Svingersko guženje i polivanje spermom

Registrovani korisnici ne vide reklame

Mnogo stvari se desilo u našem seksualnom životu, ali da će doći do ovakvog sexa sa Draganom i Natašom, nisam mogao ni sanjati. Mada je sve to visilo u vazduhu i neke stvari nagoveštavale su da će se desiti jedno pravo svingersko guženje.

Od kad smo se preselili na periferiju grada, jedini s kojima smo se družili su bili Dragan i Nataša. I oni, kao i mi, su skoro prešli iz centra grada u novu kuću blizu nas. Par godina su mlađi od nas i prilično smo istih shvatanja i pogleda na svet. Druženje je počelo sa kaficom pa se proširilo na sedeljke do kasno u noć.

Danijela, moja supruga, i Nataša su brzo našle zajednički jezik i družile su se sve intenzivnije. Ja sam zbog posla ponekad bio odsutan i po desetak dana, to vreme Danijela je provodila družeći se sa njima. Govorila je da joj se nađu uvek kad joj nešto zatreba, kad sam ja odsutan.

plavuša sa pićem

Jednog vikenda smo trebali ići u našu vikendicu da malo sredimo jer nismo išli od kad mi je otac umro, a to je skoro godinu dana. Nataša je rekla da bi volela da vidi našu vikendicu jer su znali da smo dosta vremena provodili tamo. Ja sam insistirao da idemo neki drugi vikend zbog toga što sad ima dosta posla oko dvorišta i same kućice. Na tu moju sugestiju Dragan se ponudio da pomogne jer ionako nema nikakve obaveze za vikend.

Nakon ubeđivanja i Danijele da je super što bi i oni pošli, pristao sam. Upozorio sam ih da kućica ima samo jednu veću sobu i da bi morali da spavamo svi u istoj sobi na šta su oni odgovorili da im to ne smeta, jer to je ionako vikendica a ne hotel.

Kad smo stigli Dragan i Nataša nisu krili oduševljenje.
– Zaista je prelepo, ja bih se ovde preselila – rekla je Nataša.

Dosta je bilo posla i Dragan mi je puno pomogao oko dvorišta, dok su Nataša i Danijela unutra čistile. Već se smračilo, ja sam se istuširao, a zatim i Nataša i izašli smo na terasu. Moja žena i Dragan su ostali unutra. Pričali smo o svemu i svačemu, ali meni su oči ostale na njenim sisama. Obukla je samo majicu i suknjicu malo iznad kolena.

otkriveno dupence

Imala je ogromne sise čak i prevelike i solidnu guzu, Danijela je dosta lepša i bolje građena od Nataše ali Nataša je neverovatno jebozovna. Dosta se slobodno ponaša i otvoreno priča o svemu. U mnogim nasim druženjima pričali smo otvoreno o sexu i o tome šta nismo probali, a voleli bi da probamo.

Ja sam priznao da me puno uzbuđuje da vidim kako se moja Danijela kreše s nekim drugim na šta je Dragan odgovarao da bi i on to voleo i da mu je Nataša rekla da bi je puno uzbudilo da ga gleda dok kreše neku drugu. Dragan je dosta krupniji od mene i solidno je građen i nekim razgovorima s Danijelom rekla je da je on za nju dosta privlačan. Dok smo sedeli na terasi i dok sam pričao s njom kurac mi se digao, Nataša je to primetila.

Njene bradavice su skoro probile majicu, primetio sam i neki pogled malo meni čudan. Tad je na terasu izašao Dragan, mokar, i pozvao nas unutra da ne sedi sam pošto je Danijela otišla da se tušira.

zavođenje

Dok smo ulazili Nataša se okrenula prema meni pogledala me u pravcu kurca i pitala me da li je to zbog nje, na šta ja nisam imao odgovor, samo sam pomislio kako bih je odmah tu naguzio. Kad smo ušli unutra, bio sam blago šokiran jer Danijela nije zatvorila vrata od kupatila.

Dragan i Nataša su počeli da zvizde i dobacuju Danijeli, na šta ona nije reagovala, samo se smejala. Možda je malo uticalo i vino posle ručka, ali nisam očekivao toliku hladnokrvnost moje žene.

Pokazala mi je gaćice

Seli smo na ugaonu garnituru i nastavili sa smehom na Danijelin račun i uz Draganovu konstataciju da stvarno dobro izgleda. Danijela je izašla iz kupatila obukavši bade-mantil koji tek malo pokriva njenu guzu. Nije mi baš bilo svejedno, ali prećutao sam, sela je tik uz Dragana i pitala gde je njena čaša sa vinom. Malo zatim Nataša je otisla u kupatilo i kako su Dragan i moja žena bili leđima okrenuti nisu mogli videti šta se desilo. Nataša je stala na ulazu, skinula gaćice, podigla ih i pokazala mi.

skidanje gaćica

Malo mi se zamutilo u glavi, ne znam šta se ovo dešava. Danijela se tako kurvinski ponašala da mi se počelo mutiti u glavi. Sela je i raširila noge da sam lepo mogao videti njenu pičku. Nastavili smo sa pričom i neizostavna tema je bio sex. Došli smo do priče da li je bitna veličina kurca ženama, na šta je Danijela odgovorila da je mojom veličinom zadovoljna i da ne zna da li bi mogla primiti veći, jer i sa ovom veličinom ponekad ima problema. Ko je vukao za jezik, to nikako nije trebala reći.

Nataša je rekla da ne veruje da je veći od Draganovog jer do sad nije imala priliku da vidi veći kurac od kurca njenog supruga. Danijela me tad iznenadila zamolivši Dragana da se skine i pokaže ga jer vidi da mu se već ionako digao. Danijela je takođe insistirala na tome i Dragan je spustio gaće dole.
– Boga mi, veličina za svaku pohvalu – rekla je Danijela. – Da li smem da ga pipnem? – pitala je.

Zastao mi je dah. Kurac mu je zaista veliki, ne toliko duži od mog, ali prilično deblji. Danijela me pogledala i pogledom me je kao zamolila da ga pipne, naravno sa blagim osmehom. Samo nije rekla da će ga pipati jazikom…

ogroman kurac

Blago ga je poljubila u kurac i smejala se. Dragan više nije mogao da izdrži, uhvatio je za glavu i počeo da joj ga trpa u usta. Ja sam malo počeo da negodujem, ali me je Nataša uhvatila za kurac i počela polako da mi ga mazi. Skinula mi je gaće i počela da mi puši uz komentar da nije ni moj za bacanje.

Sedeli smo jedan nasuprot drugog i žene su nam pušile

Nataša mi je pušila polako sa dosta uživanja u tome, dok se Danijela dosta mučila sa Draganovom kurčinom, pokušavala je svašta, ali skoro svaki pokušaj da ga stavi u usta išao je sa dosta muke.

Kako je Dragan sedeo, Danijela ustade i zajaha Dragana, bacila je onaj bade-mantil i kako ispod nije imala ništa, poče polako da namešta kurac na svoju pičku. Tek je malo ušao, ona poče prilično da stenje. Dragan je čekao da se ona sama namesti, ali to je po njemu išlo dosta sporo i poče da je hvata za guzove i nabija je na svoju kurčinu. Bio je neverovatno napaljen.

Svingersko guženje i polivanje spermom

Danijela, okrenuvši se prema meni, pogleda me i reče kako mu je ogroman i ne zna kako će. Dragan je okrenu na leđa i poče silovito da ga gura ne obazirući se na njeno jaukanje.

Nataša mi je sve vreme pušila, ne obazirući se na njih, kao da nisu prisutni. Nije dugo trajalo to žestoko tucanje – Dragan ga izvadi i napravi pauzu od nekoliko sekundi; verovatno je osetio da će svršiti i nije hteo tako brzo. Danijela je ležala na leđima i ćutala, zatim je Dragan ponovo dohvati, ovog puta je naguzio, i opet je Danijela počela da stenje.

Dragan je toliko žestoko guzio da je Danijela vrištala. Nataša mi je i dalje pušila i povremeno me pogledala i smejala se. Dragan je bio blizu svršavanja, okrenuo je Danijelu i naterao je se spusti dole i da mu ponovo puši. Počeo je da svršava u serijama: po kosi, po licu, napunio joj je usta spermom. To me je toliko uzbudilo da sam osetio da ću svršiti i pokušao sam da ga izvadim iz Natašinih usta, ali ona mi je pomerala ruke i dalje ga pušila.

cumshot

Znala je da ću svršiti i nije prestajala. Svršio sam joj u usta, a ona ga nije vadila već je i dalje nastavila da puši. Progutala je spermu i sve brže pušila. Malo mi je omlitaveo i konačno je malo uhvatila vazduha.

Dragana je upitala zašto je toliko brzo završio, na šta je on odgovorio da mu je kurac bio dignut još pre dva sata i da se mnogo uzbudio.

Danijela je ustala i otišla da se obriše od Draganove serme, a Nataša je prišla Draganu i počela da ga mazi. Ponovo je počela da mu puši, ali sa prilično dobrom tehnikom.

Svingersko guženje i polivanje spermom

Meni se ponovo digao, a Danijela, videvši to, priđe mi, počevši da mi puši. Moja žena lepo to radi ali sa onolikim kurcem malo je teže. Nataša se naguzila, a ja, videvši to, krenem prema njoj, stavim joj ga u pičku, koja je bila toliko vlažna da je sve curelo.

Žene su nam bila polivene spermom

Počeo sam da je guzim sve jače i jače gledajući u Danijelu koja se smejala i polagano mazila svoje sise. Dragan je ponovo ustao i držao se za kurac spreman da ponovo svrši, Danijela je prišla i polako ga mazila po mudima, a on je čekao da ja završim sa guženjem njegove žene i da zajedno svršimo.

nabijanje od pozadi

Ustao sam, okrenuo Natašu i približio kurac njenim ustima. Približio se i Dragan i počeo da ga drka ispred njenih usta. Danijela se približila spremivši se da im svršimo po licu. Nikad u životu nisam izbacio onoliko sperme, koliko li sam tek izbacio u Natašinim ustima?!

Dragan je opet svršavao u serijama, toliko smo ih umazali spermom da je teklo sa lica naših žena. Moja Danijela je kasnije izjavila da dok je Dragan guzio, svršila je barem pet ili šest puta.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Ako želiš da dobijaš BDSM lifestyle ili Swing lifestyle tekstove i najave, upiši mejl i izaberi temu koja te interesuje.
Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x