Karanje sa muškarcem kao izlečenje od debilizma

Registrovani korisnici ne vide reklame

Imam jednu veliku Tajnu… Nešto što sam 100% siguran da niko nikad ne bi pomislio. Ložim se, pored devojaka, i na tipove. Mogu da kažem da sam žestok momak, nije mi strano da se pobijem i to. Ali niko ne zna šta mi je u glavi. Imao sam karanje sa muškarcem u inostranstvu. Imam 25 godina, iz blokova sam, pa sam navikao na razne stvari još od kad sam bio klinac. Morao sam da naučim da mlatim, da budem drzak, opasan, jer samo tako ljudi mogu da te poštuju.

Kad sam počeo da kapiram da se ložim i na tipove, još gori sam postao, nisam prihvatao to i maltretirao sam sve žive, posebno slabije momke. Ima jedan dečko kog sam posebno maltretirao, a najviše zato što mi se na njega dizao i često sam drkao na njega, ali kad svršim jako se iznerviram i onda čim ga vidim počnem da ga maltretiram.

Ovde ću opisati 2 situacije. Preskačem to kad sam se prvi i jedini do sad put karao sa tipom preko. Tako se vraćamo na onog dečka kod sam maltretirao od kad smo bili klinci. To je jedini dečko koji mi se ikad svideo. Zato sam ga i maltretirao, ubeđivao sam sebe da je on kriv za ovo što mi se dešava i to… Znao sam da me se plaši, pa nema načina da mu priđem, a i da uspem, šta da mu kažem? Pa na njegovom mestu bih odmah svima rekao, posebno posle svog onog maltretiranja. Viđao sam ga u kraju često ali on uvek ubrza kad me vidi. Kao da sam postajao opsednut njim. On je neke 2-3 godine mlađi od mene. Ima svetliju kosu, lepu kožu, pune lepe usne, ali ono najlepše su njegove oči. Inače, ima neki drzak stav, nikad se nije prepustio kad sam ga maltretirao. Iako je slabiji, odgovarao mi je, uzvraćao. Nekako je bio sladak.

E sad, jedno veče se vraćam iz izlaska. Krećem ka stanu i vidim grupicu likova, klinci. Kad, pogledam malo bolje – tuku nekoga. Proderem se:
– Šta to radite! – Krenuli su ka meni, ali kad su shvatili ko je, samo su pobegli. Prilazim i vidim da on leži na podu, sav krvav. Jebote! Kad me je video stavio je ruke preko glave. Jebote, je l’ moguće da sam toliki kreten?! Podigao sam ga polako, jedva je hodao. Rekao je:
– Hvala – i krenuo da se odvoji od mene. Rekao sam:
– Gde ćeš ovakav? – Odgovorio je:
– Kući, i šta te briga gde ću! – Bilo mi je smešno ali ipak sam zadržao nadrkanu facu. Rekao sam:
– Ne seri – i čvršće ga stegao oko struka i krenuo ka mom stanu. Mislim da je bio uplašen ali u šoku. Nastavili smo do lifta i krenuli gore. Ja imam svoj stan pored stana ćala i keve. Ušli smo i spustio sam ga na krevet. Dao sam mu vodu. Uzeo sam alkohol i vatu. Zao sam šta da radim u ovim situacijama jer sam i sam bio često krvav kad sam bio mlađi. Skinuo sam mu majicu i počeo da mu brišem krv. Nije bio puno povređen, samo su ga udarili na nezgodnim mestima, pa je bilo malo više krvi. Brisao sam ga, a on je već polu zaspao. Pitao me je:
– Šta je sad ovo? – Pitao sam:
– Šta? – a on je rekao:
– Pa ovo što radiš. – Hteo sam da okrenem na sprdnju pa sam rekao:
– Tebe ja maltretiram, ne mogu drugi – i počeo da se smejem. Rekao je:
– Ti si budala. – Pomislio sam – da znaš da jesam, šta radim i šta pokušavam. Gledao sam mu lice, stvarno je prelep, kako sam mogao tako da ga maltretiram? Onda sam se setio da sam zbog njega počeo da drkam na muškarce, da se ložim i na to. Čak mogu da kažem da me nijedan nije privukao kao on. Taj lik sa kojim sam bio prvi put, moje prvo karanje sa muškarcem mi se nije ni svideo, samo sam bio pijan i hteo da probam. U stvari, nikad mi se ni jedan muškarac osim ovog dečka nije svideo. Inače nemam strah, tremu i to, ali sad sam se jedva suzdržavao da se ne tresem, smišljao sam u glavi šta da radim, da ga samo poljubim, da ga izbacim napolje? Koje ludilo u glavi! Odjednom je progovorio:
– Bili smo najbolji drugari kad smo bili deca, zbog čega si postao onakav odjednom? – To me je preseklo, ja se čak nisam ni sećao toga. Onda je počelo da mi prolazi kroz glavu. Nisam znao šta da mu odgovorim, nikad u životu nisam bio ovako zbunjen, uplašen, a u takvim situacijama postanem agresivan. Sad sam se kontrolisao, samo sam rekao:
– Ti si kriv. – Gledao me je besno, rekao je:
– Nisam ja kriv što si ti budala. – Sad sam već pizdeo, nisam znao šta ću sa sobom. Instiktivno sam krenuo da ga udarim, ali uhvatio sam ga za glavu i povukao je tako da sam ga poljubio. Držao sam ga par sekundi tako a onda pustio.

dva geja se ljube u usta

Gledao me je izgubljeno. A ja sam se još više uplasio. Nisam smeo da ga pogledam. Ovoliko se nikad nisam usrao; srce lupa, nemam dah, samo sam počeo da pričam gluposti.

– Vidiš da si ti kriv, za sve – pa sam rekao – aj izlazi napolje – pa da se ne pomera, pa da je peder. Samo me je gledao. Pukao sam i rekao: – Šta me sad gledaš? – Rekao je:
– Upravo si me poljubio. Ti si peder? – Rekao sam:
– Koga ti nazivaš pederom, mamicu ti? – Krenuo je da ustane ka meni, ali izgleda da su ga dobro izmlatili pa se vratio na krevet. Opet je rekao:
– Jebote… – pitao sam:
– Šta „jebote”, šta hoćeš ti? – I opet krenuo ka njemu. Rekao je: – Peder si – udario sam ga ali u poslednjem trenutku sam krenuo da se zaustavim, pa nije bilo jako. Kukao je i rekao: – a teraj se u kurac majmune. – Uhvatio sam ga za glavu i opet poljubio, hteo je da se izmakne ali držao sam ga. Popustio je pa sam jezikom ušao.

Bio je krut sav, a ja sam ga na silu žestoko ljubio

Kao da se predao, počeo je da uzvraća; ljubili smo se kao životinje. Svukao sam svoju majicu i legao preko njega. Ne znam koliko je to trajalo, dodirivao sam mu svaki deo tela, on me je stiskao po leđima, skroz sam zaboravio da je povređen.

Raskopčao mi je farmerke, strgao sam ih sa sebe. Sad je on bio na meni, zavukao sam mu ruku u trenerku i stiskao bulju. Osetio sam da mu je čmar vreo kad sam ga dodirnuo. Pritiskao sam ga, kad sam ušao prstom, uzdahnuo je. Ljubili smo se, a ja sam ubacio ceo prst u njega. Uhvatio sam ga za glavu i spuštao ka dole.

Karanje sa muškarcem kao izlečenje od debilizma

Uhvatio me je za kurac i pogledao me u oči, stavio sam mu ruku na potiljak i spustio ga na kurac. Kad je glavić ušao u njegova usta, osetio sam toplinu po celom telu. Nespretno mi je dudlao ali sam uživao. Zamalo da svršim, pa sam se izmakao. Spustio sam ga na leđa, lizao sam mu bradavice. Gledao sam mu telo, sav definisan i zategnut, ja sam nabildovan, pa sam dosta krupniji od njega, ali njegova koža me jako ložila. Lizao sam ga, došao sam do kurca, nisam znao da l’ hoću ili ne, pa sam bez razmišljanja prelomio i progutao ga.

Malo sam mu pušio, pa sam mu podigao noge, počeo je da kuka jer ga je bolelo zbog povreda, ali kad sam mu stavio jezik na čmar, samo je uzdahnuo. Lizao sam ga kao što nikad nisam polizao ni jednu pičku, ulazio sam jezikom u njega, kružio oko te lepe roze rupice, uh. Ubacio sam prst, opuštao se sve više.

Dohvatio sam neku kremu sa stola i razmazao. Prst je lako klizio u njega. Namazao sam kurac i prislonio ga. Gledao sam ga pravo u oči i ubacio glavić. Cvileo je i kukao, a ja sam ostao miran. Tek kad je prestao da kuka sam počeo da izlazim pa opet da ulazim. Konačno karanje sa muškarcem – nikad lepši osećaj, skroz drugačije od svega do sad. Moja najveća želja se ispunjava, upravo jebem lika na kog se ložim od kad smo bili deca, tj. jedini muškarac koji mi se ikad svideo. Uh, želeo sam ga celog, svaki deo njega. Voleo sam ribe sa kojima sam bio, ali nikad nije bilo ovako.

Nisam mogao da se kontrolišem, počeo sam jako da ga tucam. On je samo stenjao. Više nisam mogao, gledao sam to prelepo lice dok sam nabijao kurčinu duboko u njega i samo sam eksplodirao. Sperma nije mogla da prestane da izlazi iz mene, u jakim mlazevima sam ga punio. Nisam ni primetio da je i on svršio.

Karanje sa muškarcem kao izlečenje od debilizma

Samo sam legao preko njega, ali kad je zakukao, prevrnuo sam nas pa je on bio gore. Jako sam ga zagrlio, a njegova glava je bila na mojim grudima. Kurac mi je ispao iz njega pa sam osetio kako sperma curi po mojim jajima. Samo se ležali tako i disali. Razmisljao sam – šta sad, šta da kažem, kako da se ponašam? Samo sam rekao:
– Više te niko neće maltretirati – a on je kroz smeh rekao:
– Pa mene si samo ti maltretirao i niko više. – Rekao sam:
– Tvoje modrice kažu drugačije. – A onda mi je rekao da je on tukao brata od jednog od tih klinaca pa su ga zato sa’vatali.

Karanje sa muškarcem… Najbolja stvar na svetu

Zaspali smo, probudio sam se u toku noću a on je bio u mom naručju. Poljubio sam ga i nastavio da spvam. Ujutru sam se opet probudio pre njega. Gledao sam ga, bilo mi je žao zbog svega što sam mu radio, ali opet – šta sam mogao? Pomazio sam ga po licu i poljubio u nos. Probudio se. Bilo je lepo ali nekako napeto. Ležali smo tako, a on me je pitao:
– Šta sad? – Rekao sam:
– Ako nekome kažeš, nećeš više moći da hodaš – rekao je:
– Budalo, ne to, nego šta ćemo mi sad? – Rekao sam da ne znam, i pitao šta misli. Rekao je: – Pa meni je bilo lepo, i sad mi je lepo. Onda me je pitao: – Jesi li peder? – Rekao sam da nisam ali da sam skapirao da se ceo život ložim na njega i da sam verovatno zato sve ono radio. Pitao je: – Kako to? – pa sam rešio da priznam sve, i rekao sam mu da sam milion puta drkao na njega i da svaki put posle toga krivim njega i kad ga vidim budem loš prema njemu. Rekao je da sam pravi majmun. Nikad ovoliko emocija ni prema kome nisam pokazao ili rekao ovakve stvari. Pitao sam ga:
– A ti? – Rekao je da nikad ne bi pomislio na ovako nešto, posebno ne sa mnom jer je mislio da ga mrzim. Ali da je sad sve drugačije, da mu sa devojkom nikad nije bilo ovako lepo. Opet me je pitao: – I šta sad? – Razmišljao sam – kad sam već ovoliko stvari rekao, idem do kraja. Rekao sam:
– Više te ne puštam, sad si moj, nikad se ni na jednu ribu ovoliko nisam ložio. – Onda je rekao:
– Pa je l’ to znači da smo mi u vezi? – To mi je bilo strašno da priznam pa sam rekao:
– Pa nismo mi pičke, ne moramo tako da nazivamo stvari, samo se navikni da si moj i to je to. – Počeo je da se smeje i rekao:
– ‘Ladno si peder. – Ćušnuo sam ga po glavi i počeo da ga ljubim. Ništa mi nije smetalo, ni jutarnju dah, a inače sa ribom to nikad nisam mogao.

gej jebanje pod tušem

Već su nam kite bile kao kamen, ležao je preko mene, stiskao sam ga što sam više mogao uz sebe. Rekao sam:
– Aj da se kupamo. – Ušao je u kabinu pre mene, stao sam i gledao ga. Pitao me je:
– Šta je? – Rekao sam „ništa” a mislio sam – jebote, posle toliko godina, nikad ništa lepše nisam video, a sad je moj.

Pustio sam vodu po nama i opet počeo da ga ljubum. Spustio je glavu i grickao mi bradavicu. Uh jebote… Onda lagano ka dole sve dok mi nije progutao kurac. Držao sam ga za glavu i karao ga u usta. Onda sam se ja spustio, malo mu pušio pa ga okrenuo. Raširio sam mu guzove i sjurio jezik unutra. Stenjao je.

Ustao sam i prislonio kurac. Opet je teško ulazio. Ali kad se opustio počeo sam da ga tucam. Držao se rukama za zid a ja sam ga uhvatio za kukove i cepao. Onda sam ga pribio skroz uz sebe i jebao kratkim a brzim pokretima. Cvileo je, ljubio sam mu vrat i uši, mazio grudi. Kad sam počeo najjače da se nabijam u njega, uhvatio sam mu kurac, par puta ga zavrnuo a on se sav tresao i prskao kao lud, dok sam ga ja opet punio spermom. Ostali smo tako sve dok mi kurac sam nije ispao iz njega. Okrenuo se i rekao:
– I ja tebe. – Pitao sam ga:
– Šta? – Rekao je:
– Pa rekao si da me voliš. – Uopšte nisam bio svestan, verovatno mi je izletelo dok sam svršavao. Opet sam ga poljubio.

Doručkovali smo, a onda sam ga opet karao, sad na podu, zidu, gde dok smo stigli. Rekao je:
– Ajde malo ja tebe.

O tome nisam ni razmišljao pa sam rekao da nećemo da preterujemo, neki drugi put. Od tad svuda ide sa mnom, ostalima sam objasnio da mi je mnogo pomogao oko nečega i da ga od sad ja čuvam. Raskinuo sam sa ribom, više me ništa nije interesovalo osim njega.

Karanje sa muškarcem kao izlečenje od debilizma

Posle par meseci sam rešio da ga pustim da me kara. Ležali smo i ljubili se. Samo sam uzeo kremu i namazao na čmar. Dok je ležao, seo sam na njega i namestio mu kurac na moj čmar. Bolelo je kao nikad ništa. Jedva sam izdržao. On nije znao šta ga je snašlo. Ali bol je samo nestao pa sam počeo da se nabijam. Bilo je lepo, jako sam mu jahao kurac a on se opet tresao i osetio sam da svršava. Ja sam izdrkao po njegovom stomaku i grudima.

Kad sam ustao sperma je počela da mi curi niz butinu. Rekao sam mu:

– Nemoj da se navikavaš na ovo – i počeli smo da se smejemo.

Ocenite članak jer mi cenimo vaše mišljenje:
[Prosečna ocena: 5 / Ukupno glasova: 2]

Registrovani korisnici ne vide reklame


Priključi se tomiradi forumu – zajednici ljudi koji se ne stide svojih želja i fantazija.

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/

Postoje dva načina da dobijete VIP članstvo:
1. Svako ko aktivno doprinosi tomiradi zajednici može dobiti VIP članstvo
2. Možete platiti VIP članstvo

Sve što treba da znaš o tomiradi zajednici možeš videti ovde: https://tomiradi.com/tomiradi-zajednica/ – a za više informacija o VIP članstvu i Premijum sadržajima pogledaj ovde: https://tomiradi.com/postani-vip-clan/

Ovo je jedinstvena prilika da svoja maštanja podeliš sa hiljadama naših čitalaca. Objavljivanje erotske priče nikada nije bilo lakše – klikni ovde za više informacija. Sve što tražimo od tebe je da se oslobodiš stega i prepustiš svojoj mašti. Ako želiš da nam redovno šalješ priče ili tekstove možeš postati i naš bloger ili blogerka. 

1. Prodaja – tražimo motivisane saradnike za prodaju različitih vrsta oglasnog prostora na našem sajtu – banera, linkova, stranica, reklamnih paketa, tekstova itd.

2. Marketing – tražimo kreativne i domišljate saradnike za povećanje posete i vidljivosti našeg sajta, kao i za druge oblike unapređenja našeg poslovanja.

3. Rad na sajtu – tražimo motivisane i pismene mlade ljude koji bi hteli da rade na proširenju našeg sajta, pripremi materijala za objavljivanje, pisanju tekstova itd. Prednost imaju seksualno aktivni, iskusni ili veoma radoznali, momci i devojke.

4. Audio priče – Imate seksi glas? Oprobajte se u čitanju priča i budite deo stvaranja tomiradi audioteke!

5. Erotska i porno produkcija – pozivamo sve zainteresovane momke i devojke, muškarce i žene, koji žele da se nađu pred objektivom – bilo kao erotski modeli ili kao porno glumci i glumice da nam se jave. Takođe tražimo fotografe i snimatelje, a prednost imaju oni sa iskustvom sa golim telima, erotskim scenama.

6. Tehnički razvoj – potrebni su nam saradnici koji imaju iskustva u radu sa WordPress-om i bazama podataka, za održavanje i razvoj novih funkcionalnosti sajta

Pozivamo sve zainteresovane da nas kontaktiraju ovog formulara. Napišite nam šta vas zanima i motiviše.

Pogledajte još:
Zaprati ovu diskusiju
Obavesti me o

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x