po meni. „Jesi li na ovo mleko mislila malopre?”, pita. „Na to ljubavi”, govorim presrećno i ponovo ga ljubim u usta.

svršavanje po telu

Morala sam da se izvučem iz njegovog zagrljaja da bih otišla do kupatila. Kada sam to obavila i on je otišao i ubrzo smo se ponovo našli u krevetu… Nastavio je da me ljubi i preko vrata i grudi na kojima se prilično zadrzao i počeo da se spušta niže. Raširio mi je noge obuhvatajući me za guzove i zaronio glavu u moje međunožje. Ljubio me je i liskao svuda unaokolo, vešto izbegavajući da spusti jezik na moju ribicu, dovodeći me do ludila.

Kada više nisam mogla da izdržim, snažno sam ga ščepala za glavu povlačeći ga i istovremeno se nabijajući ribicom na njegova usta. Onda mi je brat obradio pičkicu kao niko pre njega, vešto koristeći usne, jezik i prste, dok me nije doveo do prelepog orgazma.

Samo minut nakon toga, pretvarajući se u pravu pravcatu pohotnu kučkicu, bacam se na njegov kurac lagano ga drkajući i počinjem da radim nešto što pre toga nikada nisam: uvlačim kurac svog rođenog brata Denija u usta. Halapljivo i brzopleto, a onda me Deni hvata za glavu i mazeći smiruje i počinje lagano da mi ga nabija u usta.

Verovatno je odmah uvideo moje neiskustvo i sada me je postepeno vodio u tom smeru. Samo mi je malo trebalo da se uigram i potom mi je Deni rekao da ga gledam u oči. Pušila sam mu gledajući ga u oči dok je on sve više i više uživao, govoreći: „To Ida… tako… lagano, to sestrice moja slatka… tako… puši… puši svom bratu…”

pogled dok puši

Volela sam ga u tom trenutku više nego išta na svetu

Lagano je počeo da se okreće hvatajući me za guzu. Odmah sam uvidela šta želi i samo trenutak kasnije počeli da radimo pozu 69. Bilo mi je prelepo dok mi je brat sisao pičkicu, a ja njemu pušila kurac. Kad je posle nekog vremena, dok smo ležali na bokovima, tako što je njegov trup bio između mojih nogu, lagano ušao kurcem u moju pičkicu, poželela sam da to nikada ne prestane.

Ljubili smo se u usta dok me je lagano jebao, jasno osećajući svaki santim njegove kurčine u sebi. Volela sam ga u tom trenutku više nego išta na svetu.

„Jaoj Deni… jaoj… kako me lepo jebeš… tako… to… kako lepo jebeš svoju Idu… kako lepo jebeš svoju sestricu.” Uživala sam, a i Deni je bio jako maštovit, nameštajući me i jebući me u raznim pozama. Dva puta sam svršila pre nego što je on počeo sve snažnije da me nabija. Znala sam da neće dugo i tako sam želela da me napuni.

spooning

„Svrši u mene ljubavi”, govorim. „Jesi li normalna?!”, kaže Deni. „Molim te napuni me, napuni sestru”, trabunjala sam dok me je novi orgazam lagano ali sigurno sve više zahvatao, a onda totalno pomračenje, ispunjenje i novi orgazam, ni sama nisam znala koliko traje i šta se dešava. Kasnije, kada sam slučajno spustila ruku do svog stomaka osetila sam da je prekriven toplom i lepljivom tečnošću, zapravo, Denijevom spermom. Tek sam kasnije shvatila da je to bila ogromna sreća što se brat nije izlio u mene, ali u tom trenutku sam bila skroz van sebe, jer me je prosto raspametio jebući me, dok sam mu to predlagala.

I ponovo kažem, sreća što je Deni uspeo da se kontroliše. Tu noć smo se jebali još, ali ni sama ne znam koliko puta i koliko sam puta svršila. Naredni dan nam je bio mučan jer smo bili prilično izmoreni i zaokupljeni samo jednom idejom. Ali kada je pala noć, ponovo smo postali neumorni i jako maštoviti, jebući se na razne načine. Tako mi je bilo lepo dok sam svršavala na bratovom kurcu, da sam gubila razum sve više i više. Sa slašću sam mu pušila kurac kao da sam to radila hiljadu puta do tada.

obrnuta kaubojka

Sutradan, kada smo se vraćali kući, pojebali smo se na zadnjem sedištu čim smo izašli iz naselja. A pre nego što smo stigli kući, izvadila sam mu kurac i počela da pušim dok je Deni vozio. Nije zaustavljao auto, a tako sam želela da mi svrši u usta, što je i uradio. Za trenutak sam se zagušila kada je počeo da mi šprica spermu duboko u grlo, ali sam se brzo snašla i halapljivo je gutala.

Postala sam prava pravcata kučkica sa samo jednim jedinim ciljem u glavi, da non-stop bratov kurac bude u meni. A onda smo sve to nastavili i kući. Bila sam presrećna jer Deni je, što mi je i priznao, bio poludeo za mnom. Jebali smo se gotovo svakoga dana, danju kada smo bili sami kući, a noću smo uvek izlazili u susedna mesta i gradove gde nas niko ne zna i ponašali se kao i svaki ljubavni, da ne kažem, seksualni, par. Nakon izlaska smo se obično jebali u kolima, a jedno vreme smo non-stop uzimali sobu u hotelu u jednom susednom gradu, gde smo mogli maksimalno da se opustimo i prepustimo jedno drugom. U tom hotelu je i moja guza izgubila nevinost i postala tako dobro razrađena, kao i moja pičkica. Jebali smo se čak i kada sam imala menzu, što je Deni najviše voleo jer je tako smeo da svršava u meni do besvesti.

anal jahanje

Toliko smo izgubili razum da sam ja počela da se plašim da neko može da provali naš odnos, jer se gotovo nismo razdvajali i sve teže se kontrolisali u našoj okolini. I to je trajalo sve dok jednog dana jedna naša rodica nije provalila naš odnos.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

INCEST PRIČE
Mama, profesorica, kurva
Mama je čučnula i drkala nam u isto vrijeme. Počeli smo da svršavamo - prvo onaj lik koji je imao, mogu vam priznati, ogromnu kurčinu ...
Seksualna tenzija između mene i sestričine, I deo
Misli su mi bile pod uticajem moje sestričine, ali kako to razumeti? Priroda čini svoje. Zov mužjaka. Plamen strasti. Da joj je samo uglaviti! ...
Pera mi je pokazao šta je sve naučio
Što se lizanja tiče, Pera mi je stavio kažiprst i srednji prst na ulaz u pičkicu i polako, malo po malo ih uvlačio i izvlačio ...
Snimio sam pornić sa mamom u glavnoj ulozi
Sjedila je nasuprot mene, onako u spavaćici, a ja sam ju već zamisljao kako snimam pornić sa mamom. Ne znam zašto, ali stvorila ...
Zet me je pojebao dok mi je ćerka spavala
Zet i ja smo se ljubili i jebali dok je Nataša spavala pored. Približavala sam se vrhuncu, osetio je i ubrzao ritam gnječeći mi grudi ...
VIDEO: Maćeha mu pomaže da izdrka
Ova maćeha pomaže svom sinu da izdrka, jer zna da je on na nju izdrkao već mnogo, mnogo puta ...
Kako bi ga zadržala, pustila je sina da je jebe
Kondom se punio spremom njenog sina, a ona je nastavila da mješa i da se nabija na njegov kurac iz kojeg se cijedila sprema ...
sisata žena leži na leđima i pokazuje jednu sisu
Mama Dragana poludjela je od mog ritma, ujedala me po vratu i ramenima, čupala mi kosu, zarivala nokte u leđa ...
Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

Joss plizz

trebali ste i rodicu da ubaacite

2
0
Would love your thoughts, please comment.x