Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, III deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, II deo

Uveče smo sišli na večeru nešto kasnije nego inače, i eto Anice, sedi za stolom sa plavušicom i jede neku salatu. Ja sam samo prošao pored njih i sipao prvo klopu za klince, pa opet otišao po hranu za sebe. U prolazu sam pokušao da uhvatim plavušin pogled, ali ga je mala odmah oborila. To mi nije delovalo da će izaći na dobro, pa sam požurio da sednem i jedem, i da idem sa večere što pre. Kad sam ustao da sipam deci po parče kolača, Anica je prišla bifeu da nešto uzme i tiho rekla:
– Je l’ možeš da se nađemo na krovu?
– Mhm – kažem kroz zatvorena usta
– Je l’ bi hteo sad odmah?
– Mhm.
– Kul – kaže ona i udalji se od bifea sa čašom vode.

Par minuta nakon što je Anica otišla, ja sam se već peo stepenicama gore. Rekao sam ženi samo da imam neki poziv u vezi posla i da ću se vratiti za 15 minuta.

Kad sam izašao na krov video sam njih dve kako se nešto domunđavaju i smeju.
– Ćao devojke – pozdravio sam ih.
– Ćao Marko – rekla mi je Anica – Joca me je zamolila da te pitam da nju prvu povedeš iza ugla. A ja ću da ovde čuvam stražu, ako neko dođe reći ću „dobar dan“ ili „ćao“.
– Mhm – rekao sam malo zatečen, a plavušica je samo gledala u pod. Primetio sam prvo da ima nešto namotano oko ruke kao veliku narukvicu, a onda sam u sledećoj sekundi shvatio da su to gaćice. Pogledao sam i ka Anici i video istu stvar – skinule su gaćice i namotale ih oko ruke kao narukvice.

Prisao sam plavušici i za ruku je poveo iza ugla ka velikom krevetu. Tamo smo se prvo malo ljubili a moja ruka je vrlo brzo našla put do njene gole pičkice. Prvo sam joj trljao pičku pa sam uklizao sredji prst i krenuo da je jebem njime, a zatim i dva prsta. Ljubili smo se i bukvalno je mešala nabijena na moje prste.

Skinuo sam sve sa sebe i povukao je da mi se spusti. Kurac mi je već bio skroz dignut i čim se našao ispred njenog lica krenula je da ga obrađuje, ali, auć! – Kačila ga je zubima dok je pušila. Pomislio sam da mala izgleda nema mnogo iskustva sa pušenjem. Zato sam ga izvadio iz njenih usta i krenuo da ga trljam o njene usne i lice. Nju je to očigledno palilo, isplazila je jezik i gledala me u oči.

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, III deo

– Tatici se sviđa kako pušim kurac – likovala je.
– Mmmm – govorio sam joj – Ajde liži ga kao sladoled, malena… – Što je ona i radila, gledala me je u oči i oblizivala kurac i generalno se trudila da izgleda kao pornićarka. I to joj je sasvim OK išlo, a ja sam se sve više napaljivao.

Ustao sam i poveo je da legne. Skinula je prvo sve sa sebe, legla na leđa i raširila noge. Bila je baš zgodna. Bukvalno sam više uživao u gledanju njenog tela nego u njenom pušenju.

Bila je uska i vrela

Legao sam preko nje i krenuo lagano da je jebem, ali prilično snažno. Očekivao sam malo jaču reakciju ali ona je samo pomalo stenjala i gledala me više radoznalo nego napaljeno. Razmislio sam malo šta da radim, kako da joj ugodim. Izvadio sam ga i počeo da je ližem; prvo lagano pa onda sve jače. Lizao sam je i sisao joj klit, a ona je cvilela tiho i uvijala se. Kad je postala glasnija i kad sam procenio da će uskoro svršiti, prekinuo sam lizanje i nastavio da je jebem ali sada sam kleknuo među njene noge, uhvatio je za butine i podigao ih u vis. Karao sam je tako da su joj sise skakale gore-dole. Mala se sad već opustila i uživala je:
– Tatice, tako mi prija tvoj kurac, tako me dobro jebeš – stenjala je, ali sam i dalje osećao da to nije to, da joj nije dovoljno jak osećaj. Zato sam joj se opet spustio i lizao je do ivice orgazma. Ona je sad već bila lepo napaljena i opet sam vratio kurac u malu plavušicu i nastavio da je jebem. – Tatice, tatice – stenjala je, a ja sam je jebao iz sve snage, držao joj čvrsto noge visoko u zraku i nabijao je na kurac. Svršila je uz oduševljeno stenjanje: – Tatice tako si dobar, tatice imaš najbolji kurac… – A ja sam jedva izdržao da ne svršim koliko je njena uska pičkica krenula jako da se steže oko mog kurca.

Dok se ona smirivala bacio sam pogled ka Anici i video da se naslonila leđima na ogradu, desetak metara od nas, gleda u našem pravcu sa jednom rukom zavučenom ispod suknjice. Pokazao sam joj rukom da priđe.

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, III deo

Obratio sam se plavušici:
– Malena, sad je red na tebe da stražariš. – Pomogao sam joj da se pridigne i poljubio je.
– Divan si – rekla je. Zadovoljno mešajući guzom i navlačeći haljinicu na golo telo otišla je ka sredini terase, a sa mnom u krevetu je već bila Anica koja je svukla suknju i majicu i bacila ih sa strane.

Anica me je opkoračila, uvela je moj kurac u sebe i krenula da me jaše. Jahala me je žestoko i za nekoliko minuta je svršila. Spustila se na mene i duboko uzdahnula:
– Uh, to mi je trebalo!
– Je l’ da?
– Ma da, posvađala sam se nešto sa mamom jutros i ceo dan sam bila napeta.
– Ti kad god se posvađaš sa mamom, slobodno možeš da me pozoveš.
– Hahah ma da – nasmejala se. „Pljas“ – lupio sam je po dupetu.
– Jaši mi na kurcu. – Anica je poslušala i nastavila je da se nabija. – Mešaj mi na kurcu. – Anica je mešala i glasno stenjala. Ja sam se pridigao i prvo je ljubio po vratu, pa joj onda sisao bradavice. To ju je strašno palilo, plus nabijanje i mešanje, i ubrzo je ponovo svršila i ponovo se spustila na mene i primirila.
– Kako ti se zove drugarica?
– Ko, Joca? Jovana.
– Svidelo ti se da gledas kako jebem Jocu?
– Aha, baš si je lepo jebao, napalila sam se gledajući.
– A ona nema puno iskustva? – Osmelio sam se da otvorim tu temu iako nisam znao kako će Anica reagovati.
– Paaaa, iskreno nema. Ti si joj drugi muškarac u životu. Prvi joj je dečko sa kojim je u vezi. Niko nije spustio jezik na njenu pičku pre tebe juče. Kapiraš?
– Daaa mislim da kapiram, znači ima dečka koji je nikad nije polizao?
– E moj frajeru, ima dečka sa kojim nikad nije svršila kad su se jebali, tako da je ono što si ti danas postigao sa njom kao neko čudo.
– Moraću onda to čudo da ponovim još par puta.
– Sviđa ti se Joca? – Pitala me je Anica nevoljalo i ponovo počela da mi se nabija na kurac.
– Da sviđa mi se, prezgodna je i ima tako usku pičkicu – šaputao sam Anici koja se sve jače nabijala.
– A ja? Je l’ i moja pičkica uska?
– Mmmm ti si odlična tako visoka i zategnuta kao praćka. – Mesio sam joj dupe i pomagao joj da se još jače nabija. – Ne bih te skidao sa kurca.
– Pa i ne skidam ti se sa kurca – stenjala je Anica.
– Ajde jebi me – rekao sam joj.

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, III deo

Anica se na te moje reči ispravila na meni, stavila ruke na moje grudi i krenula ludački da se nabija.
– Ovako da te jebem?
– Baš tako – kažem – lomi mi kurac.
– Jao jebote kako je dobro – dahtala je.

Zatvorenih ociju i otvorenih usta, lica zaleđenog u grimasi potpunog užitka, Anica je jebala sebe mojim kurcem i uskoro svršila bez glasa, ali toliko jako da se posle samo prevalila na krevet i ostala tamo da leži.

Ja sam se pridigao. Ceo donji stomak, kurac i muda su mi bili mokri i ulepljeni od Anicinih sokova.
– Jovana – pozvao sam je – dođi. – Ona je prišla bez reči, ja sam je namestio u doggy pozu na ivicu kreveta zadigao joj haljinicu i sjurio joj kurac.
– Ah tatice – zacvilela je, a ja sam krenuo da je navlačim sve brže. Namestio sam je kao pravu kučku, široko raširenih nogu u doggy pozi i leđa povijenih na dole, i jebao sam je iz sve snage. „Pljas“, „pljas“, „pljas!“ – moja muda su lupala po njenoj pički svaki put kad joj ga sjurim do korena. – Da, da, da, da, tatice, tako dobro jebeš svoju devojčicu – cvilela je i dahtala.
– Mmm malena, tako si dobra.
– Ja sam dobra devojčica.
– Mmm kako ti je uska pičkica…
– Jebi me tatice, rasturi me od kurca. – Kad sam osetio da mi se bliži, pitao sam je:
– Gde hoćeš da ti svršim?
– U mene tatice, u mene.
– Jesi li sigurna? – Zastao sam.
– Nemoj da staješ, samo me jebi. Napuni me tatice, napuni me slobodno. – Ja sam na te njene reči krenuo da je jebem iz sve snage. Izvio sam se iznad nje i zajahao je. Osećao sam se kao da sam se ceo pretvorio u kurac.

Držao sam je čvrsto za ramena, čulo se „pljas, pljas, pljas!“ kako su nam se tela sudarala. Osetio sam kako mi nadolazi orgazam i u trenutku svršavanja sam se zabio u nju do kraja i nastavio da je natežem u istom ritmu u kome sam pumpao spermu u nju. Ona je počela da se trese i da tiho mumla nešto nerazumljivo. Kad sam završio i pustio je, samo je skliznula na krevet i tiho stenjala.

svršavanje u pičku na javnom mestu

– Jesi svršila? – Oglasila se tiho Anica koja je sve vreme ležala pored nas na krevetu i gledala.
– Da, jebote, da. Kao nikad u životu – stenjala je mala plavušica.
– Svaka čast kako si nas izjebao – pogledala me je Anica sa divljenjem i sjajem u očima. Predložio sam im tada, za sutra uveče, da dođem kod njih u sobu odmah posle večere. One su odmah prihvatile ideju, sve smo se dogovorili, i ja sam otišao.

Kad sam ušao u sobu, kaže mi žena:
– Pa šta su te držali sat vremena na telefonu, šta se to dešava? – Ja joj rekao:
– Ispalo neko totalno sranje na poslu, morao sam sve preko tekefona da im objašnjavam korak po korak. Vidiš koliko je sati. Sav sam se preznojio. Moram pod tuš da se malo saberem…

Nakon što smo uspavali decu, žena me je zajahala slično kao mala Anica ranije te večeri, ali za razliku od nje, moja draga je znala pravo znanje. Tako me je žestoko jahala i lomila mi kurac da smo svršili u isto vreme. Svršavali smo zajedno i nakon toga smo zagrljeni zaspali. Kakvo je to blaženstvo, vi niste svesni.

Zaspali smo goli tako da je žena u toku noći osetila kako mi se digao kurac, i odlučila da me počasti. Kad sam shvatio da se nešto dešava već mi je bilo toplo oko kurca, počela je da ga sisa i liže dok sam spavao. Ja sam je samo uhvatio za glavu i jebao je u usta, stenjao sam, a ona ga je tako majstorski sisala da sam uskoro svršio. Progutala je spermu, poljubila me sočno i nastavili smo da spavamo.

Ujutru smo se preračunavali da smo tu već šest dana i da nam je sutra poslednji dan i da prekosutra ujutru idemo. Deca su nas čula šta pričamo pa su se rasplakala zbog toga što će se letovanje brzo završiti, pa smo morali da ih smirujemo i tešimo, malo smo i na doručak zakasnili zbog toga. Bez obzira, dan se posle nastavio lepo. Opet smo otišli na onu pustu plažu, kupali se i zezali, i opet uspeli da uspavamo decu.

Ušli smo u vodu i krenuli da se jebemo u plićaku. Voda je bila skroz plitka i postavi sam ženu u doggy tako da joj je dupe bilo iznad vode, da mogu da je jebem dok nas zapljuskuju talasi. Međutim, malo nas je omeo jedan mlađi par koji se pojavio na plaži, u drugom delu uvalice, na nekih tridesetak metara od nas. Žena ih isprva nije videla, tako da sam samo nastavio da se jebem sa ženom i gledam ka njima. Imali su dvadesetak godina. Gledali su nas kratko kako se jebemo, a onda je on krenuo da ljubi svoju curicu i da je ’vata, pa je spustio na sve četiri prema nama i krenuo da je kara. Očigledno ih je napalio prizor na koji su naleteli.

Žena ih je ubrzo videla i komentarisali smo kako je momak dobro navlači. Predložio sam ženi da im mahnemo da dođu kod nas pa da se malo zezamo sa njima – ne bi nam bio prvi put. Ali je ona rekla da nisam normalan i da nam deca spavaju samo malo dalje u hladu.
– Dobro dobro – kažem ja – nema veze, možemo i samo da se gledamo.

jahanje kurca na plaži

Gledali smo se tako desetak minuta, ja jebem moju dragu a momak svoju curicu. Međutim, on je tada izvadio kurac iz nje i izdrkao sa strane. Ustali su, sredili se malo, mahnuli nam i otišli. A mi smo nastavili da se jebemo još neko vreme dok nisam napunio svoju dragu spermom. Sva sreća, jer su par minuta kasnije deca krenula da se meškolje i bude. Žena je samo prokomentarisala za decu:
– Svaka čast kako su nas ispoštovala deca, ni jednom se nisu probudili dok smo se jebali…

Posle večere smo došli u sobu, žena se zezala sa decom koja nisu htela da zaspe, a ja sam rekao da idem da prošetam i da se vidimo kasnije. Otišao sam, naravno, sprat iznad.

„Kuc-kuc“, „kuc-kuc“…

Otvorila mi je Anica u ful šminci za večernji izlazak, u nekoj skroz providnoj haljini kao košulji na kopčanje, ispod koje je očigledno bila gola. Ja sam sačekao da se vrata zatvore pa je onda odmerio od glave do pete, zviznuo i rekao „vau“!

Tu je bila i Jovana, bukvalno profi našminkana, ona je bila u nekoj kratkoj crvenoj haljinici koja je gore bila kao majica na bretele sa dubokim izrezom, tako da su njene velike sise prosto kipele napolje. One su verovatno mislile da su se obukle seksi sa ukusom ili tako nešto slično, ali istina je da su zapravo izgledale kao dve malo skuplje rumunske kurve.
– Devojkeee, da nisam došao u pogresnom trenutku? Krenule ste u grad?
– Neeee – rekla je Jovana – u ovom dosadnom mestu ni nema nikakvog grada, a ponele smo stvari za izlazak pa smo mislile da ih obučemo za tebe. – Vrckala je u crvenom miniću podizala rubove gore-dole taman da pokaže da nema gaćice. Nadam se da ti se sviđamo – nastavila je da se umiljava Jovana.
– Ja vidim da ste vas dve mene dočekale spremne…
– Da, spremne smo za kurac – rekla je Anica kroz smeh.

Obe su crkle od smeha, ali mislim da im je istovremeno bilo i frka od toga što smo tu nas troje, i pogotovo frka jednoj od druge. Koliko god da su se ponašale opušteno sve vreme su bile dosta udaljene jedna od druge, iako je prostor bio relativno mali. Pomislio sam da bi ih neko piće malo opustilo.
– Je l’ imamo nešto za piće?
– Imamo samo neko belo vino koje smo juce otvorile, nije nešto a i toplo je sad. – Izvinjavala se Anica.
– Nema veze, preživećemo. Daj da nazdravimo – kažem ja. Ona ode i donese otvorenu flašu vina.
– Nemamo ni čaše, imamo dve ali su obe prljave. – Kaže Anica. Jovana tu skoči:
– Evo opraću ja.
– Čekaj – kazem – gde ćeš tako obučena da pereš sudove, nije ti ovo pornić. – Opet crkavanje od smeha.

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, III deo

Ostavio sam vino na stolu i dao nove predloge:
– Hoćete da prigušimo svetlo, pustimo neku muziku? – Tu su se bolje snašle, ostavile su jedno malo svetlo i izvadile neki zvučnik, pustile muziku sa telefona. Muzika je bila dobra, neki domaći narodnjaci. Odmah su počele da vrckaju, a ja sam ponislio – ufff, kako ću da jebem ove male splavaruše.

Ono što sam radio je sledeće: napunim usta vinom pa poljubim jednu i pustim da se svo vino prelije u njena usta, pa isto to uradim i sa drugom. Sa Anicom se to vrlo brzo pretvorilo u žestoko ljubljenje. I naravno, u žestoko ’vatanje. Trljao sam joj golu pičku, a ona me je grabila za kurac preko šortsa, pokušavala da ga izvadi i dahtala:
– Hoćeš da ti pušim kurac?

Ubrzo sam bio go, podigao sam Anicu da sedne na sto i jebao je tako. Bilo je baš žestoko i strastveno i Anici nije puno vremena trebalo da svrši. Kad je svršila, još malo smo se ljubili, pa sam se okrenuo ka Jovani.

Joca nas je gledala bez reči. Uzeo sam vino i napunio usta. Prilazio sam joj dignutog kurca a ona je odmah krenula da se namešta da je jebem, ali smo prvo spojili usne da popije vino iz mojih usta. Pomerio sam joj haljinu gore i izvadio sise. Podigao je na isti onaj sto, namestio je isto kao Anicu malopre i krenuo da je jebem.

Sve vreme smo se mazili, grabili, ljubili. Baš je bio dobar seks, meni, ali opet mi se činilo da njoj nešto nedostaje ali je definitivno bila opuštenija nego na početku. Hteo sam da se spustim da je ližem ali nije mi se dalo da je stalno tako rešavam. Onda mi je palo na pamet da voli dirty talk i odlučio sam da krenem na tu stranu:
– Tatica voli kad ti je pičkica tako tesna.
– Uf tatice nisam ja tesna nego je tvoj kurac veliki i debeo, puna mi je pičkica tvog tvrdog kurca – pričala je kao prava bezobraznica i stenjala je.

tip ribu poliva vinom po faci

Nastavio sam da joj zabijam kurac. Osvrnuo sam se ka Anici i reko joj:
– Sedi ovde na stolicu i drkaj pičku. – Ona je sela u raskopčanoj providnoj haljini, raširila noge i krenula da se trlja. – Sviđa ti se kako jebem Jocu? – Anica je jednon rukom štipala bradavicu a drugom trljala pičku.
– Sviđa mi se – dahtala je.
– Gledaj kako smo seksi – rekao sam Jovani – tvoja drugarica će svršiti dok nas gleda kako se jebemo. – Jovana je gledala Anicu, Anica je drkala pičku, Jovana je do korena primala kurac u svoju usku pičkicu, Anica je gledala mene i Jovanu… – Kaži joj kako te jebem.
– Razbija mi pičkicu, znaš kako me dobro jebe, nabija svoj veliki debeli kurac u moju malu neiskusnu pičkicu.

Uf, kako me je palila njena bezobrazna priča! Zgrabio sam je sa obe ruke za guzove i karao bez pauze. Počeli smo divlje da se ljubimo. Sklopila je noge oko mog struka i ruke oko mog vrata. Osetio sam da mi muda trnu, bila su puna sperme i znao sam da ću joj napuniti pičku, i to me je dodatno ložilo. Stegao sam je još jače. Usne su nam se razdvojile na tren, dovoljno da joj se sa usana otme stenjanje i cviljenje.

Zgrabio sam je još jače. Zgrabila me je još jače. Zabio sam se u nju i počeo da svršavam, a ona me je još čvršće stegla i počela da vrišti. Svršili smo zajedno. U isto vreme. To je uvek predivno.

Nastavili smo da se ljubimo i mazimo još neko vreme. Kad sam izvadio kurac iz nje, sperma je počela da curi napolje. Haljinica joj je bila umazana spermom, sise su joj bile gole. Ja sam joj šapnuo:
– Malena, je l’ sam te dobro izjebao sad.
– Tatice najbolje jebeš, niko nije kao ti… – Anica je svršila gledajući nas, i to pre mene i Joce.

Kada se Joca skinula i otišla u kupatilo da se opere, Anica i ja smo stajali i ljubili se.
– Htela sam nešto da te pitam.
– Kaži.
– Jovanu si lizao nekoliko puta, a mene nisi nijednom – sramežljivo je počela.
– Htela bi da ti ližem pičku?
– Mhmmm.
– Kaži mi to, šta bi htela.
– Htela bih da me poližeš.

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, III deo

– Dođi ’vamo onda – poveo sam je ka krevetu. Njih dve su spavale u malo odmaknutim single krevetima. Ja sam ih spojio u dupli i trenutak kasnije već sam bio među njenim nogama, lizao je i sisao. Pičkica joj je bila predivna.

Prvi put je svršila već posle par minuta, i kada ja nakin toga nisam ni stao ni usporio počela je da se žali da joj je osećaj previse jak i da ne može da izdrži. Počela je borba, ona je pokušavala da me odgurne nogama, a ja sam je čvrsto zgrabio i sisao joj pičku. Uvijala se i pokušavala da mi stopalom gurne rame da se sklonim. Ja sam je čvrsto držao i sisao joj pičku. Na silu sam je doveo do vrhunca, a ona je grcala i tresla se. Kad sam osetio da joj se telo smiruje prestao sam sa lizanjem i podigao se.
– Je l’ to bilo dobro?
– Bože bože – stenjala je Anica u neverici, a Joca, koja je u međuvremenu bila izašla ispod tuša, je bila oduševljena:
– Jao Anice, kako si svršila, kao da umireš. – Došla je kod nas u krevet i legla pored Anice. Je l’ hoćeš i mene tako da poližeš?

Ali ja sam imao druge planove. Super Kamagra je radila super posao i moj kurac je ponovo bio tvrd. Seo sam na sred kreveta i samo sam joj rekao:
– Dođi plavušice da mi pušiš kurac. – Ona je bez pitanja odmah prionula na posao, ali, auć! – Opet me je kačila zubima. – Anice – pozvao sam i ona se pridigla – dođi i ti. Ona je malo bojažljivo pogledala ka Joci koja je gutala moj kurac, a ja sam je hrabrio i smejao se. – Nista ne brini, ima ga dovoljno za obe.

Anica se pridružila Joci, ja sam ga izvadio iz njenih usta i dao Anici koja je odmah krenula stručno da ga sisa. Njih dve su bile tako blizu jedna drugoj, da mi se činilo da će početi da se ljube i da ga zajedno puše, ali to se, nažalost, nije desilo.
– Ahhh, kako ga dobro pušiš, pokaži Joci šta radis pa da proba i ona.

I tako, Anica je drugarici pokazivala i objašnjavala šta radi. Pa je Joca probala, i bila je bolja. I tako u krug jedno 15 minuta su mi pušile kurac na smenu i na kraju je Joca to stvarno OK radila.

Kurac mi je bio dignut do krajnjih granica, a svršavanja ni na vidiku. Anica me je zajahala i krenula da se nabija, a Joca je ležala sa strane i čekala svoj red. Ja sam se naravno posvetio Anici, a nakon što je svršila pozvao sam Jocu da se zamene.

dve ribe puše jedan kurac, ffm trojka

Jovana me je zajahala i – auć – mala nije umela da jaše kurac, verovatno je imala skoro nula iskustva sa time. Nevešto je nabijala i klatila, pa sam odlučio sa preuzmem inicijativu. Okrenuo sam je, legao preko nje i krenuo da je jebem onako klasično, ali baš temeljno. Ona se opustila i uživala je, i za jedno petnaest minuta je svršila.

Ja sam ustao i poveo Anicu do sredine sobe da klekne i da mi puši. Mala je dala sve od sebe da me napali i zadovolji. Posvećeno mi je pušila, lizala i sisala kurac dok joj nisam napunio usta spermom.

Posle je sela na stolicu. Ja sam se obukao i pogledao je još jednom. Mršava, sa kratkom crnom kosom, izjebana, znojava, sedela je poluzavaljena u stolici i gledala svoju zgodnu plavu drugaricu koja je u međuvremenu zaspala gola. Ja sam joj rekao
– Je l’ imaš planove za sutra uveče?
– Da me ti jebeš, ako može.
– Slušaj, sutra uveče ću opet doći kod vas, ali neću otići ovako posle sat-dva, nego planiraj da budem tu do jutra. – Ona je klimnula glavom:
– Možeee…!

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, III deo

Nastavak: Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, IV deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Autor ovog posta je:

Max


Ja živim život koji nisam birao sam…

Ako želiš direktan kontakt sa Maxom javi se na mejl [email protected]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x