Uspjela sam gayu da dignem kurac

Moja priča je istinita ali i za mene nevjerojatna. Imam 20 godina i malo seksulnog iskustva. Ali imam senzacionalno tijelo, tako bar muškarci kažu. Uživala sam zavađajući muškarce, a na kraju ne bih išla do kraja. Samo tri puta, i nije bilo bogzna što.

Sve je to promijenio najbolji prijatelj mog brata. Stevo ima 20 godina i jaaaakoooo je neodoljiv. Što sam ga više gledala, sve sam ga više željela. Moja pička počela se žariti i paliti. To nikada nisam osjećala. Ali Stevo je bio imun na mene, što me je jako ljutilo, ali i stvaralo još veću čežnju u meni.

Jedne noći sam ga posjetila u njegovu stanu u želji da ga opet pokušam zavesti. I tada sam doživjela pravi šok od kojeg se dugo nisam mogla oporaviti. Vrata su bila otključana od stana i polako sam ušla. U sobi sam čula neko mumlane i stenjanje. Sigurno se ševi – pomislila sam. Jedan dio mene govorio mi je da odem, a drugi da provirim da vidim tko ga je uspio zavesti a ja nisam.

gay pušenje kurca

Polako sam otvorila vrata, i onda kao da me je udario grom iz vedra neba!

Moj brat leži na krevetu zatvorenih očiju a Stevo mu puši kurac. Toliko su bili zaneseni da me nisu vidjeli. Uh koji prizor! I danas mi se koža naježi od toga.

– Joooj… aj, dragi dobro… suuuuupeeeer jeeee… toooo… – stenjao je moj brat i drhtao.

Svršio je ali Stevo nije mirovao. Okrenuo ga je i polizao mu čmar, a moj brat se malo podigao. Tada mu ga je počeo gurati. Bez problema mu ga je nabio. Obojica su stenjali i rikali kao volovi.

Zatvorila sam vrata i isputila suze. Moj brat je gay?! Od kad?! Užas! Vrag mi nije dao mira i opet sam otvorila vrata. Sada je moj brat rasturao Stevin šupak. Obojica su se kupala u znoju.

– Aaahhh… jebi me… oh… nemoj stati… – stenjao je Stevo.

Zario je glavu u jastuk i vrisnuo. Ubrzo je i moj brat svršio i legli su jedan preko drugog. Ne znam kako sam došla kući od šoka.

gay jebanje u čmar

Sutradan me probudilo zvono na vratima. Bio je to Stevo.

– Brat mi nije kod kuće. Neće ga biti cijeli dan, priprema seminar sa kolegama sa faksa – rekla sam mu ljuto.
– Čudno, nije mi ništa rekao – bio je iznenađen Stevo.

Pustila sam ga u kuću. Bila je subota, starci su mi radili do tri, a ja sam bila slobodna. Ponudila sam mu kafu i bez riječi se skinula pred njim. Zabezeknuto me je pogledao…

– Reci u čijem tijelu bi bolje mogao uživati; u mom ili od mog brata? – pitala sam ga ljuto.

Zagrcnuo se kafom i sav zacrvenio. Ustao je i želio otići, ali sam ga zadržala:
– Moja pička gori za tobom. Želim te Stevo. Pokušaj… Samo pokušaj – govorila sam mu dok sam mu ljubila vrat i milovala ga između nogu. Nije reagirao, bio je mlohav. Joj kako sam bijesnila!

Otkopčala sam mu hlače i zavukla ruku u njih. Izvadila sam mu kurac iz hlača i počela ga drkati. Pomalo se počeo krutiti. Počeo me je ljubiti i voditi do sobe. Uzdisali smo i duboko disali. Skinula sam mu hlače pa majicu.

lizanje glavića

– Nemoj me odbiti… ludim od čežnje za tobom… Gorim… – uzdišući sam mu šaptala na uho.

Polegla sam ga na krevet i sjela na njega trljajući se o njegov kurac, koji je bio predivan. Prosječne dužine, ali prilično debel. Uzela sam njegovu ruku i stavila na svoju sisu. Bio je zbunjen i šeprtljav. Još mu se nije digao skroz.

Sagnula sam se nad njega i ugurala mu svoju sisu u usta. Počeo ju je cuclati. Dugo ju je cuclao, a onda počeo lizati bradavice na što je odmah reagiralo moje međunožje. Kurac mu je bio poludignut i ja sam se počela nasađivati na njega uvlačeći ga u sebe svom snagom, dok sam stiskala mišiće.

Zbog debljine me je ispunio cijelu

Počela sam miješati kukovima i tiho uzdisala. Odjednom je postao skroz krut i tvrd. Bili smo spremni. Zatvorio je oči i drhtao dok sam ga ja jahala.

žena meša na kurcu

O, kako je moja pička bila sretna što ga napokon ima u sebi! Primala sam ga do kraja. Moje tijelo preplavio je orgazam kakvog još nisam doživjela. Tresla sam se i jecala. Počela sam i vrištati.

Klonula sam na njega i izljubila mu prsa dok sam još uvijek bila nasađena na njega. Okrenuo me i legao na mene. Polako ga je izvadio, pa ga je opet polako i nježno vratio u moju, kao peć vrelu pičku. Zatim je počeo sve snažnije ga nabijati a ja nisam prestajala jecati i stenjati. Čvrsto sam ga zagrlila i držala.

– Aaaaahhhh! – svršila sam uz glasan vrisak, da sam i samu sebe iznenadila.

Zatim je on legao iza mene i sa strane me nabijao. Više nije mogao izdržati i on je svršio.

– Ne mogu vjerovati… Ovo je bilo fantastično! Ti si prva žena s kojom sam bio i bilo je nešto posebno. Ali volim tvog brata i neće se ponoviti – rekao je Stevo i ustao.

spooning

Ostavio me je u suzama. Bila sam i tužna, ali i presretna. A da ne govorim koliko zadovoljena. Prvi put uistinu zadovoljena, i to od gaya. Da mi je tko pričao, ne bih vjerovala. Ne želim bratu stvarati probleme, pa mu nisam odala ovu malu tajnu.

Ocena naših korisnika:
[Prosečna ocena: 0 / Ukupno glasova: 0]

Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Voleli bismo da čujemo tvoj predlog!

Preporučeni tekstovi:
Subscribe
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

1 Comment
prvo stari
prvo novi najpopularniji
Inline Feedbacks
View all comments

Vrlo zanimljiva i uzbudljiva priča. 🙂