Barba i Neznanac su me jebali u usta i u dupe

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Gay jebanje na hrvatskom moru

Poslije našeg prvog sexa smo se dogovorili da se ujutro nađemo na kafi u lokalu u kojem smo se i upoznali. Kada sam došao, već je sjedio. U plavoj majici i bijelom šorcu. Široko se osmjehnuo i mahnuo u znak pozdrava. Naručio sam kafu i samo smo se osmjehivali jedan drugom.

– Jučer je bilo prekrasno. Nisam ni sanjao da ću upoznati nekog takvog. Tako si lijep – rekao mi je.
– Hvala. I ti si divan. Pravi si – odgovorio sam uz osmjeh.

Lagano smo pijuckali kafu i razgovarali. Bilo je tako lako pričati sa njim. Iskusan, prošao pola svijeta, bio je ugodan sagovornik. Ja sam ga cijelo vrijeme gledao i gledao.

– Želiš li da ti pokažem gdje živim? – upitao je.

Ja sam klimuo glavom. Barba se ustao, platio račun i pošli smo. Nakon petnaestak minuta došli smo ispred kapije velikog dvorišta. Kuća je bila jednospratnica. Povelika. Rekao mi je da on koristi prizemlje, a djeca kada dođu sa porodicama, borave na spratu. Ušli smo u veliki dnevni boravak. Ja sam stao, a on me je pozvao:
– Dođi.

gej hvatanje za kurac

Koraknuo sam i čvrsto me je stisnuo uz sebe. Drhtao sam od uzbuđenja. Šakama mi je stisnuo dupe i poljubio me u usta. Njegov jezik je bio pod naponom. Zagrlio sam ga oko vrata i prepustio se poljupcima. Osjetio sam da mi se diže kurac. On mi je mijesio guzove i gurao jezik duboko u grlo. Prestao je i sa obje ruke mi svukao šorts, a zatim i majicu. Ostao sam u crvenim uskim speedo gaćicama.

– Kako si lijep. Pokaži se – kratko mi je naredio.

Odmakao sam se i napravio lagani okret oko sebe sa rukama na bokovima. On me je gutao pogledom. Prišao mi je sa leđa i polako počeo hodati. Uveo me je u spavaću sobu.

– Miješaj dupetom.

Okrenuo sam mu i leđa i zavodnički počeo sa plešem mičući guzom. Okrenuo sam glavu i jezikom oblizao usne. On je sjeo na krevet i skinuo majicu. Široke grudi sa crno-bijelim dlakama su izgledale nevjerovatno sexy.

– Naguzi se.

gay daddy rimming

Stao sam ispred njega i naguzio se. Prstima sam dohvatio nožne zglobove. On je svukao moj speedo do koljena. Pljesnuo me je po oba guza. Razvukao ih i jezikom prešao preko moje rupice. Počeo je da me liže nježno, a ja sam stenjao i stenjao. Tijelo mi je drhtalo. On je polako uvlačio vrh jezika u mene, što me je palio do ludila. Uskoro sam osjetio da mi gura prst u dupe. Činio je to polako i nježno. Ja sam se polako počeo nabijti na njegov prst.

Okrenuo me je prema krevetu i namjestio na sve četiri na njega. Kleknuo je između mojih nogu i nastavio da me liže. Bio je nježan i strastven.

– Ovo bih mogao raditi danima – rekao mi je.

Okrenuo me je da legnem na leđa. Digao sam noge u zrak, a on je nastavio da me liže. Polako je to radio. Povremeno bi mi uzimao jaja u usta. Lickao ih je i gutao. Uskoro sam osjetio i drugi prst u dupetu.

pušenje kurca gay

Onda se popeo na krevet i kleknuo ispred mene. Kurac mu je stajao uspravno, čvrst kao stijena. Uzeo sam ga u usta. Prvo sam ga potpuno oblizao. Od jaja do glavića i nazad. Onda sam lizao i sisao svako jaje pojedinačno. Barba mi je nježno mrsio kosu dok sam mu pušio kurac.

Uzeo je neku kremu, nagnuo se preko mene i namazo mi dupe. Dva prsta su ušla lagano i odmah je dodao treći. Počeo je da me tuca prstima, dok sam ja bio zaglavljen sa njegovim kurcem u ustima. Bukvalno me je pritisnuo da se nisam mogao micati. Uživao sam tako dominiran.

Blago me je odgurnuo i sjeo na leđa. Držao je kurac u ruci. Ja sam kleknuo iznad i namjestio otvor rupice na vrh glavića. Polako sam počeo da se spuštam. Osjećaj je bio izvanredan.

Cijelim tijelom sam osjećao kako nezadrživo prodire u mene

Iz kurca mi je prokuljala predsjemena tečnost. Pokupio je svojim prstom i dao mi da ga poližem. U tom trenutku sam se naglo spustio niz cijelu dužinu njegovog kurca i osjetio Barbina masivna jaja. Obojica smo zastenjali u istom trenutku.

Počeo sam da ga jašem polako, dok mi je on uvrtao bradavice. Nagnuo sam se i počeli smo se strastveno ljubiti. Bilo je uživanje jahati tako moćnog muškarca i njegovu veličanstvenu kurčinu. Uhvatili smo ritam u kojem sam ja diktirao tempo. Nemam pojma koliko je trajalo, a ja sam svršio prvi. Prvi mlaz ga je pogodio preko usta, a drugi po bradi. Ostatak sperme je završio na njegovim grudima i bradi.

gej jahanje kurca

Tada mi je podigao dupe, izdigao koljena i počeo da jebe svojim tempom. Nabijao me životinjski jako. Znao sam da će brzo svršiti. I onda je urliknuo poput zvijeri. Nabio mi je kurac do jaja i zavrištao puneći me svojom spermom. Osjećao sam kako me puni. Nagnuo sam se i ljubili smo se dok me je sada polako nabijao na svoju kurčinu.

Ubrzo mu je kurac spao i ispao iz mene, a ja sam legao na njega i nastavili smo se ljubiti. Spustio sam se pored njega, stavio mu glavu na grudi i mazio ga po stomaku.

– Bilo je još bolje nego jučer – rekao mi je.
– I meni.

Počeo sam lizati svoju spermu sa njegovog lica, grudi i stomaka. On me zadovoljno gledao. Znao je da je on alfa, a njegova muška curica. Pitao me je koliko ostajem u Makarskoj. Rekao sam još tri dana, a on je predložio da ostanem kod njega duže. Odmah sam pristao. Rekao je da mu za 3 sedmice dolaze djeca i da imamo vremena koliko želimo.

Ta tri dana su prošla kao u magli. Lagao sam drugove kako mi se još ostaje, a oni su povjerovali u neku moju izmišljenu priču. Čim su treći dan ušli u auto, ja sam se spakovao i preselio kod Barbe. Bilo nam je sjajno. Jebao me je, išli smo na plažu, na ribarenje njegovim brodićem i jebao me je. Bili smo kao na medenom mjesecu. Naravno, često smo išli na mjesto gdje smo prvi put vodili ljubav i isto to ponovo radili.

bareback gay na plaži

Jednog kasnog popodneva smo stigli na to naše mjesto i vidjeli smo da se u blizini nalazi jedan muškarac. Imao je oko 40 godina. Deblji, svjetle kratke kose. Pogledali smo se i klimnuli glavom u znak pozdrava. Kupali smo se, pričali, pili pivo i uživali. Nakon nekog vremena smo vidjeli da muškarca nema. To kao da nam je bio znak da navalimo jedan na drugoga. Ljubili smo se opijeni strašću.

Mislim da ni pet minuta nije prošlo, a ležao sam na leđima. Moje noge su se nalazile na Barbinim ramenima i jebao me je silovito. Uživao sam zatvorenih očiju, osjećajući zadovoljstvo sexa.

– Imamo publiku – tiho mi je rekao.

Polako sam otvorio oči, a nekih 5-6 metara od nas je na kamenu sjedio onaj muškarac i drkao svoj kurac. Vidio sam da je manji od Barbinog, ali jednako debeo. Imao je glavić velik poput jabuke. Ja sam gledao njega, a on mene.

– Ti si se, izgleda, napalio na njega – šapnuo mi je Barba.

Osmjehnuo sam se i on mi je stavio dva prsta u usta da mu cuclam dok me je jebao, sada usporenim pokretima. Tako sa njegovim prstima u mojim ustima smo obojica pogledali tog neznanca. On je ustao i prišao nam. Kleknuo je pored moje glave i stavio mi kurac na usta. Halapljivo sam progutao, koliko sam mogao, i uhvatio ga za jaja.

gej trojka na plaži

On se odjednom namjestio kao da radi sklekove i počeo me je žestoko jebati u usta. To je bio znak za Barbu da i on ubrza ritam. Jebali su me tako. Rasturali mi usta i dupe. Neznanac se odjednom ukočio i nabio mi kurac dva-tri puta u usta i počeo svršavati. Gutao sam koliko sam mogao, ali je sperme bilo previše i počela mi je curiti iz usta dok me on i dalje jebao.

Za to vrijeme Barba me pumpao, ali nikako da svrši. Osjećao sam da je blizu i miješao kukovima i nabijao se na njegov kurac. Onda je uslijedilo. Riknuo je kao zvijer pobjednik i istresao svoju moćnu spermu duboko u mene. Odmakao se od mene i legao na leđa, duboko dišući.

– Mogu li i ja? – čuo sam Neznanca.

Pogledao sam ga i vidio da mu je kurac čvrst. Ogromni glavić se presijavao od sperme. Barba me je pogledao i ja sam potvrdno klimnuo glavom. Neznanac se namjestio između mojih nogu i jednim pokretom gurnuo cijeli svoj kurac u mene.

– Sad kad sam svršio jebat ću te dugo mali – rekao mi je.

Gurnuo mi je noge unazad, tako da su mi koljena bila kod glave i držao me za tabane i počeo da jebe. Pumpao me cijelom dužinom svog kurca. Dirao mi je prostatu i znao sam da neću dugo izdržati, a da ne svršim.

gay spit roast na plaži

– Čestitam kakvu jebačicu imaš. Nisam odavno jebao slađe dupe. Voli li prljavo? – pitao je Barbu.
– Volim sve kad me jebeš ovako dobro – rekao sam.

Neznanac se onda nagnuo na mene i pljunuo me u usta. Onda me poljubio. Pa je opet pljunuo, pa me ljubio. Sve to vrijeme nije mijenjao ritam ubadanja.

Barba nam je prišao i počeli smo se sva trojica ljubiti. Njih dvojica su mi pljuvala u usta pa me ljubila. Neznanac je pokazao Barbi da ustane i stane ispred njega. Barba je stao iznad mene, ispred Neznanca koji mu je progutao kurac.

– Nisam mogao da odolim. Veći kurac nisam još vidio – rekao je i navalio da puši Barbi dok je mene pumpao žestoko.

Takav ritam nije mogao dugo da potraje i obojica su klekla sa strane u visini moje glave i počela da drkaju. Ja sam otvorio usta i isplazio jezik. Barba je svršio prvi. Tri mlaza su mi uletjela direktno u usta, a ostatak po bradi i grudima. Par sekundi poslije, svršio je i Neznanac. Usmjeravao je svoj kurac da sipa spermu po mom licu. Nisam mogao vjerovati koliko sperme ima. Cijelo lice mi je bilo uljepljeno spermom. Onda su se njih dvojica počeli ljubiti dok sam im ja ustima čistio kurčine.

gay lizanje sperme

– Ja sam Andrej – rekao je Neznanac.
– Ja sam Ivo, a ovo je Aco – upoznao nas je Barba.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Comments
najpopularniji
prvo novi prvo stari
Inline Feedbacks
View all comments

mmmm, morske zgode… lijepo

Eto, bar nosiš lepe uspomene s mora…

2
0
Would love your thoughts, please comment.x