Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, II deo

Registrovani korisnici ne vide reklame

Nastavak priče: Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, I deo

Zaspao sam go. U toku noći žena i ja smo se na’vatali i ja sam je naguzio na ivici kreveta. Krenuo sam da je lupam po dupetu, ali su deca u susednoj sobi počela da se meškolje pa smo morali da budemo tihi.

Svršila je sa mojom rukom među nogama i kurcem duboko u sebi. Onda mi je popušila kurac i posle smo nastavili da spavamo.

Ujutru nisam mogao da se nakanim da ustanem. A deca, ko za inat poranila, zoru prevarila. Tako da ih je žena preuzela, verovatno iz zahvalnosti što sam je onako lepo pojebao noćas i rekla mi da se naspavam još pa da siđem na doručak, a ona će sa decom direktno na plažu.

Ja sam zaista nastavio da spavam još malo, možda desetak minuta a onda sam ustao, obukao se za plažu i popeo se sprat gore. Pokucao sam na vrata Anicine sobe i par trenutaka kasnije ona je otvorila uvijena u peškir.
– ’Ej, baš sam se istuširala, sinoć mi je bilo tako lepo da sam zaspala čim sam ušla u sobu.
– Zaspala si i probudila se mirišući na spermu i jebačinu – kažem ja kroz osmeh.
– Daaa… mirisale su mi još jutros ruke na tvoj kurac i lice na tvoju spermu dok se nisam umila.
– Šteta što ne mirišeš više na spermu.
– Mirisaću uskoro – kaže mala bezobraznica. Skinula je peškir i gola kleknula na sred sobe, otvorila usta i isplazila jezik. Meni je kurac, hvala Super Kamagri, već bio dignut i tvrd, pa sam se u tren oka skinuo i krenuo da je jebem u usta. „Gulp, gulp, gulp!“ – gušila se na kurcu…

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, II deo

Tražio sam sve, sve mi je dala

Izvadio sam ga iz njenih usta i krenuo da je trljam i lupam kurcem po licu. Nju je to jako ložilo i gledala me je odozdo totalno napaljeno.
– Voliš kad te jebem u usta?
– Volim kad me jebeš.
– Isplazi jezik. – Poslušala me je a ja sam je lupao kurcem po jeziku i ustima. – Gde još hoćeš da te jebem?
– Jebi me gde god hoćeš. – Podigao sam je u doggy na ivicu kreveta i krenuo da je karam od pozadi.
– Hoćeš ovako da te jebem?
– Da tako me jebi…

Jebao sam je opet jako kao sinoć. „Bam, bam, bam!“, samo što sam ovaj put počeo i da je lupam po dupetu. „PLJAS!“, odjednuo je prvi udarac. Kako sam krenuo da je lupam po dupetu, tako je ona krenula da glasno stenje i svršila je uz cviljenje i urlanje, a ja sam nastavio još jače da je jebem. Bio sam zadihan i stenjao sam:
– Ovako da te jebem?
– Tako me jebi Maki, tako me jebi!
– Ovako, ovako? – govorio sam dok sam je nabijao.
– Tako, tako, rasturaj me, rasturaj me – cvilela je, a onda je opet svršila. Trzala je i vriskala sa mojim kurcem zabijenim duboko u svoje vrelo meso.

Kada joj je prošao orgazam nastavio sam da je jebem od pozadi, ali polako. Oboje smo mešali po malo, a Anica je ispuštala neki divne zvuke uživanja. Ja sam uzeo svoj desni palac i dobro ga nakvasio pljuvačkom. krenuo da kružim oko ulaza u njenu guzu, a onda ušao vrhom palca u nju.

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, II deo

– Ovde da te jebem? – Ona se zaustavila i bojažljivo rekla:
– Probala sam jednom i strašno je bolelo. – Ja sam nastavio da joj kružim palcem oko ulaza i pitao:
– Je l’ te boli sad?
– M-m – odvratila je.
– Prija?
– Mhhh – tiho je stenjala. Ja sam ponovo krenuo da vrhom palca ulazim u njenu guzu i da je jebem u pičku. Ona je prelomila:
– Ako hoćeš da me jebeš u guzu, jebi me, ali pažljivo, molim te.
– Hoću da te jebem u guzu – rekao sam joj.

Video sam bio kad sam ušao u sobi da su kupile malo maslinovo ulje za sunčanje, otišao sam do stola, uzeo maslinovo ulje i za tren oka sam bio nazad kod kreveta. Mazao sam kurac maslinovim uljem a zatim sam krenuo da podmazujem njenu guzu. Uskoro sam zavlačio palac u njeno dupence a drugom rukom joj trljao pičku. Bila je nagužena na ivici kreveta, raširenih nogu i skroz klizava od maslinovog ulja. Jedva sam čekao da joj stavim kurac u dupe.

Kurac mi je bio tvrd i velik koliko god može da bude, toliko da sam i ja pomislio da će je boleti pa sam stvarno bio ekstra pažljiv. Krenuo sam da pritiskam glavić o njen čmar i kad sam ubacio glavić znao sam da mogu da joj sjurim kurac u dupe, ali nisam to uradio. Jebao sam je po malo i pažljivo, i polako, dok nisam ušao ceo.
– Je l’ boli?
– Čudan je osećaj. – Tiho je stenjala a ja sam pojačavao ritam. Da ubrzam stvar, zahvatio sam je rukom od napred i grubo krenuo da joj drkam pičku potpuno masnu i klizavu od maslinovog ulja. Ubrzo je krenula da glasno cvili i stenje, da bi svršila uz vriskanje i uvijanje par minuta kasnije. Ja sam samo nastavio da je nabijam. Moj kurac se zabijao u njeno podmazano dupe.
– Je l’ dobro?
– Mnogo je dobro, samo me jebi.
– Ovako? – Krenuo sam baš jako da je jebem.
– Tako, tako – stenjala je. – Karaj me…

analno karanje u nauljenu guzu

Ja sam bio dosta blizu i krenuo sam da stenjem dok je navlačim. Ona je osetila da sam blizu.
– Karaj me, samo me karaj. Nemoj da ga vadiš. Nemoj da ga vadiš, svrši mi u dupe. U dupe mi svrši – stenjala je.

Ja sam svršio urlajući. Osećao sam kako mi se celo telo grči i sperma šiklja iz kurca.
– Mph, mpf – ona je ispuštala nerazumljive zvukove i tresla se. Legao sam pored nje. – Došao si da me izjebeš, a nisi me ni poljubio – rekla je. I onda smo se dugo ljubili, dok se nije skroz primirila u mom zagrljaju. Oboje smo bili zadihani i znojavi. – Hoćeš sa mnom pod tuš? – pitala me je Anica – ali ja sam morao na doručak pa na plažu, i ubrzo sam izjurio iz sobe.

Anica ima jebozovnu drugaricu

Dan je protekao u suncanju i plivanju i ja sam do večere već bio prilično iscrpljen i baš sam bio ogladneo. Na večeri se poklopilo da je Anica bila tu, a sa njom je bila jedna devojka njenih godina. Bila je to jedna jebozovna plavušica, niska, širokih kukova, čvrste istrćene guzice i povećih sisa. Baš je bila jebozovna, još onako morski u nekom topu bez brusa. Ja sam shvatio odmah da je to ta drugarica sa kojom je delila sobu i koja se danas krila na terasi dok sam ja unutra odvaljivao od kurca malu Anicu.

svršavanje na čmar

Njih dve su sedele same za stolom i jele. Kad sam ušao sa porodicom, nešto su se domunđavale. Anica je plavusi nešto pričala a plavuša je gledala u mene i odmeravala me. U tom trenutku su u restoran ušle dve žene, od kojih sam ja jednu zapamtio kao Anicinu majku. Jebem ti – pomislio sam – ne bi valjalo sad da se ovo zakomplikuje na bilo koju stranu: moja žena, Anicina majka, Anica i ova mala plavuša… bilo ko je mogao da započne lančanu reakciju totalnog sranja. Ali se, srećom, ništa od toga nije desilo.

Kada sam prišao da sipam klopu, Anica je prišla da uzme kolač i tiho mi šapnula kroz zveckanje tanjira:
– Dođi sutra ujutru, večeras nismo tu. – Ja nisam ništa rekao, ali mi je to bilo OK. Vratio sam se za naš sto sa hranom i seo tako da budem okrenut leđima njihovom stolu. Moram da kažem da me je Super Kamagra radila stvarno super; to veče smo se žena i ja jebali dva puta nakon što smo uspavali decu i još jednom u toku noći.

Kada sam ustao, naravno, imao sam erekciju tvrdu kao kamen. Bilo je rano, pola sedam, deca su još spavala, a i žena. Rekao sam joj da idem da prošetam i da se vidimo na doručku, a ona je samo rekla „mhm“ i nastavila da spava.

Umesto na dole, ja sam otišao na gore jedan sprat, i pokucao na vrata Anicine sobe. Tu se čulo neko komešanje. Čekao sam još malo, da bi Anica konačno otvorila vrata. Bila je tek probuđena i još potpuno bunovna. Ja sam ušao i zatvorili smo vrata. Odmah je skinula majicu i gaćice, a i ja sam u tren oka bio go. Međutim, onako bunovna mi je rekla:
– Hajde da legnemo da odmorimo još malo, treba mi pet minuta.

Legli smo i ona se namestila uz mene, ljubio sam joj glavu i mazio leđa, a ona se privijala uz mene.
– Je l’ bi mogla da zaspiš sad? – pitao sam je.
– Hmmm, ne znam – stenjala je – ali baš si rano došao.
– Došao sam rano da bih bio više sa tobom – šaputao sam joj dok sam joj ljubio uvo i počinjao da gnječim guzu, na šta je ona odgovarala tihim stenjanjem i trljanjem pičkice o moju nogu. – Spavaj na plaži danas.
– Mmmm nije loša ideja, spavaću na plaži – mrmljala je.

obrnuta kaubojka, jahanje na kurcu

Ljubili smo se i povukao sam je na sebe, osećala je moj dignuti kurac na stomaku i sve više se napaljivala. Nije prošlo mnogo i već je bila nabijena na moj kurac, polako me je jahala i sve glasnije stenjala.

Sve vreme smo se ljubili, tela su nam se preplitala, spajali smo se, ona je mešala na meni i trljala pičkicu o koren mog kurca. Ljubili smo se i dok je svršavala.

Ležala je posle na meni i nešto smo pričali. Moj kurac je još bio na njoj, ležala je preko mene raširenih nogu, nabijena do korena i dremala. I naravno, malo po malo, ponovo je počela da se pomera i da me jaše. Ovaj put me je jahala prilično žestoko. Izdigla se iznad mene i nabijala se jako. Čvrste sisice su joj letele gore-dole, a ja sam je zgrabio za guzicu i ubrzavao joj ritam nabijanja. Počela je tako da meša na kurcu da sam mislio da ću svršiti za minut, ali srećom ona je jako brzo svršila i ponovo se smirila na meni. Pustio sam je malo da dođe sebi a taman i ja da makar malo odložim svršavanje.
– Divan si – mrmljala je.

Okrenuo sam je posle na leđa, izdigao se iznad nje i krenuo da je jebem iz sve snage. Sobom je odjekivalo: „pljas, pljas, pljas!“ i njeno „a, a, a, a, a, a, a!“ svaki put kad joj ga zabijem. Kad sam osetio da ću svršti, samo sam ga izvadio iz nje i počeo da ga drkam i u sledećem trenutku da prskam spermu po njenom stomaku i sisama. Baš sam je lepo isprskao i zadihano rekao:
– Uh, ovo je bilo dobro!
– Markooo – mazno je stenjala Anica – volim kad me ovako rasturiš. – Ustala je brzo: – Idem pod tuš da operem spermu dok se nije skroz zalepila. – Ja sam je poljubio, obukao se i krenuo ka vratima, a ona je ušla u kupatilo.

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, II deo

Iskoristi priliku

Kad sam posegao ka bravi, zastao sam. Sve vreme mi je zapravo na umu bila ona mala plavuša koja se krila na terasi, iza zavese. Lagano sam se odšunjao ka tamo i pomerio zavesu u stranu. Imao sam šta da vidim…

Plavušica je bila u zanosu sama sa sobom. Samo u majici, zavaljena u plastičnoj fotelji, nabijala je dva prsta u pičku a drugom rukom je trljala klit. Kad je videla da se zavesa pomera malo se prepala, ali ja sam joj odmah rekao:
– Poslala me je Anica da ti pomognem. – Dok sam to govorio, već sam bio na kolenima ispred nje i u sledećoj sekundi sam joj sisao pičku. Ona se uopšte nije bunila. Raširila je noge skroz i izbacila pičku ka ivici fotelje.
– Ah tatice, liži moju malu pičkicu – stenjala je, a ja sam je lizao stručno samo sa jednom misli u glavi – a to je da svrši pre nego što Anica izađe ispod tuša. – Tatice tako sam blizu – cvilela je. Imao sam sreće, mala je bila gotova: – Tatice, tvoja devojčica će svršiti – cvilela je glasno. – Mene je ovo sa „tatice“ toliko napaljivalo da mi se kurac ponovo digao do maksimuma. – Taticeeee… – trzala se mala plavušica dok je svršavala pod mojim jezikom.

Ja sam je polizao još par sekundi dok joj se telo uvijalo, ustao i krenuo iz sobe. Imao sam sreće, Anica je još bila pod tušem i ja sam nečujno šmugnuo iz sobe.

Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, II deo

Dan je protekao super, onako baš morski. Sa ženom sam našao neku super malu plažu na kojoj smo se celo prepodne ganjali sa klincima koji su bili oduševljeni, a onda smo ih tako izmorene stavili na peškir i pokrili. Zaspali su za minut. Žena i ja smo prvo malo gledali svako svoj mobilni, pa smo onda počeli da se pipkamo pomalo.

Osvrnuli smo se oko sebe da budemo sigurni da na plaži nema nikoga osim nas, a onda smo ušli u vodu i jebali se dobrih sat vremena, okrenuti jedno prema drugom. Voda nam je smanjivala osećaj i jebali smo se skorz polako, senzualno. Ona je svršila dva puta u toku tih sat vremena a ja kad sam osetio da ću svršiti, izdigao sam se iz vode taman toliko da mi kurac viri a ona je skočila da ga sisa i da guta spermu.

Kad smo se malo smirili, prokomentarisala je da nisam svršio onako obilno koliko umem. Ja sam samo slegao ramenima, a naravno pomislio sam da je to zato što me je mala Anica baš pošteno iscedila jutros. Još smo se malo okupali pa izašli na obalu.

Moram priznati da sam se u nekoliko navrata zapitao kako će Anica reagovati na to što sam joj polizao drugaricu, ali nije me to mnogo brinulo jer sam znao da se prilika ukazala i ja sam je iskoristio, ništa više, ništa manje.

svršavanje u usta na plaži

Te večeri ih nisam sreo na večeri u restoranu. Dok je žena uspavljivala decu, otišao sam gore na krov, ali tamo nije bilo Anice pa sam se posle par minuta okrenuo i vratio u sobu. Pomislio sam bio da odem i pokucam joj, ali to bi bilo mimo svakog dogovora. Strpljen-spašen, videćemo sutra – pomislio sam ulazeći u sobu gde me je čekala žena koju sam to veče baš lepo počastio. Lizao sam joj pičku dok nije svršila tri puta za redom a onda sam je tako nadraženu okrenuo u doggy i jebao je baš žestoko, da su joj se noge tresle dok je svršavala.

Ujutru smo se probudili relativno kasno i sišli na doručak. Tamo opet nisam video Anicu. Već sam počeo da mislim da sam napravio glupost i da će me Anica izbegavati. Ali, jebiga. Šta da se radi. Brzo sam se pomirio sa time…

Nastavak: Letovanje sa ženom i decom u 7 dana i 3 čina, III deo

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 4 / Ukupno glasova: 1]

Autor ovog posta je:

Max


Ja živim život koji nisam birao sam…

Ako želiš direktan kontakt sa Maxom javi se na mejl [email protected]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x