Jebao sam maćehu, na njenu inicijativu

Registrovani korisnici ne vide reklame

Živim sa ćaletom i maćehom. Nisu se moji razvodili, ali keva je otišla da radi preko, pa je zbog papira morala da se razvede ovde, a da se uda tamo za papire.

U početku, maćeha je bila devojka koja je sređivala kuću i nas. Kako je vreme prolazilo, ona i ćale su počeli da izlaze i ona je postala mnogo više od obične kućne pomoćnice. Bila je starija od mene okruglo 10 godina, pošto smo rođeni na isti dan i istog meseca samo ona deceniju ranije, tako da je svaki moj rođendan bio i njen. Izgledala je vrhunski, ni sam ne znam koliko sam puta drkao na nju, ali nikada nisam ni smeo da pomislim da joj kažem šta želim jer mi je ćale bio strašno strog, pa nisam želeo da mu se mešam u njegov teren.

Jednog dana ćale je otišao na službeni put, a ja ostao u kući sam sa, tada već, maćehom (ona je i dalje sređivala kuću, ali više nije bila plaćena za to, već je ćale plaćao to na drugi način). Otišao sam u WC da ga izdrkam, pošto sam prethodno dobio neke sličice na telefonu od devojke i rešio da se malo istresem. Zapamtio sam slike koja mi je poslala devojka, skinuo pantalone i krenuo da ga natežem. Radio sam to polako, želeći da nakupim što vše sperme u kurcu. Drkao sam ga nekih 10 minuta, digao se do maksimalne veličine i pošto se dosta napunio, počeo sam da ga drkam brže i brže. Međutim, u tom trenutku upada maćeha sa korpom za veš i kako sam ja sedeo na kadi, pravo je ugledala mene kako ga drkam.

Pošto su mi bile zatvorene oči, nisam ni video kada je otvorila vrata. Samo sam čuo kad je ispustila korpu, i izvinjavajući se, zatvorila vrata. Pogubio sam se u trenutku, nisam znao šta mi je činiti. Toliko sam želeo da je kresnem i toliko drkao na nju, a sada kada mi je videla kurac, ja sam se pogubio.

Stajao sam nekoliko trenutka zbunjen, nisam znao šta da radim, ali moj vršnjak je znao šta bi on. Nastavio sam da ga drkam, ali opet zamišljajući maćehu kako je trpam. Posle nekoliko trenutaka sam svršio kao nikad u životu, da l’ zbog želje za njom, da l’ zbog toga što mi je videla kurac, ne znam. Obrisao sam ga i izašao napolje. Seo sam u dnevnu sobu i počeo da vrtim kanale. Ona je sve vreme šetala oko mene, kao brišući prašinu i sređujući stočić ispred mene, na koji sam ja uvek voleo da podignem noge, a na šta me je ona stalno opominjala ali ovog puta to je izostalo.

tumblr_nj1sez0LS21tc0g3co1_500

Nakon nekih pola sata sela je pored mene i rekla da je strašno umorna, da bi joj prijala pauza i zamolila me je da joj donesem čašu soka. Rekao sam joj:
– Da, naravno – ali to sam više rekao mehanički. – Čak nisam ni čuo šta mi je rekla jer sam se zagledao u neku seriju na diskaveriju. Sela je pored mene i posle nekog vremena rekla:
– Džabe ja pričam, kada njemu sviraju havajski vetrovi kroz glavu.

To sam čuo i upitao je šta je rekla, na šta je ona odgovorila da me je zamolila da joj donesem sok. Ustao sam, otišao do frižidera, natočio joj sok i vratio se. Prvo što sam primetio to je bilo da je sedela na dvosedu i haljinica joj se malo podigla na gore, zatim da je promenila kanal i gledala neku glupu seriju. Dodao sam joj sok i rekao da idem u svoju sobu, jer ne želim da gledam te gluposti. Brzo je vratila na diskaveri i izvinila se. Seo sam pored nje i nastavio da gledam TV… Dobro, više sam gledao njenu suknjicu koja se sad već bila toliko podigla, da je otkrila i gaćice. Trznuo sam se i nastavio da gledam TV. Počela je da se umiljava oko mene i da me zapitkuje, kao koliko sam dugo sa devojkom, da li joj moje bivše zavide jer imam veliki kurac. Pogledao sam je i rekao:
– Da li si ti normalna? Da li znaš da bi nas moj ćale pobio, kada bi znao o čemu mi pričamo?! – Ustao sam i otišao u svoju sobu.

Bio sam skroz izgubljen, toliko sam je želeo, a sada kada imam priliku, pobegao sam…

Nakon nekoliko minuta ušla je i ona u moju sobu. Pomalo postiđena rekla mi je:
– Izvini, ne znam šta mi je. Jednostavno, kada sam videla takvu batinu nisam mogla da se smirim, ne znam kako sam izdržala da se odmah ne sjurim i ne popušim ti kurac, jer mi je pošla voda na usta. – Pogledao sam je malo čudno i rekao:
– Ma, ok. Nema problema. Zaboravićemo da se ovo sve i desilo. – Ona se samo nasmejeala i rekla je:
– Pa da, tebi je lako da zaboraviš. Ti možeš uvek da nađes ovakvu devojku, a meni je teško da nađem nekog ko će me jebati sa takvim. – Pokušao sam da ostanem hladan i rekao sam joj da to kod mene ne prolazi, da time neće ništa postići. Kroz suze sam čuo da je rekla: – Ja i ne želim ništa s time da postignem, jer sam sada baš iskrena. – Prišao sam joj, podigao glavu i rekao:
– Da li ti znaš šta bi ovo sve moglo da iskomplikuje? – Pokušao sam da se vadim. Šta ako joj se ne svidi, ipak sam ja klinac za nju, nisam ni iskusan kako treba, ne želim da je jebem a da ona ne uživa. Pogledala me je i rekla:
– Kao prvo, matori ti dolazi tek sutra uveče, tako da nema šanse da naiđe i ne treba ti neko iskustvo sa tom tvojom batinom. Samo se opusti, iskusna sam ja za oboje. Ja ću preuzeti stvari u svoje ruke.

Prišla mi je usnama i mi smo se poljubili. Kao da je pritisla neko dugme za podizanje kurca i on je skočio, kao da me je struja udarila. Kako sam nosio šorts bez gaća, baš se ocrtao na njima. Nastavili smo da se ljubimo i u jednom trenutku me je gurnula na krevet. Legao sam i pokušao da što više istaknem kurac preko šortsa. Uhvatila me je za kurac i počela ga je drkati preko šortsa i nabijati u usta. Nisam mogao ništa da joj kažem. Zabacio sam glavu i počeo da zahvaljujem Bogu što sam ga drkao pre ovoga i što ću moći dugo da izdržim. Osetio sam kako mi skida šorts i ja sam se podigao malo da bih joj olakšao da me skine.

tumblr_msc5e5YEQV1r83bj4o6_r1_500

Kada mi je skinula šorts navalila je na pušenje… Mmmmmm… Kako je to lepo radila, nije nigde žurila, kao ove moje devojke, verovatno je htela da što duže uživa u njemu. Pušila ga je nekoliko minuta, a zatim je ustala i skinula haljinu preko glave. BUM! Tada novi šok za mene, imala je sisice kao da su silikonske, kao da ima 19-20 godina, a ne 29-30. Nisam mogao da verujem šta vidim. Tada sam počeo da zavidim ćaletu što jebe tako dobru pičku. Ove moje nisu mogle ni vodu da joj nose.

Popela se na mene i poljubila me je pravo u usta, zatim je liznula šaku i protrljala pičku. Rekla je da mora biti dobro vlažna da bi primila ceo kurac, jer je bila strašno uska, a još nije ni rađala, pa joj je bilo malo frka, mada sam znao da je to samo fora. Počela je polako da se spušta na kurac. Prvo samo glavić, pa malo ispod njega, pa je opet htela samo glavić, ali kada je počela da se podiže, ja sam je uhvatio za kukove i nabio do kraja. Vrisnula je i legla ponovo na mene. Ostala je tako nekoliko trenutka i rekla da nisam normalan, jer prvo nije vlažna, drugo nije skoro osetila toliki kurac, a treće moj ćale ima dosta manji od mene. Nasmejao sam se i rekao:
– Džabe.
– Šta je džabe? – uzvratila je ona.
– Pa, nije kome je nuđeno, nego kome je suđeno.

tumblr_n58yhkAKte1svwz07o1_400

I dalje joj ništa nije bilo jasno, pa sam joj objasnio da je džabe ćaletu što ima tako dobru pičku, kada ona mora da dolazi kod njegovog sina da je zadovolji. Ona se na to nasmejala i počela polako da se podiže i spušta sa mog kurca. Nakon nekoliko trenutka je već bila dosta vlažna i ubrzala je ritam.

Ovo još nisam bio doživeo, a i kako bih? Do sada sam jebao samo devojke koje su bile oko mojih godina. Najstarija sa kojom sam bio bila je starija od mene samo tri godine, ali i ona nije bila baš nešto iskusna. Kako je samo mešala na njemu, a onaj ritam BUM, pa to sam viđao samo u pornićima i nigde više.

Jebali smo se tako neko vreme, ona je do tada svršila tri puta. Iako nije baš nešto pokazivala kada svršava, osetio sam kako me stežu njeni vaginalni mišići. Predložio sam joj da promenimo poze. Pristala je, zagrlila me i okrenula se. Sada sam ja bio na njoj. Iako mi ovo nije omiljena poza, jebao sam je nekih pet minuta. Videla je da baš i nisam nešto dobar u ovome i predložila mi je da se ona vrati gore. Odbio sam je i rekao da želim da je jebem s guza. Pristala je i namestila se. Stao sam iza nje i polako ga namestio za ulazak. Nabijao sam ga sada dosta brže nego prvi put. Volela je, kučka, da se guzi. Primala ga je skroz i molila me da je jebem jače i brže. Podigla se i uhvatila za naslon od kreveta. Jebao sam je kao da je sutra smak sveta, kao da nikada više neću jebati i kao da ona više nikad neće primiti kurac… Uuuu, kako je bila dobra!

Poželeo sam da ili jebem samo ovakve dobre ribe ili da nikada više ne jebem. Za to vreme svršila je još dva puta. Osećao sam da ću ubrzo svršiti i počeo sam da usporavam ritam. Upitala me je da li ću uskoro svršiti pošto usporavam. Odgovorio sam joj potvrdno, a ona mi je rekla:
– Nemoj da usporavaš. Jebi me najjače što možeš, jer želim da te osetim još više u sebi!

tumblr_ni6hkwJfpV1r3sfvjo1_500

Nastavio sam da je deljem sve jače i jače. Ona je vrištala kao da je neko bije, kao da je jebe pet crnaca… Tako se ponašala. Ubrzo zatim sam osetio kako mi je sperma napunila kurac i da ću svršiti svakog trenutka. Izvadio sam ga i počeo da špricam po njenim leđima… Mmmm… Dahtao sam i pokušavao da uhvatim vazduh, kao da se gušim. Jebao sam maćehu, jebote!

Nakon toga legao sam na krevet, a ona je legla na mene i počela da me ljubi. Nisam imao snage da ustanem, a kamoli za bilo sta drugo. Kada sam malo skupio snagu, ustao sam i otišao u kupatilo da se okupam. Ušao sam u kadu i pustio mlaz vode. Počeo sam da se trljam, kada se naglo pomerila zavesa. Ona je stajala ispred. Dohvatila me je za kurac i ponovo je počela ludački da ga puši. Samo sam ugasio tuš, naslonio se na zid i zatvorio oči…

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 3]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x