Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

U skrivenoj kolibici sa bratom

Zdravo svima. Zovem se Nađa i imam 20 godina. Volim seks i rado pričam o njemu, pa sam rešila da i sa vama da popričam malo.

Imam brata od tetke, stariji je od mene 2 godine. Jako je zanimljiv društven i zgodan. Od malena smo se najviše voleli. Nekao smo bili uvek jedno uz drugo. Jednom smo se zezali tako, jedno drugo smo grizli i pravili šljivice po celom telu. Jednostvano nam je to prijalo, ali se nikad nije desilo ništa ozbiljnije između nas.

Jedan dan smo se dogovorili sa rodbinom da odemo na obližnje jezero da se kupamo. Skupili smo se svi i otišli. Tamo uobičajno: voda, kupanje, prskanje, zezanje. On se, naravno, vrteo oko mene. Taj dan sam bila tako napaljena na njega… Posle brčkanja u vodi otišli smo da nešto stavimo u usta i da se odmorimo malo.

Predložio mi je da idemo da vozimo bicikl. Tu sam znala da nešto smera sa mnom i bez trunke razmišljanja sam pristala. Rodbini smo rekli da se nećemo brzo vratiti i da ne brinu. Krenuli smo da se vozimo i, kao uvek, zezali se usput.

Naišli smo na nudističku plažu. U glavnom su tamo bili stariji ljudi. Pogledao me je, a ja sam klimnula glavnom da idemo i mi. Pristao je. Skinuli smo se goli. Kad me je video skroz golu stao mu je skorz pogled. Samo je rekao: „Seko, ala si ti narasla…”, a ja sam se samo nasmejala i utrčala u vodu.

Ušao je za mnom. Zagrlio me je i ugrizao za vrat. Tu sam već bila vlažna jel mi je taj njegov ugriz baš prijao.

Ispod vode sam ga uhvatila za kurac koji je već bio dignut. Nasmejao se i samo me je strasno poljubio. Tad sam ga želela k’o nijednog muškarca do tad. Predložio mi je da odemo na neko skriveno mesto, na šta sam odmah pristala.

Izašli smo iz vode i krenuli. Našli smo malo dalje u dubokoj šumi jednu napuštenu kolibicu koja je nama u tom trenutku bila kao hotel sa 5 zvezdica. Počeli smo strasno da se ljubimo dok mi je mazio bradavice i mesio sise.

Počela sam lagano da ga ljubim po grudima i spuštala sam se sve niže. Došla sam do njegovog velikog kurca. Rekla sam mu: „Ovo čekam jako jako dugo”.

Nasmeja se i reče mi: „Izvoli seko tvoj je, radi mu šta hoćeš”. Počela sam da ga pušim lagano, pa sve brže. Lizala sam mu glavić do besvesti. Tako je bio ukusan.

Rekao mi je da prekinem i da ustanem. Ustala sam i oborio me je na pod i raširio mi noge. Samo mi je rekao: „UŽIVAJ” i odmah se bacio na posao.

Lizao mi je pičku kao lud. Tako dobro to radi. Uffff… Već sam tu bila jako jako napaljena. Gurao mi je prste u nju, širio je prstima, gurao jezik duboko u nju. Savršen osećaj.

Ustao je i nadrkavao kurac. Znala sam da će me tad jebati. To sam i očekivala.

Raširila sam noge, legao je preko mene, namestio ga na ulaz moje pičkice i lagano ušao u mene. Osećala sam kao da sam na sedmom nebu. Osećaj neverovatan, još me jebe brat koga najviše volim.

Mmmmmmmm… Jebao me je sve brže. Ulazili smo polako u neverovatan ritam. Vodio je dobru igru.

Počela sam da svršavam jako. Stegla sam mu kurac pičkom – to ga je još više napalilo i počeo je još brže da me jebe. Svršila sam jako, uz jake krike.

Okrenuo me je i stao iza mene. Gurnuo mi ga je od pozadi. Moja omiljena, kereća poza.

Raširila sam guzove da bih ga što bolje primila.

Sad je već ušao brzo u mene. Počeo je brzo da me jebe. Mesio mi je sise dok je ulazio u mene. Osetila sam da neće još dugo, zato sam počela da vrtim guzovima i da se nabijam još jače.

Počeo je jako da stenje. Rekla sam mu: „Slobodno u mene, srce”. Samo je klimnuo glavom i počeo da me puni vrelom sprermom. To su bili mlazevi serme, kao vatrogasci sa vodom. Osećala sam da sam puna.

Okrenula sam mu lice, poljubila ga i slatko se nasmejala. Obrisala sam se, obukli smo se i polako krenuli nazad.

Kad smo stigli sve vreme smo se smejali i uživali. Posle toga još nismo stigli da ponovimo našu avanturu. Ali znam da ću kad-tad, opet osetiti mog omiljenog brata.

Brate moj, VOLIM TE!!!!!!!

Sviđa ti se sve ovo? Priključi se tomiradi.com FORUMU - zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Komentari

 
smilegrinwinkmrgreenneutraltwistedarrowshockunamusedcooleviloopsrazzrollcryeeklolmadsadexclamationquestionideahmmbegwhewchucklesillyenvyshutmouth

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Obavesti me o