Bugari hoće da jebu Mikijevu Macu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Maca voli trojku

Stižu svo troje u restoran. Bugari ih več čekaju. Trojica muškaraca. Dvojica sredovečnih. Otprilike Mikijevih godina. Nešto mlađi od Dejana. Treći je mlađi. Verovatno u ranim tridesetim. Prate ih dve jebozovne crnke između 20 i 25 godina.

Miki zna sve muškarce. Možda zna i pičkice. Predstavlja Dejana. „Ovo je profesor Dejan Marković. Od skora je u našoj firmi. On je zadužen za stručne projekte i za razvoj.” Kad počne da hvali Miki ne ume da stane. „Ovo je naša saradnica Danila”, predstavlja svoju Macu. „Gospođica Danila je naša poslovna asistenkinja.”

Kakav profesionalizam – ironično misli Dejan. Kako ovaj Miki ulepšava stvari. Što ne kaže kako nam je naša poslovna saradnica maločas na terasi gola asistirala četvoronoške? Ili da je naša poslovna asistenkinja trenutno gologuza. Da na važne sastanke ne nosi gaćice. A da ni uvaženi profesor ne nosi gaće kad se sprema da jebe asistenkinju. Ili neku drugu zgodnu pičkicu.

Predstavlja Miki i trojicu poslovnih partnera iz Bugarske. Sve sami izvršni direktori. CEO (chief executive officer), COO (chief operating officer). Uznapredovali Bugari otkako su ih primili u Uniju. Sve same američke korporativne titule. Neće Bugari čak ni evropske titule. Samo američke. Zamislite, i njihovi pičići su u poslovnim funkcijama. Kakve zvučne titule. Ova nešto starija od dve čak je i stručni saradnik. Farmaceutkinja.

„Zgodan pičić” procenjuje Dejan stručnu saradnicu. „Mali sisići, ali super jebozovno prćasto dupe.” Miki malo više obraća pažnju na mlađu od dve. Izgleda da je mangup već zna od ranije. Ili možda tek hoće da je upozna. Teče sastanak dosta dobro. Izgleda da će biti i konkretnih poslova. Imaju Bugari potrebe za proizvodima koje kreira profesor. I imaju na raspolaganju i robe sa kojima Miki trguje.

Na ličnom planu situacija se razvija i iznad i ispod stola. Iznad stola Miki je već par puta slao nekakve signale poslovnoj asistenkinji partnerske firme. Ispod stola Maca proverava situaciju kod svoja dva pratioca. Kao svaka dobra poslovna asistenkinja, mora mala da im bude pri ruci. A ovoj situaciji više su njoj u ruci nego što je ona njima pri ruci. Ali suština je ista.

„Rasturiću ti Guzu od Kurca…”, kaže joj Dejan

Povremeno Maca mora da ode do kola. Takav joj je zadatak večeras. Mora da pali Bugare. Mora da bude maksimalno jebozovna. Miki stalno nešto zaboravlja u kolima. Šeta Maca po sali. Vrti dupetom bezobraznica pred napaljenim Bugarima. Onako visoka, na visokim štiklama, sa doguzkom od suknjice, mnogo je jebozovna. Popalila nevaljalica Bugare. Popalila i Dejana. „Rasturiću ti dupence”, govori joj na uvo dok se vrti dupetom oko njega i Mikija. „Mnogo si me napalila.”

„Ovaj tvoj kurati drug mi preti”, žali se kurvinski Maca svom dečku. „Hoće tvojoj devojčici da rasturi guzu svojim velikim kurcem”, nastavlja Maca da ih pali obojicu. Miki se samo zadovoljno smeje. Ponosan je kako mu je Maca jebozovna. „Mnogo ti je jebozovna Maca”, govori Mikiju svoj utisak Dejan dok je gleda kako se guzi pred Bugarima. „Bugari bi da nam jebu saradnicu druže”, komentariše evidentne namere Bugarskih partnera. „Ha, ha, ha”, smeje se Miki. „Pa i ti bi da je jebeš druže. Što da i Bugari ne žele moju pičkicu? Već me je pitao gazda da mu je malo pozajmim.” „Nećeš valjda da im je daješ?”, začuđen je Dejan Mikijevom nonšalantnošću po tom pitanju.

„Šta je bre druže?”, smeje se Miki. „Ne daš ti moju Macu Bugarima. Valjda ja treba da budem ljubomoran. Moram da kažem Maci da je Deki ljubomoran. Svršiće Maca od sreće kad čuje”, smeje se Miki. „Ne brini druže, samo sa tobom delkam moju devojčicu. Pustiću je samo da sedne između dva Bugarina. Svršiće Bugari čim im Maca opipa kare. Ne brini. Samo toliko. Veruj mi, uživa Maca kad dobije naređenje da zajebava moje poslovne partnere.”

zgodna devojka

Poslovni deo sastanka je gotov. Miki daje znak Maci. „Vreme je da izvedeš Dejana lutkice. Ja ću da završim sa Bugarima.” Jeste Miki obećao Dejanu Macinu guzu. Ali ga ipak više interesuje da odvuče malu crnku do toaleta kad Dejan skloni Macu iz sale. „Gospodo”, obraća se Maca Bugarskim partnerima na srpsko-bugarskom. „Gospodin Marković ima hitan poziv iz Beograda na mom vajberu. Izvinite gospodina na trenutak. Moramo da izađemo. Molim vas gospodine Markoviću pođite sa mnom”, obraća se Dejanu. Gleda Dejan koliko ovaj Danilin izgovor prolazi. Ne baš mnogo čini mu se. Izgleda da i Bugari imaju dosta zdrave pameti.

„Ide saradnica da puši profesoru…”, komentarišu Bugari

„Vodi profesor saradnicu da mu popuši”, hvata Dejan šapat onog najstarijeg. Toliko razume Bugarski. „Što bih jebao ovu Srpkinju”, odgovara isto šapatom najmlađi. Ne čuje Dejan šta stariji Bugarin odgovara, ali je dosta uveren da bi i taj jebao jebozovnu Srpkinju.

Izlaze iz restorana. Danila ga hvata za ruku. „Rekao mi je dečko da te vodim za ruku”, smeje se Maca. „Moram da ga slušam.”, „I šta ti je još rekao tvoj dečko?”, pita je Dejan. „Rekao mi je da ne nosim gaćice”, nastavlja Maca da pali Dejana. „Mnogo ti je bezobrazan dečko”, smeje se Dejan. „Je li ti još nešto poručio taj bezobraznik?” „Rekao mi je da se ti kurati mangupe pališ na moju guzu”, govori mu Maca. „I da hoćeš da me jebeš u dupence. Je li to istina Dejane?”

Stoje u mraku pored kola. Danila mu vadi kurac iz pantalona. „Mmmmm, istina je lutko. Sad će Dejan da te jebe u tu tvoju guzu koju tvoj dečko toliko hvali.” „Mmmmm”, odgovara Maca na Dejanovu ponudu. Dejan je snažnim pokretem okreće. Danila se naslanja rukama na kola. Podmeće mu dupence pod napaljenu kurčinu. Dejan joj obara gornji deo tela još niže. „Siledžijo”, prede Maca oborena Dejanovim snažnim rukama. „Moraš lepo da mi se podmetneš lutkice”, opominje je Dejan. „Moraš dobro da mi podmetneš tvoje sočno dupence. Ako hoćeš da dobiješ moju kurčinu u to tvoje jebozovno dupence.”Leži Maca nagužena na haubi kola. Dejan joj diže suknjicu. „U guzu”, šapuće Maca. „Pičić je samo Mikijev.” „U guzu ćeš da dobiješ lutko. Celih dvadeset santimetara mog kurca.”

Hoće Maca svih 20… u dupence

„Mmmmm”, odgovara mu Maca. „Daj mi ga celog razvrazniče. Hoću da me jebeš. Onako kako razvratniče razvaljuješ tvoje kurvice. I onu tvoju devojčicu Cecu koju kriješ.”

svršavanje u guzu

„Mmmmm”, dahće Dejan. „Razvaliću ti guzu bezobraznice.” Maca ga hvata za kurac. Neće lutkica da reskira da joj napaljeni Dejan promaši rupicu. Već je rekla da je pičić je samo za njenog dečka. Stavlja mu Maca kurac na otvor čmarića. To je sve što je do nje. I sve što je mogla. Zabija joj Dejan odmah celog. Sve do jaja. Dvadeset santimetara debelog kurca. „Aaaaaaa, kuronjo. Uuuuuuuuu siledžijo. Mmmmmm, što me dobro jebeš kurati razvratniče.” Nema kod Mace „jooooj”, „polaakooo”. Voli ova rasna Mikijeva devojčica silovito.

„Ne sviđa ti se lutko?”, riče joj na uvo Dejan. „Ne zabijam ti kako treba. Hoćeš jače? Hočeš dublje?” „Hoću, hoću”, cvili Mikijeva lutkica. „Joooš, joooš, hoćuuuu jooooššš. Aaaaaaa, tako tako jebaču moj. Tako, kuronjo. Jebi me siledžijo. Jebi mi guzu.” Podivljao Dejan u Macinoj guzi. Sviđa mu se i šta radi i šta čuje. Ova Mikijeva Maca je možda i bolja od Mire – misli Dejan. Ili me samo više pali jer je Mikijeva pičkica?

Diže je sa zemlje Dejan. Nosi je naguženu na rukama. Da joj ga još jače zabije. „Aaaaaa”, vrišti Maca nošena Dejanovom sirovom snagom. „Svršiću razvratniče. Svršiću kuranjo. Svršavam, svršaavam ti na kurcu.” „Evo ti”, riče Dejan. „Evo ti pičkice jebozovna. Puno ti je dupe moga kurca. Primaj spermu. Primaj mi spermu.”

„Hoću u usta…”, vrišti Maca

„Daj, daj, daj”, ciči Maca. „Daj mi u usta. Hoću u usta. Hoću tvoju spermu u usta kuronjo.” Pokušava Maca da se izvuče iz Dejanove stege. Hoće da primi Dejanovu gustu tečnost iz kurca u svoja usta.

Dejan je još čvršće steže. I još silnije zabija. „Sve ti ide u dupe pičkice. Sve dobijaš u čmarić.” Drži je Dejan na rukama do zadnjeg mlaza. Spušta je ne zemlju. Diže je sa haube. Hvata je za bradu. Privlači je sebi. „Mnogo si dobra. Svašta bih ti lutko Dejan radio, da nisi Mikijeva devojčica.” „Znam razvratniče da bi me rasturao tom tvojom kurčinom da nisam Mikijeva. Ovako uživaj da me jebeš kad moj Miki odluči de me deli sa tobom. Koristi priliku kuronjo. Nikad nećeš da jebeš ovakvu ribu kao ja.” „Mmmmm, kurvice lepa”, govori joj Dejan. „Jesi prava pičkica, uživam da te jebem. A čini mi se uživaš i ti na mom kurcu”, dira je bezobraznik. „Mmmmm kurati razvratniče”, prede zadovoljno Maca. „Stvarno dobro jebeš. Drago mi je da Miki ima takvog druga.”

„Očisti mi karu…”, naređuje Dejan

Ljubi je Dejan u usta. Da joj pokaže da je stvarno dobra. I da poštuje što je Mikijeva cura. „Počisti me lutko. Očisti mi karu od moje sperme. Moram da budem čist.” Pokorno se Maca povinuje Dejanovom naređenju. I svojoj neiskazanoj želji. Spušta se u čučanj. Uzima mu već omekšanu karu u usta. „Mmmmm, kurati stvore”, prede Mikijeva Maca dok čisti svog današnjeg jebača.

cumswap

Diže mala glavicu. „Čisti ste profesore”, smeje se Maca. „Čist jesam”, smeje se i Dejan. „Samo mi se ponovo digao u tvojim ustima. Šta ću sa ovolikim kurcem? Sad ću ponov da te jebem lutko”, preti joj Dejan. „Čuvajte snagu profesore”, smeje se Maca. Uživa u efektu svojih usta na Dejanovu veliku kurčinu. „Ona stručna saradnica, Bugarka, te gleda profesore”, upućuje ga Maca gde će da namiri kurčinu. „Nema baš sisiće. Sigurno voli u guzu. Treba ti tvrd za kurvicu. Jebi je dok ja namirujem mog dečka. Posle ako Miki odluči… Možda ponovo dobiješ guzu… Samo profesore, poslovna asistenkinja nije čista”, iznosi svoj problem bezobrazna Mikijeva devojčica. „Curi asistenkinji vaša sperma iz guze. Sme li profesore vaša asistenkinja da se obriše?”

„Ne sme”, odgovara joj Dejan. „Asistenkinja ima poslovni zadatak. Miki je rekao da mora da sedne između dva Bugarina. Napalili su se Bugari. Mora naša asistenkinja da ih animira.” „Ovako umazana?”, smeje se Maca. „Baš tako. Da vide Bugari kako je naša asistenkinja strastvena i bezobrazna. Zadatak je da Bugari svrše što pre. Najbolje da svrše u pantalone.” „Trudiće se asistenkinja”, smeje se zadovoljno Maca.

„Hoću da mi pušiš…”, pokazuje Miki crnki

Sad kad je sklonio Macu iz restorana. Kreće i Miki u akciju. Ova jebozovna crnka je moja – odlučio je čim su ušli u restoran. Šalje joj osmehe i znake tokom celog sastanka. Odgovara mu kurvica na isti način. Osmesima i znacima. Ko li je jebe od ove trojice Bugara? – pita se Miki. Izgleda, ovaj najmlađi. Izgleda da je mala njegova. Dubar ukus ima Bugarin – procenjuje Miki. Dobra mu je pičkica. Sad ću ja de je probam.

Glavom daje znak jebozovnoj crnki da ode u toalet. Crnka mu odgovara osmehom. Odmahuje glavom. Pokazuje na svog šefa. „Ne smem”, hoće da mu kaže mala kurvica. „Htela bih, ali ne smem.”

Moramo znači drugačije – odlučuje Miki. Postaje komplikovano. Šalje tekst Dejanu. „OK”, odgovara Dejan. „Sad ću da smišljam.” Jeste komplikovano. Mora izgleda Maca da se umeša. A Miki treba da nestane iz sale dok je Maca u sali. Podivljaće mu posesivna lutkica kad ga vidi da se izgubio. A bogami je i opasno. Ako je Bugarinu pičić stvarno devojka, što je vrlo moguće. Ipak su to mafijaši. Treba Miki da izvede mafijašku pičkicu da mu popuši u toaletu. Valjda će Maca da im skrene pažnju. A ko će da skrene Macinu pažnju da ne vidi šta joj razvratni dečko radi? I to je veliki problem.

„Jesam li nešto propustio?”, pita Mikija. „Ništa”, odgovara mu Miki. „Sve smo dogovorili.” „Super”, nastavlja Dejan. „Onda da se zahvalimo našim Bugarskim prijateljima i da uživamo u večeri.”

Pičići menjaju mesta

„Šta kažete prijatelji da u cilju lepšeg raspoloženja malo promenimo mesta sedenja? Da naša poslovna asistenkinja zauzme mesta na vašoj strani, a vaše stručne saradnice pređu kod nas?” Gledaju Bugari u Macu kako još uvek stoji pored Dejana. „Mnogo je jebozovna Srpkinja”, diskretno ponavlja svoje mišljenje najstariji u Bugarskoj grupi. „Što da ne”, odgovara Dejanu. „Biće interesantnije.” Vodi Dejan Macu ka Bugarima. Šapuće joj dok im prilaze. „Sad će Bugari da vide kako si umazana lutko lepa. Ima da podivljaju. Kako ćeš da im objasniš moje tragove na tvojim butinama?” „Bezobrazniče”, odgovara zadovoljno Maca. „Kazaću im da profesor voli moju guzu. I da mi je to u opisu posla.” Smeje sa Bugarima dok zauzima mesto između najmlađeg i najstarijeg. Ono mesto gde je maločas sedela Mikijeva izabranica. Dejan pokazuje saradnicama kako da se rasporede na njihovoj strani. Ovu Mikijevu klinku smešta pored sebe. Jebozovnu stručnu saradnicu stavlja pored Mikija. Mora na tako. Da se Maci sakriju Mikijeve prave namere.

gola pička

Maca se smešta između dva Bugarina. Obojica je pridržavaju dok se jebozovna srpkinja smešta na stolicu. „Hvala vam gospodo”, govori Maca na srpskom. „Izvinite ja ne govorim bugarski.” „Ništa ne smeta”, odgovaraju obojica u glas. „Razumemo mi srpski.” Ne znaju Bugari gde bi pre da gledaju. U Macine raskošne sise ili u gole butine. Maca im prati poglede. „Izvinite”, smeši im se koketno. „Direktori su mi rekli da obučem ovu kratku suknjicu.” Zastane za trenutak. „Da budem lepa za naše Bugarske partnere. Nadam se da nisam pogrešila u izboru?” Smeje im se nevino obojici.

„Niste ništa pogrešili”, reaguje momentalno mlađi Bugarin. „Odlično vam stoji”, nastavlja stariji. Primećuju obojica bele guste kapljice kako se suše na unutršnjoj strani Macinih bogatih butina. „Nije se ni obrisala od profesorove sperme”, zaključuju obojica. „Što je nevaljala Srpkinja.” Dižu im se kare obojici. Hteli bi Bugari da i oni pridodaju svoje tečnosti među Macine nogice. Kad je tako jebozovna. I kad voli da bude umazana.

Miki i Dejan započinju konverzaciju za Bugarskim devojčicama. Dejan priča engleski. „Ja sam Dana”, predstavlja se atraktivna klinka Dejanu. „Dobro govori engleski”, konstatuje Dejan. „Ja sam Dejan”, predstavlja se i on. „Koliko imaš godina?”, pita je Dejan. Ne može da izdrži da je ne pita. „Dvadeset”, smeje se klinka. „Što pitate gospodine?” „Da vidim dali si punoletna pre nego što nastavimo da pričamo”, odgovara joj Dejan uz osmeh. „A vi gospodine?”, nastavlja mala da se smeje. „Ja imam puno”, izbegava odgovor Dejan. „Ali moj prijatelj, gospodin Vujović, je mlađi. Bolje da se družite sa njim nego sa mnom.” „Pa što me onda niste stavili pored njega da sednem? Ja sam mislila baš da se premestim kod njega. Samo nisam smela od šefova.” „I od dečka?”, provocira je Dejan. „Niko od ševova mi nije dečko”, odgovara mu klinka spremno. „Udata sam, ali mi muž ne radi u firmi.” „Naša firma će uskoro otvoriti kancelariju u Sofiji”, objašnjava joj Dejan situaciju. „Trebaće gospodinu Vujoviću asistenkinja. Možda treba da razgovarate sa gospodinom ako ste zainteresovai da pređete da živite u Sofiji.” „Veoma sam zainteresovana”, odgovara Dana. „Volela bih da živim u Sofiji. A još više da radim u tako moćnoj firmi kao što je vaša. Mogu li da se predstavim gospodinu Vujoviću večeras? I da mu ponudim svoje usluge?”

Dana zna šta Miki voli

„Naravno gospođice”, odgovara joj Dejan. „Gospodin Vujović će vas rado saslušati. Ali ne ovde. Izađite diskretno van sale. Ja ću poslati tekst gospodinu Vujoviću da vas prati.” „Hvala vam veliko gospodine Markoviću”, zahvaljuje se Dana. „Nema problema”, odgovara joj Dejan. „Predstavi se gospodinu Vujoviću u najboljem svetlu. Moraš da znaš da gospodin Vujović ima dosta visoke standarde što se tiče usluga koje zahteva od svojih asistenkinja. I da su gospodinovi zahtevi veoma egzotični.” „Ne brinite gospodine”, smeje se Dana na ovaj novi izazov. „Znam tačno šta gospodinu Vujoviću treba. Trudiću se da zadovoljim njegove zahteve.”

Ustaje Dana sa stolice. Kreće ka toaletu. Dejan šalje tekst Mikiju. Piše da mu je našao sekretaricu. I da mala shvata šta se od sekretarice očekuje kod se radi za gospodina Vujovića. „Ha, ha”, odgovara Miki tekstom. „Samo misli da zna druže. Iznenadiće se had shvati koliko joj je budući šef zahtevan. I kakva su joj sve zaduženja.” Ustaje i Miki sa stolice. Trudi se da izađe neprimećen. Da Maca ne vidi da je nestao iz sale. Zajedno sa tom jebozovnom klinkom.

Za sada ide sve po planu. Maca je zaokupljena Bugarima. Ne stiže da kontroliše šta joj radi Miki. Miki ulazi u toalet. Klinka ga čeka. Sređuje šminku na ogledalu. Vidi Mikija kako joj prilazi od pozadi. Sprema se nešto da mu kaže. Miki joj pokazuje prstom da ćuti. „Nije vreme za priču”, šapuće joj.

drkanje pičke

Priča sa njom na bugarskom. „Reko mi je gospodin Marković šta želiš. U redu je. Treba mi asistenkinja. Samo mora prvo da mi pokažeš koliko vrediš lutko. I šta sve znaš da radiš.”

„Asistenkinje rade za stolom, na stolu i pod stolom…”, daje Miki opis poslova

Dana odgovara osmehom. Okreće se prema Mikiju. „Razumem gospodine Vujoviću. Sa zadovoljstvom ću da radim sve što vas zadovoljava gospodine direktore.” „Naše poslovne asistenkinje rade za stolom, na stolu i pod stolom”, daje joj Miki kratak opis zaduženja koje je očekuju ako se pokaže sada dovoljno dobra na prvom zadatku.

Razume Dana iz prve. Puna je entuzijazma da se pokaže pred gospodinom direktorom. „Da vidim gospođice kako ćeš da radiš za mene ispod stola”, daje joj Miki prvi zadatak na putu od Macinih ruku do Daninih usta. „Vaauuu”, uzbuđeno izgovara mala sa Mikijevom kurčinom u ruci. Sviđa se mladoj Bugarki Mikijev poklon za njena ustašca. Kad već mora da se radi pod stolom dobro da bude dobro opremljena.

„Jeste vaauuu”, smeje se Miki. „Tek ćeš da vidiš kad miga uzmeš usta. Hajde puši mi karu mala.”„Ja sam Dana”, predstavlja se klinka Mikiju sa njegovim velikim kurcem u ruci. „Uzmi mi kurac u usta Dano”, nastavlja Miki. Komunikacija je lakša sad kad se Dana predstavila svom budućem direktoru. „Da vidim kakve su ti kfalifikacije Dano. Ja sam vrlo probirljiv po tom pitanju. I da znaš da su direktorovi zahtevi veoma veliki. Moraćeš da dođeš u Sofiju na još jedan intevju. Ima još testova da prođeš.” „Hoću direktore”, odgovara Dana dok mu oblizuje glavić usta. „Sve zahteve ću da vam ispunjavam. Što ne znam vi ćete me naučiti. Ja volim nove stvari. I volim prave muškarce kao što ste vi.”

puši veliki

Zna Dana da nema mnogo vremena. Mora što pre da zadovolji direktora. I najvažnije, da ostavi dobar utisak. „Kako vam se sviđaju moja usta direktore?”, pali klinka direktora. „Dobra si Dano”, stenje Miki. Ne bi on odmah da svrši. Sviđa mu se da gleda tu jebozovnu malu sa njegovim kurcem u ustima.

Voli Dana veliki direktorov kurac

„Kako ste kurati gospodine direktore”, nastavlja Dana da ga tera na svršavanje. „Koliki vam je kurac.” Uspeva mala da izgovori nekoliko reči dok mu liže jaja. „Nikad nisam videla toliki. Joj, joj ne može ni do pola da mi stane u usta.” „Mmmmm, mala staće ti ceo”, preti joj Miki. „Sve do jaja. To mora da naučiš.” Hvata je Miki za glavicu. Nabija joj ga sve do grla. „Khhhhh”, grgoće Dana nabijena na Mikijevu kurčinu. Niko joj nije zabiao toliku kurčinu skroz u grlo. Sad klinka vidi sa kim ima posla. I šta je čeka ako zadovolji Mikijeve kriterijume za poslovnu asistenkinju.

„Moraš dosta da učiš”, dahće Miki napaljen njenom mladošću i njenom željom da mu zadovolji svaki prohtev. „Ali imaš potencijal”, zadovoljan je Miki. „Bićeš mi dobra asistenkinja kad naučiš šta tvoj šef voli. Primaj sad. Primaj mi spermu.” Jedva se Miki uzdržava od glasnijuh zvuka koji kreću da mu izalaze iz grla. Drži je za glavicu i puni joj usta spermom.

Prima Dana Mikijev poklon sa zadovoljstvom. To dobro ume da radi. I koliko vidi Miki, radi sa entuziazmom i sa velikom željom da što bolje usluži svog bezobraznog ševa.

Napalili se Bugari na Macu

Dobar je Dejanov plan. Stvarno ne stiže Maca da primeti da je njen Miki nestao iz sale. I da ona jebozovna mlada kurvica takođe nije više prisutna. Zaokupljena je jebozovna Mikijeva Danila svojim zadatkom.

vaćarenje krišom

Zahtevan je zadatak sa dvojcom Bugara. Zagrlio je stariji Bugarin oko ramena. Mlađi joj drži ruku oko struka. Spušta joj se niže prema guzi. Stariji joj bezobrazno viri u raskošne sise. „Ostala vam je neka mrvica na majici”, govori joj na uvo. „Uh, baš sam nepažljiva” smeje se Danila. „Očistite me molim vas. Ne sme direktor da vidi da sam se umazala.” „Mnogo mi je strog direktor”, nastavlja Danila da uzbuđuje obojicu Bugara.

Čisti je Bugarin salvetom. Prsti mu dodiruje naprćene Macine bradavice. Oblizuje Maca usne dok joj Bugarin nadražuje bradavice. Mora da prizna da se i ona ipak uzbuđuje pod Bugarinovom rukom. Gleda stariji Bugarin u Macin bezobrazan jezik. Kreće da joj rukom opipava sise. „Baš se teško skidaju ove mrvice”, smeja se Maca. „Pomozi šefu”, šapuće na uvo mlađem Bugarinu. „Ne uspeva ti šef sve sam.” Mladi Bugarin se ne usteže. Ide rukom pod Macinu bluzu. Ne nosi Maca prsluče. Poklapa joj šakom masivnu sisu. „Mmmmmm kakve sise devojčice. Baš volim Srpkinje”, stenje napaljeno mladi Bugarin. „Aaaaa gospođice”, pušta i šef zvuke zadovoljstva. „Hoću da mi pokažeš sise devojčice”, šapuće joj na uvo. „Večeras, kad ti dečko zaspi.” „Šššš”, smiruje ga Maca. „Kad se potpiše ugovor imaću više slobode”, navlači ga Mikijeva devojčica. „Onda ćeš da ih vidiš. Samo ti.”

Kakva kurčina… – konstatuje Maca

Spušta im Maca ruke na kurčeve. Vreme je da krene akciju. Šef joj je sa desne strane. Opipava Maca kare Bugarima. „Opaaaa gospodine”, izleće joj zvuk iznenađenja. Iznenađenja i zadovoljstva. Matori ima kurčinu – konstatuje bezobraznica. Bugarin ima veću karu”, šapuće mu na uvo. „Uf, uf, uf, baš vam je veliki.” Ne mora ovog puta Maca da glumi oduševljenje. „Koliko vam meri?”, liže mu uvo jezikom. „Ne, ne, prekida ga. Sama ću da pogodim.” „Mmmmm”, stenje napaljeni Bugarin. „Sviđa ti se moj kurac lutko?” Sav je ponosan što jebozovna Srpkinja ceni njegove dimenzije.

napipavanje kurca

„Voliš izgleda mi veliki”, preuzima Bugarin incijativu u bezobrazlucima. „Prava si kurvica lutko lepa.” „Mmmmm”, prede Maca sa Bugarinovim kurcem u ruci. Skroz je zaboravila na mladog Bugarina. Taj nije u Macinoj kategoriji, 15-16 najviše. Skroz mu ga je poklopila levom rukom. „Ti si kuronjo sigurno 25?”, laska matorom Bugarinu na uvo. „Moraćeš sama da mi izmeriš nevaljalice”, dahće napaljeni matorac. „Možda sam i veći lepotice.” „Čim potpišemo ugovor”, navlači ga Maca.

Jeste se popalila na Bugarinovu kurčinu. Ali posao je na prvom mestu. „Izmeriću ti ga u ustima. Celog ću da ti ga progutam. Sve do jaja.” „Nijedna ne može da mi primi do jaja”, hvali se Bugarin. „Celog do jaja”, šapuće mu na uvo. „Kad potpišeš ugovor.” „Aaaaaa, kurvice mala”, dahće matori Bugarin. „Napuniću ti usta spermom.” „Mmmmm kuronjo, u usta i po licu”, pojačava Maca perverziju. „Sve ti ide u usta kurvice”, šapuće joj Bugarin. „Sve u moja usta iz tvoje kurčine”, pali Bugarina Maca. U tvojoj kancelariji. Pod tvojim stolom. Čim potpišeš.”

„Aaaaa kurvice mala. Evo ti, evo ti. Svršaaavaaam, svršaaavaaam.” „Daj, daj kuronjo.” Ne glumi Maca. Stvarno se popalila. Pustila je klinca. Drka matorom sa dve ruke. „Sve u usta”, šapuće mu na uvo. „Sve u moja usta. Pod tvojim stolom.” „Aaaaa”, riče Bugarin. „Jeste pod stolom, iz mog kurca u tvoja usta.” Poliva joj ruke Bugarin. „Radićeš za mene pod stolom”, stenje Bugarin, dok joj pušta zadnje mlazeve u ruku.

Sviđa se Maci ukus iz ogromnog kurca… ne mora da glumi

Napalila se i Maca na Bugarinovu ogromnu kurčinu. Umazao si dami obe ruke. Kako ću sad kod mojih direktora ovako umazana?”

drkanje pod stolom

Bugarin joj daje maramicu. Briše joj ruke. Maca sklnja umazani kažiprst od bugarinove maramice. Sprema Bugarinu lepo iznenađenje. Prinosi umazan prst ustima. Gleda jebozovno u Bugarina. Dodiruje prst vrhom jezika. „Mmmmm”, prede Maca sa ukusom Bugarinove sperme na jeziku. „Čim potpišeš ugovor kurati razvratniče.” Prima umazan prst u napućna usta. „Pod tvojim stolom”, šapuće mu na uvo. „Treba ti prava riba da ukroti tvog pitona bezobrazniče”, laska Maca kuratom Bugarinu.

„Opaaaa”, smeje se zadovoljno. Digao se Bugarinu ponovo. Izgleda, još mu je i veći nego pre svršavanja. „Sa tolikom kurčinom moraćeš nekoliko ugovora da potpišeš lepi”, smeje mu se. „A ja ću morati malo duže da budem pod tvojim stolom”, nastavlja da ga pali… „Sviđaju ti se moja usta bezobrazniče?” „Napuni ću ti ta tvoja jebozovna usta”, dahće Bugarin. „Sad ćeš ovde pod sto kurvice.” „Šššššš”, smeje se Maca. „Ne sme moj šef da zna. Čim potpišeš ugovor… daću ti usta kuronjo.”

Nastavak: Miru ili Macu, koju će prvu?

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Džentlmen


Moja ženica me pali…

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x